Auto belandt op z’n kop na harde botsing

12
Auto belandt op zijn kant na harde botsing
De auto die op z'n kop terecht kwam, werd daarna op z'n zij gelegd om vervolgens weer weg gesleept te worden.

Zaterdagavond was het weer raak in Suriname. Dit keer aan de Coesewijnestraat in de wijk Zorg & Hoop. Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s belandde één van de voertuigen op z’n kop.

Het verkeersongeluk gebeurde rond 20.30u op de kruising van de Marowijnestraat en de Coesewijnestraat. De veroorzaker wilde vanuit de Marowijnestraat over de Coesewijnestraat gaan en verzuimde daarbij voorrang te verlenen.

Hij raakte hierbij het ander voertuig dat over de voorrangsweg reed. De auto van de benadeelde kwam door de klap op z’n kop terecht. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, maar de materiële schade was aanzienlijk.

Een berger heeft de beschadigde voertuigen weggesleept. De Surinaamse politie was gauw ter plekke en heeft de zaak in onderzoek. De andere auto:

12 REACTIES

 1. Precies wat ik zei in mn voorige reactie. Wie meer lef heeft, die krijgt voorrang. Helaas hadden beide bestuurders dikatie. En dit is het gevolg. Er is een gezegde: fridi mang idi no i broko.


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess We Can) nps 4 live.

  Beste land genoten

  De kruising MAROWIJNE STR.. COESEWIJNE STR.. is de gevaarlijkste KRUISING TER WERELD..

  Hier word duidelijk de INTELIGENTIE VAN DE SURINAAMS VERKEERS POLITIE op proef Gesteld

  Haal nau eens de Domste Koe Ter Werleld uit TORA BORA Plaats Die daar langs de weg om de verkeers situatie al dr te beoordelen.. ben ik ervan overtuigt dat die KOE hoofd schuddend toe zou kijken dat die kruising levens gevaarlijk is..

  Beste Mensen

  De de kruising of verkeers knoop punt is te breed .. als je vanuit de coppenamenstr de coesewijnen str komt oprijden en je moet reks af de marowijne str in.. weet je echt niet wat je moet doen.. een ider doet maar wat.

  Levens gevaarlijk

  Is wachten tot dat er doden vallen dr op die kruising

  IK SNAP ECHT NIET DAT DE POLITIE DAT NIET KAN INZIEN .. DAT DIE VERKEERS KNOOPPUNT LEVENS GEVAARLIJK IS


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess We Can) nps 4 live

  Beste Consefatieven.

  Op die VERKEERS KNOOPPUNT. Coesewijne str Marowijne str moeten er SPOEDIG STOPLICHTEN geplaats worden.. daar is echt een 3de WERELD TOESAND..

  Als er geen geld voor STOPLICHTEN is plaats al vast DREMPELS

  Het verkeer in Suriname word steeds drukker en gevaarlijk..

  Nog Maals.. De UNIVERSITEIT VAN SURINAME moet op onderzoek uit gaan wanner de Meeste aanrijdingen plaats vinden.. OVERDAG OF SAVONDS…


  Maak melding

 4. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess We Can) stem nps

  Ga maar eens een middag tussen 17 u en 19 u daar langs de kant staan hoek Marowijne str Coesewijne str..
  Gewoon check a toestand ga je zelf tot de conclusie komen en je gaat je zelf af vragen als dit de Suriname van 2020 is..

  Dit maak wij Surinamers Uniek.. we zijn goed in achteruit denken

  .De Knooppunt Coeswwijne str.. Marowijne str is de gevaarlijkste ter WERERLD.

  IK BLIJF DIT ZEGGEN SORRY HOOR BESTE MENSEN


  Maak melding

 5. Lets Make Surinam Great Again

  (Yess We Can) stem nps

  Ik ben van mening dat de Politie In Suriname de.. A.DE KOM UNIVERSITEIT de opdracht moet geven om op onderzoek uit te gaan wanner de meeste verkeers ongevallen plaats vinden.
  OVERDAG OF SAVONDS EN WELKE TYD STIP. IK DENK DAT ER EEN PATROON ERGENS ZIT

  ALS Men Dat In Kaart Heeft Gebracht Kan De Politie Gericht Te Werk Gaan Om Dit Probleem In Te Dammen.


  Maak melding

 6. Volk van Suriname wat is er met jullie aan de hand, niemand is te vertrouwen nu zo en altijd zo geweest één en al corrupt, hebzucht, jaloezie, materialistisch tot en met, zelf niks opbouwen en als een ander dat wel doet en daarmee je eigen brood kan verdienen en je gezin kan verzorgen, die persoon dan ook nog bestelen. Mi Gado boi! Bouta doe hier wat aan… dit moet nu prioriteit nummer 1 worden in Suriname. Dit geval is ook een naaste familielid van mij overkomen en wie niet… iedereen die je spreekt heeft dit wel eens meegemaakt in Suriname. Woorden helpen niet meer, tijd om te praten is voorbij. Die Pepe met een moker midden op z’n hoofd slaan en alle politie mensen en de DC die bij deze corrupte zaak betrokken zijn geweest en hiervan mee hebben geprofiteerd ook het zelfde mee doen, misschien sla je dan al dat poep in hun hoofd weg want hersenen hebben ze niet het is alleen maar poep wat er in zit. Wat een laag vervloekt volk is dit zeg de goede hierbij gelaten ik denk daarbij aan 1% van het volk die Suriname nog staande houd wat een ”failed state” President Bouterse in geloof in U….. roei deze ziekte die onder de gelederen van de bevolking leeft uit a.u.b. Het wordt eens hoogtijd voor een mentaliteit verandering in Suriname.


  Maak melding

 7. Weer een mislukte zelfmoordpoging. Jammer. Volgende keer beter, Hopelijk neemt hij geen onschuldigen mee op zijn zelfmoord tocht. Rijbewijs invorderen.Hij zal de schuld aan de bakroes en jorka’s geven. De arme geesten die de schuld krijgen van hun hersenloos rijgedrag.De schuld wordt zelfs de doden neergelegd. Hoe ziek ben je dan in je hoofd. Het wordt steeds erger met deze gasten hun denkwijze, het is weer altijd een ander of hun auto krijgt de schuld.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 8. Er is ruimte genoeg vr n rotonde daar.of plaats hoge drempels die welke verplicht om heel langzaam erover heen te ryden. En de drempels markeren mt geel reflecterende verf. K weet niet wie die kaolo dongkaw by o.w. is die dit niet kan vatten.


  Maak melding

 9. Geen enkele kruising is gevaarlijk: de ONDOORDACHTZAMEN, de ARROGANTEN en de EGOÏSTEN maken die kruisingen zo!!! Nowadays moet je een mindshift (VOOR JEZELF !!) scheppen dat ELK voorrangsbord een STOPbord is(of lan zijn). Anders ga jij als benaaldeelde een luis scheiten!!! Eerst denken; dan pas de kans wagen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.