Vrouw rijdt met auto tegen supermarkt in Suriname

14
Vrouw rijdt met auto tegen supermarkt in Suriname

Een winkelier in Suriname ruimt de glasscherven op nadat een auto vandaag tegen zijn supermarkt knalde. Waterkant verneemt dat het gaat om eenzijdig verkeersongeval waarbij een vrouwelijk bestuurder met haar auto tegen een supermarkt aan de Commissaris Weythingweg aankwam.

De oorzaak van het ongeval, dat in de vooravond rond 18.15u plaats vond, is tot nog niet bekend. De Surinaamse politie is ter plaatse geweest en heeft de schade aan het voertuig alsook aan het pand opgenomen.

Volgens de winkelier is de financiële schade groot. Op onderstaande foto is ook te zien dat de winkelruiten kapot zijn gegaan door de aanrijding.

De politie van Leiding 9 heeft de zaak in onderzoek.

14 REACTIES

 1. Citaat:De Surinaamse politie is ter plaatse geweest en heeft de schade aan het voertuig alsook aan het pand opgenomen.:einde citaat. Waarom niet de Guyanese politie? Of denkt de redacteur dat wij allemaal de hersenen van de “ndpbespotter” hebben


  Maak melding

 2. Had die chinees toestemming om daar zo een oog verblindend gebouw neer te zetten? Waarom was ook niet deze chinees met zijn rommel in de trawlers opgerot? Burn down deze prul winkels


  Maak melding

 3. Goedkoope spullen uit China worden op de Surinaamse markt gedumpt, ik vraag mij af hoe het met onze millieu gesteld is, al die plastiek metalen, chemische chemicliën. Stof tot nadenken. Er gebeurt geen moer on dit een halt toe te roepen. Geld ook voor de goedkoope Japanse auto importen. zijn wij nog millieu bewust?
  In alle sectoren is een ongeorganiseerde boel, wanner komt er regelgeving en structuur, dit na te leven.


  Maak melding

 4. Les voor de winkelier: een paar stevige betonnen palen voor z’n winkel plaatsen. Voor hetzelfde geld was het een rover die op deze manier inbrak en met heel veel spullen ervandoor ging.


  Maak melding

 5. Het komt nu te vaak voor dat in Sur éénzijdige auto ongelukken plaatsvinden. Er moet een andere regelgeving komen om de rijvaardigheden te laten verbeteren. Om fraude te voorkomen dat al bij vooruit en achteruit rijden een rijbewijs wordt bemachtigd, 2 i.p.v. 1 examinator mee te laten rijden. Je zal wel afvragen wie dit gaat bekostigen; natuurlijk de leerling zelf. Je verdient het geld zelf terug door zekerheid te hebben, dat je een goede rijvaardigheid bezit, je rijbewijs van meerwaarde is, je niet gauw brokken zal maken, anderen niet dood zult rijden om voor de rest van je leven met schuldgevoel rond te lopen en vooral ook je zelf niet in gevaar te brengen met alle gevolgen van dien.

  Dit te laten uitdrukken in de kosten van de autoverzekeringspremie. Dus de verzekeraar heeft hierbij ook financieeel voordeel om niet stelselmatig of overmatig schaden uit te keren.


  Maak melding

 6. Djoembie van Chinese winkel wilde vrouw hebben. Toen zij in auto zat die djoembie wilde haar poenie kietelen. Toen zij voelde iets daar zij deed Woei Woei! In plaats van rem trappen zij toen gas trappen en in winkel rijden. Djoembie is weer in winkel nu. Vrouw geen last meer hebben van Chinese djoembie. Zij niet meer daar gaan anders zij daar gaat blijven.


  Maak melding

 7. Was Japanse auto die na nucleaire ramp cheap cheap in SU werd geïmporteerd, net als al die andere licht gevende auto’s zijn de hersen kwabben ook licht gevend.


  Maak melding

 8. Praserie, dus dat
  ndpspotter woont of in LPI/Pc’s of ergens in Nederland in een TBS kliniek want bij elke artikel levert hij onzin comments.
  De redactie moet hem/haar adviseren toch weer een psychiater te bezoeken. Of die is de redactie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.