Man belandt met deel van auto in goot bij het parkeren

6
Man belandt met deel van auto in goot bij het parkeren

Een man die woensdagmiddag rond 15.30u zijn auto langs de weg te Zorg en Hoop probeerde te parkeren, kwam daarbij deels terecht in een goot langs de weg. Dit gebeurde op de kruising van de Zonnebloemstraat en de Petuniatsraat in Suriname.

Bij het parkeren had de man door de begroeiing niet door dat er een goot langs de weg liep. Toen hij bezig was met de parkeermanoeuvre schoot zijn linkerwiel in de goot. Het voertuig belandde hierdoor deels met de linkerkant in de goot en stond schuin.

De geschrokken bestuurder zorgde zelf voor het oproepen van een bergingsbedrijf, om zijn auto weer uit de goot te krijgen.

Het voertuig van de man heeft hierbij geen schade opgelopen.

6 REACTIES

  1. Dit noemt men “a no sabi rij wagie”.
    De goten staan er al 100 jaar. Waarom zou je in het grap gaan parkeren als en genoeg ruimte is om net als de rode auto te parkeren??


    Maak melding

  2. Dit gebied behoort toch tot de stad Paramaribo en nog steeds anno 2019 met een openstaande riolering. Hoe kan dat? Dus Sur is domweg een derde wereld land, een stad met openstaande riolen en een bagger economie. Foei toch!!

    Deze chauffeur heeft geluk gehad dat het voorwiel van de auto in de goot is beland. Anders was hij letterlijk in de goot uitgestapt en op z’n bek gegaan in de modder.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.