Buurtbewoners betrappen jongeman (21) tijdens gemeenschap met 15-jarig meisje

38

De politie van Livorno heeft gisterochtend een 21-jarige jongeman aangehouden. Dit nadat hij door buurtbewoners aan de Pierpontweg op heterdaad betrapt terwijl hij gemeenschap had met een 15-jarig meisje in een leegstaande woning.

De Surinaamse krant Times of Suriname meldt op de voorpagina vandaag dat de jongeman en het meisje in dezelfde buurt wonen. Zij gingen gisterochtend naar de woning in de straat om gemeenschap te hebben en werden daarbij betrapt door de buurtbewoners. De politie werd vervolgens ingeschakeld en ging ter plaatse.

Bij aankomst werd de jongeman aangehouden. Volgens de krant heeft de verdachte toegegeven gemeenschap te hebben gehad met het meisje. Volgens hem ging het meisje vrijwillig met hem mee en was er geen sprake van geweld.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld omdat het meisje minderjarig is.

38 REACTIES

 1. Let them free. They loves each others.
  Laat ze maar lekker van hun vrije leven genieten. Dat meisje is 15 en verstandig genoeg om te weten wat zij wil hebben. Was zeker niet de eerste keer en zal ook niet de laatste zijn. Het komt vaak voor dat jongeren van meerderjarigen van elkaar houden en om elkaar geven. Het is een wet van de natuur die je niet tegen kunt houden. Waar geweld van toepassing is of onwetende kinderen in het spel zijn, dan moet je en kunnen deze worden beschermd voor wat het is.

  Maar in dit geval waar twee van elkaar houden wordt TORIE heel moeilijk. Ga je tegenin dan zijn ze best wel in staat om elkaar van het leven te beroven, dan ben je veel verder van huis……..


  Maak melding

 2. Het kan met een sisser aflopen. Als de ouders van dat meisje daarvan op de hoogte waren en besluiten geen aangifte doen. De buurtbewoners kunnen dat niet doen. Had hij nog een jaartje gewacht was het goed gekomen. Dan was dat meisje zestien. Ze is in ieder geval ouder dan 14 .Mocht hij gaan brommen afhankelijk van wat de ouders beslissen zal het hooguit een half jaartje zijn. In de tussentijd kan zijn aankomende bruid hem daar bezoeken. We zullen zien of er dan sprake is van echte liefde. Ik denk dat het met een sisser afloopt.


  Maak melding

 3. Wat een toestand! Niet te geloven! Wanneer leren de pedo’s het toch af om deze sodomitische daden achterwegen te laten. In Suriname botsen ze zelfs tegen kleine meisjes.


  Maak melding

 4. Dat jongen houd van jonge groene grazen. Die meisje lust kokoswater, die grazen van haar was droog. Zij niet kan helpen, als grazen is droog dan zij krijg jeuk dan moet kokoswater krijgen.


  Maak melding

 5. De twee geliefden hebben al veel last ondervonden van de betweterige gemeenschap. Hopelijk lopen ze geen trauma op wegens deze daad van liefde voor elkaar.Het is wettelijk niet toegestaan om sexs te hebben met minderjarigen, echter de letter van de wet vraagt soms om feiten en omstandigheden, zoals eerder vermeld is het te hopen dat deze trauma ook door de buurtbewoners wordt verholpen door met de beide slachtoffers in gesprek te gaan, ook dat is een taak van de gemeenschap. Succes


  Maak melding

 6. In het binnenland dansen meisjes van 9 en 10 en ook veel jonger al de kaboela dans.In hun cultuur is het dat ze heel vroeg seksueel actief worden.
  Misiekaba en Asadang kennen het cultuur.Zij zouden er aan kunnen meewerken dat als er geen geweld bij komt kijken,dus met wederzijdse instemming,zo iets gebeurd,het niet strafbaar is boven 15 jaar.


  Maak melding

 7. Media zijn gebaseerd op sex.
  Reclamespots bevatten sex.
  Sociale media is nog net geen porno-kanaal geworden.
  Nette en behoorlijke kleding hebben inmiddels plaats gemaakt voor sexy kleding.

  Al met al… de gemeenschap gedraagt en kleedt zich zodanig, zulks redelijkerwijs aanleiding geeft tot het nemen van aanstoot.

  Wij beoordelen de jeugd zeer regelmatig op het gedrag.
  Echter, in welke zin geven wij goede voorbeelden aan onze kinderen?

  Vaders, die hun dochters heel streng en met klem wijzen op goed gedrag, zijn te vinden in hoerenhuizen en massagesalons.
  Deze vaders zien we ook regelmatig in pensions met financieel behoeftige studentes.

  De jeugd doet dat wat ze van de volwassenen hebben geleerd.


  Maak melding

 8. Degene die het met deze situatie eens zijn, wees maar blij dat het je eigen dochter niet is. Trouwens wanneer je het met deze pedo-situatie eens bent, dan moet je echt bij jezelf te rade gaan of je zelf geen pedo bent of pedo trekjes hebt. Sommige schrijvers hier die het met de situatie eens zijn, zullen dit ook hebben gedaan of het zit ook diep geworteld in hun genen. Ga je schamen. Heel onsmakelijk.
  Kinderen zijn angstig, worden bedreigd zodat zij een makkelijk prooi zijn. Sommige opmerkingen hier zijn erg grillig. Hersenloos, ongeschoold, tevens een gevaar voor onze samenleving. Ouders letten jullie allemaal goed op jullie kroost en voorzie ze van informatie. Er lopen veel seksueel gefrustreerde klootzakken rond. KPS moet hem voor goed opbergen 40 jaar, zonder vervroegde vrijlating.
  Laat hij wegrotten in de cel.


  Maak melding

 9. @ boeboe bit sjorie:

  Ik ben het vaker eens met u. En dit keer ook. Ik sta helemaal achter hetgeen u geschreven heeft!
  Ik kan het met ook niet voorstellen dat dit goed gesproken word! Ze zouden wel anders piepen als het hun dochter/zusje zou zijn.


  Maak melding

 10. @@@Baboe bit sjorie
  Ik vind dat jou realisme en realistische denkvermogen ver te zoeken is. Op de manier van jouw reageren wil ik je verwijzen om eerst de kerken te gaan verbeteren. Al decennia lang misbruiken paters en dominees (geestelijken) kinderen. En waarom denk je dat vroeger bij iedere nonnen verblijfplaatsen diverse putten aanwezig waren. Wat werden allemaal hierin gedumpt.

  Schreeuw niet alleen hoog van de daken maar wordt realistisch en praktisch. Verbeter de dagelijkse maatschappij die overal voorzien van aanstotende seks gebeuren. Kijk naar de vroege uren van de televisie programma’s wat er allemaal uitgezonden wordt. En over Bollywood kun je met je kinderen samen geen fatsoenlijke hindoestaanse film meer zien. Het zijn gewoonweg een schaamteloze vertoning.

  Wanneer je het hindoeïsme leer kent, dan wordt er nergens gesproken over een leeftijd tot het hebben van seks. Wat er wordt gepredikt is dat wanneer een kind haar pubertijd voorbij is, en de sastre’s bevestigen dat, na haar eerste menstruatie ze rijp is voor geslachtsgemeenschap. Het westen heeft een leeftijd vastgesteld die niet gestoeld is op onderzoek dan wel een verantwoord aanname door de maatschappij. Maar heeft willen initialeren naar een leeftijd voor het familierecht en het burgerlijke wetboek waarbij landsbelang zaken zijn vastgelegd.

  In India is van oudser altijd zo geweest en nu nog steeds dat een meisje na haar eerste menstruatie voorbereid wordt naar een gezinsleven. Het moment is dan voor een ieder persoonlijk bepalend.


  Maak melding

 11. Sinds jaar en dag, sinds mi beng de pikien boi, deng krassie meisjes beng nai, nanga boi foe deng leeftijd, minderjarig dus. Enne als die knaap nu 16 juaar was, wat dan, dan zouden ze allebei zich schuldig hebben gemaakt? In Yemen worden meisjes van zelfs negen jaar uitgehuwd aan oude mannen van boven de zestig. Ma kuut, anno 2019 is het geen publiek geheim meer dat alleenstaande paarse ingestelde moeders, zelf hun tienerdochter als hoer verkopen aan menig stinkend rijk corrupt geworden ndp parasiet of poepvlieg. No joke.


  Maak melding

 12. @@@Psychol onderzoek
  Helemaal mee eens met jouw stelling.
  Het westen is dusdanig verloederd dat je vandaag de dag geen één maagd meisje kan vinden. Waar blijft het minderjarige grens dan? Kijk ook maar naar de tv programma’s van de vroege uurtjes en Bollywood is helemaal los geslagen.


  Maak melding

 13. @@@Baboe bit sjorie
  Ik spreek je niet tegen, maar uitgaande van het realische denkvermogen, de acceptatie door de cultuur en maatschappij, de definitie van geslachtsrijpheid en geslachtsgemeenschap gebeseerd over het hindoeïsme leer heb ik een stuk hierboven geschreven. Uiteraard heeft het Westen grenzen hieraan willen stellen, maar de vraag is; hoe heilig zijn deze grenzen. Waarop is deze gebaseerd wanneer het Westen zelf niet in staat is deze te handhaven. Dan val ik terug naar het hindoeïsme cultuur.


  Maak melding

 14. Goedkope del die zich laat nemen in een verlaten huis en die 21 jarige man is zeker werkloos kan zich een hotel niet permitteren voor een vluggertje.
  De jongelui hebben nu vakantie en vervelen zich dus wat ga je doen als je jeuk hebt en je moeder is hard aan het werk, jeuken natuurlijk.


  Maak melding

 15. Meisje wou doktertjedoktertje spelen, en liet de paracetamol tussen haar benen vallen. Buurjongen hielp haar zoeken. De hele buurt weet dat dat meisje minderjarig is behalve Romeo. Moreel verval kent de kleur paars.


  Maak melding

 16. Waar is de tijd gebleven dat mensen het deden met elkaar als ze getrouwd waren met elkaar? Beiden hebben onverantwoordelijk gedrag getoond. Het zal wel aan de (gebrek aan) opvoeding liggen.
  Zowel de jongen als het meisje hebben het verpest voor de ouders van het meisje in geval ze Hindoes zijn. De ouders kunnen nooit meer de vruchten plukken van Kanyadaan, want het meisje is geen kanya meer en zal nooit meer in een maaro mogen trouwen.
  In het geval ze geen Hindoes waren, dan nog zullen de ouders niet erg blij zijn.


  Maak melding

 17. Volgens de wet Nederlandse wet is seks met iemand van onder de 16 jaar strafbaar als er sprake is van bijvoorbeeld dwang, chantage, een groot leeftijdsverschil of een afhankelijkheidsrelatie, bijvoorbeeld tussen leraar en leerling, of coach en speler. Ik weet niet of de Surinaamse wet een aftreksel is van de Nederlandse wetgeving. Van belang is ook het leeftijdsverschil tussen beide personen die seks met elkaar bedrijven. In Nederland mag er bij seks tussen beide personen een maximale leeftijdsverschil bestaan van 5 jaar. Er mag hierbij geen sprake zijn van een machtsrelatie tussen beide personen. De seks moet vrijwillig zijn, dus met goedkeuring van beiden. In het geval van beide personen in Suriname lijkt me hier geen sprake te zijn van dwang. Het Openbaar Ministerie zal mijn inziens wel overgaan tot vervolging van de jongeman maar de rechter zal mogelijk rekening houden met de feiten en omstandigheden. De jongeman zal geen sanctie worden opgelegd.


  Maak melding

 18. Jongoe wat een hoop waardeloze menigen. Evolutie van de mensheid door voortplanting. Jammen voor de vrouwen die letterlijk door het leven gaan na de spermadonor zijn lading heeft gedeponeerd. Al die mensen die maar lullen maar sexuele opvoeding willen ze niet op be scholen dus gaan ze het zelf uitzoeken.


  Maak melding

 19. Ach dat meisje dacht, op een oudere fiets kan ik het beter leren
  naar 15 jaar ??????? vroeg rijp en vroeg rot , straks hangen er 9 of 10 kinderen om haar heen,
  Wie o wie wordt de verlichte despoot om 10 kinderen te verzorgen ???
  Meisjes in plaats van Sex neem een Aspirine
  Een wijze raad uit Boven Commewijne


  Maak melding

 20. De kinderen in Suriname zijn al jong sex actief. Hier ligt een mooie taak voor school en ouders om ermee aan de slag te gaan informatie is de beste leermeester. Doen ze het toch dan willen ze het zelf.


  Maak melding

 21. Niet alleen in Suriname maar in de hele wereld zijn de “jongere” op jonge leeftijd al seksueel actief.
  De natuur help ook niet mee om dit fenomeen in te dammen.
  De rondingen en de groeispurt van de meisjes zijn tegenwoordig zo groot dat het inschatten van de juiste leeftijd erg moeilijk is. Bovendien zijn de kinderen tegenwoordig wel erg vroeg rijp.
  Komt nog bij dat de meiden niet altijd hun juiste leeftijd zeggen.

  Of het aan gebrek aan opvoeding ligt? Ik weet het niet.
  Het is natuurlijk wel vreemd dat in 1 en hetzelfde land verschillende maatstaven gelden. In sommige delen van het land wordt het als “normaal”beschouwd terwijl het in andere strafbaar is.
  Een oplossing voor dit probleem is niet éénvoudig maar de manspersoon de bak in gooien bij vrijwillige seks met iemand die al seksueel actief is lijkt mij overdreven.

  Wanneer is de laatste landelijke voorlichtingscampagne van Stichting Lobi geweest?
  Niet alleen praten over SOA’s maar ook over strafbaarheid etc.
  Helaas luisteren de mensen naar Limbo die ze strand in de ogen strooit en geen nuttige programma’s maakt. Misschien moet hij ook aandacht aan dit soort onderwerp besteden.


  Maak melding

 22. Niet om het gedrag van de jongen en het meisje goed te praten maar om aan te tonen dat wat in Suriname gebeurd in het seksuele leven van jongeren niet uniek is. Het is soms erger!!!

  “Michel Hasselerharm 11-09-19, 08:42 Laatste update: 08:51
  De zaak rond de verkrachting van meerdere minderjarige meisjes zorgt in Neede voor veel onrust. Dat bleek gisteren tijdens een zitting van de rechtbank in Zutphen. Volgens officier van justitie E. Leunk zijn de meisjes en hun familie door vrienden van verdachte Robin G. onder druk gezet om hun verhalen in te trekken. En daarbij bleef het niet alleen bij woorden. De aanklager vertelde tijdens de zitting dat afgelopen vrijdag nog vernielingen zijn gepleegd aan de auto van de ouders van een van de meisjes.”


  Maak melding

 23. Wat maakt het uit. Neuken is gewoon lekker. Van mij mocht die jongen ook een bejaarde dame van 62 meenemen naar dat huis voor wat wederzijds vertier. Waar bemoeien die buurtbewoners zich mee? Stelletje bemoeials. Ze hebben zelf weinig seks en lopen er als zure uitgeknepen pruimen rond die het plezier van anderen vergallen.


  Maak melding

 24. De vraag is of we gelet op het aantal tienermoeders en de fysieke en geestelijke ontwikkeling van de jongeren en het feit dat men heel gemakkelijk aan informatie kan komen; of de leeftijd van “stafbaar stellen” van sex niet moet aanpassen.

  Eigenlijk zijn de wetten niet meer van deze tijd.

  Bovendien zijn we een stelletje hypocrieten, hoeveel kinderen jonger dan 15 jaar moeten voor hun jongere broers en zussen zorgen terwijl mama aan het werk is of zich ergens zit te vermaken?
  Zijn ze daar wel volwassen genoeg voor???


  Maak melding

 25. Zo jong, wat nu. Boeboe bit sjorie en Djakkie ….TOP TOP TOP. Iedereen geeft zijn mening maar ´t is een schoolgaande kind, gebruikt misschien geen voorbehoedsmiddel, is misschien niet voorbereid wat haar te wachten staat in haar verdere toekomst (geen diploma- doet het met iemand die geen respect heeft voor meisjes en werkloos) wie brengt een kind van 15 jaar naar een krot met slangen en andere beesten om gemeenschap te hebben. Is dat romantische???????? Geen enkele ouder of opvoeder wenst het zijn kind toe. Dit is gewoon ZIELIG en respectloos. Normen en waarden ver weg te zoeken. IK zou zeggen meisjes eerst je DIPLOMA -WERK- HUISJE- BEESTJE. Er zijn genoeg heren (als je zover bent) waar mee je samen een gezond stabiel leven kan opbouwen. Want ooit moet je het straks ook goed doen met je gezin.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.