Aanrijding tussen truck en personenauto in centrum

20
Aanrijding tussen truck en personenauto in centrum

Zojuist om 07.30u vond deze aanrijding plaats in het centrum van Paramaribo. Het gaat om een aanrijding tussen truck en een personenauto op de hoek van de Heerenstraat en de Wagenwegstraat in Suriname.

De truck die vanuit de Heerenstraat kwam sloeg rechtsaf de Wagenwegstraat in. Bij die gelegenheid raakte het voertuig een kleine witte auto. Deze auto stond dusdanig op de weg dat de truck bij het beschrijven van de bocht hem geraakt heeft.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

20 REACTIES

 1. De trucker is wel fout. Hij kwam vanuit De Heerenstraat. Als een heer moet je wel voorrang verlenen aan een Weg met Wagens. De Wagenwegstraat. No sweat. Niemand gewond , slechts blikschade.


  Maak melding

 2. Na gedegen politioneel onderzoek waarbij zelfs de CIVD ingeschakeld werd en met behulp van de FBI en CIA waarbij zelfs de AIVD niet geschroomd werd te benaderen, bestaat het vermoeden dat Bouta waarschijnlijk de schuldige was. En anders ,de aankomende verkiezingen. Later meer.


  Maak melding

 3. De kruising waar de meeste ongelukken gebeuren!! Het valt ook niet mee om twee halve bochtjes na elkaar te draaien en je ook nog eens voor een andere auto te dringen.

  Stoplichten plaatsen heeft geen zin want de masten worden iedere eek omver gereden.
  De chauffeurs zijn net als de meeste politici. Slingeren over de weg en letten nergens op


  Maak melding

 4. De Puinhopen Van 10 Jaar Paars

  LETS MAKE SURINAM GREAT AGAIN

  Beste Lezers
  .
  De doorsnee Surinamer heeft het heel zwaar.. Overleven is nu een dag taak geworden.

  Bij het auto rijden in Suriname verliest men effe de concentratie.. dat komt door dat alle problemen in ons geliefde land te veel worden. Men kan zich niet meer 100% focusen op het verkeer als men achter het stuur zit.. men word afgeleid door de irritaties en frusstraties die rond dwarellen in hun hoofd met gevolgig dat er vaak aanrijdingen plaats vinden in het verkeer.

  Suriname heeft 1 GROOT PROBLEEM.. NDP

  LETS MAKE SURINAM GREAT AGAIN


  Maak melding

 5. Alle instellingen willen dat je overal persoonlijk voor moet komen, niets kan afgehandeld worden via internet of email of post.
  Dat maakt alles druk op e weg


  Maak melding

 6. Lets Make Surinam Great Again

  Bij wet moet het geregeld worden dan binnen een bepaalde tydstip geen vrachtwagens zulke vervuilde bakken in de binnenstad van Suriname rond rijden.
  .
  Bij wet moet het ook vast komen te staan dat bij het naderen van een Zeebrapad..Voetgangers voorrang hebben.

  ER MOETEN BOMEN IN DE BINNENSTAD VAN SURINAME GEPLANT WORDEN.

  LETS MAKE SURINAM GREAT AGAIN


  Maak melding

 7. Ik vraag me af hoeveel voorsorteervakken er op die hoek zijn aangebracht op de plaats waar zowel de witte alsook de zwarte auto staan.

  Is er één voorsorteervak op het wegdek dan is het witte voertuig in de fout gegaan maar zijn het er twee, dan heeft de vrachtwagen chauffeur een inschattingsfout gemaakt door de bocht veel te strak te hebben genomen.

  As simple as that !


  Maak melding

 8. Wan lo ka dong dong sani sma e poti tap a multimedia. Je bent blind no ka als je niet kan zien dat die vrachtwagen van een voorrangsweg komt. Het voorrangsbord is duidelijk zichtbaar. De wagenwegstraat is ook geen 3 baansweg, dus bestuurder in witte auto is helemaal fout!


  Maak melding

 9. Het zal wel moeilijk zijn nu wet-en regelgeving door te drukken, hezien de verkiezingen komen kun vervelende wetten stemmen gaan kosten, dus laat maar verder zo door modderen.


  Maak melding

 10. @”Times for Kranti”Je hebt helemaal gelijk. Al die uitlaat gassen verwoesten ook onze binnenstad.
  Het volk is zich er niet van bewust, hoeveel giftige dampen zij dagelijks inademen.De fiets pakken is veel milieu vriendelijker. Er ligt zoveel gevaar op de loer voor een ieder in dit land. Gezondheid is niet te koop, wees er zuinig mee.


  Maak melding

 11. @ krabita
  Hoe hard reed de witte auto? 0 km per uur. Hij gaat niet rijden richting onderkant van een vrachtauto
  Dan kan je nooit fout zijn wat de aanrijding betreft.
  Wel kan hij eventueel een bekeuring krijgen voor verkeerd voorsorteren en stilstand op het zebrapad.🦓 (en daardoor te ver naar voren)
  Staat hij verkeerd voorgesorteerd of is het de zwarte auto naast hem die verkeerd staat. Aan de zwarte auto achter hem te zien lijkt het alsof de witte auto goed staat.
  Dus ook hier geen bekeuring voor.🤔
  Conclusie vrachtauto dader van de aanrijding
  bestuurder witte auto; bekeuring voor stilstand op het zebrapad.

  Off topic
  telegraaf.nl/nieuws/1340199129/surinaamse-politie-jaagt-op-nederlander-die-voetganger-doodreed


  Maak melding

 12. Over 60 jaar zijn er geen auto’s meer en reist iedereen in zijn eigen drone. Drones krijgen een vlieghoogte toegewezen. Hierdoor is de kans op ongelukken veel kleiner., omdat er dan heel veel banen beschikbaar zal zijn. Bovendien zullen de drones beschikken over collision avoiding software.
  Reizen wordt dus makkelijker en veiliger.


  Maak melding

 13. Die trucker heeft zyn bocht niet goed gemaakt
  Het word geleerd dat als je een bocht maakt je het ruim moet nemen
  En in het verkeer pas je verkeers fatsoen toe door voorrang te verlenen zo dat je veilig verder kan zonder gevaar by dr dode hoeken van de truck zelf


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.