Overleden voetganger is aangereden en overreden door bestelbus

5

De vrouw die vanmorgen het leven gelaten heeft aan de Welgedacht A-weg na een aanrijding is aangereden en overreden door de bestelbus. Volgens de bestuurder kwam zij plotseling op de weg en probeerde hij af te remmen. Echter lukte dit niet omdat hij reeds dichtbij genaderd was. Het slachtoffer viel op het wegdek, waarna zij overreden werd.

Het slachtoffer is de 50-jarige Bidjaiwatie Mahabier, meldt het Korps Politie Suriname. De politie van de verkeersunit Wanica kreeg de melding van de aanrijding en zij koerste derwaarts voor onderzoek. Ter plekke trof zij het levenloze lichaam van mevrouw Bidjaiwatie aan.

Volgens verklaring van de 36-jarige bestelbusbestuurder V.S. kwam hij vanuit de Magentakanaalweg en reed de Welgedacht A weg op. Als gevolg van de opgelopen letsels overleed het slachtoffer ter plaatse. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De chauffeur V.S. die niet onder invloed verkeerde en wel in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs werd na overleg met het Openbaar Ministerie na verhoor heengezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek in beslag genomen. Het slachtoffer is de 51e verkeersdode.

5 REACTIES

 1. Toen ik klein was, werden honden doodgereden wat ik me kan herinneren. Nu worden mensen aangereden alsof ze beesten zijn. Iedereen die een rijbewijs heeft gehaald ,heeft geleerd om snelheid te minderen en voldoende afstand te houden als een voetganger langs de weg loopt. Maar ja ,misschien denk ik ouderwets. Sterkte aan de nabestaanden en vrienden.


  Maak melding

 2. @ P.N.

  Jouw denkwijze is niet ouderwets, alléén hebben velen die gedachten niet, en niet alléén in het verkeer, maar in het algemeen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Komt ervan als er nergens in Su een voetpad te bekennen is. Men wordt als loslopende vee gezien. Verschrikkelijk is dit. Dus mensen no fadung tap stratie want waggie o rij tap yu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.