Man in slaap overrompeld bij gewelddadige woningroof

30
Man in slaap overrompeld bij gewelddadige woningroof

Bij een gewelddadige woningroof op maandag 9 september in het district Wanica, is de woningeigenaar gewond geraakt. De redactie van Waterkant verneemt dat het slachtoffer lag te slapen, toen hij omstreek 01.00u in de ochtend in zijn huis aan de Invejaweg overrompeld werd door vier rovers.

De eigenaar was alleen thuis toen hij door de mannen, die gewapend waren met een vuistvuurwapen, ijsbreker en kapmessen, bedreigd werd. Het slachtoffer kreeg bij die gelegenheid een slag tegen zijn hoofd. Hij werd daarna gekneveld achtergelaten.

De rovers gingen ervandoor met een Toyota Rush, drie mobiele telefoons, twee televisie toestellen, geld en sleutels van een Toyota Alphard.

Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek.

30 REACTIES

 1. Al bemoei niet met iedereen, maar je ziet sommigen bemoeien wel met jou als ze denken dat je een beetje geld hebt. Gelukkig hebben deze roversbende geen moord gepleegd. Beterschap voor het slachtoffer and take care .


  Maak melding

 2. Wat doen die vermaledijde Aziaten om 01:00 u in de nacht ? Dat de Chinezen 24 uur per dag werken was mij bekend maar waarom hebben ze wapens en kapmessen nodig ? En konden ze niet wachten totdat hun voorman gewoon wakker werd om instructies te geven ?


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again

  Beste Lezers

  Suriname telt ongever 120 roves die ons hoofdstad onveilig maken

  Word eens tyd dat er een DEATH SQUAD te leven word geroepen

  Op sporen die bandieten vermoorden en dumpen in zee
  Opsluiten is geen optie gaat de staat wat centjes kosten

  In de gevangenis gaat de staat hun moeten zorgen qua voeding.. drinken..Begraven is ook geen optie kost ook geld

  Vermoorden en DUMPEN IN ZEE.

  LETS MAKE SURINAM GREAT AGAIN


  Maak melding

 4. De drugsveroordeelde meervoudig moordenaar beloofde in 2010 een diefijzervrij land. Vanaf dat moment is de criminaliteit alleen maar gestegen.
  Vooral nog 5….


  Maak melding

 5. @IVANOF LIMBURG 9 september 2019 at 21:26.
  In de jaren “90 werd Pretoria en Johannesburg in Zuid Afrika geteisterd door zwarte bendeleden waarbij vooral Zuid-Oost Aziaten het slachtoffer werden. Drugshandel, berovingen en verkrachtingen brandstichtingen waren schering en inslag. Totdat de maat vol was. De politie greep uit angst niet in. De Pakistanen en Indiërs gingen toen over tot de oprichting van de Pagad (people against crime and drugs). Het doel was om de straten van Pretoria en Johannesburg weet veilig te maken en dat lukte ! Veel van die zwarte bendeleden werden door de Pagad standrechtelijk geëxecuteerd en dit leidde onder de zwarte bevolking dan weet het verwijt dat de Aziaten racistisch waren. Toch was er ook heel veel steun en die kwam uit de hoek van de blanken!
  Ik vrees dat binnen niet al te lange tijd een soortgelijke militie opgericht moet worden gewoon ter bescherming van eigendom, familie en gezin.


  Maak melding

 6. Ze hebben het zo goed in Nederland Politie agent schiet vrouw en kinderen van 8 en 12 jaar dood en pleegt daarna zelfmoord ,dan moeten wij hier Meneer Rutte ook de schuld hier voor geven ,ndpspotter ,wat is jouw mening op deze aktie


  Maak melding

 7. Recht in eigenhanden, justitie en politie doen niks, ze zitten maar op hun luie reet, terwijl ze moeten patrouilles moeten uitvoeren. KNAL ZE NEER ZONDER ENIGE PARDON, IN AMERIKA IS HET EEN DAGELIJKSE OEFENING, Weg MET DIE RATTEN. HET ZIJN BEESTEN, NORMAAL DENKEND MENS DOEN DIT NIET.


  Maak melding

 8. Sorry landgenoten ik vrees idd wat we allen kunnen concluderen is dat ons hoop al vergeven is …Dit valt niet meer te redden hoe dan ook Su is verdoemd naar de afgrond..elke politieke praatje vullen niet meer de gaten die door hun eigen misdoenderij verkloot is…jan van de straat even als onze kinderen zullen de lasten moeten gaan dragen….we zijn weer bijna 20jaar terug in de tijd beland…


  Maak melding

 9. Lets Make Surinam Great Again

  ZUID Afrika telt 54.miljoen inwoners .. ik ga er van uit dat er een paar honder duizenden zijn die het land onveilig maken.

  Ons land telt net geen Half milioen in woners waarvan 300.000 in paramaribo . 120 bandieten zorgen en voor dat elk huis op een gevangenis lijkt heelveel woningen hebben alarm.. de mens voelt zich niet meer veilig in huis,

  Voeger braken dieven in wanner er niemand thuis is
  Nu komen ze als er mensen thuis zijn..

  Zelf de politie agent voelt zich niet meer veilig in zijn eigen huis

  SURINAME HEEFT BEHOEFTE AAN EEN DEATH SQUAD.. OP SPOREN DIE GASTEN VERMORDEN DUMPEN IN ZEE.

  LETS MAKE SURINAM GREAT AGAIN


  Maak melding

 10. Helemaal eens met @Chorwa. Of de rovers komen uit de buurt of ze zijn getipt door de buren.
  Het zou voor de politie niet moeilijk moeten zijn daarom om te achterhalen wie de rovers zijn.
  Ze zullen intussen wel naar het binnenland gevlucht zijn, alwaar ze goed beschermd zullen zijn.
  NDP heeft de gate van de hell opengegooid door de binnenlandbewoners ongecontroleerd de stad in te laten stromen. Het stadsleven is te moeilijk voor deze lieden. Ze kunnen zich niet aanpassen. Maar terugkeren naar hun dorpen, nee, dat niet. Dus vluchten ze de misdaad in en maken van de stad een hel.
  Het wordt tijd dat het leven van de rovers tot een hel wordt gemaakt ipv andersom.


  Maak melding

 11. Wanneer houd dit nou een keertje op. Al dat kritiek op suriname. Kijken jullie ook eens één keer naar de goeie dingens die er gebeuren
  Ik schaam me zo voor jullie. Slapen jullie wel goed? Jullie zijn constant mt bouterse bezig.
  Heb gemerkt dat jullie niets te doen hebbn, en zitten op de uitkering te wachten. If Holland no bing dé oeng bo KA.


  Maak melding

 12. Diampolo 10 september 2019 at 07:41
  Ik mag het misschien niet zeggen, maar ik ga het toch zeggen, het zijn weer creogers de daders !!!!!

  Creogers , is dit een door archeologen ontdekte nieuwe stam ? Het is inderdaad niet moeilijk te raden onder welke bevolkingsgroep de daders gezocht moeten worden.


  Maak melding

 13. Kale 9 september 2019 at 23:03
  Ze hebben het zo goed in Nederland Politie agent schiet vrouw en kinderen van 8 en 12 jaar dood en pleegt daarna zelfmoord ,dan moeten wij hier Meneer Rutte ook de schuld hier voor geven ,ndpspotter ,wat is jouw mening op deze aktie

  Want ? Waarom moeten we Rutte hier de schuld van geven ? Het is toch algemeen bekend dat door de drugsbaron Suriname een narco staat is geworden ? Dat dezelfde drugsbaron het mogelijk heeft gemaakt dat criminelen uit het buitenland zich vrij mogen vestigen ?


  Maak melding

 14. We praten over Afrika?? Ik keek nr docu over hindustaanse landen, bangladesh, birma. Moslims en ga maar door. Verkrachtungen, moord. Normaal. Mensen wonen al lander dan 26 jaar in een vluchtelingen kamp. dat meer dan 1 miljoen mensen hft. Ook zo een bende bij hindustanen. Laat afrika dus.
  Mensen kiezen niet willekeurig een adres om re roven


  Maak melding

 15. Het loont wel honden te hebben. Eentje is niet voldoende. Honden hebben in Suriname schept niet zoveel verplichtingen. De bastaardhonden daar zijn taaie rakkers. Je kunt ze van alles te eten geven. Je hoeft ze ook niet uit laten enz. Wel ervoor zorgen dat ze geen overlast bezorgen. Honden hadden deze man kunnen waarschuwen. Verlichting buiten helpt ook .Als je op straat loopt is het handig om af en toe om je heen te kijken. Je weet nooit wie je gangen nagaat. Ook de omgeving waar je woont is belangrijk om te kennen .En zo zijn er nog meerdere dingen en attributen die men kan aanschaffen. Kortom ,maak het zo moeilijk mogelijk voor de rovers .


  Maak melding

 16. Leugenaar ! Birma is geen Hindoeïstisch land maar Boeddhistisch dus je bent voor de zoveelste keer ontmaskerd. Als een loopse Juffer loop je hier de boel op te jutten met je misselijk gedrag. Doe eens goed onderzoek en kijk welk land in Afrika de mondjes van jouw soortgenoten voedt. Naast China is dat India. Het Westen heeft de miljarden financiële hulp niet stopgezet. En kijk wat de Afrikanen doen ? Ze vluchten niet voor het geweld maar het zijn economische vluchtelingen. Zijn de mensen uit Bangladesh en Birma ook uit economische motieven op de vlucht ? Me mars papa !


  Maak melding

 17. Als je kritiek hebt op Bouterse ben je dus niet in Suriname maar in Nederland woonachtig en leef je van een uitkering. Welnu achterlijke Wilma, al die duizenden moeders, duizenden studenten en honderden ambtenaren die de afgelopen weken in Suriname op grote schaal tegen Bouterse gedemonstreerd hebben en ook kritiek op hem hebben wonen dus in Nederland en genieten van een uitkering. Il hoop voor jou dat je inziet hoe achterlijk dom jouw reactie is. Woon je niet zelf in Nederland en teer je op een uitkering ?


  Maak melding

 18. @ wilma ze hebben een te grote bek en schelden op een land uit waar zij vandaan komen dus als je negativiteit op jou inderkeer haald haal je een demoon op jou@devil waar schuil je me t jou grote bek.van die man.met die dure auto toen je zei lekker voor hem hij moest thuisblijven waar was deze dan in het witte huis die bemand is zielig manneke/ vrouwtje


  Maak melding

 19. @hahaha beste oplossing neem een bakroe weer eentje die zomaar wat roept punt een stelen die kwelgeesten ten tweede als je er niet meer bent slaat het toch in de vierde generaratie ,je moet iederjaar dansen voor dat ding en ook nog een lelijk toevallig zwart manneke ,zou mij niet verbazen dat die mensen die zo denken,zelfs die drang hebben tot stelen.


  Maak melding

 20. @ devil je weet niet waarover jij praat in de ene forum schrijf je het is goed dat ze die man bestolen hebben van zijn auto onderdelen,in een ander zeg jij ndp gaat weer winnen je vindt ze geweldig nu pas snap ik waarom je blij bent fofour beest


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.