Scooterrijder naar ziekenhuis na botsing met bestelbusje

6
Scooterrijder naar ziekenhuis na botsing met bestelbusje

Deze scooterrijder in Suriname werd vanmorgen gewond naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis afgevoerd door de ambulance dienst. Dit na een aanrijding met een bestelbus op de Indira Gandhiweg. Het ongeval vond vanmorgen plaats rond 11.00u.

Waterkant verneemt dat het busje wilde afslaan naar een inrit maar de scooter over het hoofd zag. Hierdoor knalde de bestuurder van de scooter tegen de zijkant van de bus, waarna hij gewond raakte.

Het is niet bekend wat de aard van de verwonding is.

6 REACTIES

 1. Wanneer gaat de Gezondheidszorg hier in ons land gebruik maken van een trauma helikopter om zware ongelukken zo snel mogelijk te vervoeren?????
  Het komt vaak voor dat mensen in de ambulance al te geest geven voordat zij het ziekenhuis hebben bereikt.Er is wel altijd geld voor snoepreisjes naar Amerika en de rest van de wereld. Dure reisjes en hotels met alles erop en eraan. Zo geweldig goed gaat het in ons land, maar niet heus. Wel 100.0000 USD als donatie naar de Bahama’s. En je eigen volk laten verrekken.Hersenloze gasten. Het ministerie van volksgezondheid laat heel veel steken vallen. Gezondheid en veiligheid komt op de eerste plaats. Pe oeng verstang de????


  Maak melding

 2. Het grote gevaar in het verkeer is roekeloos hard rijden van brommers en scooters.
  Politie moet die opgevoerde bende in beslag nemen. Op passende helmen letten. En rijbewijzen innemen bij hard rijden. Dit als voorschotje op veilig verkeer Suriname


  Maak melding

 3. “Boeboe bit sjorie 16 september 2019 at 20:51
  Wanneer gaat de Gezondheidszorg hier in ons land gebruik maken van een trauma helikopter om zware ongelukken zo snel mogelijk te vervoeren?????”

  Een traumahelikopter aanschaffen is zo gedaan.

  Waar het om draait is dat je wel 1 x 24 uur een goed getrainde traumateam (anesthesist, chirurg (traumatoloog), IC- en Ok verpleegkundigen stand by moet hebben. Het is niet alleen maar ophalen van patiƫnten maar ook alvast ter plaatse starten met de behandeling
  Heeft Suriname deze mensen die 1x 24 uur paraat kunnen/willen staan?

  FF, nadenken en niet zo maar van alles roepen.


  Maak melding

 4. Doorgaand verkeer heeft altijd voorrang, deze klote automobilist heeft er zeker nooit van gehoord denk ik. Wat een klootzak, rijbewijs invorderen en de komende 25 jaar geen auto besturen !

  @Bert van Marwijk

  Dat heb je helemaal goed geformuleerd, niks valt er meer aan toe te voegen vind ik persoonlijk.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.