Winkelier en zoon bruut overvallen, mishandeld en vastgebonden

20
politie Suriname

Een Chinese winkelier en zijn zoon zijn zondagavond rond 23:00u door drie rovers overvallen in het district Wanica. Daarbij hebben de rovers SRD 80.000, U$S 900, 1000 euro en een iphone buitgemaakt. De redactie verneemt dat de rovers allemaal gemaskerd en in het zwart gekleed waren. Zij waren gewapend met een vuistvuurwapen, een ijzerenstaaf en een hamer.

De slachtoffers waren aan het slapen toen zij rond 23:00u werden overvallen. Daarbij werden zij mishandeld en onder bedreiging aan hun handen en voeten gebonden. Vervolgens werd het pand overhoop gehaald waarbij de spullen werden weggenomen.

Na de daad verlieten de rovers de plaats te voet via een nabij gelegen bosschage. De slachtoffers wisten zichzelf te bevrijden en de politie te waarschuwen. De winkelier had verwondingen in zijn gezicht en rug opgelopen.

De daders zijn nog voortvluchtig en het Korps Politie Suriname werkt aan hun aanhouding.

20 REACTIES

 1. Dit soort taferelen zijn nu de tendens in deze wereld. Hier in Nederland schiet politie man zijn vrouw en twee kinderen dood, de één na ander steekpartij enz. Het is goed om als slachtoffer de signalementen van de verdachten goed te onthouden zoals geslacht, leeftijd, ras, tattoo, haardracht en eventueel klederdracht.


  Maak melding

 2. Lets Make Suriname Great Again

  (Yess We Can)

  Jong Surinamers.

  Ik wil graag de minister van justitie worden vr 6 maanden.. zodra dat een feit is..beloof ik het Surinaams Volk beterschap.

  Het word steeds erger in ons geliefde land.. als je de Kranten koppen open slaat .. Of ROOF OVERVAL OF EEN VERKEERS ONGEVAL.

  Wat gebeurt er man.. Maar Goed.. 25 mei 2020 is aanstanden kunnen we met GODS WIL Beginnen aan een NW SURINAME


  Maak melding

 3. Nog 5 en iedereen slaap zonder slapeloze nachten. Geen dievemijzers nodig , geen vrees s’nachts op straat, U hoef uw huis niet te beveiligen met dure alarmsystemen.

  Dat wordt de beloftes van de aankomende verkiezingen.


  Maak melding

 4. Je zou toch na het lezen van dit artikel direct een wapenarsenaal aanschaffen om jezelf in bescherming te nemen. Deze lafbekken verstaan alleen maar een taal en dat is de taal van het geweld. Maar wat wil je ook. Wij hebben een spookpresident die niet alleen als een ezel overkomt maar ook zo dom als een ezel is. Niemand heeft voor hem ontzag en respect omdat hijzelf een rover en moordenaar is. Men volgt de baas dan ook in al zijn doen en laten. Mooi sranang …..ja ja in je mooie droomwereld.


  Maak melding

 5. Politiek neutraal je bent je naam niet waardig. Een Amsterdammer zou je een achterlijke gladiool noemen. Voor mij ben je ongewenst vreemdeling in mijn oude land. Ik heb hier in Suriname in een week tijd meer bedreigingen meegemaakt dan in Nederland in een maand. Terwijl heel Suriname minder mensen heeft dan een middelgrote stad. Waarom vinden jullie het makkelijk om alles met Nederland te vergelijken??? Ik leef hier prettig in een derde wereld land dat op de internationale ranking ergens onderaan bungeld wat tevredenheid betreft en Politiek neutraal weet het te verheffen tot niveau Nederland. Blijf bij Suriname en besteed daar je krachten aan gladiool.


  Maak melding

 6. Chineze winkeliers blijven kwetsbaar. Altijd van die loerende ogen op hen gericht. Hardwerkende Surinamers. Wel een beetje gesloten maar ook met omu sneisi kun je lachen als je tot hem doordringt. Honden hadden kunnen helpen maar een Chinees en een hond gaan niet echt samen. Den man e nyan den dagu. En zo blijven er geen waakhonden over. Denk wel dat er nog meer undercover operaties uitgevoerd moeten worden door de politie en inlichtingendiensten. De Chinees kan ook wat opener worden. Gaat hem alleen maar helpen . Kan hij gewaarschuwd worden door klanten die verdachte activiteiten bespeuren en omu sneisi op de hoogte brengen. Laat de politie maar gauw deze ongure gasten oppakken. Vervelend dat dit hen moest overkomen.


  Maak melding

 7. Dit soort incidenten zal mensen ertoe dwingen – al dan niet illegaal – zich te bewapenen.
  De volgende keer komen de criminelen er dan minder gunstig van af. Maar dat is nu eenmaal het risico van het vak.


  Maak melding

 8. @Nina:
  EN NU GA JE OPHOUDEN!!
  Wie ben jij nu??!!
  Welke Nina!
  Ik ben de werkelijke Nina! Het is al de tweede keer dat je gebruik maakt van mijn username.

  Forumgenoten, bij deze verander ik, de werkelijke Nina, mijn naam hoor.
  Jullie zullen het wel merken 🙂


  Maak melding

 9. De boeven slepen voor de rechter!!Politie doe je werk!!
  Het heeft geen enkel voordelen om de boeven neer te knallen ter plaatse zoals de velen hier wensen.Het maakt de boeven in getal niet minder!
  Het maakt ook niet dat de hard werkenden zich gaan veilig voelen.Het is de taak van de politie om voor de veiligheid van de burgers te zorgen.Zo,politie,doe je werk!

  Ps
  De amnestie lijder van Suriname sleurt ook burgers uit hun bed en maakt ze af.En als straf is hij gekozen tot lijder!
  Wat een land,
  1 moordenaar die zich met de zegen van het volk de lijder mag noemen,en dan voor de andere criminelen hopen we dat de politie ze ter plaatse dood schiet….
  Er is een heleboel mis met de surinamers….


  Maak melding

 10. @Johan. Je mag me noemen hoe je wil want mijn emoties spelen niet de baas over mij, integendeel ben ik politiek neutraal omdat politieke wereld leiders de vrede en veiligheid niet kunnen waarborgen. Maar ik neem je niet kwalijk hoor en ik zal je nooit beledigen want je bent een sranangmang als mij. Misdaad en geweld neemt wereldwijd toe, ook in “paradijs” Nederland. Alleen in Suriname neemt het drastische vormen aan.


  Maak melding

 11. Je komt helemaal uit China naar Suriname. Het Mandarijns heb je voor de Sranang tongo ingeleverd. Je werkt dagen nacht samen met de rest van de familie; is het niet om het geïnvesteerd vermogen terug te betalen dan is het wel om het werkethos waar jullie wereldwijd om bekend staan. De Surinaamse monden worden dankzij jullie gevoed. Zelf kunnen wij het niet bewerkstelligen deels omdat een bepaalde bevolkingsgroep te lui is en liever lui dan moe is. En hoe triest is het dan niet om juist door die bevolkingsgroep op zo een beestachtige wijze overvallen, mishandeld en beroofd te worden ? Omo Snesi luister goed. Neem ter bescherming van jouw gezin en eigendom een Magnum 9 mm en aub gebruik het bij een volgende keer ook. Alleen zo voorkom je het slachtoffer van die laffe honden te worden.


  Maak melding

 12. Dat heb je als je de banken ook niet kan vertrouwen ze lenen geld uit maar weten ook dat dit de Surinaamse ondergang zal gaan worden…dus beter thuis je geld bewaren…togh…nog 5


  Maak melding

 13. Als de Chinezen Suriname massaal verlaten zullen die rovers (vooral die van Afrikanen afstammen) stront eten in plaats van BB met R en zoutvlees. Ze kunnen dan namelijk niets meer kopen met die buit gemaakte SRD 80.000; ook geen sieraden en gouden tanden.


  Maak melding

 14. Overal ter wereld worden overvallen en berovingen gepleegd zoals in Suriname.
  Er is echter 1 groot verschil met andere landen t.o.v. Suriname namenlijk dat dit tuig in Suriname hun slachtoffers mishandelen en ook de vrouwen verkrachten en vaak genoeg worden slachtoffers vermoord.

  Ik vind dat de daders op dezelfde brute wijze moeten worden behandeld hoe zij de slachtoffers hebben behandeld.
  M.a.w. fong deng mars en mogelijkerwijs soet deng mars want ze waren bezig te vkuchten en plaats een nekklem want ze stribbelden tegen tijdens de arrestatie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.