Door België gezochte voortvluchtige in Suriname aangehouden

25
Door België gezochte voortvluchtige in Suriname aangehouden

De in Suriname geboren Nederlander Rudo Meiland, die in België veroordeeld is tot 15 jaar gevangenisstraf en voortvluchtig is, is aangehouden in Suriname. Dat meldt de Nederlandse misdaadsite Crimesite. Meiland zou aangehouden zijn voor een misdrijf gepleegd in Suriname.

Meiland werd in België tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens internationale drugshandel en deelname aan een criminele organisatie. Volgens de Belgische autoriteiten stond hij aan het hoofd van een criminele organisatie, waarbij in de periode 2009-2015 grote hoeveelheden cocaïne werden ingevoerd vanuit de Dominicaanse republiek.

Volgens Crimesite hebben de Surinaamse autoriteiten de arrestatie van Meiland nog niet bevestigd, dus later meer.

De foto van Meiland komt van de Belgische Federale Politie en wel de ‘Most Wanted’ lijst.

25 REACTIES

 1. Die drugsbaronnen hebben geen grenzen, overal waar ze mensenlevens kunnen vernietigen met die rotzooi zijn ze te vinden door hebzucht. En als ze ogenschijnlijk succes hebben met die handel, lijden ze een zeer ellendig leven, alleen maar omdat ze mensenlevens vernietigen met die troep. Of ze worden geliquideerd.


  Maak melding

 2. Zwarte surinamers bulshit . En het moet creoolse surinamers zijn of afro- surinamers. Afro surinamers worden altijd de dupe alsof wij verantwoordelijk zijn voor al het leed nee bullshit je hebt er een paar die lopen te kutten maar je hebt er ook heel veel die gewoon hun best doen. En toch tegen gewerkt worden en zovoort door mensen als u die hindoestanen indianen javanen nederlanders kunnen er ook wat van.maar dat hoor je nooit


  Maak melding

 3. Hij zat niet in België zijn voor een studie aan de universiteit. Je krijgt begrip waarom velen deze mensen niet meer in hun omgeving willen hebben. Zij vormt niet een gevaar voor zichzelf maar ook voor alle hardwerkende mensen.


  Maak melding

 4. Ten minste is het artikel goed schreven. In Su geboren nederlander.
  Als hij zn straf hier heeft uitgezeten dan uitleveren. Laat de Belgen hem komen halen. Heleboel van jullie zijn pok geen studie gaan doen in het buitenland
  Drugs, oplichters,sexfilms. Hoop doen dat soorr zaken


  Maak melding

 5. Ook vanuit de Dominicaanse republiek worden grote hoeveelheden tropische groenten door Surinamers geïmporteerd. Ze pakken het net zo aan als de import van groenten en fruit uit Suriname. Ha,ha, de Surinaamse groenteboeren hebben goede zaken. Deze man was een stroman.


  Maak melding

 6. De Surinaamse cel is een goede leerschool voor zulke gasten. Iedere morgen poep en plas opruimen van anderen, met 7 man in een cel, geen klamboe en dealen met de muskieten, brood met pindakaas eten enz. Is wat anders dan die 5* (hotels ) gevangenissen hier in Europa. Ze vormen zeker een gevaar voor anderen, Bigi Poika


  Maak melding

 7. Drugs, oplichters,sexfilms. Hoop doen dat soorr zaken

  Je spreekt zeker uit ervaring ?

  De Surinaamse groente boeren, waarmee dus bedoeld wordt de Hindoestanen want die zwarten zijn te lui om te werken, zijn de drugshandelaren en deze Weiland was een stroman. Wel wel ieder weet dat de zonen van de fascistische dictator in de VS vastzit en dat onlangs tegen een aangifte gedaan is. De dictator zelf is ook een drugsbaron maar zoals ik al vaker geschreven heb; de misdrijven die door zwarten worden gepleegd kunnen op goedkeuring van de zwarte gemeenschap rekenen.


  Maak melding

 8. De nationaliteit van een Surinamer is niet gestoeld op ras. Niet op religie en zeer zeker niet op kleur. De voorwaarden kan men googelen. De nationaliteit vormt een geheel. Uiteraard heeft Suriname een diverse bevolkingsgroep vanwege de geschiedenis. Je kun echter niet praten over de ‘zwarte’ Surinamers .Of apen. Dat slaat nergens op anders dan dat jij jouw gestoordheid en frustratie naar voren laat komen. Go to the shrink! Vele kraaiers en blaffende honden hier. Blaffende honden bijten echter niet. De man is een Nederlander. Als je zo graag jouw gestoordheid wilt uiten zou je dan op Nederlanders moeten afgeven. Maar ook binnen Nederland heb je diverse bevolkingsgroepen die de Nederlandse nationaliteit hebben. Kortom ,waar is men mee bezig ? Ga naar een psycholoog man! Deze kerel zal uitgeleverd worden aan justitie die contact heeft gezocht met het OM Suriname omdat het vermoeden bestond dat hij zich in Suriname schuil hield. Vanwege de roots en activiteiten. Maar, hij is een Nederlander!


  Maak melding

 9. Zal mij een verdomde rot zorg zijn wat ze in Belgie, Nederland of Europese landen uithalen. Zolang ze het maar niet in Suriname doen. Stelletje hypocrieten hier op waterkant.


  Maak melding

 10. in suriname is er ook een die uitgeleverd moet aan Nederland veroordeeld voor 9 jaren.

  de vraag is, wanneer hij wordt uitgeleverd, in sm e zelf is hij ook beoordeeld en moet 20 jaren zitten uitspraak volgt nog over de december moorden..
  de Amerikaan zit ook op hem te wachten
  dus een lange wacht lijst van gevangen nemen, de man zelf is al ver boven de 70 jaren..

  over ,, eerlijk heid ,, gesproken..


  Maak melding

 11. Deze man is niets anders dan een lok ezel geweest. Hij doet me denken aan de ezels die hun bankrekening ter beschikking stellen aan criminelen om andermans geroofd geld naar hun bankrekening over te overschrijven.

  Ze hebben hem gepaaid met mooie en zielige verhalen om een bedrijf op te zetten.Hij had een importbedrijf voor een ander opgezet om zogenaamd kouseband, antroewa, amsoi, bananen en andere tropische groeten en fruit te importen uit de Dominicaanse Republiek.

  De importen verliepen via Antwerpen voor de Nederlandse markt. In werkelijkheid werd tussen de groenten en fruit cocaine geïmporteerd. De zogenaamde groentenhandelaren bleven buiten schot en hij was letterlijk de klos. Het bedrijf stond immers op zijn naam en de importen stonden ook op zijn naam.


  Maak melding

 12. De Nederlanders en Belgen zijn dom maar doen alsof ze hoogleraar zijn in de criminologie.
  Dus ze blijven de criminelen in Europa zoeken nooit op het idee komen om op de Antillen of Suriname navraag te doen om uit te kijken naar de voortvluchtigen.
  Ze dieken teveel in andere landen hun bil.


  Maak melding

 13. Russia Today, maakt melding van een vangst van 1,3 ton heroïne in de lading van een containerschip in een Britse haven. De waarde van deze vangst bedraagt 1,87 miljard Euro.


  Maak melding

 14. @oom bert,
  Correctie van de waarde van de vangst. Het gaat om een waarde van 120 miljoen British Pounds In Euro’s is dat omgerekend 132.4 miljoen.

  @RT_com
  Nearly 1.3 tonnes of heroin with street value of over £120 million has been found hidden on board a container ship at a UK port


  Maak melding

 15. deze verpesten het voor de echte hardwerkende surinaamers die wel wat willen bereiken in hun leven door eerlijk en hard te werken. hij mag in zn cel tot besef komen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.