‘Powisi’ opnieuw aangehouden door de politie

13
'Powisi' opnieuw aangehouden door de politie

De 36-jarige Rinaldo M. alias ‘Powisi’ is wederom in aanraking gekomen met Justitie. De man werd gisteren door het Korps Politie Suriname aangehouden en in verzekering gesteld. Dit in verband met een inbraak en een illegaal wapen.

R. M. kwam in beeld kwam tijdens een inbraakonderzoek. Bij huiszoeking op het woonadres van de verdachte stuitte de politie op spullen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn en in beslag zijn genomen, aldus de Surinaamse krant De Ware Tijd. 

Naast bovengenoemde zaken werd ook een illegaal vuistvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. In juli 2017 werd M. ook al door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) aangehouden vanwege betrokkenheid bij een schietincident.

De verdachte is voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld.

13 REACTIES

 1. Opmerkelijk…deze crimineel werd in 2017 al opgepakt in verband met een schietincident..en liep nu dus al op vrije voeten….waarom sluiten ze zo iemand..die blijkbaar een recidivist is niet langer op???


  Maak melding

 2. Jammer gemist van achteren op de vlucht. Suriname zou vandaag een betere plaats zijn als hij in het mortuarium zou vriezen. Als zijn moeder van hem meer houd levend, dan dood kan zij hem beter gaan overtuigen van andermans spullen af te blijven.


  Maak melding

 3. @ Wedy Eindelijk schrijf je iets verstandig.
  Een crimineel is een crimineel, maakt niks uit van welke partij hij lid van is.

  @ Cornelis & @ praseri
  Houden jullie op met dat kinderlijk geleuter !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Ja werkelijk pleegzoon van Santhokie laten die dingen gezgd zijn en Wendy je hebt gelijk zn moeder is ook laatst toegetreden tot de VHP met dr zwarte Harrier wat denk je dat ze daar te zoeken hebben foe roof deng goedoe koelie wat denk je anders dus mi ede nanga deng sma di wani verdedig Santhokie Mathoera Gajadien Jogie kijkn jullie goed uit jullie doppen vertrouw die gasten niet


  Maak melding

 5. Santo Boma is een hotel voor Rinaldo Mussendijk. Deze strond heeft feiten op zijn naam stasn. Hij zat op de lagere school toen hij voor het eerst kennis maakte met Santo Boma. Hij pleegde moord op een Chinees hoek Molenpad en van’t hogeruyt strt . Dus voor zo iemand sorry zou ik de dood straf hanteren. Moordenaar, Rover dan maakt hij propoganda voor een politieke partij, zowel a tjobo ma fu eng


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.