LVV ontvangt schenking van Orchid NV

3
LVV ontvangt schenking van Orchid NV
Foto: (c) Ministerie van LVV

Het bedrijf Petro Orchid N.V. heeft tientallen bladbemesting en een aantal dozen met zaadjes van vijf verschillende soorten groenten geschonken aan het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV).  Onderdirecteur Ashween Ramdin van Landbouw mocht namens minister Rabin Parmessar op 12 september de goederen in ontvangst nemen.

Ramdin geeft aan dat de schenking goed aansluit op de landelijke aanmaak van plantmateriaal van het ministerie, welke reeds enkele weken gaande is. De bladbemesting en groentezaden zullen aan de verschillende ressortkantoren, de proeftuinen en kwekerijen worden aangeboden ter verhoging van de productie van het plantmateriaal.

De bewindsman heeft onlangs bij zijn veldbezoek het personeel aangespoord om meer te gaan produceren. Zijn visie is erop gericht om samen te werken met alle actoren binnen de agrarische sector. De bijdrage van de private sector is ook van eminent belang bij de ontwikkeling van deze sector.

De werkwijze van de Surinaamse minister heeft er mede voor gezorgd, dat ondernemers zich geroepen voelen om een bijdrage te leveren. De minister zegt blij te zijn dat Surinamers en in deze de ondernemers hun rol en plaats begrijpen, wanneer het gaat om de ontwikkeling van het land en de totale agrarische sector in Suriname.

3 REACTIES

  1. Bedrijven die een schenking of donatie doen aan het ministerie en ook nog zeggen dat ze hun rol en plaats kennen. Ministerie hoort toch de bedrijven te helpen. Omgekeerde wereld of omkoperij.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.