dinsdag, april 23, 2024
HomeFotoVermoorde militair werkzaam bij Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst Suriname

Vermoorde militair werkzaam bij Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De man die op vrijdag 6 september dood aangetroffen werd in de Shrigobiendstraat in het district Wanica, is de 35-jarige Jozef Dankoi. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag. Dankoi was werkzaam op het Surinaamse ministerie van Defensie en wel bij de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD).

De politie van  bureau De Nieuwe Grond kreeg, via het Command Center, de melding van een geval van mishandeling in de genoemde straat. In de straat trof de politie een personenauto aan met het ontzielde lichaam van een manspersoon in de directe nabijheid van het voertuig.

De man, die naderhand Jozef Dankoi zou blijken te zijn, vertoonde onder andere een schotverwonding aan zijn hoofd. In de buurt van zijn lijk werd een vuist vuurwapen aangetroffen. Op grond van het plaatselijk onderzoek gepleegd door de tactische en technische recherche bestaat sterk het vermoeden dat Jozef, Dankoi door misdrijf om het leven is gekomen meldt de Politie.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Dankoi voor obductie in beslaggenomen door de politie. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten van de politie  in samenwerking met de Militaire Politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

51 REACTIES
 1. De onblusbare zucht naar drugs in Europa leidt ertoe dat de arme landen een speelbal worden gemaakt voor productie, distributie en smokkel van drugs. De blanken zelf verdienen het meest eraan en stoppen hun arme slachtoffers voor jaren in de gevangenis. Het is bijzonder jammer dat de blanken de rest van de wereld in gevaar brengen omdat ze geen genoeg krijgen van de drugs.


  Maak melding
 2. Lets Make Surinam Great Again.

  Beste Lezers.

  Zolang alle verklaringen die de politie afleg omtrend deze gebeuren gebaseerd zijn op vermoeden is het moeilijk om een oordeel te vellen..

  Men heeft sterk het VERMOEDEN dat deze gooie man VERMOORD is Door een dader (daders) het kan ook zelf moord zijn.. alles staat nog open.


  Maak melding
 3. Lets Make Surinam Great Again.

  Deze Man werkte bij de INLICHTINGEN DIENST.
  Wat moet ik me daarbij voorstellen.. een soort FBI OF ZO.. Off Mosaad.

  Ons land telt nog net geen 500.000 inwoners met ongerveer 10 a 11 soort van inlichtingen diensten.. fu du sang. Dat noemt men KAPITAAL VERNITEGING.


  Maak melding
 4. @ steenhard de waarheid.
  Wel erg makkelijk om de blanken de schuld te geven van het drugsprobleem. Kruip maar lekker weg in je slachtoffer rol. Zo typisch Surinaams !!!!


  Maak melding
 5. @Fredyyy,

  Niet zo moeilijk hoor. Waar gaan alle drugs naar toe? Naar het Westen. Waarom? Omdat de vraag vandaar vandaan komt. Wie wonen in het Westen? Blanken vnl.
  Dus wat ik zeg is Steenhard de Waarheid!!


  Maak melding
 6. @IVANOF LIMBURG,

  11 soorten inlichtingendiensten?
  Dan zal het wel zijn voor het volgende:
  5 gericht op de VHP
  2 gericht op de PL
  1 gericht op de NPS
  2 gericht op de ABOP
  1 gericht op de rest
  Hij moet immers weten wie omkoopbaar zijn en bereid zijn over te lopen.


  Maak melding
 7. @ Steenhard de waarheid
  Omdat volgens jou de vraag naar drugs uit het westen komt zijn wij blanken dus de oorzaak van het probleem. Je legt wel makkelijk het probleem bij een ander. Als de productie in Zuid-Amerika aan banden wordt gelegd en overheden streng handhaven worden de eerste stappen reeds gezet om het probleem te reduceren. De grote drugsvangsten uit Suriname van de laatste tijd zijn meer regel dan uitzondering. Je gaat mij niet wijsmaken dat dit het werk is van kleine jongens van de straat. Wanneer de regering Bouterse het probleem eens serieus ging bestrijden zou er weinig tot niks te verschepen zijn naar het westen. Maar je weet zelf dat van bestrijding geen enkel sprake is aangezien een groot deel van de economie in Suriname op drugsgeld drijft mijn beste “ steenhard de waarheid” . Ondanks het feit dat wij het niet eens zijn wens ik je alvast een goed weekend toe .


  Maak melding
 8. Romano Meriba, de pleegzoon van de Surinaamse president Desi Bouterse heeft hierbij een grote rol ivm betrokkenheid bij grote partij drugs vangst. CIVD personeel leden blijft op je hoede, laat u aub niet verassen door de aanhang BOUTERSE en VRIENDEN.

  Fam. gecondoleerd


  Maak melding
 9. Is hij wellicht de persoon die enkele dagen geleden door de criminelen van de groep Meriba mishandeld werd ? En heeft dezelfde groep nu wraak genomen omdat Dankai aangifte tegen Meriba heeft gedaan ? Dat is het eerste wat bij mij opkomt.

  Ja, de blanken zijn de schuldigen van alle ellende. Zien we ook in Zuid Afrika dat nu wegkwijnt onder het racistisch geweld dat door zwarten wordt gepleegd op hun soortgenoten. Niet zo lang geleden behoorde Zuid Afrika tot een van de rijkste landen totdat de regering door zwarten gevormd werd; corruptie, uitbuiting, wanbeleid, politieke afrekening, racistisch geweld tegen blanken en zie wat met Zuid Afrika is gebeurd.


  Maak melding
 10. @Freddyyy,

  Ook een goede weekend.
  Maar je vergeet een belangrijk ding: XTC en inheemse marihuana komen niet uit Suriname, maar worden geproduceerd in m.n. Nederland.
  Europa is gewoonweg verslaafd aan chemische troep. Ga maar naar wat voor chemische rotzooi haast in alle etenswaar en drinkwaar in Europa verwerkt is. Al die E-numers op de ingrediëntenlijst, je wordt er niet goed van.
  Misschien komt dit als een verrassing voor je, maar de Inlichtingendiensten in het Westen maken mensen verslaafd om hen volledig onder controle te krijgen of erger. XTC en marihuana zijn niet zo sterk en dodelijk, heroïne en cocaïne wel.
  Deze drugs worden voor tal van doeleinden gebruikt in het Westen. Ook door de Industrie. Maar dit mag je eigenlijk helemaal niet weten! Sorry, ik heb mijn mond voorbij gepraat.


  Maak melding
 11. Het is zeer wel mogelijk dat de vermoorde militair de dader heel goed kende; waarschijnlijk samen betrokken bij duistere zaken. Omdat hij te veel wist, werd hij tot zwijgen gebracht??


  Maak melding
 12. @ Steenhard de waarheid.
  Niet alleen blanken gebruiken drugs.Onder de gekleurde bevolking vnl de zwarte is het drugsgebruik ook gigantisch in de Vs.En in Nederland en de rest van Europa heb je genoeg gekleurde mensen die drugs gebruiken.Met ander woorden het drugsgebruik heb je onder alle etnische lagen!!!
  Dus praat voortaan niet zo dom.


  Maak melding
 13. @percival,

  Hou op dom te zijn! De smokkelwaar gaat naar de Westerse landen. De blanken in de VS gebruiken drugs om de zwarten onder de toom te houden. Diverse hooggeplaatsten gebruiken drugs om uit de sjit van hun stress te komen.
  Heg je geen hersenen om zelf een analyse te maken? Je slikt alle blanke braaksel voor zoete koek.

  @snelle Henkie,

  Je naam zegt het al. Je spreekt al voordat je hebt nagedacht. Doe voortaan het omgekeerde, ok?


  Maak melding
 14. @ Steenhard de waarheid,
  Er bestaat ook zoiets als een ongebreidelde vraag naar voedsel in de wereld. Waarom dan niet voedsel gaan exporteren? Ook jij bent fo soso naar school gegaan. Je kan blijkbaar ook niet het goede van het kwade onderscheiden. En om jezelf vrij te pleiten voor het donkere ga je die witte man de schuld geven van je falen.


  Maak melding
 15. Ja mevrouw Arlet onze “ justitiële medewerkster “ werkzaam bij Justitie en Veiligheid. Klopt niet he ? Op de digitale weg hebben wij allen een goed betaalde baan…. feit is dat ik jou ontmaskerd heb met je vele leugens en gespleten persoonlijkheid. Door en door bedorven stuk vlees ben jij. Zolang een Indiër niet van een zwarte afhankelijk is moet hij trots zijn op de plaats die hij binnen het Kastenstelsel heeft. Want ben je als Indiër afhankelijk van een zwarte dan is voor hem of haar binnen dat stelsel geen plaats meer.


  Maak melding
 16. @Sabaku,

  Er is geen voedseltekort in de wereld. Er is een voedseloverschot in de schuren van de blanke man. Dus ook voedsel gebruiken ze om anderen te knechten. Heb je dat nog steeds niet door?


  Maak melding
 17. De zoveelste moord die nooit opgelost gaat worden omdat er grote jongens achter zitten. Met 10 gram hash wordt je opgesloten, bij meer dan 1 kg coke krijg je snel de info dat je beter een tijdje naar NL kunt gaan en speelt Justitie dommetje. Denk aan Odit, Magnoesing en recent Meriba.
  Hoeveel doden zijn er de laatste jaren wel niet gevallen waarbij Justitie geen enkel resultaat behaalde. Denk ook aan Waterval, die dealer bij het tankstation, de andere moord waarbij het slachtoffer in de auto is gevonden. Al die zaken verdwijnen in een grote stinkende doofpot. Hele onderzeeers verdwijnen daar spoorloos in.


  Maak melding
 18. Steenhard de waarheid,

  het gaat hier om een zwarte moordenaar uit Suriname die andere zwarte Surinamer in Suriname het leven uit schiet. Dat zijn de feiten.
  Heeft geen moer te maken met Europa of Westen.
  Paranoïde, laaggeschoolde, hersenloze paarse dorpsidioot.


  Maak melding
 19. DWT, COMMENTAAR: De case Meriba

  DE REDACTIE HEEFT de hand weten te leggen op documenten die aantonen dat er wel degelijk aangifte is gedaan tegen Romano Meriba, pleegzoon van president Bouterse. Hij zou samen met vier anderen een man zwaar hebben mishandeld om een mislukte drugsdeal; cocaïne bestemd voor smokkel naar Nederland.

  In de vraag hoeveel hoofdinspecteur en politievoorlichter Humphrey Naarden kwalijk genomen kan worden dat hij de aangifte niet met zekerheid kon bevestigen, terwijl de redactie dat wel kon, zit eigenlijk de verklaring van het falende politiekorps vervat. Verbazingwekkend is toch dat het dezelfde Naarden is die bij ‘Bakana Tori’ jurist Jennifer van Dijk-Silos van repliek diende omdat ze het falen van het korps in de (drugs)zaak-Oedit aankaartte als te zijn structureel en het gevolg van een corrupt politiekorps. Later nuanceerde zij dat wel enigszins.

  Wat door het bovenstaande misschien lijkt op een persoonlijke aanval richting Naarden is een voorbeeld van hoe zaken kennelijk lopen in het korps waarvan hij toevallig de woordvoerder is. Een mond vol tanden, klinkt oneerbiedig, maar het is precies wat nu het geval blijkt en dan voor het hele korps. Want net als Oedit die toen wonderbaarlijk genoeg niet als verdachte werd aangemerkt, heeft ook Meriba kennelijk het vliegtuig gepakt naar Nederland.

  Indien we de recente periode in aanschouwing nemen, blijkt ook dat ons korps fout op fout stapelt en niet verder komt dan lippendienst richting georganiseerde (drugs) misdaad, terwijl politiecellen vol zitten met criminelen die 10 gram marihuana hebben of verkopen. In de duikbootzaak en in het verlengde daarvan Oedit en in de zaak-Oemrawsingh kan de politie geen enkel wapenfeit claimen. Ook over de moorden op Brielle en Danny Groenveld geeft ze geen enkele update. Alle ogen zullen nu gericht zijn op het Openbaar Ministerie (OM) en de korpschef die plechtig beloofde een bezem door het korps te halen.

  Gaat het OM de zaak betreffende Meriba onderzoeken en gaat de korpschef die gloednieuwe bezem inzetten en gevolgen verbinden aan het feit dat de notoire crimineel Meriba uit handen van zijn korps kon blijven? Of zal iedereen Oost-Indisch doof en blind zijn en kiezen voor behoud van have, goed en positie? En nu de belangrijkste gevolgtrekking: indien Meriba inderdaad de hand boven het hoofd gehouden wordt, waarom is dat?

  De vraag klinkt naïef, maar als de hoofdreden is omdat hij de pleegzoon is van de president, dan staat niet het korps, maar het hele land na de case Dino Bouterse nog een keer met dezelfde mond vol tanden als toen en nu ook nog tijdens de voorbereidingen van een Nationale Risk Assessment. Het kan verkeren!

  O Rechtvaardige Heerser en Rechter van het Heelal, hoelang nog zullen leugen, onrecht en wetteloosheid de overhand hebben in dit land?
  Zolang tot de dwaze, debiele idiote didibri afgoden dienaars vereerd, aanbeden en de handen boven het hoofd zal worden gehouden.


  Maak melding
 20. De ka president Bouterse is een despoot die het volk in een regelrechte drugsoorlog brengt. Suriname is een walhalla van drugsbaronnen en andere criminelen uit Colombia, Servië, China, Turkije, Rusland en deze criminelen zullen het op korte termijn de macht overnemen. Suriname heeft een schijterige president die alleen maar grote woorden verkondigt maar absoluut geen bal verstand heeft van regeren. De steun die deze president krijgt komt dan ook van criminelen en ander gespuis zoals de motorclubs. Onder despoot Bouterse maakt Suriname een labiel indruk en laat zich prostitueren.


  Maak melding
 21. Als jij je eigen gezin niet weet te leiden … hoe ga je dat dan met een geheel land doen ..?

  Als DD Bouterse voorzitter van een voetbalclupje was, dan zou dit clubje na hoogstens 10 jaren al uit elkaar vallen door moord en doodslag en zou hij zijn eigen club verraad laten plegen door van iedereen expres te verliezen en de goede spelers naar andere clubs overhevelen en dit dan ontwikkeling noemen … neks no fout …


  Maak melding
 22. Nigeriaanse drugsbendes weer volop in cokehandel vanuit A’dam-Zuidoost
  7 september 2019
  Nigeriaanse drugsbendes weer volop in cokehandel vanuit A’dam-Zuidoost
  Nigeriaanse drugsbendes handelen volgens justitie weer volop in cocaïne vanuit Amsterdam-Zuidoost. Ze werken daarbij voornamelijk met bolletjesslikkers en koeriers van enkele kilo’s drugs. Dat schrijft Het Parool.

  Strandvliet
  De cocaïne wordt vooral versneden en verpakt in sociale huurwoningen in de Boris Pasternakstraat vlakbij metrostation Strandvliet. Vanaf daar worden de drugs verder Europa ingevoerd. De bolletjesslikkers vliegen vanuit Zuid-Amerika naar de Bijlmer waar ze de drugs uitpoepen. Anderen bolletjesslikkers stoppen zich vanuit Amsterdam-Zuidoost vol drugs en vertrekken naar het buitenland.

  101 bolletjes
  In een sociale huurwoning in de Boris Pasternakstraat werd Nigeriaan Afunwa T. op 26 maart volgestopt met 101 bolletjes (één kilo cocaïne en 247 gram heroïne), waarna een snorder hem naar België bracht. Vanuit daar zou hij naar Engeland reizen, maar vlak voor de grens werd hij aangehouden. T. werd tot tien maanden cel veroordeeld, maar zegt dat hij min of meer gedwongen werd om de bolletjes te slikken en slechts duizend euro zou krijgen voor het transport.

  Dertig verdachten
  Sinds medio 2018 loopt een flinke reeks rechtszaken tegen dertig West-Afrikaanse verdachten, waaronder vooral Nigerianen. Justitie vreest dat zij “het topje van de ijsberg vormen”. Veertien verdachten werden al veroordeeld van twee maanden tot vier jaar celstraf.

  Opdrachtgevers
  Volgens justitie gaat de cocaïnehandel van de Nigerianen in de Bijlmer ondanks de tientallen arrestaties gewoon door. In een getapt gesprek na de arrestatie van bolletjesslikker Afunwa T. bleek de opluchting van de opdrachtgevers dat hij in Nederland was gepakt en niet Engeland, omdat hij daar “drie of vier jaar” zou krijgen en hier “drie of vier maanden”.

  Het valt opsporingsinstanties op dat afrekeningen uitblijven als zaken mislukken in de cokehandel door de Nigerianen. Wordt er in West-Afrika afgerekend? Worden de bolletjesslikkers gedwongen om te smokkelen of doen ze dat uit pure armoede?

  Dode en drie zwaargewonden
  Tien jaar geleden waren er al zorgen over Nigeriaanse drugsbendes in Zuidoost. In mei 2009 vielen een dode en drie zwaargewonden bij invallen in Bijlmerflat Kikkenstein en de Boris Pasternakstraat. Daar werden grote hoeveelheden cocaïne en slikkersbollen gevonden en sprongen of vielen vier mannen van hun balkon in een poging aan de politie te ontsnappen.

  Marteling
  In 2007 overleed een Ghanees bij een politie-inval toen hij van een Bijlmerflatbalkon sprong. Een jaar later raakte een andere man zwaargewond toen hij tijdens een politie-inval naar beneden sprong. Ook werd in 2008 een Roemeense drugsdealer in de Bijlmer gegijzeld en gemarteld door Nigeriaanse criminelen. Een arrestatieteam bevrijdde het slachtoffer uiteindelijk.

  Het zit ze in de genen.


  Maak melding
 23. Cheffry de grootste boeler op waterkant weigert de keiharde feiten te ontkennen dat zijn eigen soortgenoten in de vorm van Rudisa, Yokohama/Suribet group, Chotelal, Combémarkt en nog veel meer “hardwerkende” onder-detafel-nemers en gevers de regering massaal ondersteunen en financieren.

  Je boeler propaganda werkt niet. De enige integere Hindustaan was papa Lach, die moest ook helemaal niks van Rudisa de geldwolf. Al die andere soortgenoten verkopen huid, haar, ziel en gezin voor financiëel gewin, dat is de keiharde waarheid. Over lijken gaan weten zij als de beste.

  Je kunt beter naar de tempel gaan en mantra’s reciteren, dan zal die boeler propaganda van je vanzelf zakken hoor.

  Dag bigi boeler fu waterkant Cheffrey

  Na maas thee


  Maak melding
 24. De Rechtsstaat Sranan glijdt steeds verder af naar politieke en
  juridische chaos, dankzij het wanbeleid van de regering !
  Meerdere personen die verdacht zijn van het plegen van zware
  misdrijven, kunnen Sranan openlijk verlaten via de nationale
  luchthaven. Zie bijvoorbeeld Oedit en Meriba !

  Vele moorden zijn niet opgelost de afgelopen vijf jaren, terwijl
  justitie en politie, ook geen enkele info over deze gevallen
  verstrekken. Loopt het onderzoek of zijn zaken op dood spoor !

  Het is funest voor Democratie en Rechtsstaat wanneer zeer
  ernstige, zware misdrijven niet worden opgelost !
  Sranan is net geen maffiastaat, maar de negatieve tekenen
  voor die status, liegen er niet om !

  Nog erger is wanneer familieleden van belangrijke politieke
  toppers, in onze Rechtsstaat in staat blijken, hun verdachte
  familieleden, gewoon via de luchthaven te laten ontsnappen !

  STOP DEZE MAFIOSI !!!

  ZET ONZE RECHTSSTAAT en Onze DEMOCRATIE TERUG !

  STOP DE VERNIETIGING VAN SURINAME !!!


  Maak melding
 25. swami bhang lassi 8 september 2019 at 00:29

  Goedemorgen Swami,
  Dank voor uw bevestiging van wat ik zo vaak geschreven heb. Steeds is aangevoerd dat een zwarte nooit in zal slagen om voorspoed in een land te brengen, steeds is hierbij tevens aangevoerd dat de zwartjes liever de handjes ophouden ipv met hard werken iets te bereiken. Steeds heb ik beide standpunten door mij met feiten onderbouwd. Dat de regering van Suriname de handjes ophoudt hij notoire rijsthandelaren enz. is door u bevestigd. Kunt u mij dan aangeven waar ik de feiten niet onderbouwd heb ? De rest van uw pleidooi is beneden mijn niveau om hierop te reageren. Ik wacht uw antwoord af zo niet Swami, natuurlijk bent u geen Swami maar een pseudo Hindoestaan met gespleten persoonlijkheid , dan heeft u mijn standpunten keihard ondersteund.


  Maak melding
 26. SCHIEDAM – Een 17-jarige jongen uit Schiedam die zijn vriendin seksueel vernederde, waardoor zij volledig is ingestort, is door de familie van het meisje teruggepakt. Hij werd in een kelder gedwongen tot seksuele handelingen met een banaan en een komkommer.
  Dat schrijft het AD. De relatie tussen de jongen van Kaapverdiaanse afkomst en het meisje van Hindoestaanse afkomst lag altijd al gevoelig. Het was geen gelijkwaardige relatie, stelt advocaat Hajé Weisfelt, die de moeder van het 17-jarige meisje bijstaat.

  Volgens Weisfelt filmde de jongen het meisje terwijl ze seks hadden. Ze werd daarbij steevast vernederd en moest onder meer melk opslurpen uit het drinkbakje van de kat. ,,Het is een kwetsbaar meisje dat onteerd is door haar vriend. Ze werd gedwongen onderdanig te zijn.’’

  De jongen zou steeds dreigen video’s online te zetten als zijn vriendin niet precies deed wat hij haar opdroeg. Op zijn telefoon zou ’een soort handleiding’ hebben gestaan die beschrijft ’hoe je meisjes afhankelijk kunt maken’.

  Wraakactie

  Het meisje kreeg psychische problemen, vermagerde en werd suïcidaal. Op enig moment kwam de familie van het meisje de filmpjes tegen op haar telefoon.

  Daarop togen de moeder, haar vriend, een broer van de moeder en een neef naar het huis van de jongen. Ze dwongen hem alle beelden te verwijderen. Toen er twijfel kwam of alle beelden daadwerkelijk verwijderd waren, kwamen ze twee dagen later terug. Ze wachtten de jongen op, duwden hem in een auto en dwongen hem video’s te verwijderen.

  Ook brachten ze hem naar een kelderbox in Schiedam, waar zich een ’wraakexpeditie’ ontspon, aldus het OM. De jongen werd mishandeld en gedwongen zich uit te kleden. Hij werd bedreigd met een stroomstootwapen en moest seksuele handelingen verrichten met een komkommer en een banaan.

  Rechtszaak

  Een rechtszaak over deze gebeurtenissen zou in december worden voortgezet. Er is gevraagd om aanvullende getuigenverhoren.

  Swami bhang lassi, je lult behoorlijk uit je nek. Daarom heb ik deze bericht geplaatst om te laten zien wat wij doen. Geloof mij als die klojo zoiets bij mijn dochter zou doen, had ik zijn tollie afgesneden en in zijn bek gestopt. Als wij onze kinderen niet beter opvoeden zullen altijd dit praktijken voorkomen. Hulde aan de familie die die cao klojo hebben mishandeld. Ze hadden verder moeten gaan.


  Maak melding
 27. Hindoes zijn de laagste soort die rondlopen op deze wereld. Daarom slachten we jullie af en nemen wij jullie zussen en dochter als onze slaaf. De Hindoe is de echte kaffir.

  Al jullie tempels en afgodsbeelden zullen wij platbranden tot de grond Inshallah.


  Maak melding
 28. Bevolkingsgroepen en/of godsdienstige groepen
  belasteren en neerhalen, leidt nergens in de wereld
  tot iets positiefs !

  Tracht anderen niet te haten, relativeer uzelf !

  Hou u bezig met positieve zaken !

  Haat tast uw eigen menselijke waardigheid aan !!!


  Maak melding
 29. “Steenhard de Waarheid 7 september 2019 at 18:36
  @Sabaku,

  Er is geen voedseltekort in de wereld. Er is een voedseloverschot in de schuren van de blanke man. Dus ook voedsel gebruiken ze om anderen te knechten. Heb je dat nog steeds niet door?”

  Je hebt de essentie weer niet begrepen. Ik snap wel dat je als rechtgeaarde Surinamer altijd je gelijk wil hebben. Vervang nu voor een keer het “voedseltekort” voor elk willekeurig “item” waar jezelf op kan komen.
  Maar nee, je zal blijven persisteren door drugs voor de blanken te leveren omdat er vraag naar is. Ik zeg fo soos naar school geweest. Blijf maar lekker de witte man de schuld geven van al het kwaad in de wereld. Je komt er ongetwijfeld verder mee…niets mis mee.


  Maak melding
 30. Dat is ook de reden dat zoveel moslims en vooral moslima’s afstand van de Islam hebben genomen en zich bekeerd hebben tot het Christendom. Juist om de verderfelijke en gewelddadige houding van Moslims worden ze overal gewantrouwd. Trump heeft terecht een ban over 7 islamitische landen ingevoerd en weigert hij om vluchtelingen uit Islamitische landen op te vangen. Nog onbegrijpelijk is het dat islamitische vluchtelingen graag naar het Westen vluchten ipv naar Arabische Islamitische landen. Wat jij schrijft gebeurt al langer dan vandaag; wat dacht je van de halala huwelijk waarbij de hitsige baardaap snel voor 24 uur een huwelijk sluit om zo zijn zus ( want alle moslims zijn broeders en zusters van elkaar) te misbruiken. Na de daad wordt het huwelijk dan ontbonden. Dus bied jij je moeder en zus aan. Verder is jouw voorstel om tempels van Hindoes met de grond gelijk te maken grootspraak. Zie jij niet wat in Islamitische landen gebeurt ? Sjieten en Soennieten die elkaar uitmoorden, elkaars moskeeën platgooien, elkaars bloed drinken, verkrachtingen en eigen zussen die niet alleen als slavinnen maar ook als seksslavinnen dienst doen. Daarom worden moslims zo geminacht. En Ali Baba …. ondanks je grote woorden ben jij geen moslim he. Gewoon alsof doen dat je moslim bent maar in werkelijkheid ben je een uit de nest van varkentjes. Je zet de Islam en andere geloven in een kwaad daglicht. Moet je niet doen tenzij je uit een nest van varkentjes komt.


  Maak melding
 31. Chefferey de grootste boeler op waterkant probeert intelligent over te komen door mijn keiharde feiten te verdraaien en zijn boeler propaganda te rechtvaardigen.

  Je bent en blijft een waardeloze strontscheppende, theedragende dalit, met of zonder een titel. Het maakt de Brahmans niks uit, lage hond blijft lage hond en word nooit een hoger wezen.

  Je moet echt aan verhuizing denken naar Hollywood, daar zijn er boelers zat die continu bezig zijn hun boeler propaganda over te brengen op de massa.

  Je denkt dat je slim bent, maar dat ben je met je bigi boeler propaganda absoluut niet hoor.

  Dag bigi boeler Chefferey, pas op dat die ali baba je kop niet af hakt, lijkt me een echte strijder die zonder aarzelen bloed wil zien.

  En schiet op breng thee voor je meester chaiwalla!

  Namasté


  Maak melding
 32. Weet dat de Columbianen mega partij kwijt zijn, Meriba zit in Holland onder gedoken, koppen gaan rollen. Een ieder die weet waar Ric, Manuel, Meriba en Pablo eenoog verblijven graag kenbaar maken.


  Maak melding
 33. Swami bhang Lassi wat weerhoudt jou om je vrouw en dochters aan Ali Baba te schenken ? Aangezien je een boeler bent klaagt jouw vrouw over je. Daarom zoekt zij haar heil buitenshuis.


  Maak melding
 34. Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst Surinam opa taki, werkt nauw samen met de bij verstekveroordeelde drugscrimineel ddb. Dus of hij weet te veel en zou als klokkenluider paars duistere drugszaken aan het licht brengen, of hij was zo dom om het een lai van baas vandoor te gaan. Oma taki, ach gehele ndp top na cocosnuivers, wie zijn dan de aanhangers? Oerdomme dwaze idiote debiele ndp zombies.


  Maak melding
 35. Natuurlijk zit despoot Bouterse achter deze liquidatie. Zijn zoon zal op zijn beurt ook worden geliquideerd want de Colombianen zullen dit niet over zich laten gaan. Meriba wordt binnenkort in een zal langs de trens gevonden.


  Maak melding
 36. @ Frnsje ; je kunt verwijzen naar wat je wilt over betreffende documentaire , feit blijft dat Suriname een narcostaat is en dat een groot deel van de economie op drugsgeld drijft. Je bevindt je nog in de ontkenningsfase , maar de realiteit leert ons een totaal ander verhaal.


  Maak melding
 37. BATJAUWTERE GEVAL. SANG PASA OF SANG NO PASA. KONDRÉ É BARI DATI YU MOE HARI A DANG NO, BIGI BATJAUWTERE MMP PLEEEDENT, PLEEFIGUUR KATIBO NENGRÉ……😈👽👹💀☠💀☠💀☠


  Maak melding
 38. Door één nieuws bericht komt er zoveel haat uit bij jullie. Volwassen mensen allemaal. Gaan jullie je bezinnen en schamen voor alle gemeenheid naar elkaar toe zonder zinnige reden. Kunnen jullie alstjeblieft iets positiever zijn? Bij voorbaat dank.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES