dWT: ‘Vice-president logeert in hotel voor US$ 2.750 per dag tijdens dienstreis’

98
Foto: Ashwin Adhin/Facebook

In Suriname is er ophef ontstaan over de hotelkosten van een dienstreis van de vice-president (vp) van Suriname, Ashwin Adhin. Hij reist eind volgende week samen met zijn vrouw en elf anderen naar New York om de jaarvergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Voor de vp en zijn echtgenote is volgens de Surinaamse krant de Ware Tijd een VIP One Bedroom Suite gereserveerd voor zeven geplande overnachtingen. Dit zal de staat totaal US$ 19.250 kosten, hetgeen neerkomt op US$ 2.750 per overnachting aldus de krant op haar voorpagina.

Adhin reist deze week naar New Delhi, India, voor het bijwonen van een activiteit van een universiteit. Hierna zal hij eind volgend week afreizen naar New York. Volgens dWT zal de reis de staat veel geld kosten. Alleen aan hotelkosten moet de staat voor de dertienkoppige Surinaamse delegatie zeker US$ 81.000 neertellen.

De krant meldt verder dat Buza-minister Beigle met een Executive King-kamer het een stuk goedkoper doet. Met een tarief van US$ 789 per overnachting kost haar verblijf van acht dagen de Staat US$ 6.312, los van de US$ 217 daggelden per dag, representatiekosten van US$ 1.500 en het vliegticket dat US$ 2.589 kost.

Ondervoorzitter van het parlement, Melvin Bouva, heeft met US$ 389 per nacht de goedkoopste kamer van alle delegatieleden. Hij verblijft twee dagen in New York. De Surinaamse afvaardiging heeft kamers geboekt in het Grand Hyatt Hotel. Volgens dWT zal in tegenstelling tot voorgaande jaren niet de minister van Buitenlandse Zaken de algemene vergadering van de Verenigde Naties toespreken, maar de vicepresident.

Het volledig artikel omtrent de reis kunt u hier lezen.

98 REACTIES

 1. Haha wat een ophef voor niks voor zulke gelegenheden wordt niet door Suriname betaald ,Suriname is niet in zijn eentje daar naar toe gegaan .Het is een uitnodiging van die Regio over de Bosbranden in het Amazone gebied ,De Warentijd weer met een opheft voor niks en zijn die het niet beter weet .


  Maak melding

 2. Doelloos een meeting bij wonen alsof wij heel belangrijk zijn…het levert totaal geen moer op…we hadden een weeshuis met 30 linderen kunnen voorzien van goederen die hard nodig zijn voor hun toekomst….nog 5..


  Maak melding

 3. Zoveel verdien ik nieteens in srd per maand. Die ****!!
  mijn belastinggeld is daar ook. Dan heeft het volk en het land zoveel nodig!
  Als nu het volk z’n ogen niet opent!!!
  Het is nu of nooit!!


  Maak melding

 4. Steenhard de waarheid waar blijf je nu met je oordeel. Heef hier eens jouw mening. Als je dit soort onbeschaamde uitgaven durft goed te praten dan ben je geen mens maar een reptiel die onder een steen leeft. Nu laat Suriname echt zien dat het een derde wereldland is waar de dictators met hen vazallen uitgaven doen die passen bij hun minachting voor het volk.


  Maak melding

 5. De Puinhopen Van 10 jaar NDP

  Lets Make Surinam Great Again

  Sranang Mang Sranang Uma.

  Is een bewezen feit dat het bij regering NDP niet gaat om lands belang maar eigen belang ..daarvoor hoef je echt geen universitair onderwijs vr te hbbn gehad om dat te kunnen aanschouwen

  De VP gaat gewoon FU GO BROKO WANG KIEK NANGA ING UMA.

  De VP gaat naar vergadering van de VN in Nw York.. Gewoon als toeschouwer..

  VP .. Go waka waka lontu dapih.. ik denk niet dat er een land voor Suriname gaat Warm lopen en de rode loper gaat doen uit rollen

  VP.. Blijf Rustig Voor Je Thuis Mi Mang.. Baka Baka Wang Tu Rotie Ie Kauw Kauw Rustig Fi


  Maak melding

 6. DIE KRIJGEN WEL ZEKER HONDERD PROCENT CONTROLE OP DE LUCHTHAVEN,EN ADHIN ZAL OOK EEN PAAR VRAGEN MOETEN BEANTWOORDEN AAN CNN OMTRENT ZIJN ANSTIGE DRUGSBAAS,DIE NOODGEDWONGEN THUIS BLIJFT.


  Maak melding

 7. Haihaihaihai, wahahahahahaha, paarskuut voor al die paarse dwaze debiele idioten, die het mogelijk maakten in 2010 en 2015, de staatskasrover ddb en roverheid de macht in handen te geven om land, volk en gelukkig ook het gros der ndp paria’ s, die op hem stemden, te verarmen. Ondertussen motjo Lena tikie eng oude beroep bakka, leki toen ze jong was, begin jaren negentig. Oma aksi eng efoe a noh owroe want na bijna dertig jaren terug en de tijd heeft sporen achter gelaten op haar ooit mooi gezichtje. Lena taki, ma oma , me dinges is niet oud geworden of geplooid, is nog steeds als toen, eeh dat hebt vele paarse jonge domme vriendjes me gezegd, die ik leer rijden op me, tegen een geringe vergoeding, ie sabi tog. Opa taki, hmmmm ma eeh, na dong keuze leki fa joe stem paars, zorg toch voor een plastiek zadeltje want eeh….na soso siki joe tjiesi foe het gros der paarse krasse geilende kuutrijders. Ook Tjallie deh erg boos tapoe baas en roversbende, Ai baas tjies oenoe, zgn nationalisme, wi egi sani da wi e ka moro startiedagoe foe overleef bai dree brede mnanga boebba kassi. Wroko no de, industrie no de, Suralco deal na gi baas en friends, no wang eige produktie dang coca en straks weed. Dang Adhinnetje e tjies wang prinsenleven, dan wi sa stem wang, stratiedagoe libi. Oma taki, tjies oeng dong moro buriki ndp stommelingen mooi beet, stem bakka, neks no fout.


  Maak melding

 8. Zoveel geld voor een nietszeggend persoon met zijn wijf erbij, niet betaald door de Staat, maar door de belastingbetaler, schaamteloos dat deze ondeskundige jaknikker in zo,n positie kan zitten, mooi weer spelen met zijn wijf in een duur hotel,weggegooid geld, dit geld kun je beter besteden voor mensen die niks te vreten hebben, want die ken ik ook genoeg.


  Maak melding

 9. Deze reis kan tegen veel lagere kosten gemaakt worden en de delegatie is zoals altijd weer onnodig groot. Suriname stelt op het wereld toneel niks voor , wat de toegevoegde waarde van zo een grote delegatie is mag Joost wel weten. Als het om het bevredigen van de eigen luxe behoeften gaat is er geld in overvloed. Voor de noden van het arme volk is er altijd een tekort of helemaal niks . Alle hondstrouwe fans van Bouterse en de NDP , ik zal ze maar niet bij naam noemen , komen jullie maar op met je pleidooi om dit weer goed te praten. Deze regering acteert volgens de Napoleon ideologie “ na ons de zondvloed “ . Hoe blind moet je nog zijn om je stem op de NDP uit te brengen !!!!!!


  Maak melding

 10. Alle comments kom vn oppositie , ding mang dt na soso bullshit dagu . als zy daar waren zouden ze dure dn dt zoeken bullshit vooral vier hopen poep party en pae law . soso oplichters dat


  Maak melding

 11. Wordt wel een heel belangrijke toespraak van de vp.
  Voor die prijs moet dat wel toch .
  Nu hopen dat de rest van de wereld eindelijk wat van de surinaamse leiders opsteekt.
  Moet wel voor die prijs…of worden zij gesponserd?🤣🤣🤣


  Maak melding

 12. Leve de revolutie van volks-plee-si-dent kabouta desie want hij alleen is biljonair geworden. Kabouta verbood niet voor niets Animal Farm (George Orwell) na een van zijn vele staatsgrepen. Alle zwijnen zijn gelijk, alleen sommige meer. Zo kan je aan prijs voor de hotelkamers zien waar de revolutionairen zich vinden op de foodchain.


  Maak melding

 13. Het is goed dat de beste man gaat. Tenslotte heeft dit volk de oplichters graaiers en dievenbende gekozen.
  Lekker nog een keer doen mensen. Binnenkort mogen jullie weer je ziel verloochenen


  Maak melding

 14. De vp heeft toch gezegt dat er meer dan 200 miljard in de surinaamse bodem zit aan schatten…dus moeten we ons niet druk maken…
  Hij begint het nu al uit te geven!!
  Schaamteloos!!!


  Maak melding

 15. PARAMARIBO – Het is Saviënna Misiedjan, overall best geslaagde van de AMS, niet meer gelukt om naar de universiteit van Minnesota in Amerika af te reizen. De studie zou in de laatste week van augustus van start gaan. Misiedjan zou zich op 20 augustus moeten oriënteren. “Ik ben nu bezig met een universiteit in België. Ik heb een visumaanvraag ingediend. Zodra het resultaat binnen is, hoort u meer.”

  Ze heeft op de AMS een uitzonderlijke prestatie neergezet, door maar liefst drie negens, drie achten en een zeven te behalen. Misiedjan had zich reeds voor de einduitslag online aangemeld bij de universiteit van Minnesota om biomedische wetenschappen te studeren. De toets die ze moest maken om toegelaten te worden heeft ze met een score van 93 punten (op 100 punten) gehaald.

  De goedkoopste universiteit in Amerika vraagt echter 28.000 US dollar per jaar voor deze studie. Dit bedrag houdt in de campuskosten, voeding en collegegeld. De universiteit van Minessota heeft een scholarship waarvan een deel wordt bekostigd, maar het resterende bedrag van 16.000 US dollar moet zij zelf bij elkaar zien te schrapen. Dat lukte haar niet. “Deze studie wordt niet in Suriname gedaan”, verzucht Misiedjan.

  De Nationale Ontwikkelingsbank (NOB) kon haar echter het resterende bedrag niet lenen omdat de aflossing te hoog zou zijn. Enkele personen in de regering hadden haar ondersteuning beloofd, maar dat leverde uiteindelijk ook niets op. De goede prestaties van Misiedjan begonnen reeds op de lagere school. Een deel van de basisschool heeft ze in haar geboortedorp Moitaki in Sipaliwini bezocht. In 2013 won zij de Spelling Bee-competitie. Op de AMS is ze drie schooljaren uitgeroepen tot de meest excellente student.


  Maak melding

 16. BJP de aller grootste partij van de wereld,hindoestanen die in M.ghandi geloven,zijn de grootste boeven van su.de aanhangers van het partij Congress stuunt Terroristen.Ik vraag me af ,WAAROM CANADA DE SCHULD NIET KRIJGT VOOR HET STELEN VAN GOUD.ALS DE OPBRENGSTEN NAAR DE BEVOLKING ZOU GAAN.WAAROM DE SURINAMERS ZONDER VISUM NIET NAAR NEDERLAND KUNNEN REIZEN . ALLE PROBLEMEN IN SU ZIJN DOOR NEDERLAND EN AMERIKA ONSTAAN.EN NIET DOOR BOUTA.EN DE PROBLEMEN VAN VHP ZIJN DAT DE BEVOLKING SNELLER EEN LENING NEMEN EN LATER IN DE PROBLEMEN KOMEN. JE VERDIEND €350 PER MAAND ,JE NEEMT EEN AUTO OP CREDIT.DE RENTE LOOP DE STAAT MIS .DE AUTO HANDELAAR HEEFT ZIJN MENSEN OP HAVEN ETC ETC.DE OVERHEID LOOP GELD MIS.IS VHP IN STAAT OM DRUGSMENSEN EN CRIMINELEN MET EEN HINDOESTAANS ACTER GROND AAN TE PAKKEN DIE IN HET VERLEDEN GROOTSCHALIG DRUGS GETRANSPORTEERD HEBBEN NEE.ELKE SURINAMER HEEFT ZIJN MENING EN DAAROM ONSTAAN PROBLEMEN.STA ACHTER DE PRESIDENT DEMOCRATISCH GEKOZEN.EN NIET TEGEN WERKEN,JE WERK JE ZELF TEGEN.


  Maak melding

 17. RSS ,ALS MOODI GEBOREN WAS IN DE TIJD VAN M.GHANDI. HAD ENGELAND NOOIT MACHT GEHAD.ZAL INDIA NOOIT EEN 3DE WERELD LAND ZIJN.er worden overheidsmensen gepakt van het partij Congress met 3 biljoen dollar.gestolen van de staat.India was de rijkste land ter wereld kijk wat de Engelse en M.ghandi gedaan hebben,bloedbad corruptie, schatkisten gestolen en de ergste haat gezaaid tussen geloven. en WAAROM ZEGT VHP DAT MR NEERO OUDE PRESIDENT VAN INDIA NOOIT DEMOCRATISCH GEKOZEN IS MAAR DOOR M.GHANDI.EN HET VOLK KOOS VOOR MR PATEL.


  Maak melding

 18. Een van zijn laatste snoepreizen op kosten van het volk. Merkwaardig wat deze onnozele ziel in een achterlijke land als India gaat doen en daarna holle frazen gaan kramen in Noord-Amerika. Het land is al uitverkocht, nu het geld opmaken, zodat het volk nog afhankelijk wordt van de paarse ellende en nog een massaal op dit soort embicielen stemt voor meer ellende en verdref. Suriname zweeft op grote hoogstes met dit soort lege hulzen.


  Maak melding

 19. Wat een lafhartig laagste in het soort geregistreerde straathond is de NDP honden ook! Wie het breed heeft laat het ook breed hangen en dan denk ik aan Amerikanen, Chinezen en Arabieren maar toch niet een parasiet uit het straatarme Suriname? Het land dat bestaat bij de gratie van bedelarij ? Volk kijkt toe en doet niks. Waarom doet het volk niks ? Omdat het een schijtvolk is !


  Maak melding

 20. @Radjes ramcharan 11 september 2019 at 04:21

  Gaat het voor de rest goed met u ? Wat een emotioneel betoog over Amerika en Nederland. Beide landen zijn schuldig voor alle problemen in Suriname. u geeft verder geen toelichting maar jankt als een zeugbig over de BJP , in mijn ogen een terroristische beweging die zeer discriminerend is tegenover Christenen en bovendien waarvan de Leden een man als Hitler aanbidden, over Ghandi, over een democratisch gekozen president die bescherming en steun verdient, over Engeland en India over biljoenen die gestolen zijn (u bent echt ontspoord)… kortom een warrig pleidooi.


  Maak melding

 21. OOK ZO EEN SAKA SAKA BATJAUWTERE DAGOE, TOE HÉDÉ SNEKIE , BOESIEBAKROE HET ZAL NIEMAND MEER MOETEN VERWONDEREN. ZIJN NICHT ZAKEN MOEST HIJ MAAR VERDER AFHANDELEN IN EEN HOTEL. ZIJN VROUW ZOU HEM DAN KILLEN, ALS HIJ DE NICHT ZAKEN THUIS ZOU AFHANDELEN IN DE ACHTERSCHUUR.


  Maak melding

 22. Adhin ziet het einde aankomen. Mog snel even genieten en zich vooral niet druk maken over het werk wat gedaan moet worden. Alcoa aanspreken en een goede begroting maken.


  Maak melding

 23. @ Robles
  Het siert je dat je een objectief stuk schrijft en de interpretatie aan de lezer overlaat.
  De insteek moge duidelijk zijn.
  Schande.
  Kan je met je borst vooruit lopen, kan je de kwaliteit van arbeid verhogen met je eigen mensen, laat je de kans voorbij gaan.

  Ik moet steeds vaker lachen, als ik weer eens op deze site ben.
  Niet alleen om Zwakka, maar om het feit dat men in Suriname nog steeds denkt dat er rekening met haar wordt gehouden.hahaha
  Aan alle kanten worden ze genaaid, in hun gezicht uitgelachen, bespot, maar het deert ze niets.
  Ik heb het vaker geschreven, het volk voelt zich op zijn best als ze wordt geknecht, wordt onderdrukt.

  Waarom een overkill aan personen?
  Waarom dit soort bedragen?
  Schijt aan het volk.
  Ja, ik kan hier alleen nog maar om lachen
  BTW, ik heb jaren geleden in Florida een hotelkamer geboekt voor $ 600
  Ik wilde dichtbij het vliegveld zijn om terug te kunnen vliegen
  We waren 3 weken in Florida geweest bij Mickey Mouse en zijn vrienden.
  Mijn toenmalige vrouw, verklaarde me voor gek, maar het vliegveld was heel dichtbij.
  Lift naar beneden en ik stond direct en als eerste in de rij om in te checken. Het was een Hyatt hotel
  We hadden redelijk hoge verwachtingen van het hotel.
  Maar het was heel eenvoudig.


  Maak melding

 24. Het handelen van de VP en de reacties erop geeft een buitenstaander een goed beeld hoe de Surinamer denkt en de Suned of zo u wilt de Nedsu deelnemers daarop weer een antwoord geven.
  Ik hoop dat DDB nog vijf jaren blijft zitten. Het land zal nog meer geplunderd worden. Het buitenland wordt nog wantrouwiger om de mensen te helpen want is dat volk dan zo dom dat ze net als in Afrika genieten van een dictator?? Misschien komt Dieno wel over een paar jaren terug dan kunnen “de zwartjes” verder gaan met hun verheerlijking en afzakken op de wereldladder waar ze nu plaats 163 bezetten tot plaats 191??
  Nederland staat op plaats 11 dus die halen jullie over vijf jaren wel in wanneer die 200 miljard uit de bodem van Saramacca naar de Canadezen zijn gegaan. Maar dit verhaal zal voor de gemiddelde NDPer wel teveel tekst hebben en als jullie al tot hier gekomen zijn ga je je eerst in de hangmat verstoppen zonder na te denken of de huidige regering misschien toch niet jouw stem moet krijgen want waarom moet de vrouw van de VP op kosten van jouw belastinggeld de hele wereld over??

  Oja jij draagt geen belasting af denk je?? Nee jij koopt geen eten dat geïmporteerd is?? Alleen al daarop wordt belasting geheven dus jij betaald wel degelijk mee. Gelukkig wordt het nu weer warm weer vandaag dus slaap lekker verder het is al half twaalf in de ochtend.


  Maak melding

 25. Wellicht denkt de vp dat dit zijn laatste keer is om op kosten van het arme volk flink uit te pakken in NY. Volgend jaar na de verkiezing is het afgelopen met deze koekenbakker. Wat een idioterie, wat een schertsvertoning, wat een flauwekul allemaal. Het volk lijdt, “pienaart”, kreunt, zucht, puft en de Zonnekoning van SU gaat op pad. Voor wat, maar dan hoe dan!! Volk van Suriname kom in opstand dit kan zo niet langer. Zonder enige gene “Aya” uithuilen. Als dat nog niet genoeg is ff snel een snoepreis naar India maken.
  In totaal reizen er 13 man naar NY. Dat moet niet gekker worden. Met wat voor boodschap. Over drugs, over corruptie, over intimidatie, over volksverlakkerij want daar zijn ze goed in, die paarse ratten.
  Shame, shame, shame


  Maak melding

 26. Deze hele zogenaamde regeringsdelegatie is een bij elkaar opgeraakt zooitje. Adhin en zijn vrouw voelen zich als God in Frankrijk. Zoveel USD per nacht voor een kamer, terwijl er goedkopere kamers zijn voor USD 95 per nacht inclusief een ochtend ontbijtje, bij Mac Donald kunnen zijn ook een broodje hamburger gaan vreten. Wat bezielt deze dwaze gasten? Wat een hopeloze zielen die misbruik maken van onze gemeenschapsgelden. Wat voor boelshit Universiteit en jaarvergadering? Zij steken geen van allen ene moer van op. 13 man nog erbij. Zij maken gewoon met z’n allen snoepreisjes en het volk leeft in bittere armoede. Weg met deze hele NDP rotzooi. Volk wordt wakker jullie worden massaal voor de gek gehouden en goed belazerd. Deze hersenloze idioten die ons land zogenaamd besturen zijn zakkenvullers. Zij zijn de enige die hiervan beter worden.
  En dan via diverse media lopen te schreeuwen dat er geen dollars in het land zijn, hoe dan??
  Wat een misdadigers besturen zogenaamd ons land. Adhin jij bent de grootste varken die er rondloopt in ons land. Jij bent de grootste dief, die onze USD op maakt. Nemen jullie aan voorbeeld aan de VHP, Chan Santokhi doet het veel en veel beter, hij verblijft tijdens zijn reis bij zijn familie en goede vrienden of neemt een betaalbaar hotel inclusief ontbijt. Geen van bovengenoemde namens zoals in het artikel beschreven doen het goed. Dure tickets,hotels, eten en champagne en caviaar eten en drinken in naam van ons volk. Schaamteloze paria’s zijn jullie. Uitbuiting van eigen volk. En ze zijn en voelen zich gelukkig. Hoe komen zij aan die USD, zwarte geld, drugsgelden, want er is toch een grote schaarste aan dollars. Het is ze zeker gelukt een drugstransport voor elkaar te krijgen in ruil voor dollars. Landverraders.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 27. Kijk…dit is journalistiek ! Dit is de functie van nieuws ! Het volk informeren over misstanden….
  Dit is geld wat idd beter voor een weeshuis in Su. gebruikt kan worden.
  Dit bezoek is doelloos, gewoon geld over de balk smijten.
  Goed werk van de journalist door dit uit te zoeken. Misschien dat ook dit een deel van het volk wakker maakt. Pfff….dan willen ze nog 5?!


  Maak melding

 28. Van een staatsdelegatie kun je niet verwachten dat ze een hotel boekt bij Van der Valk. Of een motel ergens langs de highway. Of in the Bronx. U en ik doen dat. De VN bijwonen is wel een vereiste als lid zijnde. Dat is het podium bij uitstek waar Suriname zich kan profileren en haar zegje doen betreffende internationale standpunten enz.

  Kijk ,als Adhin nadat hij zijn toespraak gehouden heeft en besluit nog langer in New York te verblijven en er een privévakantie op kosten van de Surinaamse burger van maakt ,is dat een totaal andere zaak. Dat kan dus niet. Dit is niet het geval.

  De Ware Tijd en andere opponenten zijn de huidige regering niet vriendelijk gezind. Daarom denk ik dat dit weer de zoveelste poging is om de regering in diskrediet te brengen. Weer een politieke aanval. Want ,de kosten die gemaakt zijn ,betreffen normale kosten op staatsniveau. Er is namelijk een begroting hiervoor uitgetrokken. Misschien had het wat goedkoper gekund . Maar hoeveel goedkoper dan? We praten over de staat Suriname die niet in een motel gaat verblijven. Overigens, interessant te weten hoe deze gegevens gelekt zijn.


  Maak melding

 29. Gaan ze niet nr buitenland, geklets. Gaan ze wel , ook geklets.
  Wat voor kamer moet de vertegenwoordiger van een land??
  Dat jullie de bedragen nu zien kunnen julie praten. NF had geen rekeningen van $100 kamers.


  Maak melding

 30. Je mag er gerust van uitgaan dat als Trump met zijn delegatie ergens een conferentie bijwoont, het ook de Amerikaanse belastingbetaler is die ervoor opdraait .Geldt ook voor een Rutte een Koning Willem Alexander ,een Macron ,vul het rijtje maar aan. Wat zij allemaal uitgeven vergeleken met deze bedragen ,kan ik me voorstellen dat Trump en Rutte en konsoorten heimelijk in hun vuistje lachen wanneer ze dit nieuws zouden vernemen.


  Maak melding

 31. Kondremangs,
  DiDiBri stuurt zijn lakei Vieze Plesident naar de VN, omdat hij niet naar toe durft te gaan sedert de VS Dinootje in zijn kladden gepakt hebben in Panama in 2013……..dus heeft Adhin(k) geeist dat de inhoud van de geldkoffer voor de AOV aan hem en zijn oema besteedt moet worden……….maar heel erg triest dat de graaiers ongestraft hun gang kunnen gaan……….enne…niet napoleon zei: APRES NOUS LE DELUGE…(na ons de zondvloed) .maar Lodewijk de 14e……….
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 32. Schaamteloze paarse rioolratten !!!!

  Hoogbejaarde man blokkeren
  ze zijn bankrekening.

  Kleine kinderen in kindertehuis Zout de Aarde, leven onder erbarmelijke omstandigheden.

  Mensen moeten ‘snachts om 3 uur in de rij staan om hun AKB te ontvangen.

  Eieren, aardappelen, uien zijn niet te koop of onbetaalbaar.

  En deze corrupte, criminele paarse maffiakliek blijft structureel de staatskas leegroven tot de laatste munt.

  Wat een ranzige boevenzooi !!!!


  Maak melding

 33. NDP 2020 grote winar uit d bus.als Julie dar zoude zitten,zoude Julie t ook dun n misgien zelfs erger.dus zomar zoveel ophef.fu du sang.laan z lekker geniete.60 jare Lang s t gaande,dus verandering komt nooit.vhp nps PL hebbe geplunderd,nu NDP .dus blyft t zelfde.


  Maak melding

 34. De aanwezigheid van Suriname is NIET vereist omdat Suriname niks te bepalen of te zeggen heeft!
  Ze gaan als niemendaaltjes met bobojantje en broederverader adhin als hun delegatielijder!!
  En God alleen weet wat ze in India te zoeken hebben.Ze moeten zich schamen dat ondanks de meer dan 1 biljoen aan inwoners waarvan driekwart in pure armoede leeft,India nog kans ziet de 500 000 zielen in Suriname te verzorgen,bobojantje adhin moet zich schamen!!
  Maar tja ..gratis reizen met belastingcenten van de surinamers gewoon voor zomaar ,echt je moet een ndper zijn om de surinamers en Suriname te naaien.


  Maak melding

 35. Zo vaak heb ik aan geraden uit de VN tetreden ,gezien het een dure aangelegenheidt is,en wy niks in tebrengen hebben,
  nu dan er is een permanente vertegenwoordiging aanwezig by de VN ,wat een dure grap is
  en nu een bezoek van de VICE PRESS er boven op jongens kom nou waar was dat voor nodig
  de Surinaamse inbreng is in de VN verwaarloosbaar ,het is een verouderde op westerse basis geschoeide organisatie, waar alleen het recht van de sterkste geldt,en de waarde van onze stemrecht net zoveel waarde heefd als onze valuta, maak ons land economisch weerbaar, time waits for no one


  Maak melding

 36. Haha, wat is grappiger
  het volk dat weer volop wordt genaaid.
  Of schijtlaarzen die dit goed proberen te praten, 😂🤣
  Slechts 11 man geen reserves?
  En dan heb je iemand in huis die bewezen heeft, gemotiveerd is, een bijdrage kan gaan leveren aan de economie van Suriname, zij krijgt niets. Dit meisje zoekt het maar uit.
  Adhin, zijn vrouw? of man? (is hij homo?) en al die gasten lachen zich een deuk.
  Ik ook. Ik neem er nog 1. 🍺🍺
  Nou 2 dan

  De oorspronkelijke picolaas


  Maak melding

 37. De VP is er met 2 personen, dus per persoon kost de overnachting $1.375,-
  Voor een VP van een land is dat niet veel geld, want in het bedrag is beveiliging inbegrepen.
  Het zou me wat als mensen zouden inbreken in een goedkoop hotelkamertje van de VP en alle geheimen zouden meenemen of z’n laptop en andere documenten zouden stelen. Want het werk van de VP gaat daar ook gewoon door.
  Sommigen kunnen zoiets niet snappen.
  Ze moeten eens publiceren hoeveel een Nederlandse minister betaalt voor overnachting in het peperdure New York.


  Maak melding

 38. Jesaja 32:5. Dwazen zullen niet meer wijs worden genoemd. Hebzuchtige mensen zullen niet meer gul worden genoemd. 6 Want een dwaas is nu eenmaal een dwaas. Hij zegt en doet alleen maar dwaze dingen. Hij leert de mensen dat ze zich niets van de Heer hoeven aan te trekken. Hij zegt dat je mensen die honger hebben, geen eten hoeft te geven. En dat je mensen die dorst hebben, geen drinken hoeft te geven. 7 En een hebzuchtig mens doet nu eenmaal alleen maar slechte dingen. Hij bedriegt arme mensen om zelf zo rijk mogelijk te worden. En als ze voor hun rechten opkomen, liegt hij over hen tegen de rechters. 8 Maar eerlijke mensen maken eerlijke plannen en ze houden van alles wat eerlijk is.

  Jesaja 32:16 17 En doordat er rechtvaardigheid heerst, zal er voor eeuwig vrede en veiligheid zijn. 18 En mijn volk zal in vrede wonen. Ze zullen veilig wonen, zonder in hun rust te worden gestoord.

  Maar oerdomme dwaze debiele idioten, ndper’ s een zeer slecht misdadig volk van hart, heeft eindelijk de slechte leider die ze verdienen, berucht als D de D dwaas B bouta. Er heerst onrecht en van vrede en veiligheid zal er nooit sprake zijn, het oerdom paars verdorven volk zal niet in vrede wonen, ze zullen onveilig zijn, onrustig en steeds opgestookt worden door hun duivelse misleider. Ndp na soso vloek.


  Maak melding

 39. Beste mensen Adhin doet wat zijn baas zegt!je zou niet weten onder welke druk hij staat,als je een keer tjoekoe heb genomen sta je de rest van je leven als slaaf van ndp.doe je dat niet dan wacht jou en je mooie fam een nacht merrie!!!


  Maak melding

 40. Juist als Suriname de aansluiting met de rest van de wereld niet wil verliezen is het van belang om deze belangrijke vergaderingen bij te wonen. Om die reden kun je stellen dat het een verplichting is. Dat Suriname niet zoveel in de melk te brokkelen heeft in de wereld ,mag geen afbreuk doen om wel deel te nemen. Integendeel, zal je nog dieper in de modder zakken door helemaal niet aanwezig te zijn. Dus voor zover je niet telde en daarom niet deelnaam , heb je daarmee dan de situatie van Suriname positiever gemaakt?

  Dus, van het verontwaardigd zijn over de hoogte van het bedrag verbonden aan het verblijf, wil men nu gaan stellen dat Suriname niet aanwezig hoeft te zijn. Maar, ging het in eerste instantie niet over de hoogte van de kosten? De kosten zijn gerechtvaardigd.
  Vraag eerst Trump dan en Rutte om een motel te huren ergens in de woestijn in de VS. Laten zij dan het goede voorbeeld door de burger niet te belasten. En als Suriname precies datgene doet wat andere staatsdelegaties doen ,gaat men hier wel brullen. Maar als je geen leeuw bent ,kun je niet brullen. Hooguit een miauwende kat of een spinnende poema. Het in diskrediet brengen van de staat blijft van kracht.


  Maak melding

 41. Wat een aanfluiting een 3e wereldland met 14 mensen naar de VN vooir een toespraak.
  Die kneuzen zijn stuk voor stuk allenmaal te dom om te poepen!

  Misschien wordt het eens een keertje tijd voor een grote schoonmaak/revolutie…

  Sleur al die opvreters en hun hele familie uit hun huizen, bindt ze aan de trekhaak van je auto en sleep ze door de straten van Paramaribo, tot er niks meer van over is en geef de botten maar aan de straathonden.

  Laat maar zien wat er gebeurt met zieke graaiers van een 3e wereldland wat moedwillig naar de klote wordt geholpen door gespuis.

  En ondertussen heel snel die Argentijnse piloot inhuren, om deze achterlijke neanderthaler met zijn vierkante rotkop, zijn wijf en de rest van de groep, boven zee te dumpen, laat ze maar zwemmen.
  Scheelt een hoop geld, daar kunnen ze zo een aantal weeshuizen jarenlang te vreten van geven!
  Maak melding

 42. Jogi zegt dat het goedkoper kan. Hj had ook minder land kunnen stelen want hij doet er niets mee. Wacht om het te verkopen als hij geen dna lid meer is en geld nodig heeft. Allemaal 1 pot nat. Ook die Chan heeft zich verrijkt


  Maak melding

 43. Haha vraag eens aan een ander.
  wat heb ik met een ander te schaften., Geen ene moer. Het gaat om Suriname. Dit kan alleen van een achterlijk zwijn komen, die geniet van de ellende van een ander
  Een land dat geen geld heeft toch?
  Ga niet naar een feest als je alleen een boro broekoe heb.
  Wij wonen in Nederland en hebben alles wat we willen. Als Rutte dan feest gaat vieren zal het me een worst wezen.
  Wij wonen in Suriname en hebben geen ene moer. Als Adhinda feest wil gaat vieren dan zeg ik schaam je, schaam je diep.
  En tegen achterlijke zwijnen die dit proberen goed te praten. Val dood. Heb je gezien hoe beroerd ouderen, kindertehuizen om een dwarsstraat te noemen het hebben. en dan kom je hier je ka vertellen.
  De ergste ziektes zijn niet erg genoeg voor jullie

  Suriname moet zich meten met andere achterlijke naties en niet met eerste wereldlanden.


  Maak melding

 44. @ Steenhard
  Zo te lezen heb jij nog nooit in een hotel overnacht.
  Wat je zou kunnen doen om dit te compenseren is site van hotels te bezoeken en dan je onzin hier neer te kwakken
  Je bent misschien in de war met een bordeel


  Maak melding

 45. @ ndp spotter laatst verloor een jongeman de macht over het stuur hij heeft het leven gelaten jou spottende woorden waren zeker een paarse rat,maar wat ik wilde vragen je weet veel over de bijbel zo te zien maar mag je ook spotten over de doden en waar heb je jou bijbel gekocht.wil ook graag eentje en moet je van de bijbel niet alles aan God overlaten en niet hardragend zijn ,mens.verbrand die bijbel hoor hypocriet dat je bent,ik lees maar reageer niet.op alles heb drie getraceerd met gespeten tongen ,judas dat je bent


  Maak melding

 46. @ Pakiratigri …. je lult weer slap in de ruimte. Je wilt die Paarse Rat … A. Adhin … positioneren en vergelijken met een Trump, Rutte, Koning Alexander, Macron. @ Pakiratigri … ga terug naar het Oerwoud en laat je doodschieten door Paarse Jagers … Big for Nothing !!!!!!!!!

  Een Trump, Rutte , Koning Alexander, Macron … zouden uit eigen zak het duurste van het duurste kunnen betalen. Die Leugenachtige Paarse Rat … A. Adhin … steelt en leeft van belastingsgelden … dat is het VERSCHIL !!!!!!!!!


  Maak melding

 47. @Mul,

  Je hebt een grote muil. Komt het soms omdat je een muilezel bent? Wat dringt eigenlijk niet door tot die grote kop in je gevuld met zaagsel? Alle gasten die ik genoemd heb ,verhalen alle officiële reizen op de burger. Op staatsniveau. Ik heb het niet over privéreizen. Ik wilde het hebben over brullen, maar aangezien jij een muilezel bent ,moet je misschien minder gaan balken. ER is genoeg weiland jongen. Ga lekker grazen en pas maar op dat je geen labaria tegenkomt.


  Maak melding

 48. @Mul de muilezel,
  Jouw eigenaar heeft hopelijk geen weiland dat een beetje afgezonderd en geïsoleerd is en tegen een bos aangrenst? Want behalve de labaria krijg je eventueel ook te maken met een pakiratigri. Dus ,terwijl je aan het grazen bent ,wees vooral stand-by. Vraag de boer desnoods om te verhuizen. Niet leuk om door een labaria gebeten te worden. Nog minder als je verscheurd wordt door een roofdier.


  Maak melding

 49. @Robles. Het verhaal van dit meisje heeft me ontzettend aangegrepen. Ik woon in Nederland en wil graag een project opzetten om studiekosten van schoolgaande kinderen te bekostigen en een gratis volledige studiebeurs, fonds of dergelijke op te zetten. Dit meisje verdient dit echt. Weet iemand hier hoe ik savienna misiedjan zou kunnen bereiken?


  Maak melding

 50. Ik vind het hele verhaal in dit artikel absurd. Maar het is me opgevallen dat vele reacties op waterkant altijd negatief zijn. En dat men regelmatig heen en weer vloekt op elkaar. Zou het niet beter zijn oplossingen te creeeren/brainstormen i.p.v. op elkaar te schelden?


  Maak melding

 51. En dat is de reden waarom ik niet met politiek bemoeit. Ik wil met niemand ruzie. Het leven is al moeilijk genoeg. Ik heb alle recht om boos te zijn omdat ik in Suriname ben opgelicht. Ik moet nog 1,8miljoen srd krijgen voor geleverde beveiligingsdiensten van het ministerie van binnenlandse zaken.


  Maak melding

 52. Positief
  Twee opmerkingen.
  Als je alleen maar leuke dingetjes wil lezen, koop dan een jip en janneke boek.
  Hier worden zaken aan de kaak gesteld, zoals criminaliteit, corruptie
  Erger corruptie in een land waar het volk pienaart. Effe wat anders dan corruptie in Holland

  Oplossingen. haha
  De president besluit na gedegen betaald advies te hebben ingewonnen, dat het gaat zoals hij wil en niet anders. Advies …..> prullenbak.
  Je bent naïef.😢😒
  Suriname kent geen parlementaire enquete. Maar 1 man die naar believen mensen ontslaat en regeert als ware hij de enige is die het voor het zeggen heeft.
  Leve de anarchie
  Leve de corruptie
  Leve armoe,


  Maak melding

 53. Blijkbaar is de contributie voor het lidmaatschap van de Verenigde Naties uiteindelijk toch overgemaakt.
  anders hadden ze nooit mogen komen daar!

  Alleen jammer dat de baas zelf niet durft.


  Maak melding

 54. Je kan je natuurlijk afvragen wat Trump, Rutte en al die andere leiders in de vergelijking met Surinaamse lijders heeft te maken. Men wil maar niet begrijpen dat Suriname een land in ontwikkeling is en al die andere landen waarmee vergeleken wordt ontwikkelde landen zijn. Appels en peren. Wat hier speelt is dat niets in verhouding is met de situatie in het land. Op dit moment is het gewoon een F… dictatuur.
  Ik vraag me af of deze mensen de bedragen ook zouden neertellen als ze die zelf zouden moeten betalen.
  Begrijp me goed, natuurlijk moet de staat hiervoor betalen, maar dit begint aardig op diefstal of zo je wil leegroof te lijken.


  Maak melding

 55. @picolaas niemand is hier naief. Het is duidelijk wat het probleem is. Nou is de vraag wat wil of kun jij hieraan doen? Willen we continu achter ons scherm zitten jammeren en klagen of willen we een oplossing? Kun je geen oplossing bedenken? Zweep je zenuwen dan niet langer op, maar sluit je pc af en zoek een ander tijdsbesteding. Wat voeg je toe door op een online forum een ander te beledigen of te vloeken? Hoe heb je het leven van de mensen die lijden onder het wanbeleid van de regering verbeterd? Heb je iets veranderd in de minuten dat je op waterkant elkaar hebt beledigd? Genoeg geklaagd. Wat kun of wil je doen? Ik ben op zoek naar mensen met wie ik samen projecten kan opzetten. Ik maak een mail adres aan etc. Iedereen die positieve input heeft met betrekking tot netwerken, geldinzameling en collectieve oplosssingen met betrekking tot duurzame milieuvriendelijke oplossingen mag en kan mij contacteren. Het betreft hier vooral oplossingen met het huisvestingsprobleem in Suriname.


  Maak melding

 56. beste Pakiratigri.

  Adhin vice president van de Republiek Suriname met Trump, Macron, of Rutte vergelijken is weel een beetje banaal lijkt mij.
  Trump komt niet alleen op bezoek met Airfoce One msar ook met 10 transport vliegtuigen waarin helicopters, een vloot van auto’s een mobiel ziekenhuis, 200 journalisten etc.

  Adhin moet qua gewicht vergeleken worden met de loco burgemeester van Rotterdam op reis.
  Qua inhoudelijk gewicht, kennis, kunde en budget, is deze vergelijking een belediging voor de loco burgermeester van Rotterdam.


  Maak melding

 57. @picolaas,

  Ben jij zelf niet die dief de naam picolaas van een ander gestolen heeft? En jij durft nog je mond open te doen, dief?
  Blijkbaar ga je vaak met je zus naar een bordeel en met je homo vriend naar een hotel, want je schijnt er alles van te weten.


  Maak melding

 58. Precies @JoJo,

  Dat zeg ik toch ,dit alles op kosten van de Amerikaanse burger. En van welk land dan ook. Zo ook Suriname. Suriname komt tenminste niet met een Air Force e.d. De Surinaamse uitgaven passen precies bij hen op dat niveau. En ik heb ook geschreven dat andere landen in hun vuistje lachen wanneer ze dit soort berichten lezen. Maar vraag de Surinaamse staatsdelegatie niet te logeren in een of ander motel in de woestijn van Nevada.


  Maak melding

 59. @ Pakiratigri … je geeft je eindelijk bloot { blotes redding } … een ROOF … DIER … een PAARSE ROOF DIER.
  Pakiratigri … DE PAARSE ROOF DIER! Je hoort daarom nergens anders thuis dan bij de Nationale Dieven { ROVERS } Partij.

  .


  Maak melding

 60. ÈKTE MONGOMANG ! 11 september 2019 at 15:47
  @de ndp bespotter 11 september 2019 at 14:29
  Jesaja 32:5. Dwazen zullen niet meer wijs worden genoemd.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  de ndp bespotter ,..jij duivelse hypocriet,durft bijbelse teksten te gebruiken,..kan niet gekker,..VUINISMAN KAN DEZE ZAK OOK MEE?

  Duivelse hypocriet of niet, je verraadt je oerdomme debiele idote afkomst, met je reactie, DWAAS.

  Aswin 11 september 2019 at 16:15
  @ ndp spotter laatst verloor een jongeman de macht over het stuur hij heeft het leven gelaten jou spottende woorden waren zeker een paarse rat,maar wat ik wilde vragen je weet veel over de bijbel zo te zien maar mag je ook spotten over de doden en waar heb je jou bijbel gekocht.wil ook graag eentje en moet je van de bijbel niet alles aan God overlaten en niet hardragend zijn ,mens.verbrand die bijbel hoor hypocriet dat je bent,ik lees maar reageer niet.op alles heb drie getraceerd met gespeten tongen ,judas dat je bent

  Zo te zien heb je nog nooit de oude profeten gelezen, noch bestudeert. Ik raad je aan dat te doen. Over Judas gesproken, je geeft je verradelijk karakteer weer, JUDAS.


  Maak melding

 61. Here, some comments asked why the president is visiting India a poor country. Well, its poor from out side but if you look at numbers… GDP of suriname in 2018 is USD 3.5 Billion, where as india its USD 2.5 Trillion. (Understand the difference between Billion & Trillion). So technically the business opportunities to tap are immense if the visiting vice president could get right connections. One wrong step here and there for suriname for a USD 1. Billion could bankrupt it, but it doesn’t even matter for India as its pennies. Hope the visiting VP really mean “BUSINESS”.


  Maak melding

 62. @ Rajes Ramkaran, man laat je informeren, de BJP heeft een hekel aan Gandhi, gaf teveel concessies aan moslims en afscheiding aan pakistan, ga geen onzin kraaien onnozele koe.


  Maak melding

 63. Suriname is lid van de VN. Suriname heeft vriendschapsbanden met India. Het is normaal dat de vp en zijn vrouw en een regeringsdelegatie aan een VN-bijeenkomst deelnemen en India bezoeken. Door de nieuwe inzichten en tools die de vp en consorten krijgen, kunnen ze Suriname naar een hogere level brengen.

  Waarom denken Surinaamse mensen zo kleingeestig? De bedragen die vermeld zijn en het totale kostenplaatje van deze twee zakenreizen kunnen wellicht weer terugverdiend worden en bovendien is het totaalbedrag een schijntje vergeleken bij bedragen die ontwikkelde landen uitgeven aan dergelijke top-meetings. Wij moeten groot denken en Suriname groot maken. Uiteraard binnen de grenzen van de Surinaamse mogelijkheden.


  Maak melding

 64. @PAkiratigri
  U gaat weer even aan de realiteit voorbij die ik schetste.
  Als Rutte zijn toespraak gaat houden buij de VN is hij de volgende dat weer terug in Nederland. Hij blijft geen 7 dagen. de Ambassadeur doet voor en na het vertrek van Rutte alles.

  Verder ik heb effe gegoogled voor wat voor prijzen ik nu en de rest van de maand in New York een suite kan huren in een 5 sterren hotel en dat komt neer op ongeveer $ 1.000/nacht.
  De mevrouw van BUZA die spint dat door de general Assembly de prijzen hoger zijn is de weg kwijt. New York heeft permanent drukte en top evenementen.

  Ik blijf er bij dat Adhin qua status lager scoort dan de loco burgermeerster van Rotterdam en die wordt gegrild door de raad als die een kamer van meer dan $ 300 gebruikt.


  Maak melding

 65. @ndp spotter ik.lees veel over de bijbel en meer dan jou alleen heet het in mijn wereld lectuur en ik ben geen judas ik lees hoe gemeen sommige zijn met een gespleten praten.blijf gewoon eerlijk je zult weinig vrienden hebben maar de juiste


  Maak melding

 66. @jojo,

  Ik had gedacht dat u dit onderwerp vanuit een ander perspectief, een meer rationele invalshoek zou benaderen. Ik wil niet zeggen vanuit een hoger kader dit vraagstuk benaderen. In feite komt het hierop wel neer.

  Adhin is staatshoofd en wordt als ere gast ontvangen. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid ook een toespraak houden. Er zijn vaste protocollen voor verblijf van de staatshoofden i.v.m. veiligheidsmaatregelen en daar wordt niet van afgeweken. Adhin wordt ondergebracht in een speciaal hotel in een diplomatieke wijk. Dit hotel wordt zwaar beveiligd door een groot apparaat van speciaal opgeleide veiligheidsmensen in opdracht van de V.N. Daarnaast worden de staatshoofden continu gemonitoord door helicopters en special forces van de USA. Het gevaar voor terroristische aanslagen is heel groot. Het verbaasd mij ontzettend dat de journalisten van de Ware Tijd niet op de hoogte zijn van deze protocollen. Het zijn wereldvreemde wezens die bij de krant werken en ik vraag me dan ook af ‘ waar hebben deze mensen hun opleiding genoten ‘?


  Maak melding

 67. Beste RobG
  U verzint een heel protocol er bij . Bij de generaal Assembly kommen veel staatshoofden of hun vertegenwoordigers VP, min BuZa of Ambassadeur een praatje houden. Dat duurt even. Natuurlijk is er een protocol. Echter heb niet de illusie dat Adhin erg prominent ontvangen zal worden na de blunder van Bouterse in 2010.
  Hij liet Obama met een uitgestoken hand staan en plakte de foto in het meerjaren ontwikkelingsplan.
  In New York regelt elk land zijn verblijf. Adhin kent niemand en hij kan zonder security over straat als hij durft.

  Kwa rang orde is hij een nobody.


  Maak melding

 68. Zommar geklaag achteraf.toen er werd opgeroepen om te gaan protesteren op ht plein om deze kaolo daggoes weg te jagen verscheen net n handjevol djadja surinamers. Derest bleef thuis als laffe lammelingen om alle gebeurtenissen te volgen op tv. Surinamers zy laf laf laf n bangerikken. Wo ka now.


  Maak melding

 69. Kondremangs
  Boem…weer een ko op Lawpi. ….dwaas. .kom een keer je grote bek in Su openmaken. ….misschien krijg je de kans bij bakba tori van goebbels limbo. …..die lakei van DiDiBri gaat mooi weer spelen overal en het volk schijt. ..fadang? ???
  Ik heb je al vaker gezegd dat je hier moet komen. ..maar je durft niet. …jo kisi strelong grote. …..PCS wacht op je jo bongrobita. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 70. Citaat uit een artikel uit DWT:
  “Met een Executive King-kamer doet Buza-minister Beighle het een stuk goedkoper. Met een tarief van 789 US dollar per overnachting kost haar verblijf van acht dagen de Staat US 6.312 dollar, los van de 217 US dollar daggelden per dag, representatiekosten van 1.500 US dollar en het vliegticket dat 2.589 US dollar kost.
  Ondervoorzitter van het parlement, Melvin Bouva, heeft met 389 US dollar per nacht de goedkoopste kamer van alle delegatieleden.”

  Dus het kan wel goedkoper….


  Maak melding

 71. Lees ook het artikel: “Vraagtekens bij India-reis vicepresident Adhin” op DWT Online.
  “Ook op het ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt menigeen zich in het kader van doelmatigheid en efficiënte besteding van staatsmiddelen af, hoe zinvol de voorgenomen trip is.”

  “Het is een puur privébezoek van meneer Adhin dat niets met staatsaangelegenheden van Suriname te maken heeft. Ik vraag me af hoe hij deze reis aan de raad van ministers heeft kunnen verkopen”, zegt een medewerker van Buitenlandse Zaken, die anoniem wil blijven.”

  “Van bronnen had de krant vernomen dat verzoeken voor officiële ontmoetingen tussen Adhin en Indiase regeringsvertegenwoordigers door New Delhi zouden zijn afgewezen omdat de Indiase regering zich op het standpunt zou hebben gesteld dat de vicepresident op privébezoek gaat en het land niet voor staatszaken aandoet.”

  Gratis advies aan het volk van Suriname: Gaan jullie nog voor 5 jaar ellende met deze boeven!!


  Maak melding

 72. Zo de stofwolken zijn opgetrokken en nu kunnen we de balans gaan opmaken.
  Zonder iemand tekort te willen doen zal ik mij beperken tot slechts enkelen.
  Steenhard en picolaas vechten jullie het maar lekker uit op jullie niveau.
  Ik vind het amusant
  Pakiritigri
  Komt niet verder dan: er is geld op de begroting hiervoor uitgetrokken en Suriname moet aanwezig zijn.
  Het aanwezig zijn daar kan ik mij in vinden, maar omdat er een budget voor is geef je het ook uit.
  Daarenboven ben ik van mening dat als je naar de begroting wijst, je dit moet staven met bewijzen.
  Doe je dit niet dan is de waarde nihil

  Jojo
  Wijst op de status van de VP en schaalt die in op het niveau van een burgemeester
  Gedeeltelijk waar, maar nu tijdens deze vergadering niet. Nu staat hij hoger aangeschreven.
  Het aantal dagen
  Een druk bezet man, een VP, blijft maximaal 2 dagen en heeft hierbij zijn secretaris of secretaresse nodig en geen partner.

  Rob
  Je haalt er weer van alles bij dat totaal misplaatst is en wat voor de regering geen bijdrage is, maar juist het verweer van de autoriteit verzwakt
  De vergadering, het hotel, de beveiliging en het aantal dagen.
  Hoe lang duurt de vergadering Rob
  In welk (on)guur gedeelte van de stad bevindt het hotel zich? (ivm particuliere, dus niet overheid) dat er beveiliging dient plaats te vinden, na de vergadering.
  Wie is verantwoordelijk voor de beveiliging en draagt navenant de kosten?
  De autoriteit in Su verklaart de hoge hotelkosten door te wijzen op de grote drukte.
  Meer niet en minder ook niet
  Dit ga ik niet in twijfel trekken.
  Conclusie
  De prijs per kamer is hoog ten tijde van de vergadering.
  Niet zeven dagen!!
  Beveiliging wordt NIET bekostigd door het hotel.
  Na deze 2 dagen kan de VPterug.
  Ok hij wil langer blijven.
  Mag, dan zijn alle kosten
  Overnachting, beveiliging, daggelden enz voor eigen rekening.
  Het probleem met jouw is dat je over van alles mee wilt praten, maar je schiet schromelijk tekort en haalt er dan van alles bij, waarmee je je eigen positie en bijdrage verzwakt


  Maak melding

 73. Deze vieze en corrupte paarse boeler weet dat hij na mei 2020 niet meer terug gaat komen aangezien z’n partij zwaar zal gaan verliezen daarom profiteert hij nu het nog kan flink van zijn positie door als een smerige parasiet op allerlei luxe snoepreisjes te gaan op kosten van het verarmde volk.
  Ik hoop dat de volgende regering met hem afrekent.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.