‘Bestuurder busje viel in slaap; vijf kinderen gewond’

10
'Bestuurder busje viel in slaap; vijf kinderen gewond'
Foto: mannen van het bergingsbedrijf bezig het busje weg te slepen

Bij het zware verkeersongeval dat gisteren, vrijdag 13 september, plaats vond op de Oost-Westverbinding, zijn vijf kinderen gewond geraakt. Dat schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag. Volgens de krant viel de bestuurder van het busje waarin de kinderen zaten, vermoedelijk in slaap en kwam in botsing met een tegenligger.

De kinderen zaten in een busje dat reed over de Oost-Westverbinding komende vanuit de richting van Albina en gaande in die van Meerzorg. Na de aanrijding verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarbij het busje een elektriciteitsmast ramde en vervolgens op z’n zij in een bosschage terechtkwam.

Het ander voertuig belandde ook op zijn zij op de berm, ongeveer tweehonderd meter verwijderd van de veroorzaker. Omstanders boden hulp en haalden de kinderen uit het busje. De kinderen hadden diverse verwondingen aldus Times.

Niemand uit het voertuig van de benadeelde raakte ernstig gewond. Ook de veroorzaker liep geen ernstig letsel op. (Foto: mannen van het bergingsbedrijf bezig het busje weg te slepen)

10 REACTIES

 1. Hoe lang zal het duren voordat Suriname het predikaat meest onveilige land ter wereld opgeplakt krijgt ? Ik gok op een voorzichtige 12 maanden. Ongelooflijk, dagelijks lees ik minimaal 3 ongevallen in het verkeer.


  Maak melding

 2. Verhoog de boetes flink en verscherp de controles, zoals India recent heeft gedaan.
  Iemand kreeg boetes van in totaal 23.000 rupee terwijl zijn motorfiets 15.000 rupee waard was. Uit woede heeft hij z’n motorfiets op straat verbrand.
  Pas als sommigen het in hun portemonnee gaan voelen, gaan ze hun verkeerde gedrag veranderen.


  Maak melding

 3. Zowel in Suriname als in India zijn agenten zo corrupt als de pest. Mooi dat incidenteel in India een succesje behaald wordt, praktijk wijst uit dat men weinig oog voor het gezag heeft. In Suriname is het gezag ook tanende. Daarom worden boetes vaak afgekocht via tjokoe.


  Maak melding

 4. de kinderen hadden geen veiligheids riem om en daar voor al een boete, onnodig risico genomen,stop en ga je benen even strekken maar nee lykt als of men om vyf uur op zandery moet zyn anders gaat men de vlucht missen, vanwaar die haast,heel suriname heeft haast tewyl ze nergens gaan. vroeger deed men alles rustig aan wat is erbeurt met de rust dat wy uitstraalden. nooit gehoord van (de eersten zullen de laatsten zyn )
  dus no haast tik ing rustig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.