Voetganger dodelijk aangereden, bestuurder rijdt door

10
Archieffoto-gewonde-afgevoerd-ambulance
Archieffoto waarbij een gewonde in het verkeer wordt afgevoerd met de ambulance en NIET van het ongeluk of slachtoffer uit dit bericht.

De 62-jarige Perkashwatie Gangadien is gisterochtend overleden aan de verwondingen die zij donderdagavond heeft opgelopen bij een aanrijding. De vrouw is donderdagavond hoogswaarschijnlijk geschept door een een blauw gelakte dubbel cabine pick up in de Damboetongweg te Jarikaba. De autobestuurder heeft haar in hulpeloze toestand achtergelaten.

De Surinaamse politie Public Relations meldt dat op de plaats van de aanrijding de politie van Jarikaba het slachtoffer aantrof die onder andere een hoofdverwonding had. Zij is per ontboden ambulance naar het Academisch Ziekenhuis overgebracht, alwaar zij in de vroege ochtend van vrijdag 13 september overleden is.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer hoogstwaarschijnlijk de weg overstak toen zij werd aangereden. Het vermoeden bestaat dat zij is aangereden door een blauw gelakte dubbel cabine pick up. De bestuurder is na de aanrijding door gereden en heeft zich niet gemeld bij de politie.

Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze aanrijding wordt gevraagd in contact te treden met de politie van het politie bureau Jarikaba op de telefoonnummers 324002/328080 de politie command center op het telefoonnummer 115 of het dichtsbijzijnde politie bureau in Suriname.

10 REACTIES

 1. R.I.P. jonge vrouw.
  Familie kraktie.
  Hopelijk krijgt deze snelheidsduivel zijn verdiende straf. Gaddo no e sribie.
  Alles is in ons land de afgelopen jaren mogelijk. Iemand moet wat gezien hebben.
  Deze moordenaar moet o snel mogelijk achter slot en grendel voor hij meer slachtoffers maakt.
  Sranang e keba.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Ja de grote helden zitten achter het stuur. Hardrijden, doodrijden, en ongelukken veroorzaken, zijn de dagelijkse kost voor Surinamers achter het stuur. Altijd haast zonder noemenswaardige reden, de duivel zit ze altijd achterna.💀🙄


  Maak melding

 3. Dit is de zoveelste keer nu een wet maken die deze doorrijders voor hun hele leven aansprakelijk stellen. Het lijkt alsof het de gewoonste zaak wordt hier un Suriname.


  Maak melding

 4. Is normaal gedrag hier aan het worden…let maar op deze bestuurder was dronken of had drug gebruikt..advies voor een ieder zich extra te gaan verzekeren…nog 5


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.