‘Liquidatie Surinamers om partij gestolen drugs’

56
270 kilo cocaïne uit Suriname in Antwerpen onderschept
Archieffoto: partij cocaïne

De liquidatie van voormalige profvoetballer Kelvin Maynard gisteravond in Amsterdam-Zuidoost en van Genciël ‘Genna’ Feller op 2 september op Curaçao, wordt in verband gebracht met verhalen over een partij gestolen drugs, met een straatwaarde van zo’n 20 tot 25 miljoen euro. Dat schrijven diverse Nederlandse media vandaag.

De 32-jarige Maynard werd doodgeschoten in een auto op de Langbroekdreef. Het Parool schrijft dat het verhaal gaat dat hij samen met onder anderen de 23-jarige Feller uit Zuidoost een partij van 400 kilo cocaïne had gestolen van de bekende drugshandelaar uit Suriname Piet W. Die zou volgens de krant hebben bezworen dat hij ‘iedereen zou afknallen’ die van de opbrengst genoot. 

Al weken gaan in Zuidoost geruchten over een nieuwe onderwereldvete. De liquidatie van Feller op Curaçao werd al gezien als bewijs dat het menens is, de moord op Maynard woensdagavond heeft de onrust verder aangewakkerd aldus Het Parool.

Volgens de NOS was de doodgeschoten oud-profvoetballer Maynard een bekende van politie. Hij werd de laatste jaren in Amsterdam vervolgd voor onder meer verkrachting (in 2016) en openlijke geweldpleging (in 2018). Van de verkrachting van de vrouw, met wie hij een relatie had, is hij volgens zijn advocaat vrijgesproken.

Kelvin Maynard is 32 jaar geworden. Hij laat een vrouw en twee jonge kinderen achter.

56 REACTIES

 1. Als vader zou je beter geweten moeten hebben. Je hebt kinderen en dient een voorbeeld te wezen voor hun. Als ouder ben je een voorbeeldfiguur, iets wat deze meneer niet wilde weten.
  Ik vind het helemaal niet erg dat hij geliquideerd is. Opgeruimd staat netjes.
  Ik ben blij dat ze hem hebben aangevallen. En niet z’n gezin, ihb de kids. Want die zijn onschuldige wezentjes.
  Hopen dat ze met rust gelaten zullen worden.


  Maak melding

 2. Jong Amsterdamers

  Het leven is op 2 regels gebaseerd..
  Geschreven_Regels En Ongeschreven Regels

  Geschreven_Regels.. Als je gestolen heb ga je de Bajes.in.
  Ongeschreven Regels.. Als je gestolen heb.. word je de pijp uit geschoten (DooD)


  Maak melding

 3. Gebrek aan ervaring ,overzicht en inzicht kunnen je opbreken. Laat staan als jij niet over de nodige empathische vermogens beschikt. Nog erger wordt het als jij zich in de criminele sfeer bevindt. Daar denkt men toch ietsje anders over deze synoniemen. Het lijkt sterk op een jongeman die hoogmoedig en overmoedig geworden is. Wie was er om hem bij te staan om hem uit te leggen dat hij fout bezig was ? Hoe je het draait of keert, zijn afrekeningen niet toegestaan en hopend dat de daders gauw opgepakt worden. Gasten die zich helemaal niet aan wetgeving houden moeten opgesloten worden.


  Maak melding

 4. Goed dat deze vervloekte drugscriminelen elkaar doden. Ondertussen verworden ook in Su, vele ndp paria’ s als baas, zoon en stiefzoon. Sinds 2010 zijn ook in Su liquidatie’ s schering en inslag.


  Maak melding

 5. @Pakiratigri
  In het leven heb je overal een diploma voor nodig behalve voor kinderen maken.

  ik kan en wil niet oordelen over deze man, er is enorm leed van zijn ouders, z’n kinderen en partner etc.
  Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor het weg kijken als er gecorrigeerd moet worden..

  Een voorbeeld een leerling praktijk onderwijs (14 jaar) verteld gewoon aan zijn leraar dat hij geen vak hoeft te leren en geen school nodig heeft en dat hij makkelijk aan genoeg geld kan komen. Een paar honderd euro per dag geen issue. Hij is al 4 of 5 maal veroordeeld. Voor geweld, leraar bond en blauw krijgt hij 20 uur taakstraf waar van 10 voorwaardelijk terwijl zijn moeder de leraar de schuld geeft als hij van school verwijderd wordt.
  15 jaar gewapende overval. van die school zijn de laatste 3 jaar 3 ex leerlingen door geweld om het leven gekomen en iedereen kijkt een andere kant uit.

  De straat leert als men materialistisch ingesteld is snel te nemer zonder te vragen en daar zijn wij allemaal verantwoordelijk voor.


  Maak melding

 6. Deze jonge gasten weten wat ze deden, maar konden die money niet laten gaan. Je weet wat de gevolgen zullen zijn, blijf met je poten van anderen mensen hun coke af. De meeste mensen in Dansco weten, dat er meer zullen volgen en maak niks uit waar je vlucht ze zullen je vinden. Ik vindt het sneu voor die kinderen en voor de nabestaanden.MAKE MONEY AND DIE YOUNG. R.I.P. Kelvin


  Maak melding

 7. LOL. Die dieven krijgen hun straf. Niks mis mee zolang er geen onschuldigen gedood worden.
  Liquidaties zijn het risico v.h. vak voor (drugs)criminelen.
  Opgeruimd staat netjes.


  Maak melding

 8. Als je wil snel leven en snel (bloed)geld dan op gegeven moment jij gaat betalen met bloed van familie of eigen bloed. Die jonge mensen krijgen snel grote ogen en verleiding is groot, dan krijg je deze dingens. Amsterdam SIN city, het kwaad is daar om jou te verleiden. Als je niet sterk bent dan ga je vallen voor de verleiding. Jonge mensen willen niet horen, ze willen alles snel en groots, totdat je eindigd als scrapmeat. Dan yu klari keba, yu no man du neks moro. Italianen zeggen dan “you swim with the fishes” of “turned wormfood”


  Maak melding

 9. Zo zo de één noemt de ander een kanker aap zonder reden. Ik zou zeggen kijk maar goed in de spiegel dan zie je de grootste leeghoofdige randebielen aap in de spiegel. Triest dat sommige mensen niet normaal kunnen communiceren dat zegt genoeg over hun denk niveau.


  Maak melding

 10. Velen stellen dat wanneer je van een organisatie steelt, je vermoord dient te worden.
  Wat averechts is, is dat er geen eerlijk verdient geld of spullen gestolen wordt.
  Maar of drugs of drugsgeld.
  Wat baat het dan de benadeelde om dan het Leven van zijn, eens compagnonnen, tr nemen?????
  Kort gezegd, waarom halen ze hun drugs of geld niet terug?
  Heeft de zogenaamde dief iemand vermoord?
  Ik zie de logica van het vermoorden van ern dief niet in???
  Zelfs als je bij de bank steelt of bij een oma of een winkel, krijg je gevangenisstraf.

  Laten de misdadigers ophouden met het bloed vergieten.

  De maat waarmee je meet, zal ook voor jou gelden.
  Diefstal heeft geen represaille van moord, klopt niet.
  Of je moet goed Gek zijn.

  En dan moeten de benadeelde drugs handelaren niet zielig gaan doen wanneer ze iets kwijt zijn. Het is toch oneerlijk werk.
  Waarom vermoord je dan een ander?

  Je bent zelf niet eerlijk bezig toch.
  Je wordt zelf toch rijk als zaken lukken.

  Niemand heeft 1 mens leven gegeven.
  Blijf dan ook van andermans leven af.

  Neem andere maatregelen.
  Maar kill niet

  Wat een ellende
  Wat een wreedheid.
  Ik zie steeds comments als:
  Opgeruimd staat netjes enz.
  Dat klopt niet.
  Een dief is geen moordenaar.
  Maar de persoon van wie gestolen wordt, kiest ervoor om te moorden??????

  Krijg je dan je drugs terug?

  Of beland je in de bak?

  En nu daar je wel gemoord hebt.
  Is er niet nu een enorme kans om wel vermoord te worden door nabestaanden?

  Hebben die niet echt een grotere recht jou wat aan te doen?

  Nee.
  Hou van elkaar
  Benadeel elkaar niet.

  En doe geen maatregelen nemen die buiten proportie zijn.

  Stelletje bloeddorstigen
  Geldt ook voor de burgers die liquidaties als logisch zien.

  Onmenselijk


  Maak melding

 11. Hai kiesie boengie.niemand wordt zomar geliquedeerd.j weet warme j bezig bn,en j weet dondersgud wat d eindresultaat s,dood n nogmaals dood.mar ja deze zwarte criminele wilen nit werke Mar wel veel geld hebbn.darm gud om z alemal af t make.nu bn j vet dood n j brengt nits weg,alles blyft hier.


  Maak melding

 12. Het wordt tijd om een militie op te richten om kopstukken uit de drugswereld te liquideren. Gewoon die Piet wortels de Singh enz op te ruimen.


  Maak melding

 13. Oh ja. Dus die vermoorde advocaat Derk van wiersum profiteerde ook van die coke. Dan heeft piet w. Een heel groot probleem met de Nederlandse staat . Kom wel goed denk ik .


  Maak melding

 14. JE HAD ZOOOOOVEEL, maar ja ,het was niet genoeg, EN NU, WORDT JE DE FUCKING PIJP UITGESCHOTEN, EN JOU NABESTAANDEN MOETEN HET VERLIES DRAGEN MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN,HEBZUCHT heeft dit als gevolg, 1 ding weet ik zeker “” IK BEN TEVREDEN MET WAT IK HEB, MAAR BEN BLIJ MET WAT IK NIET HEBT” geld is niet alles, OGENSCHIJNLIJK maakt geld gelukkig, maar schijn bedrieg, kijk maar hoeveel rijken er zijn, en met een hoge borst rond lopen, MAAAAAAAAAR je hebt geen idee met welke ziekte ze te maken hebben, die ze voor de mens schuil houden, en doen als alles koek en ei is, wat ik heb geleerd van mn ouders en ik ook door geef aan mn kinderen is” ISIE ISIE BOENG, MAH SRAAF SRAFIE MORO BOENG”


  Maak melding

 15. Het probleem in Nederland is dat men doodsbang is om voor racist uitgemaakt te worden. Turkse bijstandsfraudeurs mogen niet gecontroleerd worden, want is etnisch profileren! Marokkanen, Antillianen, bepaalde Surinamers mogen niet extra gecontroleerd worden door de politie, want dat is racisme! Haatzaaierij naar andersgelovigen op islamitische scholen en in moskeeën mag niet aangepakt worden want dat is cultuur waar we “respect” voor moeten hebben.

  De politie weet heel precies waar het kwaad zit, maar laffe politici die de verkeerden naar de mond praten en slappe rechters houden ze tegen en frustreren hun werk. Alles dank zij steeds harder schreeuwende linkse knuffelaars, social justice warriors, antifada extremisten en de etnische politiek van lieden die wel in Nederland willen wonen en profiteren van de voorzieningen maar witte mensen als vijanden zien. Zo verloedert de Nederlandse samenleving en worden de grote steden de afvalputjes van de samenleving waar het kwaad regeert.

  In de Gouden eeuw zou men wel raad hebben geweten met dit soort zaken, maar daar moeten wij ons tegenwoordig ook al voor schamen voor het “weg met ons” volk.


  Maak melding

 16. Wat probeert Hvd Broek ons wijs te maken ? Dat onder de Nederlanders geen gajuis volk zit ? Laat hem eens een kijkje op de kampen in Nieuwegein en Arnhem gaan nemen wat voor schorem daar uithangt. Dat weet Van de Broek natuurlijk wel alleen kijkt hij liever de andere kant op en tiert hij liever op de Turken, Marokkanen en Antillianen. Dat de krantenbezorger een Marokkaan is, dat de maaltijdbezorger vaak een niet Nederlander is, dat de schoonmaker een Turk is zal het hem niet ontgaan maar omdat hij een racist is komt hij hier de grote jongen uithangen. Zeg wat je hier schrijft recht in het gezicht van de Turk, de Moslim, de Marokkaan. Dan pas ben je een vent en niet alleen de internetheid uithangen.


  Maak melding

 17. Geld heeft geen familie noch vrienden en kennissen, als het om dat verderfelijke spul gaat. ( Met droga spelen, is vergelijkbaar met je leven spelen )

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 18. @ Hans van den Broek

  Omdat de Nederlandse overheid, nog erger zijn dan de Surinaamse overheid. Het zijn allemaal zakkenvullers daar in het kabinet met M. Rutte, als de grootste homo erbij ! Mensen moeten zich in Nederland kunnen aanpassen met de wet ( regels ) kan je dat niet, dan moeten ze gewoon verwijdert worden !
  De zogenaamde asiel zoekers komen hier ook rotzooi trappen, terwijl ze hier bijna alles gedaan krijgen dan de autochtoon! Waarom moeten we respect hebben voor een bepaalde geloof ?? Men moet gewoon respect hebben voor ons medemens, en niet om zijn / haar geloof, op pleuren zou ik zeggen. Iedereen komt naar Nederland, want ze weten dat het hier beter is dan het land vanwaar ze komen. ( wij die van Suriname ) komen moeten ons aanpassen) en die gasten krijgen alles gedaan.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 19. Als jij gaat voor bloedgeld dan moet je weten altijd gaat bloed offer gebracht moeten worden. Mensen die hard werken worden niet stinkend rijk, maar als ze het goed doen en niet hebzuchtig zijn en tevreden zijn dan kunnen ze tenminste nog genieten van een rustige gelukkige oude dag.

  Mensen die hebzuchtig zijn, het is nooit genoeg voor ze. Al hebben hebben ze de hele wereld in hun hand. Nooit aw sari gi den. Na so didibri e mislei libisma fu du hogri. En dan ef yu luku bun uiteindelijk na libisma srefi na didibri.


  Maak melding

 20. Door hebzucht gedreven kunnen velen de gevolgen van hun handelingen niet overzien. Zij denken niet na wat de gevolgen kunnen zijn voor henzelf en de familie en vrienden die achterblijven.


  Maak melding

 21. @Jay,
  Jammer dat je het niet kan laten de raciale boventoon achterwege te laten. Jammer dat jij je ook niet bij het onderwerp houdt. Wat is dat voor een antwoord dat je aan me geeft? Een tijdje ging het goed met je. Maar je slaat weer door. Er kan sprake zijn van twee toestanden; of je weigert jouw medicijnen in te nemen ,of de medicijninname moet verhoogd worden. Verbeter jezelf!


  Maak melding

 22. Helemaal eens met Jajjaid.
  Het zijn niet alleen ziektes waar de rijken mee te kampen kunnen hebben.
  Wat dacht u van leegte in hun hart of het feit dat sommige geen liefde hebben ervaren van hun ouders als kind. Al die miljoenen op hun rekening maakt dat niet goed. Heel triest eigenlijk.


  Maak melding

 23. Hans van den Broek jij bent alles aan het verdraaien, ga je hier maar goed over bezinnen. Om te beginnen moet je terug gaan naar de geschiedenis van Nederland. Je hebt een gezegde wat ” wat je zaait dat zal je dan ook oogsten en toch als je goed om je heen kijkt valt het allemaal nog wel mee vergeleken met het verleden wat jullie allemaal de mensheid wereldwijd hebben aangedaan.


  Maak melding

 24. Hans van den Broek het racisme zit jou in de genen, overgedragen van generatie op generatie…je weet toch wat ik bedoel of ga je dit ook proberen te verdoezelen. Kijk maar naar de discriminatie op de arbeidsmarkt , etnisch profileren etc. wie wakkert dit zelf aan, dit noemt men ”onderdrukking” slavernij in een moderne vorm gegoten en dat in anno 2019 Hans foei toch!


  Maak melding

 25. @ pakiratigri, steek maar een banaan in je gat domme paarse kankeraap en ga daarna de kont van je meester bouta schoonlikken. Hij wacht met smart op je dus ren maar snel naar je meester toe. Paarse debielen zoals jij houden toch daarvan.


  Maak melding

 26. Tja Pakira, sommigen ergeren zich aan jouw hypocriete moralistische praatjes. Alsof die iets toevoegen aan het nieuws. Je achterlijke insinuaties en debiele bedreigingen zou je ook beter achterwege kunnen laten.


  Maak melding

 27. @Jojo
  Wij zijn allemaal verantwoordelijk? Laat ik één ding zeggen; ik voel mij zeker niet verantwoordelijk! Als jonge mannen heel snel rijk willen worden om dure horloges, auto’s enz. enz. aan te schaffen, moeten ze dat zelf weten. Als je ze wilt corrigeren, wordt je neergeknald. Ze weten maar al te goed dat als je een ripdeal hebt gedaan (je betaalt de andere partij niet voor hetgeen hij je geleverd heeft) die andere partij met harde hand zal reageren. Het maakt ze niets uit, want ze zijn gangsters. En gangsters worden doodgeschoten door gangsters van de andere partij. En daarna reageert de andere partij weer en zo blijft het maar doorgaan, totdat er geen gangsters meer zijn!


  Maak melding

 28. NL heeft een marockanker probleem terwijl SU een djoe-ka probleem heeft welke vele malen erger is.
  Het is wel opvallend dat overal waar het gespuis afkomstig uit Afrika is neergestreken er problemen zijn.
  Europa moet maar vooral doorgaan met de import van figuren uit Afrika als men zichzelf de vernieling wilt injagen.


  Maak melding

 29. Kolibri het blijft zich circuleren met vers bloed en die vervallen dan weer in dat de vicieuze cirkel en komt er nooit een eind aan, tenzij……. vul jij dat maar zelf in. Zelf President Rodrigo Duterte van de Filipijnen is er niet tegen opgewassen.


  Maak melding

 30. @Jay,

  Ach ach jochie. Je medicijnen. Vergeet die niet. @ Pakiratigri gaat je een bigi brasa geven. Uit goodwill en goedhartigheid. Let maar op dat ik van blijdschap je niet te stevig vasthoud. Maar eerst de pilletjes Jay! En neem Hansje onderbroekje ook mee. Twee vliegen in een klap. Ik heb medelijden met jullie frustraties. Maar die brasa komt eraan.


  Maak melding

 31. @ pakiratigri, bewaar die brasa maar voor jouw baas en afgod desi bouterse nadat hij je kont helemaal uitgeboelt heeft 🙂
  Sukkel zoals jij houden toch daarvan.


  Maak melding

 32. @Hans van de Broek,

  Jij bent een lage gast. Zeer onsportief bovendien. Zodra jij je zin niet krijgt, zoek jij je toevlucht “tot onder de gordel stoten”. Dan kom je links en rechts met beweringen die kant noch wal raken. Bovendien heb je allang bewezen een racist zijn. Mooie woorden gaan het niet camoufleren. Op een gegeven moment komt het braaksel van je eruit. Dat is het dunne masker dat je op hebt. Ik ben heel erg blij dat jij een grondige hekel aan me hebt. Dat is een van de beste graadmeters op deze site. Mijn hartgrondige dank.


  Maak melding

 33. @ Jay ,

  Deal. Maar voordat Bouterse me boelt eis ik van jou dat je eerst je pilletjes inneemt. A bun mi man? Je verkeert in een zeer hatelijke bui. Daar moeten we eerst even aan gaan werken. En daarna beloof ik je plechtig dat Bouterse me mag boelen. Denk niet dat The First Lady het op prijs zal stellen. Maar nogmaals ,eerst de medicijnen. Kalmte is goed voor je.


  Maak melding

 34. Voor dit soort gasten is er niks te betreuren. Wat je zaaid dat ga je oogsten. Dat je medeleven moet tonen voor de nabestaanden dat is onzin. Want die profiteerde ook van al het luxe dus nu zielig doen slaat nergens op. Want als het je kind is hoor je als ouder je kind te corrigeren als ze op de verkeerde pad zijn. Maar nee daar denken ze niet aan. Denken eerder aan dure en luxe leven. En nu zit je met al het verdriet.


  Maak melding

 35. R. De personen hebben mogelijk gestolen , niet Gemoord.
  Dus ze hebben geen dood gezaaid.
  Je moet zeer onredelijk en bloeddorstig zijn om daaraan de dood als tegen maatregel te volvoeren.

  Illegaal of niet. De maat waarmee men meet klopt niet.
  De mens moet elkander lief hebben.

  Moord mag niet, stelen mag niet enz.


  Maak melding

 36. @Kolibri
  Ik had “wij zijn allemaal verantwoordelijk” tussen aanhalingstekens moeten plaatsen. Het is geen persoonlijk verwijt. Ik bedoel met wij omdat wij onze samenleving laten inrichten door gekozen politici die of zelf blind zijn voor malversaties (DNA in SU) of die blind zijn voor wat er werkelijk gebeurd en niet achter hun uitvoerende en handhavende ambtenaren staan.
  Ik weet dat overheidsmanagers die door pakken sneller en meer problemen hebben dan die met de stroom mee drijven. Wij faciliteren met slappe politici het wegkijken bij problemen.
  Ik ben in heel moeilijke landen en op heel gevaarlijke plaatsen geweest. Ik heb er geen enkel probleem mee als de mensen die op deze wijze, drugs, verkrachting roofovervallen, geweldplegging, op onze maatschappij paraciteren elkaar opruimen, Als er maar geen onschuldige slachtoffers zouden kunnen vallen.
  Helaas dit soort mensen heeft heen enkele remming. Daarom is mijn stelling wij moeten er wat aan doen. Onze politici moeten daden laten stellen en kinderen die geweld gebruiken keihard aanpakken, hun ouders onderdeel van het probleem maken en vooral hun heropvoeden. Voor mij mag men na een paar keer dit soort mensen merken en voorzien van chips zodat ze altijd traceerbaar zijn.
  Wij moeten wat van onze priviay opgeven alle DNA in een data bank van justitie zodat niemand kan ontsnappen zodra er DNA veiliggesteld wordt. Voor zij die niets te verbergen hebben (en dat zijn de meesten) is dat geen probleem.

  Ik vind kijk lang niet altijd weg. Ik zoek een oplossing maar stel vast dat de politie en justitie vanwege te veel beschaving of te veel theorie of slappe knieën niet doen wat ze zouden moeten doen.
  We moeten wat meer agenten hebben die net als de dorps veldwachter optreden en respect in boezemen.


  Maak melding

 37. @ Hans van den broek nee die blanke Nederlanders zijn heilig. De meeste pedo’s in Nederland zijn blank jullie kunnen maar niet van kinderen afblijven vieze pedo’s die blanke Nederlanders, ik woon liever naast een Surinaamse drugshandelaar dan naast een nederlandse pedo. Maar Hans natuurlijk niet want hij is er zelf een


  Maak melding

 38. In Nederland de narcostaat is dit tegenwoordig normaal. Wanneer de staat legaal drugs importeert en de op de markt brengt creeer je meer gebruikers. Zonder gebruikers heb je geen drugshandel. Voor Nederland is de drugshandel de nieuwe gouden eeuw, vraag maar aan die hans v/d broek. De Surinamers, Marokkanen en Turken in Nl zijn nogsteeds de kleine jongens, die verdienen de miljarden niet en kunnen zoveel geld ook niet witwassen.


  Maak melding

 39. Daniel: ik ben het helemaal eens met jouw visie een dief is zeker geen moordenaar en de grote jongens zouden er idd beter aan doen hun handel terug te vorderen dan te moorden..ze hadden ze bij wijze kunnen ontvoeren en de heren op gepaste wijze op andere gedachten kunnen brengen en de handel gewoon terug te geven …iedereen blij…dan hadden de heren nog geleefd en de bende hun handel terug…helaas zijn er mensen op deze aardbol die denken voor God te kunnen spelen en te beslissen over leven en dood…maar ook hun karma komt…sterkte voor de kids en nabestaanden xxx


  Maak melding

 40. Om terug te komen op Hans en zijn opmerking over etnisch profileren, iedereen moet op dezelfde wijze behandeld worden en gecontroleerd worden ongeacht afkomst.
  Waarom mensen anders behandelen, lieve Hans jou voorouders hebben zoveel misdaden ondergaan tijdens de slavernij en in voormalig Nederlands Indië, wie heeft ze toen veroordeeld voor hun misdaden. Nederlanders zijn schijnheilig kijk eens naar je eigen voorbeeldige burgers meneer Holleeder, Charles Zwolsman, Cor van Hout, Johan Verhoek, Sam Klepper, Johnny Mieremet, Klaas Bruinsma, S. Jocic (Joegoslaaf), ik kan nog uren doorgaan. Dit zijn géén Turken, Antillianen of Surinamers. In elk ras, cultuur heb je mensen die misdaden begaan en die ervoor gestraft moeten worden, Hans doe je witte zonnebril af. Weet jij hoeveel Nederlandse pedofielen en ander gespuis vrij rondlopen in Nederland en in het buitenland. Hans de pot op met je etnisch profileren, daarom kunnen witte boorden criminelen ongestoord hun gang gaan. Zelfs bij de voorbeeldige Nederlandse politie werken er criminelen. Iemand die macht wilt hebben over een ander, is zwak en bang. Hans don’t feel privileged in your big white bubble.
  When you do the crime, you have to do the time, ongeacht afkomst.


  Maak melding

 41. @Jay-boy

  u zegt : “NL heeft een marockanker probleem terwijl SU een djoe-ka
  probleem heeft welke vele malen erger is.”

  u vergeet Sranan’s grootste probleem :

  het FOTOSEI-staatskas-roversprobleem onder leiding van enkele
  ex-militaire-ka-massamoordenaars !

  PS : BERECHTING VAN CORRUPTE BOEVEN EN MOORDENAARS
  O DORO HESBITENG !


  Maak melding

 42. @ook een dief
  Klopt
  Niemand van de onderwereld komt eerlijk aan zijn of haar vermogen.
  De handel of whatever is illegaal. Niks nobels aan.
  Dus wanneer er iets verloren gaat of teruggejat wordt of te weinig betaald wordt,
  Waarom moeten ze dan de dieven of wanbetalers dan Vermoorden????

  Ook al is het de maffia of Clan of noem maar op. Moord heeft niks te maken met de diefstal.
  Je krijgt jou geld of rommel er niet mee terug.

  Ik las ook vaker dat wanneer je namen noemt of advocaatje speelt, je ook vermoord zal worden????
  Rara wat heeft dat nu met het beroep van crimineel te maken?
  Dacht dat men crimineel werd om rijk te worden.

  Laat denken dat men boven God denkt te zijn. Macht en terreur wil zaaien.
  Daarbij verliezen ze hun doel van rijkdom en worden ze zelf een prooi van de justitie.

  Weet je waarom?
  Hierdoor wordt het publiekelijk. Je wordt te belangrijk en zal dan door de politie afgestraft worden.

  Terwijl als de stilte en eerlijke sancties zouden gelden, zou men de wereld minder pijn doen.
  Je bent al verkeerd bezig en dan ga je nu moorden?????

  Wat was het lot van de voorgangers: Escobar, Al Capone, Guzman en Gotti???
  Jaja door wreedheid, werden ze verguisd.

  Let op, doe geen anderen kwaad en neem geen levens.

  Nederland Suriname enz. Waren eens zeer vredelievend. Nu worden mensen geliquideerd voor: praten, weten, stelen, verliezen van drugsladingen( oemrawsingh)
  Enz enz.

  Wetboek van drugsrecht.
  Is onrechtvaardig en zal dus tot verderf leiden van degenen die zo barbaars te werk gaan.

  Basta


  Maak melding

 43. Beroepscynicus hier ! Bah !!! Nederland heeft geen problemen en als die er zijn dan kunnen die het uitstekend zelf oplossen. Nederland heeft geen hulp van buitenaf nodig.


  Maak melding

 44. Jay je snap het niet pikira heeft gelijkt,als jij zulke hoeveelheden pakt moet jij een team om je heen hebben.een goeie schuilplaats dat wil zeggen Oostenrijk,polen of in da Alpen ofzo en goeie vertrouweling hebben kijk het is heel moeilijk.jammer man dat hij niet kon genieten van dat geld en zijn familie ondersteunen en iets voor Suriname betekenen ik bedoel een bedrijf ofzo.luister in alles betaal je lesgeld soms komt je der schoon van af en geluk moet je ook hebben . Tenminste heeft hij toch de jackpot gepakt voor dat hij dood ging petje af .de rest is geschiedenis .maaaaaaar ray pakt jou pilletjes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.