VIDEO: Personenauto zwaar beschadigd na aanrijding te Saramacca

8

Deze personenauto raakte vanmiddag zwaar beschadigd na een aanrijding te Saramacca. De redactie van Waterkant verneemt dat het ongeluk rond 13.00u in de middag plaatsvond op de hoek van de Larecoweg en de Tambaredjoweg, kilometer 44.

Op bovenstaande foto is te zien dat het voertuig een zware klap moet hebben gehad. Volgens getuigen was het hele motorblok weggeslagen en lag achter bij de kofferbak. Volgens de eerste beelden die via Facebook werden verspreid en ook hieronder te zien zijn, zou er ook een truck bij het ongeval betrokken zijn geweest.

Waterkant verneemt dat deze truck vanuit Catharina Sophia richting de stad zou rijden toen de personenwagen uit een zijstraat kwam. De bestuurder van deze auto zou niet opgelet hebben waardoor zijn auto geramd werd door de truck, die daarna in het bos langs de weg terecht kwam.

Het Korps Brandweer Suriname was ter plekke om assistentie te verlenen. Volgens informatie waren er geen dodelijke slachtoffers. De bestuurder van de personenauto raakte wel gewond en is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Bekijk hier een filmpje van een automobilist die langs het ongeval reed:

https://www.facebook.com/arif.amatkarijo/videos/501170774027529/

8 REACTIES

 1. Het is schering en inslag in het verkeer in Suriname baja. En de automobilisten doen blufpoker in het verkeer . Wie meer dikatie heeft, die heeft voorrang.


  Maak melding

 2. Heeft hij gefilmd terwijl hij achter het stuur zit??!!
  Dít is ook onverantwoord rijgedrag!!
  Wanneer leert men het nu eindelijk af!
  Man, laat dat over aan de pers of aan mede inzittenden. En als je toch zo nodig moest filmen, moest je dan netjes parkeren en dan uitstappen. Vreselijk met me landgenoten. Alsof 1 ongeluk al niet genoeg was. En dan kijkt hij richting bos naar de truck! Bij het inhalen. Én er komen tegenliggers!
  Ik snap het niet hoor.

  Ik wens het beste voor de gewonden. Gelukkig dat er geen dode(n) gevallen zijn.


  Maak melding

 3. Waar blijft de paarse roverheid met het dagelijks voorlichten om rekening te houden als weggebruiker, oma taki. Ach opa taki, verantwoordelijkheid om land te besturen kunnen die paarse pionnen en marionetten nauwelijks. |Ze hebben het te druk met hun eigen duistere agenda’ s. Zie het als een herhaaldelijk spotten met die dwa\ze debiele idiote ndp paria’ s. Misschien onthouden ze ooit dat ze geen dwaas, debiele of idioot moeten zijn, ook in het verkeer. Oma taki, ach neks no fout, a wiens sma e waarskow, o moro brokken her der.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.