Smoorverliefde buurman(62) rukt af voor buurvrouw

35
Smoorverliefde buurman(62) rukt af voor buurvrouw

Opmerkelijk bericht vandaag afkomstig van het Korps Politie Suriname: de Surinaamse politie heeft afgelopen week de 62-jarige Kenneth C. Alias ‘Rasta’ aangehouden voor huisvredebreuk, schennis van de eerbaarheid en vernieling. De man is smoorverliefd op zijn buurvrouw en ging daarom op haar erf om voor haar af te rukken.

Kenneth maakt er een gewoonte van om zonder toestemming op het erf van zijn buurvrouw te gaan. Hij komt op haar erf terecht door over de zinken schutting te klimmen of om die deels te vernielen. Daarna moet de buurvrouw handelingen van Kenneth aanschouwen die vallen onder het strafbaar feit ‘Schennis van de eerbaarheid’. De buurvrouw voelt zich bedreigt en heeft ettelijke keren aangifte tegen Kenneth gedaan.

Volgens de politie pleegt de 62-jarige man die strafbare handelingen omdat hij smoorverliefd is op de buurvrouw. De afgelopen week heeft hij de schutting van de buurvrouw weer vernield om zodoende op haar erf te komen. Zij deed wederom aangifte tegen Kenneth. Op donderdag 5 september is hij door de politie aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kenneth weer in verzekering gesteld.

35 REACTIES

 1. Beste Kenneth maak een gat van 8 cm diep steek hem er in dan heb je de hele Aarde aan hangen
  een wijze raad uit Boven Commewijne


  Maak melding

 2. Ik las de kop als volgt “smoorverliefde buurman rukt oor van vrouw af”

  Nadat ik artilel goed las, dacht ik….aaaah ik ben opgelucht dat het zo onschuldig was(relatief dan) en heb ik smakelijk gelachen….ha ha ha


  Maak melding

 3. Afschieten dat tuig dat niet weet wat nee is nee inhoudt. Blijft toch vreemd dat dit soort achterlijke mensen geen waarden en normen meer hebben.


  Maak melding

 4. Je hebt makkelijk praten meneer Basja totdat zoiets met jouw vrouw of dochter gebeurt. Dan piep je wel even anders en reageer je ook agressief.


  Maak melding

 5. Het feit dat deze Kenneth aan voorhuid joggen bij zijn buurvrouw doet, is dat hij gewoon te dom is ! Hij moet zijn buurvrouw uit eten vragen, en dan komt alles wel goed. Voorhuid joggen zoals @ Handkarsingh dat noemt, is op deze leeftijd niet nodig. Kom ouwe geile bok, ga naar je buurvrouw met een mooie bos bloemen en neem haar mee uit.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Tye pôti Rasta. Tye pôti buurvrouw. Hier moet toch wel sprake zijn van een bepaalde stoornis. Rasta e broko a skotu fu a sma. Waarom kwam hij niet gewoon via de poort? Scheelt hem tenminste kosten. Bovendien had hij ook op zijn bek kunnen gaan tijdens het overklimmen .Ik denk wel dat psychische hulpverlening eerder op hem van toepassing is dan alleen maar opgesloten te worden. Ik denk wel dat het de schuld is van Bouta. En anders heeft het te maken met de aankomende verkiezingen. In ieder geval heeft buurvrouw geen last meer van hem. Misschien wil buurvrouw liever een jongeman.


  Maak melding

 7. Hij gaat niet met een bos bloemen naar haar toe maar met open broek, zijn bos schaamharen tonend en met zijn tollie zwaaiend. Zelfs een vrouw van plezier zou daarvan schrikken.


  Maak melding

 8. Over een zinkenplaat klimmen is ook link. De platen van de zijkanten zijn zo gevaarlijk en scherp dat zijn zwabber kan afsnijden.
  Dus khil dinka torie boeng😦😦


  Maak melding

 9. Naar redelijke waarschijnlijkheid is er sprake van een seksueel georiënteerde stoornis.

  Tegelijkertijd vraag ik me af of er sprake is van verliefdheid of van obsessief gedrag.

  Gedragstherapie zou wellicht soelaas kunnen bieden.


  Maak melding

 10. Dat man is bezeten door sex djoembie. Hij is naar Ministry van die apostel geweest voor hulp. Maar apostel in plaats van die arme man te helpen alle sex djoembie op die arme man laten gaan.


  Maak melding

 11. Ik lees hier commentaar van volgens mij een psychopaat eerst laat hij zich kenmerken door alles wat de president betreft recht probeert te breien tegen elke realiteitszin in en nu lees ik hij denkt dat het de schuld van Bouterse is. Beste meneer “”vogeltijger”” Laat je AUB nazien ergens klopt er iets niet. Er is altijd hoop ook voor u


  Maak melding

 12. Smoorverliefd? Smoorgeil!
  62 jaar! en nog niet in staat om je seksuele escapades in de hand te houden.
  Achterlijke dwaas
  Er zijn vaste en zeker vrouwen hier die graag het filmpje willen zien die buurvrouw gemaakt heeft


  Maak melding

 13. Wat liefde je allemaal laat doen!
  De consequenties zijn niet altijd plezierig .Gelukkig maar,deze verliefde dwaas is een gevaar.
  Hij hoort in een gesticht thuis na zijn gevangenis straf voor vernielen van andermans goed.


  Maak melding

 14. Deze Kenneth vertoont schaamteloos gedrag. Gelukkig waren er geen kleine kinderen in de buurt om zijn seksueel gefrustreerd gedrag te aanschouwen. Waarom denken zulke gasten, dat elke vrouw gediend is van hun vieze geslachtsdeel? Wie weet wat voor ziekte deze Kenneth onder de lederen heeft? Er zijn volgens de statistieken meer dan 50.000 Surinamers drager van het HIV virus. Deze aandoening treft ook jongeren omdat zij seksueel misbruikt worden. Er zijn mensen die weten dat zij besmet zijn en met opzet anderen besmetten. Duivelse mensen. Velen denken, ik ga dood en neem jouw mee. Didibrie atti. Dit zal iemand in je familie overkomen. Deze Kenneth is psychisch ziek en heeft dringend hulp nodig.


  Maak melding

 15. Damsco 10 september 2019 at 16:54
  Hij lijkt zeker op ba ka …Cheffrey ( THE Special One),..geen twijfel.

  Jouw moeder vond het anders wel heel lekker en smeekte om meer meer meer !


  Maak melding

 16. De politie is uitgerukt om deze zielig hoopje💩 aan te houden.
  Er zijn genoeg sexwerkers waar hij zijn slurf tegen betaling in kan stoppen, weer zo’n gestoorde man die denkt dat vrouwen maar voor 1ding goed zijn.


  Maak melding

 17. Bij deze seniore burger kan nooit sprake zijn van verliefheid, maar eerder van stoornis. Zijn gedrag is niet anders dan de meeste surinaamse mannen: pikgericht oftewel achter hun fallus lopen. Lafo tori. Hoe jong is de buurvrouw?


  Maak melding

 18. 3 x Kenneth waarom liet jij je buurvrouw zo schrikken mi boy, je kon haar een hartaanval bezorgen…..laat in het vervolg je mega slurf in je broekpijp hangen, smeerlap dat je bent.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.