Eerste eigen productie van Pathé Thuis is de film ‘Suriname’

13
Eerste eigen productie van Pathé Thuis is de film 'Suriname'
Oud-kickbokser Rodney Glunder speelt een rol in de film Suriname.

In navolging van diensten als Netflix, Amazon en Videoland brengt Pathé Thuis in februari 2020 haar eerste eigen productie uit. En deze eerste productie, die gemaakt wordt vanuit een samenwerking tussen de producent en de streamingdienst, is de nieuwe film ‘Suriname’.

De film is een remake van de gelijknamige film die verscheen in 2011 en vertelt het verhaal over een drugsdealer die naar Suriname gaat. Rapper Josylvio maakt daarin zijn acteerdebuut en scoort een hoofdrol in de veelbesproken film.

Andere debutanten in de film zijn FunX-dj Fernando Halman en oud-kickbokser Rodney Glunder (foto). Ook acteurs Liza Sips, Fajah Lourens en Cyriel Guds spelen rollen.

Pathé Thuis is de enige Nederlandse streamingdienst met het complete aanbod actuele films van alle filmstudio’s waarbij gebruikers gewoon per film kunnen afrekenen.

13 REACTIES

 1. De film zal wel niet over drugshandel gaan. De vooroordelen worden steeds door onszelf bevestigd, Surinamers geven de voorkeur aan op de gemakkelijkste manier aan geld te komen. Vrouwen laten zich graag prostitueren en mannen maken in de drugshandel de dienst uit.


  Maak melding

 2. Het script is nog niet helemaal bekend, en de film komt in 2020 uit, heb ik begrepen, dus we kunnen nu nog geen mening vormen over de inhoud van de film. Komt pas achteraf, als je de film hebt gezien. Maar wel fijn dat er wederom een Surinaamse film geproduceerd is. Heel goed.


  Maak melding

 3. Steenhard de Waarheid. 7 september 2019 at 09:25

  Hallo, pik mijn naam niet in. Zoek zelf een naam voor jezelf.
  De moderator kan a.d.h. van jouw e-mail adres nagaan dat je mijn naam inpikt. Als hij dat wil doen tenminste.
  Wees fatsoenlijk en kies je eigen naam.


  Maak melding

 4. Steenhard de Waarheid 7 september 2019 at 11:05
  Steenhard de Waarheid. 7 september 2019 at 09:25

  Hallo, pik mijn naam niet in. Zoek zelf een naam voor jezelf.
  De moderator kan a.d.h. van jouw e-mail adres nagaan dat je mijn naam inpikt. Als hij dat wil doen tenminste.
  Wees fatsoenlijk en kies je eigen naam.

  Pardon ? Ik ben jou nickname niet eerder tegengekomen tenzij je natuurlijk onder een valse alias hier ook post. In dat geval weet ik dat jij een schijnheil bent. Heb jij patent om de nickname dan ? En als ik een dief ben dan moet je maar lekker aangifte gaan doen joh. Ouwehoer van de straat


  Maak melding

 5. Altijd gaat het bij Surinamers over drugs!! Ze geven alle Surinamers “A bad name”…als de president het slechte voorbeeld geeft, dan moet het maar zo zijn!!


  Maak melding

 6. @Keihard de Waarheid,

  Je zult wel nieuw zijn hier dat je nooit mijn post naam bent tegengekomen.
  Maar wel fijn van je dat je een eigen naam kiest.

  Btw, de naam Keihard de Waarheid heb ik ook al eerder gezien hier, dus geen gelukkig gekozen naam lijkt mij.


  Maak melding

 7. Wat voor pang pang is dit. Weten ze geen betere naam te verzinnen. Gaan ze straks ook een film genaamd Marokko en Turkije maken?

  Kaulo goree chutiyas


  Maak melding

 8. SCHIEDAM – Een 17-jarige jongen uit Schiedam die zijn vriendin seksueel vernederde, waardoor zij volledig is ingestort, is door de familie van het meisje teruggepakt. Hij werd in een kelder gedwongen tot seksuele handelingen met een banaan en een komkommer.

  Ter illustratie.
  Ter illustratie.Ⓒ HOLLANDSE HOOGTE / EYEEM GMBH
  Dat schrijft het AD. De relatie tussen de jongen van Kaapverdiaanse afkomst en het meisje van Hindoestaanse afkomst lag altijd al gevoelig. Het was geen gelijkwaardige relatie, stelt advocaat Hajé Weisfelt, die de moeder van het 17-jarige meisje bijstaat.

  Volgens Weisfelt filmde de jongen het meisje terwijl ze seks hadden. Ze werd daarbij steevast vernederd en moest onder meer melk opslurpen uit het drinkbakje van de kat. ,,Het is een kwetsbaar meisje dat onteerd is door haar vriend. Ze werd gedwongen onderdanig te zijn.’’

  De jongen zou steeds dreigen video’s online te zetten als zijn vriendin niet precies deed wat hij haar opdroeg. Op zijn telefoon zou ’een soort handleiding’ hebben gestaan die beschrijft ’hoe je meisjes afhankelijk kunt maken’.

  Wraakactie

  Het meisje kreeg psychische problemen, vermagerde en werd suïcidaal. Op enig moment kwam de familie van het meisje de filmpjes tegen op haar telefoon.

  Daarop togen de moeder, haar vriend, een broer van de moeder en een neef naar het huis van de jongen. Ze dwongen hem alle beelden te verwijderen. Toen er twijfel kwam of alle beelden daadwerkelijk verwijderd waren, kwamen ze twee dagen later terug. Ze wachtten de jongen op, duwden hem in een auto en dwongen hem video’s te verwijderen.

  Ook brachten ze hem naar een kelderbox in Schiedam, waar zich een ’wraakexpeditie’ ontspon, aldus het OM. De jongen werd mishandeld en gedwongen zich uit te kleden. Hij werd bedreigd met een stroomstootwapen en moest seksuele handelingen verrichten met een komkommer en een banaan.

  Rechtszaak

  Een rechtszaak over deze gebeurtenissen zou in december worden voortgezet. Er is gevraagd om aanvullende getuigenverhoren.

  Die Cabo klojo heeft geluk gehad. Als hij hetzelfde met mijn dochter zou uitgelikt hebben had ik zijn collie afgesneden en in zijn kaolo bek gestopt. Hulde aan de familie die het voor het meisje hebben opgenomen alleen hadden ze veel verder moeten gaan dan alleen een pak slaag. Mi sing ki mi kultura


  Maak melding

 9. Jullie schrijven een hoop mpp shit!
  De producers zijn nog steeds in onderhandeling met Pathé, dus het is in geen geval een produktie van Pathé.
  Plus waren ze in Suriname op bedeltour, want ze hebben geen geld. Plus is het één van de cheapest waardeloze producties met hoge verwachtingen. Enn inderdaad, iemand anders hier heeft het reeds gezegd: HET IS INDERDAAD GEWOON EEN COMPLETE ONE MAN SHOW! Johnny Depp wannabe in the making….😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.