Vermeende dief ernstig toegetakeld door boze taxichauffeurs

57
Boze taxichauffeurs mishandelen vermeende dief

Een man is vandaag ernstig toegetakeld door taxichauffeurs van de standplaats Albina taxi te Drambrandersgracht. De chauffeurs beweren dat de man in kwestie de afgelopen tijd zeker 10 berovingen heeft gepleegd. Volgens de taxichauffeurs lagen ze allang op de loer om hem weer tegen te komen. En vandaag was het zover.

De man zou bij verschillende chauffeurs als passagier hebben gezeten om vanuit Paramaribo naar Albina te gaan. Onderweg naar Albina, vaak na Stolkertsijver, sommeerde hij de chauffeur om meteen te stoppen omdat hij dringend moest plassen. Tijdens het uitstappen rukte hij dan een tas of iets waardevols van een medepassagier weg en rende het bos in.

De chauffeurs sloegen onderling alarm en deden ook steeds aangifte bij de politie. Ze kregen hem echter niet te pakken totdat hij vandaag weer naar de standplaats kwam om naar Albina te gaan.

Bij deze gelegenheid herkende enkele chauffeurs hem en werd hij door hen vastgepakt. De man werd daarbij zwaar toegetakeld en uiteindelijk overgedragen aan de Surinaamse politie.

57 REACTIES

 1. Men kan of mag nimmer het recht in eigen hand nemen. Zolng men niet kan bewijzen dat deze persoon de rover is blijft hij onschuldig. De vermeende dief/berover kan altijd aangifte wegens zware mishandeling tegen de betrokken taxibestuurders indienen. Wat nu als blijkt dat de man onschuldig is. Ook al is hij schuldig en heeft men niet het recht om hem zwaar te mishandelen. Men had hem moeten vasthouden en over moeten dragen aan de Politie.


  Maak melding

 2. @Robje-G de Paarse goedprater !

  Denk er om de 8 December Moorden op Ongewapende
  en Onschuldige landgenoten, waren een zeer vergaande
  vorm van eigen richting !

  Ernstige mensenrechten-schending , massamoord
  met daaraan voorafgaand foltering van de onschuldige
  SRANAN-staatsburgers !

  Dus ga aub uw baas en werkgever, Opa D, aan het
  verstand brengen, dat EIGEN RICHTING VERBODEN IS !!!


  Maak melding

 3. De kans is ook groot dat door de mishandeling door omstanders deze man door de rechter vrijgesproken wordt aangezien hij al gestraft is. Nooit voor eigen rechter gaan spelen hoe fout de dader ook is geweest.


  Maak melding

 4. Het is niet goed te praten wat de taxichauffeurs hebben gedaan maar dat is een gevolg van de verdere criminalisatie van de surinaamse maatschappij waarbij de burgers het gevoel hebben dat er niet genoeg gedaan word door de overheid om de criminaliteit te bestrijden. Oorzaak en gevolg!!


  Maak melding

 5. Als hij schuldig is zal hij nooit
  aangifte doen.
  Hij heeft een flink pak slaag gehad en daar komt dan de straf van de rechter bovenop.
  De taxichauffeurs worden dan ook gestraft, maar hij zal zelf niet nog een straf willen.

  @Cheffrey (The Special One)
  Ik denk niet dat de chauffeurs nog een straf van de rechter voor hem willen.
  Zijn straf heeft hij al gehad.


  Maak melding

 6. Je mag het recht niet in eigen handen nemen maar zo alleen komt hij nooit meer het grapje uithalen.
  De politie pakt hem op en na 2 jaar loopt hij weer vrij rond.
  De taxi chaffeurs werken omdat ze hun geld nodig hebben


  Maak melding

 7. Opgekropte emoties die losbarsten zijn moeilijk in toom te houden. Dat is hier gebleken. Je kunt je afvragen hoe goed de taxichauffeurs de wetgeving kennen op dit onderdeel. Iedere burger kan een verdachte aanhouden waarbij het gaat om het in bedwang houden van de verdachte tot het bevoegd gezag is gearriveerd. In bedwang houden houdt niet in dat je gaat schoppen en trappen of slagen toedelen terwijl de verdachte weerloos op de grond ligt. Vanwege de opgekropte emoties die een uitlaat gekregen hebben, kun je hooguit een goedbedoeld en onschuldig schopje geven tegen het zitvlak. Maar absoluut geen letsel toebrengen. Nergens voor nodig. Het gedrag van de taxidrivers is afkeurenswaardig. De verdachte kan nu aangifte doen vanwege mishandeling. Het zal hem niet vrijpleiten van de handelingen die hij verricht heeft mocht blijken dat hij inderdaad mensen beroofd heeft van hun spullen.


  Maak melding

 8. Volwassen geworden met veel doden wie is weest van geworden .

  Mensen die nu in DNA praten waren maar 5 of 10 jaren oud in 1980 .

  Mijn zij in 1980 de jeugd heeft de toekomst misikaka .


  Maak melding

 9. Ik vind dat wij de islamitisch recht de Sharia moeten invoeren om het land te ordenen.
  Vrouwen zijn ook verplicht om in een burka te lopen, alcohol en varkensvlees verbieden.
  Roken, muziek en dans ook verbieden dat zijn satanische dingens dat verboden is in de koran.
  Een segregatie cultuur is beter voor het land vrouwen en mannen gescheiden ruimtes.
  Kijk maar hoe geordend Islamitische landen zijn een voorbeeldfunctie voor de hele wereld.


  Maak melding

 10. Goed met jou@ Shariá.

  Suriname is uniek en bevat diverse geloven. Af en toe wat wrijving ,maar het lukt aardig. Geen bomaanslagen en zo. Het zal dus niet lukken. Weet jij wat gemakkelijker is? Dat jij zich in een islamitisch land vestigt. Jij bent een individu en Suriname telt ietsje meer dan een half miljoen. Ga dus ergens naar een islamitisch land. Ga niet raar opkijken wanneer de zoveelste F-16 over je heen scheert. Of gewoon voor de lol een bommetje hier en een bommetje daar. Of als de zoveelste terrorist even voor de lol een markt wil opblazen en jij toevallig daar bent om vis te kopen. Libi Sranan yere.


  Maak melding

 11. @Shariá

  Dan mag en moet je maar zo snel mogelijk verhuizen naar een islamitisch land. Laat je maar onderdrukken door de moslim mannen. Maar jij laat je al in de hoek plaatsen. Islamitische landen zijn zeer vrouwonvriendelijke landen. Men zegt dat India verkrachtingsland nummer 1 is, maar in islamitische landen worden vrouwen en jonge meisjes ook verkracht. Vrouwen mogen geen auto rijden. Vrouwen mogen dit niet, ze mogen dat niet, ze mogen alleen kinderen baren en voor het huishouden zorgen. Het enige recht dat ze hebben is het aanrecht.

  Laat Suriname Suriname blijven. Ook al doen zich de laatste jaren haast elke dag onregelmatigheden voor, het is nog altijd beter om in Suriname te wonen dan in een islamitisch land. Met Suriname komt het wel goed. De diverse etniciteiten kunnen nog altijd prima door een deur. Suriname kent vrijheid van godsdienst en is een democratie.
  Ga toch heen met dat ouderwets gedoe van de islamitische wetgeving. Het is niet meer van deze tijd.

  Overal waar moslims wonen, willen ze het land overnemen en hun normen en waarden opdringen. Daarom vertrouw ik moslims niet.
  En naar nu blijkt zijn ook Surinaamse moslims niet te vertrouwen.


  Maak melding

 12. Nabestanden plat branden de biel:

  PARAMARIBO – Familieleden van de 25-jarige Furgill Aloeboetoe, die op 28 juli is doodgeschoten op een concessie van Rosebel Gold Mines, verzetten zich dat deze zaak in de doofpot belandt.


  Maak melding

 13. @Robje-G :
  U zegt met uw Paarse hersenen :
  “oom Bert, de staatsgreep heeft Suriname volwassen gemaakt”

  De ellendige staatsgreep van uw baasje, heeft de Sranan-
  democratie, helaas, totaal vernietigd !

  ALLE mensenrechten zijn verdwenen, vakbondsleiders worden
  met grof geweld in mekaar geslagen door gemaskerde
  eenheden van de geheime dienst van uw baasje !

  Er wordt een prive-NEP-amnestiewet aangenomen door een
  corrupt gedeelte van de DNA, terwijl deze wet 100 % in strijd
  is met een VERBOD in onze Grondwet !

  Talloze moorden in Sranan blijven onopgelost, de families van
  de slachtoffers blijven in het ongewisse ! Politie en justitie
  zwijgen over deze zogenaamd lopende onderzoeken !

  Bij de vele grote drugszaken blijven de daders buiten schot,
  Sranan is een knooppunt geworden van doorvoer van coke,
  terwijl de autoriteiten, van niets zeggen te weten !

  Ons financieel failliet gemaakte land, waarbij ook alle
  normen en wetten blijken te zijn weggevaagd, verdient een
  beter en democratischer bestuur !

  SRANAN MOET WEER EEN RECHTSSTAAT WORDEN, WAARIN
  DE GRONDWET EN DE MENSENRECHTEN ZIJN GEGARANDEERD !!!


  Maak melding

 14. Zelf zaken van de Staatsgeep van 1980 zijn nog in de doofpot van de NDP Regering .

  Bewustwording voor liegen kan je bij NDP Ocer kernkampweg leren meld je aan 24 uur per dag

  Bouterse gaat Suriname vertegenwoordigen in America tijdens de VN vergadering in september ‘
  Trump heeft Bouterse uitgenodig Hooghart ,Limbo ,Van Der San en Doehkie gaan ook mee .


  Maak melding

 15. @ Jiyani
  Hoe is het? Leuk dat je er weer (even?) bij bent.
  Ik denk dat Sharia de boel even aan het opstoken is en het grappig vindt.
  Opstoken kan soms humoristisch zijn, maar niet altijd en zeker niet over godsdienst wat mij betreft

  Moderator,
  Kunt u mij uitleggen waarom een posting van mij vanaf mijn mobiel een dag later wordt geplaatst of helemaal niet en vanaf mijn laptop direct? Het is niet van grote importantie, puur nieuwsgierigheid
  Ik neem hierbij de proef op de som
  Deze posting is van 13 september 2019 11.17 uur
  Mijn andere posting, op het artikel van de vp, was rond 10.00 uur


  Maak melding

 16. De taxichaiffeurs ook opsluiten samen met de vermeende dief!
  Surinamers gaan het nooit afleren !De rechter moet straffen uitdelen en niet zij!
  Als ze de boef hadden gepakt moesten ze de politie gelijk inschakelen die zou de zaak dan volgens wet en regel afhandelen.
  Maar eerst gaan ze wraak nemen en de vermeende boef half dood slaan.De taxichauffeurs moeten hopen dat ze niet een verkeerde tot slachtoffer hebben gemaakt!


  Maak melding

 17. @RobG
  Jij bent de domste man die op deze planeet rond loopt.
  Echtwaar ,de staatsgreep heeft Suriname volwassen gemaakt!?
  India en China verzorgen bv de surinamers,je baasje bouta die is een internationale bedelaar ,een volwassen sleurt zijn medemens niet uit bed en executeerd niemand!Volwassen gedrag tonen betekent niet Wraak nemen en een crimineel moet niet denken dat amnestie hem tot volwassen zal maken.
  Loop naar je moer ,
  de illegale staatsgreep van je baasje heeft Suriname vernietigd!!
  Mijn excuses hoor ,jij bent niet de enige domme ziel..@pakiratigri..wij eren hem ook met deze titel!


  Maak melding

 18. De militairen hadden wel het recht in eigen hand genomen om Henk Aaron en Pa Lachmon onwettig
  weg te sturen .

  Dezelfde militairen van 1980 zeggen nu dat ze wettig zijn gekozen door het volk 2010 tot 2020 mei .

  Waren Henk Aaron en Pa Lachmon niet wettig gekozen voor 1980 ze zijn niet door een staatsgreep aan de macht gekomen ze waren al geen volk onderdrukkers als NDP .


  Maak melding

 19. Die taxichauffeurs zijn zelf criminelen. Stelen van touristen. Rekenen woekerprijzen en rijden bezopen onder invloed van drugs zonder deugedelijke voertuigen en geldige papieren. Ik zeg mensen sta op en doe het recht in eigen hand nemen. Neem de fiets.


  Maak melding

 20. Paki-RAT-igri,

  vertaal dat wijsneuzenverhaal van jou eens naar de 8 Dec. martelingen, folteringen, verminkingen en standrechtelijke moorden, gepleegd door DESIRE DELANO BOUTERSE, op 15 onschuldige en ongewapende, geweldloze burgers.
  Gevaarlijke paarse gek dat je bent !!!!


  Maak melding

 21. In een fatsoenlijk land is het slechts de rechterlijke macht voorbehouden om straffen op te leggen. Dit soort Lynch partijen horen in de middel eeuwen thuis.


  Maak melding

 22. Een persoon vertrouwt Moslims niet omdat ze hun waarden en normen anderen willen opleggen. Ik op mijn beurt vertrouw geen enkele Hindoestaan omdat bijna allemaal zogenaamde grote zakenlui zijn maar in de werkelijkheid de grootste drugsdealers zijn en ook oplichters. Kijk maar naar Harry Oemrawsingh die arme mensen voor miljoenen oplichtte. Deze huisjesmelker is een Hindoestaan net als al die andere drugscriminelen in Suriname en in Nederland. In 2008 heeft een Hindoestaan in Nederland zelfmoord gepleegd nadat men erachter gekomen was dat in zijn kassen op grote schaal hennep geteeld werd.Uit schaamte, u weet wel de goede familienaam was bezoedeld, pleegde deze the poti in Suriname zelfmoord. Zo zijn er honderden Hindoestanen die in de drugswereld zitten. Daarom vertrouw ik liever een Mohammedaan dan een Hindoestaan.


  Maak melding

 23. @ Damsco waarom toch steeds die verwijzingen naar ezels en Pannenkoek ? Hou de discussie levendig maar niet door te schelden aub dank u wel.


  Maak melding

 24. als werkelijk d d b door Trump wordt uitgenodigd om de V N vergadering bij te wonen, dan denk ik niet, dat hij zal kunnen slapen de komende tijd..

  die poep zak durft niet eens naar Albina te gaan of Nw. Nickerie, hij loopt de hele dag in zijn achter tuin met een doek op zijn hoofd, is bang dat hij zone steeg krijgt..
  in de coup periode hadden vele ex militairen zone steeg gekregen en kunnen het niet meer navertellen ze liggen allemaal onder de grond….

  het einde tijdperk d d b en gevolg nadert langzaam maar zeker het zal niet zo lang meer duren..fedie is al aangekomen in surbo….


  Maak melding

 25. @Djoeka Joe, neen er is tussen beide groot verschil tussen Mohammedaan en Hindoestaan net als er groot verschil is tussen creolen en Marrons. Denk daar maar over na of gebruik je hersens.


  Maak melding

 26. @Kroetoe Oso,

  Een mohameddaan is een moslim, die hindustaan, javaan enz. kan zijn. Een hindustaan hoeft niet altijd hindu te zijn, maar kan ook christen, jaïn, budhist, sikh, agnost, atheïst enz. zijn.
  De hindustaanse moslims van Suriname zijn afkomstig uit India oftewel Hindustan oftewel Bharat. Ga vooral niet roepen dat ze van Pakistan afkomstig zijn, omdat tijdens de Brits-Indische immigratie Pakistan nog lang niet bestond.

  Dus als jij schrijft dat je hindustanen niet vertrouwt, dan bedoel je daar niet alleen hindus mee, maar ook moslims enz.
  Verder zit ik er niet mee dat je hindustanen niet vertrouwt, jij echter springt wel uit je vel wanneer ik keihard beweer dat ik moslims niet vertrouw. Ik veroordeel een ieder die zich slecht gedraagt, dus ook de hindustaanse hindus.

  Volgens jou zitten alleen hindustanen zowel in Suriname als in Nederland in de drugshandel. Wat
  denk je van autochtone nederlanders maar ook turken en marokkanen e.a. die ook in die smerige handel zitten. De mokro maffia overheerst in nederland. Zijn wel moslims!

  Fijn weekend Krutu Oso!


  Maak melding

 27. @Pico,

  Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik Shariá haar reactie van de humoristische kant moet bekijken. Zij meent wat ze heeft geschreven. Het is wel opvallend dat ze zowel op Pakiratigri als op mij niet heeft gereageerd. Ze is op haar plaats gezet.

  Wens je een heel fijn weekend.


  Maak melding

 28. Damsco 13 september 2019 at 15:11
  @,..OOM BERT,..synoniem voor Lage IQ !
  ***********************************
  @ … Damsco …. synoniem voor EZEL en PANNENKOEK !


  Maak melding

 29. Meld je aan bij Abrahams om Cocos bomen te leren klemmen Ocer kernkamp weg 24 uur elke dag
  Gaat laat Hooghart je leren liegen en Miskaka gaat je werk geven Damsco leef je nog


  Maak melding

 30. “RobG 13 september 2019 at 00:20
  oom Bert, de staatsgreep heeft Suriname volwassen gemaakt.”

  Ik ben toch wel een andere mening toegedaan: De staatsgreep was nergens voor nodig geweest, anders dan een stelletje idioten die zichelf voor eigen gewin hebben verrijkt. Er zouden in mei van dat jaar verkiezingen worden gehouden. Als elke Surinamer de grondwet zou respecteren zullen deze heren zich nog steeds moeten verantwoorden voor hun wandaden aan het volk van Suriname. En als je de geschiedenis vanaf de staatsgreep bekijkt tot heden, kan je alleen maar concluderen dat de staatsgreep Suriname niets goed heeft gebracht en eerder voor vernietiging heeft gezorgd. De krabben mentaliteit kent alleen maar hoogtij dagen. Die misplaatste nationalistische houding van sommigen heeft alleen maar voor gezorgd dat het volk meer dan voorheen verdeeld is.
  Je moet echt een knoop in je hersenen hebben om dit allemaal goed te praten. Door die trauma van je, kan je het goede niet meer onderscheiden van het slechte. Wat een idioot!!!


  Maak melding

 31. Ik leef liever in een stenen tijdperk dan onder schurken van NDP stelletje brandstichters .

  De hoofdburo van de politie is door Damsco in brand gestoken in 1980 met je volks militie dend beelden

  Ga geen brand stichten bij me oma te Combe AUB


  Maak melding

 32. Suriname is GEEN Nederland gelukkig.
  Hier worden criminelen niet gepamperd om met begeleiding een fietstocht te maken om daarna de benen te nemen.
  Dan staat hij in het vervolg uit zijn bed om voor een baas te gaan werken ipv te gaan roven hij was in de hol van de leeuw. 👌✊👊👊👊👊👊👊


  Maak melding

 33. Waarom zwijgt iedereen over extreem hindoe-nationalisme?

  “Politiek, word eens wakker! Stop met wegkijken. Spreek u uit, voordat de bom barst en het te laat is”

  Ik maak me grote zorgen. Terwijl er overal op de wereld extreme nationalisten aan de macht lijken te komen zwijgt iedereen terwijl hetzelfde in India gebeurt.

  Op 19 maart werd de hindoe priester Yogi Adityanath benoemd tot premier van Uttar Pradesh. Uttar Pradesh is een deelstaat van India met 200 miljoen inwoners, waarvan 20 procent moslims. Adityanath staat bekend om zijn rol bij anti-moslimrellen in zijn thuisstaat Gujarat, waarbij in 2002 meer dan duizend doden vielen. Adityanath is ook de man die een tempel wil bouwen voor hindoegod Ram in Uttar Pradesh’ tempelstad Ayodhya. Dit is de plek waar in 1992 een moskee werd verwoest door hindoenationalisten. Hierbij vielen 900 doden.

  Ook roept een co-spreker van Adityanath bij een bijeenkomst op om overleden moslimvrouwen op te graven en te verkrachten. Hij zegt verder dat hindoes en moslims verschillende culturen hebben die nooit samen zullen gaan. De aanval op de gemende relaties is begonnen.

  Dit is niet nieuw. De problemen tussen moslims en hindoes gaan al eeuwen terug. Ook veel hindoe hindoestanen die in Suriname en Nederland wonen nemen vaak deze stelling in. Het is niet zomaar dat een groot deel van de hindoestanen in Nederland op de PVV stemt. Het hindoe-nationalisme speelt hierbij een rol.

  Veel Indiërs waren aanvankelijk voorstander van president Trump. Ze leven in een bubbel met de gedachte dat wanneer er over ‘de buitenlander’ gesproken wordt, het niet over hen gaat. Zij wanen zichzelf immers succesvol en ‘geïntegreerd’. Vaak zijn ze het eens met de visie dat de islam een groot gevaar is. Zij hebben immers in India ‘gezien’ wat de islam doet. Zij zijn er van overtuigd dat de islam de wereld wilt overnemen. Eigenlijk bezigen ze dezelfde taal als Trump en Wilders.

  Het klopt dat veel Indiërs en hindoestanen succesvol op de arbeidsmarkt zijn. Maar hoe succesvol kun je jezelf als gemeenschap eigenlijk noemen als alcoholmisbruik, mishandeling, seksisme en eergeweld eerder de regel dan de uitzondering zijn. Hoe succesvol ben je als je een goed betaalde baan hebt, maar de prijs is dat kinderen al van jongs af aan onder druk worden gezet om te presteren?

  Na de moord op een Indiase ingenieur in de V.S. waarbij “ ga terug naar je eigen land” werd geschreeuwd, werden sommige Indiërs ineens wakker. Ja, ook zij zijn ‘de buitenlanders’ waar Trump het over heeft.

  Het hindoe-nationalisme is niet alleen zelfdestructief (zie de hoeveelheid zelfmoord onder Hindoestaanse meiden) maar ook zeer beschadigend voor de maatschappij. Ook in Nederland hebben we in de Hindoestaanse gemeenschap mensen rondlopen die zichzelf beter wanen, en andere mensen haten op grond van hun afkomst en religie.

  Iedereen lijkt weg te kijken. Waarom? Omdat ze geen zooi trappen op straat? Het moet toch om mensenrechten en gelijkwaardigheid gaan? Politiek, word eens wakker! Stop met wegkijken. Spreek u uit, voordat de bom barst en het te laat is.

  Iayani en c.s. dit stukje is geschreven door Sunita Biharie en weergeeft goed aan dat er geen geloof is dat geweldloos is. Ook de Hindoes kennen veel geweld en moorden verkrachten dat het een lieve lust is. Je moet je niet zo als superieur Hindoegoden gedragen want je weet zelf ook wel hoeveel rottigheden de Hindoes hebben uitgehaald in Suriname en India. Ook in de VS worden Hindoes gewantrouwd .


  Maak melding

 34. Rogr Khan 13 september 2019 at 21:22
  @kroetoe oso,

  Jullie zijn afstammelingen van Arabieren?????? Als je de geschiedenis bekijkt dan zie je dat India als enig land enge tijd handel met de Arabieren dreef. Zo kwamen de Indiërs in aanraking met het geloof van de Arabieren en hebben miljoenen Indiërs zich tot het geloof bekeerd.
  Jullie geloof is ontstaan in India? Ook niet het is een geloof dat overal ontstaan is 🙂
  Waarom lijken jullie op Indiërs?????? Waarom lijken de Indiërs op Afrikanen ?

  Je bent zo nep dat je zelf je naam niet schrijven kan.


  Maak melding

 35. @Kroetoe Oso,

  Kun je uit mijn reacties opmaken dat ik me superieur gedraag???
  Ik heb het over geen enkel geloof gehad. Heb ik de Islam negatief benaderd? Heb ik het Hinduïsme de hemel ingeprezen?
  Ik heb alleen geschreven dat ik moslims niet vertrouw, maar ik heb ook geschreven dat ik het slechte gedrag van hindus ook veroordeel.
  Alle negatieve dingen die zich voor doen onder de hindus doen zich ook voor onder de moslims en andere gelovigen. Ik zal daarom ook nooit zeggen dat hindus heiligen zijn.
  Nogmaals erken dat moslims ook geen heiligen zijn en we zitten op 1 lijn.

  Je hebt een artikel gekopieerd. Dat artikel had ik al gelezen en ben het daar ook mee eens.
  Waarom kopieer je geen artikel over moslims en hun slechte attitudes.
  Het gaat jou enkel en alleen om hindus in het kwade daglicht te stellen. Heel erg flauw van je, daarom neem ik jou ook niet serieus!
  Ik vermoed dat jij moslim bent en dat zegt mij al meer dan genoeg, dus bij deze, ik vertrouw jou ook niet!

  PS eigenlijk is er geen verschil tussen creolen en marrons. Beiden zijn nakomelingen van slaven, dus hebben zij dezelfde voorouders.
  Het verschil is dat de marrons naar het binnenland zijn gevlucht om te ontkomen aan de verschrikkelijke mishandelingen tijdens de slavernij. Zij trouwden onderling.
  De creolen zijn al heel ver gemixt. De marrons zijn nu ook bezig zich te mixen.

  Zo ken ik een marron vrouw die getrouwd is met een hindustaanse moslim. Ze moest wel van haar man zich bekeren tot de Islam. Dat is ook iets van moslims die ik absoluut niet kan waarderen.
  Ben trots op mijn hindu schoonvader dat zijn vrouw moslima mocht blijven!


  Maak melding

 36. Paarse dombo RobG moet maar aan z’n eigen meester en afgod bouta gaan zeggen dat hij het recht niet in eigen handen mocht nemen (25 feb. 1980, de decembermoorden, de moiwana slachting etc.).
  Die afgetakelde dief was zeker een familielid van hem vandaar dat hij hier komt lullen als een imbeciel. Wel ik hoop de dag komt dat criminele paarse ratten als RobG flink afgetakeld worden want dat verdienen ze dubbel en dwars. Door hun te doen is het volk zwaar verarmd geworden door een corrupte wanbeleidvoerende paarse regering bouterse.


  Maak melding

 37. @Kroeto Oso,

  Ik raad je aan zelf eens een paar Indiase kranten te lezen ipv je te verschuilen achter ene Sunita Biharie, die waarschijnlijk getrouwd is met een musalmaan of een isaai. Die bekeerde Hindoes zijn van het ergste soort.

  Als er een volk op de wereld is die weet hoe duivels de islam is, maar ook het christendom is, dan zijn het de Hindoes in India. Musalmaans hebben heel veel van de Hindoes afgepakt: hun land, ze hebben zo’n 100 miljoen Hindoes koelbloedig vermoord en zo’n 500 miljoen Hindoes (vnl vrouwen en kinderen) als slaven verkocht. Musalmaans zijn de grootste slavenhandelaars in de geschiedenis van de mensheid. En steeds baseren ze hun misdaden op de Koran. Aangezien er in de Koran sinds de 7e eeuw tot aan vandaag geen letter veranderd (verbeterd) is tbv humanisme, blijft deze ideologie nog steeds net zo gevaarlijk als altijd. Dus terecht dat iedereen – niet alleen Hindoes – de musalmaans wantrouwen.
  De christenfundamentalisten (Britten, Portugezen) hebben ook tientallen miljoenen mensen vermoord in India en hebben ontelbare zware misdaden gepleegd, maar zijn er zonder enige straf mee weggekomen.

  Indien alcoholmisbruik, mishandeling, seksisme enz. alleen door Hindoes wordt gepleegd, waarom hebben zowat alle Westerse landen dan wetten tegen deze zaken? Dan zouden ze geen weten hierover hebben, immers je maakt geen wet tegen iets als je er niet mee temaken hebt.

  De waarheid is: er is geen land waar musalmaans zoveel rechten hebben als in India. Ze mogen in India veel en veel meer dan zelfs in moslimlanden. De wet staat hen dat toe. Toch zijn deze lieden altijd ontevreden. Altijd.

  De bekeerde Sunita Biharie moet eens zelf in de spiegel kijken. Waarom bezwijkt ze onder de druk van haar nieuwe omgeving (schoonfamilie) om negatief te schrijven over de Hindoes? Bijna alle bekeerde Hindoes doen dat.

  De Hindoes in India zijn sinds de onafhankelijkheid in 1947 tot zo’n 4 jaar geleden als tweederangsburgers behandeld in hun eigen land door de op christen-moslim ideologie gebaseerde Congress partij.
  Nu vele Hindoes daar genoeg van hebben en voor hun rechten opkomen, maakt de christen-moslim gang hen zwart.

  De waarheid in India is dat musalmaans en christenen minstens zoveel misdaden plegen tegen Hindoes als omgekeerd. Alleen worden de Hindoes breed uitgemeten in de media, maar de christen-moslims niet. Want de media in India is voor zo’n 85% in handen van niet-Hindoes.


  Maak melding

 38. Sorry, laat mij niet lachen om het verhaal Sharia, er gebeurt net zo veel.
  Maar wij als mensen zijn het beu aan het worden als we elke keer aangifte doen er de persoon in kwestie komt er mee weg of ze vinden de persoon niet, te weinig controle op een te groot terrein om het zo maar te zeggen.
  De burgers zijn er vaker en zien meer en de persoon kijkt ook wel uit voor politie en dergelijke,
  Wij laten te veel met ons sollen.
  De persoon die mij met een pistool durfde te beroven heeft het op een lopen gezet en is later op gepakt.
  Als ik politie had moeten wachten was ik er nu niet meer en mijn geld was weg.
  De maatschappij verhard wij als burgers zullen er in mee moeten gaan of anders walsen ze over je heen, politie leuk, maar veel te weinig en de straffen zijn ook lachertje,
  reken uit hoe vaakt ze roven en ze er voor op wordt gepakt en er voor moet boeten,
  Het is water na de zee dragen.
  Dan maar op deze manier ze staan er wel met zijn allen. En die rover, ach wonden helen en die streken blijft hij houden.
  En die rover, till next time will meet again.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.