Twee aangehouden verdachten hadden visverwerkingsbedrijf beroofd

20
VIDEO: Politie houdt vluchtende verdachten aan in Suriname
Foto: Keenen Gard/Facebook

De twee mannen die gistermiddag door gewapende eenheden van de politie werden aangehouden op de hoek van de Kwattaweg en Van Idsingastraat, hadden zondagnacht rond 03.00u een visverwerkingsbedrijf in Suriname beroofd. De bewaker van het bedrijf werd daarbij gekneveld achtergelaten.

De rovers gingen volgens de Surinaamse krant Times of Suriname gewapend met een vuistvuurwapen naar het visverwerkingsbedrijf. Daar hebben zij de bewaker aangevallen. Vervolgens hebben zij een deur van het bedrijf geforceerd en kregen toegang tot de financiële afdeling, waar alles overhoop werd gehaald.

Het is nog onduidelijk wat er allemaal is buitgemaakt. De bewaker heeft een steekverwonding aan zijn rug opgelopen omdat hij met een scherp voorwerp is bewerkt door een van de rovers. Hij is verwezen voor medische behandeling. De verdachten verlieten de plaats in de zwarte pick-up.

De krant meldt in haar editie van vandaag dat RBT-Paramaribo schoten heeft gelost bij de achtervolging van deze vluchtauto. De verdachten hebben wat letsel opgelopen maar geen schotwond. Volgens de Surinaamse krant de Ware Tijd werden de banden kapotgeschoten waardoor de verdachten hun vlucht niet konden voortzetten. Een van de verdachten kwam uit het voertuig te vallen waardoor hij verwondingen opliep in zijn gelaat.

Volgens Times werd het voertuig eerst door RBT gesignaleerd aan de Washingtonstraat en Kwattaweg. De rovers voerden de snelheid op bij het zien van de politie en reden in de richting van de Flustraat. Daar hebben zij een voetganger aangereden en zijn daarna doorgereden. De verdachten negeerde het stopteken van de politie, waardoor RBT gericht schoot op het voertuig.

Beide mannen hebben na hun arrestatie ontkend schuldig te zijn. Een van de mannen is oud bekende van de politie en werd gezocht voor twee inbraken.

20 REACTIES

 1. Snel en makkelijk rijk worden, is al sinds mensen heugenis een drijfveer van alle volken.
  De 1 steelt, de andere bedriegt,
  De 1 neemt dwangarbeiders
  De ander kolonies
  De 1 pleegt verraad
  De ander moord.
  De 1 verkoopt verboden middelen
  De ander huwt een rijke partner
  De 1 neemt kolonies
  De ander neemt goedkoop olie goud en aluinaarde weg

  Enz.
  Kortom onverdiende rijkdom en welvaart zijn allen door slechte daden bereikt.

  Dus
  Oordeel geen rassen.
  Kijk goed in de spiegel en om je heen.
  Ook in het buitenland.

  Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

  Laten we allen eerlijk en hard werken voor ons bezit.

  Geef en verdeel ook eerlijk het grond.

  Rijke landen, buit de armere landen niet uit.

  Jullie weten ook hoe jullie zo rijk zijn.

  Bless


  Maak melding

 2. Inplaats dat deze mannen lopen te roven, kunnen ze liever gewoon normaal vis vangen en verkopen. Maar nee ze willen biegi monie maken op een hele snelle manier. Ze mogen van geluk spreken dat de opsporingsambtenaren geen vuurwapen geweld hebben gebruikt.


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again

  (Yess We Can) nps 4 live.

  Beste lezers

  Als Suriname Een Death Squad Had.. Hadden ze Deze Bandieten Op Gespoort En Gedood.. Daarna Dumpen In Zee.

  Er zijn nu nog 118 Bandieten die ons land onveilig maken..


  Maak melding

 4. R. Misschien ben ik zoetsappig, maar misschien moesten ze dit meemaken om hun les te leren ondanks de ene een bekende van de politie is. Maar ja rovers zijn meestal gewelddadige personen.


  Maak melding

 5. Laten wij eerlijk en neutraal zijn en deze beroving relativeren. Je bent zelf ondernemer en je wordt beroofd, zelfs de wachter die zijn brood op een eerlijke manier verdient wordt neergestoken, door twee lam lendelingen die te beroert zijn om een normale baan te nemen.Dit is traumatiserend voor de ondernemer zelf en zijn werknemer. Het zal je zelf maar overkomen. Zulke geboefte zijn plannetjes aan het beramen, wie zij tot slachtoffer maken, op zoek naar veel geld.De KPS is nog mild met ze omgegaan. Deze boeven hebben van stelen hun beroep gemaakt en zijn een grote last in onze samenleving. Ze zullen steeds weer in herhaling treden, omdat de straffen in ons land veel te soft zijn. In Amerika hadden zij dit moeten uithalen. Of ze waren direct wijlen gemaakt of voor 30 jaar de bak in. Ze horen voorgoed uit de samenleving gehaald te worden. Eenmaal een dief altijd een dief. Het zijn precies zware kraaien.Voorgoed opbergen en hun voertuig in beslag nemen.
  Het is elke dag weer raak hier. Je bent je leven hier niet zeker.


  Maak melding

 6. Het is de stammencultuur van Afrika. Daar was alles gemeenschapsgoed. Deze lieden denken dat het in Suriname ook zo is. Alles wat ze zien, is ook van hen, is hun gedachtengoed. In hun ogen hebben ze recht op alle bezit van wie dan ook.


  Maak melding

 7. Door preventief te controleren zou je al voor 90% van de misdaden kunnen worden voorkomen. Waarom doet de regering dan niet?
  Geen vuurwapen in bezit of verboden wapens betekent geen overvallen en inbraken meer. De politie kan zo de boeven uit het verkeer halen. Maar er is domweg geen wil. Zo houdt de regering de bevolking gegeseld. Rand debielen en paria’s.


  Maak melding

 8. Lieve mensen, laten we het eerlijk zijn.
  Niet alle zwarten zijn rovers en slechte mensen. Misschien wel 10%, maar een ieder is weer één te veel.
  Wat de zwarte gemeenschap moet doen is opstaan en zeggen dit willen we niet meer.
  Wij zijn een fatsoenlijke staat en maatschappij.
  MAAR HELAAS DOEN ZE DAT NIET.
  DIEP TRIEST!!


  Maak melding

 9. @blakaboy,

  Is het jouw soort genoot, daarom voel je nattigheid. Het zijn steeds zwarten en nogmaals zwarte apen die dit soort taferelen uithalen. Dus op het gegeven moment kun je deze apen niet als mens beschouwen. Daarom mijn opmerking. Er gaat geen dag voorbij en telkens de zelfde soort. De samenleving is al moe, men is radeloos hoe je op het gegeven je zelfe moet beschermen. Dit soort types horen niet als mens te worden beschouwd.


  Maak melding

 10. @R. Belachelijk dat jij zo redeneerd. Die Hindoestaan die heel wat gelden, bezittingen e.d stelen zie je niet he. Dan draai jij je gelaat naar de andere kant. Wij allen zijn mensen. Misschien zijn je familie leden apen e.d breng maar wat bacoves voor ze in de dieren tuin


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.