Nederlander die voetganger doodreed in Suriname en vluchtte opgespoord in Nederland

34
Nederlander die voetganger doodreed in Suriname opgespoord in NL
Beeld: (c) RTL - John van den Heuvel(l) samen met de broer van het slachtoffer en de dader (r).

De Nederlandse misdaadjournalist John van den Heuvel heeft een Nederlander opgespoord die door de Surinaamse politie gezocht wordt, omdat hij een voetganger doodreed en daarna is gevlucht. Het gaat om de 43-jarige Remi van de Voort wiens opsporingsbericht in mei vorig jaar door het Korps Politie Suriname werd verspreid. In het televisieprogramma Dossier Van den Heuvel wordt vanavond aandacht hieraan besteed.

Van der Voort wordt ervan verdacht de veroorzaker te zijn van dit dodelijk verkeersongeval op 17 april 2018 in Suriname, waarbij voetganger John Struiken om het leven kwam. De Nederlandse bestuurder heeft het slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten en is doorgereden.

De Nederlander reed naar huis, pakte zijn spullen en vluchtte volgens de Surinaamse politie dezelfde avond via de jungle naar buurland Frans Guyana. Vanuit hoofdstad Cayenne nam hij een vlucht naar Parijs en reisde van daaruit door naar Nederland. Sindsdien houdt hij zich in Nederland schuil voor de Surinaamse justitie.

Op verzoek van Nederlandse nabestaanden van Struiken boog Telegraaf-misdaadjournalist John van den Heuvel zich afgelopen maanden over de zaak. Hij ontdekte de huidige verblijfplaats van Van der Voort, waarna op een locatie in Zwolle een heftige confrontatie plaatsvond tussen de broer van het slachtoffer en de verdachte Remi van der V. Beelden zijn te zien op de site van De Telegraaf en vanavond in een uitzending van Dossier Van den Heuvel (RTL4, 21.30 uur).

Omdat Nederland geen eigen onderdanen uitlevert overweegt het OM in Suriname bij verstek te berechten en hem internationaal te laten signaleren via Interpol.

34 REACTIES

 1. het zou de Surinaamse regering inderdaad sieren, als zij ook alle in s m e vertoeven de zou opgeven aan Interpol om die ook op te sporen en achter de tralie te krijgen..
  want er lopen wel een aantal rond in het land..


  Maak melding

 2. Ik vertrouw die Heuvel voor geen cent. Ik vermoed dat hij zelf een behoorlijke maffia achtergrond heeft. Bovendien heeft hij kinderen helpen kidnappen uit Suriname. Interpol mag ook een aanhoudingsbevel tegen deze grootbek uitvaardigen.


  Maak melding

 3. NDP spotter waarom reageert jij niet ,is deze klootzak ook van de NDP want volgens jouw is iedereen van de NDP ,wel deze man is een geboren Nederlander die Iemand heeft dood gereden in Suriname ,nu zijn heel veel van jullie stil op Waterkant ,want nu kunnen jullie geen Vingers wijzen naar de Hollander ,zo bang zijn jullie nu laten jullie Tonen wat voor landverraders jullie zijn ,heel veel van jullie op Waterkant schijten nu moeten jullie reageren !


  Maak melding

 4. Steenhard de waarheid…
  ParanoĆÆde randdebiel en dorpsidioot.
  Als dat Surinaamse lamlendige, laffe, corrupte en criminele kutvolk over ballen beschikt, leveren ze die drugsveroordeelde meervoudig moordenaar uit aan Nederland.
  Jij bent een geesteszieke geindoctrineerde gek.


  Maak melding

 5. Steenhard de waarheid? Het wordt tijd dat je jouw naam verandert, naar school terug gaat om het hoofdstuk correct schrijven gaat leren. Of erkennen dat je een fantast bent. Wat je ook bent jij bent geen sieraad voor dit forum want elkaar prikkelen is goed maar leugens vertellen dat doen ze alleen bij de regering.
  Deze manier van vluchten is verwerpelijk, maar hier in Su zitten tientallen personen die in een ander land gezocht worden en dat zijn niet allemaal Surinamers hoor. Maar ze hebben hier wel bescherming gekocht. Ga die waarheid maar eens onderzoeken Slappe steenhard!!


  Maak melding

 6. Vele spelen hier professoršŸ¤£het steeds corrigeren van andere hun schrijfwijze šŸ˜©zegt niets over degene zijn opleidings niveaušŸ¤”
  Laat mensen in hun waarde!!
  Vooral mensen die zichzelf beter voelen dan andere, omdat ze professor zijn.
  Liever corrigeer je die persoon op die forum, inplaats degene voor schut zetten.

  ZIJN VEEL EINSTEINS HIER OP DEZE FORUMšŸ‘šŸ¾


  Maak melding

 7. @Johan,

  Heb je je ooit afgevraagd waarom Heuvel uit de politiemacht is getrapt? Nee, natuurlijk niet. Want je gelooft werkelijk alles wat hij vertelt. Jij bent een smet op dit forum. Vertoon je hier niet meer.


  Maak melding

 8. Als het een Turk of Marokkaan was die zo een misdrijf had gepleegd in Nederland zou hij aan de hoogste boom worden gehangen, terecht natuurlijk want het gaat om moord. Ik ben benieuwd hoe ze deze moordenaar zullen aanpakken hier in Nederland.


  Maak melding

 9. Gewoon te triest voor woorden wat deze verkeerscrimineel de familie Struiken aangedaan heeft en glashard ontkent. Uit zijn houding en relaas blijkt dat hij de Surinaamse auoriteiten en surinamers simpelweg voor schut heeft gezet: A NO MIE, en ik vetrouw de politie van Suriname niet. Jammer dat hij niet aan zijn afspraak met de broer van het slachtoffer. Het recht zal zegevieren, net als bij de massamoordenaar en veroordeelde drugscrimineel van Suriname en zijn achterlijke nakomelingen.


  Maak melding

 10. Politiek neutraal 11 september 2019 at 04:24

  Gelukkig maakt het Surinaams OM er werk van en is deze laffe hond direct door Interpol op de internationale opsporingslijst gezet. Dit betekent dat hij zich jn Nederland vrij mag bewegen totdat hij over de grens gaat. Dan wordt hij hij de lurven gepakt en direct naar Suriname overgebracht deze ellendeling heeft een gezin kapot gemaakt en is kenmerkend toch dat deze laffe hond voor zijn verantwoording wegloopt.


  Maak melding

 11. Dat Remi van de Voort als een dief in de nacht Suriname ontvlucht in misschien blinde paniek kan ik misschien nog wel begrijpen. Wat mij het meest verbaast is het feit dat zijn werkgever dit schijnbaar weet en misschien de vlucht uit Suriname wel geregeld heeft om wrs imagoschade te voorkomen. Hij lijkt op een forum te informeren of er een uitleveringsverdrag bestaat met Suriname, volgens sommige is er een nog geldig verdrag. http://wetten.overheid.nl/BWBV0001024/1981-06-19 echter door de politieke impasse is hier wrs een deuk in gekomen. Deze Ron Westra is in mijn ogen dan ook geen knip voor de neus waard en het bedrijf De Betongroep ook niet. Ik zou justitie aanraden om hun rol in deze goed te onderzoeken en eventueel vervolging instellen. Ik zou als overheid terughoudend zijn om met dit soort bedrijven in zee te gaan. Tot slot hoop ik echt dat het recht zegeviert en er een proces gaat komen waar de waarheid boven komt.


  Maak melding

 12. Cheffrey, gelukkig maakt het OM werk van in Suriname. Zo te zien word misdaad beloond in Nederland als ze zo een gast in bescherming nemen. Hopelijk ontloopt hij zijn straf niet! Inderdaad, hij heeft een hele gezinsleven ontwricht met zijn laffe daad. In Suriname is politie cel het beste plaat voor hem.


  Maak melding

 13. Het gebrek aan respect voor het slachtoffer en de nabestaanden is hier aan de hand van bepaalde discriminerende achterlijke opmerkingen ver te zoeken. En met name aan @steenhard de ongeschoolde en bekrompen denkend wezen. Jammer hoor. Het zal jou maar overkomen als dat een van jou dierbaren zou zijn. Het gaat hier niet om wie hoe of wat het gaat hier om een medemens die voor vele dierbaar was. De dader hoort gewoon gestraft te worden punt uit en hoe eerder hoe beter.


  Maak melding

 14. Als die Heuvel zo’n held is, waarom durft hij dan geen voet meer te zetten in Suriname. Van mij mag de dader gestraft worden. Maar niet mbv van die engerd Heuvel. Het is een primaat die zich eens moet inzetten om die meneer Singh die 35 jaar in de VS onterecht vast zit, vrij te krijgen. Maar dat durft deze gorilla dan niet, want daar kan hij niet mee scoren, want Grapperhuis wil het niet.


  Maak melding

 15. Veel landen leveren geen onderdanen uit. Nederland in principe ook niet maar als er een verzoek uit de USA komt, doet men dat wel.
  Enkele jaren geleden is een Nedelandse onderdaan aan de Amerkanen uitgeleverd ( had volgens mij met drugshandel te maken).


  Maak melding

 16. GoƩd zo deze man op de internationale opsporing lijst plaatsen zodat hij hier berecht wordt. Zijn laffe daad moet bestraft worden Suriname laat zien dat we geen grappen maken. Deze familie verdient om hun recht te krijgen voor hun overledene. Justice


  Maak melding

 17. Ze weten hem in ieder geval te vinden, ook in Nederland. Zou het gewoon met hem oplossen. Ongelukjes gebeuren nou eenmaal. daar is hij zelf ook getuige van.


  Maak melding

 18. Jullie domme suries snappen niet dat wij blanken mekaar helpen, het bedrijf heeft standaard regels, rij je een zwartje dood pak je spullen en ga weg. Simpel as that, wie lacht nu het hardst ?


  Maak melding

 19. We zijn allemaal van Ć©Ć©n ras, het menselijk ras, en er zijn binnen het menselijk ras wel verschillen in uiterlijk, zo heb je bijvoorbeeld hele mooie donkere exemplaren maar ook hele lelijke lichte exemplaren en andersom ook.


  Maak melding

 20. Al die donkere Surinamers, hindustanen als creolen kijk maar hoe de doorsnee racistische nederlander jan over jullie denkt.

  Waar zijn al die felle reacties nu, naar elkaar toe zijn jullie fel, nu staan jullie met een mond vol tanden.

  De racistische zwijn jan spuugt zijn gal op een surinaamse site en iedereen kijkt ernaar, admin verwijderd en blokkeert zijn reacties niet. Triest en zielig zijn jullie.


  Maak melding

 21. Suriname moet zeker deze kaas bij verstek berechten en hem internationaal laten opsporen via Interpol, straf voor waarschijnlijk dronken en te hard rijden maar sowieso voor dood door schuld en bewust vluchten.

  Zodra hij buiten nederland gaat op laten pakken en naar Su posten, oplsuiten in Santo Boma en zn straf laten uitzitten op een fles op zijn eigen kosten!

  @Jan met je white power for ever, haha domme coke snuivers de surinamers, jij snapt het niet helemaal, jullie kunnen niet zonder coke vandaar dat er zoveel het land binnen komt, vraag en aanbod toch! Jullie maken het aantrekkelijk om die rotzooi te smokkelen want jullie betalen er veel voor om het te snuiven, dus wie zijn er dom? Voor de duidelijkheid ik ben tegen die vergif en een ieder die zich er mee bezig houdt op welke wijze dan ook!

  En zo white willen jullie niet zijn met al die zonnebanken en in de zomer liggen bakken in de zon met de risico op kk, en waarom doen jullie dat? Om zoals jij het zegt op een zwartje te lijken maar je vergeet dat het ernstig vloek met jullie blonde haren die dan extra op hooi lijkt.


  Maak melding

 22. Figuren als Jan kan je mijns inziens het beste negeren. Hij probeert een vuurtje te stoken met zijn onzinnige reacties (volgens mij gelooft hij daar zelf niet in) en hij zou daarom beet hebben als er fel op zou worden gereageerd. Nu reageert vrijwel niemand op zijn onzin en staat hij daarom voor paal of zoals u wilt voor lul.


  Maak melding

 23. Allereerst heel veel sterkte voor de Familie Struiken.

  Het gaat hier om een mens die iemand heeft doodgereden, dat je in eerste instantie vlucht kan ik nog inkomen. Maar de kalme houding en rust die deze man heeft tijdens het gesprek met de broer van het slachtoffer doet me toch twijfelen.

  Raar is ook dat in het item helemaal niet een forensisch onderzoek van de auto naar voren komt. (Schade, vingerafdrukken e.d. ) waarmee je de mogelijke bestuurders van de bedrijfsauto kan reduceren naar 3 2 of zelfs maar 1 dader. (of heeft dit onderzoek dan helemaal niet plaats gevonden.)

  Begrijp me niet verkeerd hoor. Remy V staat alle behalve sterk maar bewijslast heb ik eigenlijk weinig tot niets van gezien. Daar door is het verhaal van van de Heuvel voor het grote publiek niet te staven. Als ik dit alles dan match met de rustige houding van van der V ben ik allerminst overtuigt dat het een 1-2tje is.

  Mocht van de V het wel hebben gedaan…Nooit meer vrijlaten en stempel psychopaat erop. Want dan is dit Lam voorgoed afgedreven van de kudde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.