Aangehouden verdachte werd ook gezocht in andere berovingszaak

21
Aangehouden verdachte werd ook gezocht in andere berovingszaak

Één van de op zondag 15 september aangehouden verdachten werd reeds gezocht in een andere berovingszaak. Het gaat om de 27-jarige Uratio L. heeft het Korps Politie Suriname (KPS) maandag bekend gemaakt. L. was samen met de 35-jarige Dwight V. in een auto op de vlucht, toen ze aan de van ’t Idsingastraat door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) werden aangehouden.

Daarbij waren de politieambtenaren genoodzaakt vuurwapen geweld aan te wenden. Zij schoten gericht op de banden van de auto waar de twee in zaten. Vermoedelijk wilde Uratio te voet verder vluchten, maar kwam daarbij te vallen en raakte gewond aan zijn mond. Hij liep ook schaafwonden op.

De mannen hadden eerder op de dag een bedrijf overvallen en sloegen op de vlucht toen de politie hen in de gaten kreeg. Direct na de spectaculaire aanhouding, die ook gefilmd werd door burgers, gingen foto’s van L. rond via WhatsApp en op Facebook.

De andere aangehouden verdachte, Dwight V., is ook een oud bekende van de Surinaamse politie aldus het KPS in dit officieel persbericht. Wat hij op z’n kerfstok heeft is niet bekend.

21 REACTIES

 1. Voor mij part hadden ze liever gericht op hun koppen geschoten!
  Na een paar jaar zijn ze uit Boma (waar een luxe leven hun te wachten staat, trouwens) en dan gaan ze weer roven en beroven.


  Maak melding

 2. Ric?? Weet niet waar jij woont in Nederland maar ga terug naar Su man. Je uitkering sturen ze wel achter je aan. Je bent geen sieraad voor Europa dus terug naar je geboortegrond zou ik zeggen.


  Maak melding

 3. Als het bekende zijn van de politie en het rovers gedrag blijft zich voortzetten, dan is de vraag waarom lopen ze vrij rond. Het rechtssysteem is er toch om burgers te beschermen tegen dit soort lieden. Surinaamse bestuurders doe je plicht en opsluiten dit soort gespuis het volk verdient het om beschermt te worden . of moet ik constateren dat de overheid geen tijd heeft voor hun criminele onderdanen, juist omdat ook de overheid onderdeel is van criminele daden. Ex moordenaar als president Ex bankrover als parlementarier Ex minister als corrupte zakkenvuller etc etc.


  Maak melding

 4. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess We Can) nps 4 live.

  Jong Surinamers

  Ik blijf dit herhalen.. Suriname heeft behoefte aan een DEATH SQUAD EENHEID… Zo een eenheid is modig om Zulke Bandieten (rovers) in alle stilte op te SPOREN VERMORDEN DAARNA DUMPEN IN ZEE.

  Zulke gasten zijn over 2 jaar weer buiten met als doel hun Handel en Wandel Voort te Zetten.


  Maak melding

 5. Allen die racistische opmerkingen maken:
  Lees goed wat ik eerder heb gepost.
  Niemand is beter dan een ander,
  Jammer he.
  Elk volk of ras heeft zijn of haar goede en verkeerde zijde.
  Ook de nette rijke staten en volken , hebben ooit eens verkeerde zaken gedaan om rijk te kunnen zijn.
  Wil niet zeggen dat men verkeerde dingen moet doen.
  Integendeel,
  Bid en Werk.
  Steel niet
  Bedrieg niet
  Belieg niet.
  Maar heb elkander lief, gelijk u zelfve!!

  Wanneer je 1 vinger wijst naar iemand, wijzen 3 naar jou.

  Bless


  Maak melding

 6. Het gaat dus om een recidivist/beroepscrimineel. Zodra hij wordt vrijgelaten zal hij hoogstwaarschijnlijk weer het criminele pad opgaan want bij dit soort bavianen zit de criminaliteit in de genen. Daarom vind ik het jammer dat hij niet afgeknald is geworden. Dat zou een goedkopere, permanente en effectieve oplossing zijn geweest.


  Maak melding

 7. Pluimpje voor de zonen van Hermandad. Misdaad loont niet voor de kleine man. Wel voor die grote rovers en boeven die oerdomme dwaze debiele ndper’ s aan de macht hebben geholpen om land en volk te beroven onder het mom van oenoe egi sani, oenoe egi industrie, oenoe egi wanbeleid vol corruptie, fraude. het gros der kleine rovers dragen paars in hun vaandel.


  Maak melding

 8. Lekker je hoofd in het zand blijven steken en niet aan zelfreflectie doen. Wijs lekker naar anderen en bagatelliseer alles wat niet in jouw straatje past. De realiteit is anders dan jij hier doet voorkomen.


  Maak melding

 9. Als we hier nu een straf kamp zouden opzetten en voedsel zouden kunnen kweken en telen dan zouden ze iets voor de samenleving terug kunnen leveren dan alleen maar de elende die ze voor een korte termijn aanrichten…we hebben er genoeg hiervan…


  Maak melding

 10. Ric en cornelis.in spanje is het verplicht om dievenyzer te plaatsen anders wil geen één verzekerings maatschappij je verzekeren.
  Trouwens dievenyzers hier in su heb ik al in de jaren 70 ook al gezien.dus zou niet weten wat het probleem zou moeten zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.