Auto slaat over de kop en vliegt in trens; bestuurder zag ’takru sani’

35
Auto slaat over de kop en vliegt in trens

Aan de Vierkinderenweg nabij de Magentakanaalweg is vrijdagavond rond 21.00u deze auto over de kop geslagen en in de trens langs de weg gevlogen. De bestuurder is wonder boven wonder niet gewond geraakt.

Volgens omstanders verloor de bestuurder bij het beschrijven van de laatste bocht in de weg plotseling de controle over het stuur. Daarna knalde hij tegen een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname. Vervolgens sloeg het voertuig over de kop en vloog in de trens waar het tot stilstand kwam.

De bestuurder verklaarde dat hij tijdens het beschrijven van de bocht plotseling een soort geest-spookachtig iets heeft gezien op de weg voor zijn auto. Hierdoor zou hij de controle hebben verloren. “Fa mi ben a boktu dan openlijk wang takru sani ben de fes a wagi en a sang har mi gwe“, aldus de bestuurder.

De Surinaamse politie kwam ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek. Het voertuig is door een sleepdienst uit de trens getakeld en is total loss.

35 REACTIES

 1. Die laten zich nu ook al zien, mensen kom liever telaat dan dat u hardt gaat ryden en houdt rekening met ongrypbare machten ,en laat alcahol staan dan komt u zeker thuis


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again.

  (Yess We Can) nps 4 live

  Er moet een onderzoek gestaart worden wzt de reden is waarom er zoveel verkeers ongelukken te magenta plaats vinden.. in 2 weken tyd zijn er absurd veel ongelukken daar geweest ..

  De UNIVERSITEIT van SURINAME moet op onderzoek uit gaan wanner de meeste verkeers ongelukken in suriname plaats vinden.. overdag of savonds..
  Zo alleen kan men bepaalde gebeurtenissen in het verkeer gericht aanpakken


  Maak melding

 3. Als je bij het beschrijven van een bocht een auto zo zwaar toetakeld dan reed je niet zacht. laat die man zn verhaaltje aan zn familie vertellen.
  Ik hoop dat ze hem op drugs testen.
  Gelukkig is hij de enige trokken bij zn ellende.


  Maak melding

 4. Deze bestuurder zijn fantasie is letterlijk op hol geslagen. Hij ziet en hoort stemmen om harder te rijden. Echt zo’n verhaal van een snelheidsduivel, die uitvluchten zoekt om zijn rijgedrag goed te praten. Deze geest heeft wel iets beters te doen, dan voor juist zijn wagen te verschijnen. Hij reeds gewoon veel te hard en vloog uit de bocht. Surinamers rijden nu vliegende auto’s. Het zijn net Aliens.
  Zeker onder invloed van drugs, want dan ga je flink hallucineren. KPS gewoon rijbewijs invorderen en de schade aan de lantaarnpaal laten vergoeden. Hij is zelf een geest, dus heeft kennelijk zijn metgezel even gezien, die hem gaat begeleiden naar zijn graf. Rotzooi verhalen.


  Maak melding

 5. Auto is totalloss. Daar kan hij naar fluiten.
  De schade kan hij gaan claimen bij de takru sani.
  Wat een oen. Snelheid was te hoog om goed uit de bocht te komen. Hopelijk trapt de politie niet in.


  Maak melding

 6. Takru coke in ze hersenen en takru gaspedaal te diep. Takru geen rijbewijs. Takru alle schade betalen en takru in een gesticht douwen. Takru gevaar voor de maatschappij. Geest noh in joe reet


  Maak melding

 7. Ten 1-ste heeft ie behoorlijk hard gereden, ten 2-de is hij gered door die takru sani, dus mensen graag samen zuipen met geesten, dan wordt men gered in het verkeer. Degen die hun dood eerder moesten bekopen , komt deze geluk bij ongeluk erg laat aan. Ha Ha wat een anansie tori!


  Maak melding

 8. laten wy die nu reageren alvast beginen een voorbeeldt tegeven als wy aan het verkeer deelnemen, en ook de wyze waarop wy hier in dit rubriek elkaar bejegenen kunnen we wat aandoen,door met fatsoen met elkaar deel te nemen aan het verkeer en in de omgang


  Maak melding

 9. Kroetoe oso, als jij het vethaal van een takroe sanie geloofd ben je nog achterlijker dan velen hier. Ik rij alle tijden van de dag. Overal. Begraagplaatst of niet. Lijkenhuis.
  Nooit iets gezien. Ik zoek geen hebie ook.
  Ben jij die takroe sani.
  Redskin jij bent lasting


  Maak melding

 10. Is nu een rage gaan worden in Su. Want de politie van Nickerie, buro Waldeck zag ook takroe sani toen ze de splinternieuwe dienstauto kapot hebben geslagen te Corantyn. TE JO RIJ TRANGAH….JO SJIE TAKROE SANIE..!!!!!


  Maak melding

 11. “Datra visie 14 september 2019 at 05:43
  Suriname is al meer dan 9 jaar in de greep van takru sanie’s!!!!”

  Datra visie, Suriname is al vanaf 25 februari 1980 in de ban van traku sanie’s…wellicht dat dit tekenen zijn dat het in mei 2020 is afgelopen. Die takru heeft z’n beste tijd gehad.


  Maak melding

 12. ach wat kon deze meneer anders verzinnen toch..
  hij heeft groot gelijk, in mijn land kan je alle zeggen aan wie dan ook,,, je wordt toch geloofd.

  als je hard rijdt , en de bocht niet meer redelijk kan nemen, dan beland je automatisch tegen de paal of in de sloot.. meneer had natuurlijk een behoorlijkslok op, maar z. a . gewoonlijk de schuld naar iemand anders toeschuiven..


  Maak melding

 13. Ik geloof best dat hij takru sani heeft gezien. Een politieke partij die verwant is aan de Haïtianen laat deze lieden in de bossen rituelen uitvoeren met het doel opnieuw de verkiezingen te winnen. Hoe de Haïtianen te werk gaan is voor niemand een geheim, denk ik. Er komen dan inderdaad geesten los die mensen moeten beïnvloeden. Dit is al een tijdje aan de gang. Ik heb het hier ook meerdere keren aangegeven.
  Mensen, ik zeg u voorwaar, alleen de Here kan u redden, verder niemand.


  Maak melding

 14. Die takru sani welke de bestuurder had gezien was zeker Adhin (of 1 van die andere paarse billenlikkers) op z’n knieen bezig om bouta’s worstje af te zuigen.


  Maak melding

 15. Mensen laten we het netjes houden .
  Dit kan een ieder over komen.
  Of je nou weel een ghost ziet of wat ook.
  Maakt niet uit .hij is er in ieder geval goed vanaf gekomen toch.


  Maak melding

 16. Hallucinaties zijn vaak het gevolg van alcoholgebruik, drugsgebruik, psychische aandoening of hevige stress.

  Gevaarlijk en/of onverantwoord rijgedrag kunnen ook leiden tot ongelukken.

  Het onderzoek zal uitwijzen wat er aan de hand was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.