Zware aanrijding tussen twee voertuigen op Oost-West verbinding in Suriname

9
Zware aanrijding tussen twee voertuigen op de Oost-West verbinding in Suriname
Foto - screenshot uit filmpje van Ritesh Nageswar | Bewerking Waterkant

Bij een zware aanrijding op de Oost-West verbinding in Suriname, zijn vrijdagmiddag zes mensen zwaargewond geraakt. Volgens de eerste onbevestigde berichten vond het ongeluk tussen twee voertuigen plaats op de Oost-Westverbinding richting Moengo.

Op de eerste beelden die ter plekke gemaakt zijn is te zien dat er twee voertuigen langs de weg liggen. Één van de voertuigen ligt op z’n zij (foto), de andere ligt iets dieper, bijna in het bos. Verder is te zien dat het Korps Brandweer Suriname assistentie verleent en dat er een ambulance van de post Tamanredjo aanwezig is.

Het verkeersongeval zou aan het einde van de middag hebben plaats gevonden ter hoogte van kilometer 54, niet ver van Stolkertsijver. Bronnen spreken van een personenauto en een busje, waarin ook kinderen vervoerd werden.

De politie is ter plekke voor onderzoek. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aangevuld.

UPDATE – Het busje was op weg naar Moengo en de personenauto reed richting Paramaribo. Op een gegeven moment zou de personenauto op de rijhelft van het busje zijn beland met de aanrijding tot gevolg.

Nadat het busje geramd werd, kwam de personenauto tegen een elektriciteitspaal aan en ging vervolgens over de kop in de begroeiing langs de weg meldt Starnieuws. Ook het busje ging over de kop.

9 REACTIES

 1. Beide voertuigen waren zeker met een hoge of zeer hoge snelheid. Zomaar ga je ook niet over de kop.
  Jammer dat men het nog steeds niet beseft dat je voorzichtig moet zijn in het verkeer. Je hoeft geen veroorzaker te zijn, maar het slachtoffer kan je altijd worden. En ook nog wanneer men met kinderen rijd.
  Zielig hoor. Echt.
  Veel beterschap aan de slachtoffers, maar me hart gaat vooral uit naar de kindjes. Onschuldige wezentjes😔


  Maak melding

 2. Het zal mij niet verbazen als de bestuurder van de personenauto aan t appen was tijdens het rijden..want als je goed oplettend bezig bent te rijden kom je niet zomaar op de andere weg helft…
  In ieder geval lijkt het wel elke dag raak te zijn!! Er moet echt nu actie ondernomen worden door regering..justitie en politie..dit is niet normaal meer.


  Maak melding

 3. Grote kans dat die verblind werd door de laaghangende zon, waardoor je even van slag raakt. Het is mij ook één keer overkomen maar het liep goed af. Geen tegen verkeer en kon snel herstellen.

  Alle gewondenen heel veel sterkte en een spoedig herstel.


  Maak melding

 4. ik doe een beroep aan een ieder die deel neemt aan het verkeer, je hoefd niet zo hardt te ryden, op de verkeersborden staan advies snelheid maar je mag ook langzamer en nooit harder
  liever iets later aankomen dan nooit aankomen, en onthoudt u van alcahol .dit is myn verzoek aan u allen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.