Bezoeker Got Talent treft auto gesloopt aan na afloop

32
Bezoeker Got Talent treft auto gesloopt aan na afloop
Foto op Facebook geplaatst door de heer J.Naarden, benadeelde.

Zo trof de eigenaar van deze mooie Toyota Mark X zijn auto vanavond aan na afloop van de Surinaamse scholentalentencompetitie Telesur Got Talent. Dieven zijn ervandoor gegaan met zijn voorbumper, lenzen en grill op het moment dat hij in de Anthony Nesty Sporthal was.

Volgens de benadeelde is de diefstal binnen een uur gebeurd. Hij had zijn voertuig net tegenover de Sporthal geparkeerd. Op Facebook schrijft de benadeelde: “je denkt je gaat naar Got talent 3n dit vlak aan de overkant van nis wordt m auto gesloopt binnen een uur”.

Op social media zijn mensen niet te spreken over het gebeuren. Beweerd wordt dat zij als burgers nergens meer veilig zijn in Suriname. “Je gaat naar een talentenshow en die dieven wachten op jouw voertuig om hun talenten tentoon te stellen”, schreef een jongedame op Facebook.

Deze bende werd in maart dit jaar aangehouden voor autodiefstal en heling:


32 REACTIES

 1. Hai kiesie boeng gie.men lult om na domme shows t gan.men klaagt Suriname hft geen geld,men pienaart.ma men hft wel geld om na e shit talent t gan kyke.blyf thuis n kyk op d tv.t zyn deze zelfde mense die d hele dag klache,monie no de.


  Maak melding

 2. Voor een talentenshow in Su hoef je niet maar een sporthal. Je kan op straat genoeg zien en meemaken.

  In Su wordt je niet alleen door de overheid uitgekleed en genaaid, maar ook door zulke lage en “getalenteerde” Rovers.

  De overheid die zit erbij en kijkt ernaar.
  In Su wordt alles verkracht, van land, mens tot dier en nu ook je eigendommen.

  Overheid, alle (mini sters en Ple sident) schamen jullie je wel alles jullie in de spiegel kijken? Of zijn jullie alleen je bankrekening saldo aan het checken?


  Maak melding

 3. De fascistische dictator had het ons nog zo beloofd. Binnenkort oe no sabi fa no doe a oesoe isrie ( we hebben de ijzer voor onze ramen en deuren niet nodig) zo veilig zal het in Suriname zijn. Dat heeft hij goed voor elkaar gekregen en zie wat dieven nu doen. Ze roven en plunderen dat het een lieve lust is.


  Maak melding

 4. Mensen als je zo een mooie auto kan kopen dan neem je toch meteen een dashcam.. Weet niet als police iets met die beelden doet maar expose ding raas op social media.
  Eeuwig wil overheid crimineel hun privacy beschermen . Wie beschermt de slachtoffers dan??

  En mensen je kan politiek zoveel schuld geven als je wilt maar jij als luie sakasaka crimineel blijft de schuldige. Maakt niet uit de situatie in een land jij als mens blijft verantwoordelijk voor je eigen daden . Steeds politiek aanhalen is slap gelul


  Maak melding

 5. Alweer zo veel onzin gelezen. Waarom zijn Surinamers toch zulke domme mensen ? Nu lees ik dat het niet de verantwoordelijkheid is van de politiek is maar wat deze domme mensen niet begrijpen stel nu dat het slachtoffer het recht in eigen handen neemt en de dader met een welgemikte schot tussen de ogen uitschakelt wie grijpt dan WEL in ? Juist ja dezelfde politiek dus wat jullie hier schrijven is bullshit. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie zelf crimineel zijn.


  Maak melding

 6. Met criminelen in de politiek en overheid zal een land nooit veiliger worden.
  Criminaliteit bestrijden gaat namelijk niet met een criminele leider.
  Suriname is nu een land van criminelen. Niks is meer veilig. Zelfs diefijzer wordt gestolen.
  Daarom:
  We willen geen criminelen meer in de politiek / overheid / regering ! Zij hebben een voorbeeld functie !
  Alleen mensen met aantoonbaar goed gedrag !
  Beste Surinamers; laten wij schoon schip maken !


  Maak melding

 7. We willen geen criminelen meer in de politiek / overheid / regering ! Zij hebben een voorbeeld functie !

  Met zij bedoel natuurlijk de politiek / overheid / regering !

  Duhuh


  Maak melding

 8. Devil surinaams gaat jou te slecht af dan laat staan nederlands wat een oerdomme jaloerse opmerking,niet iedereen pinaart in Suriname en ten tweede ze dienen met hun poten af te bliijven van andermans spullen,en waarom moet hij thuisblijven.Lees of kun je dat wel zowel lezen dat mensen tot in hun slaap worden overvallen dus thuis zitten als jou heeft geen zin dus zeg niet lekker voor hem,is niet zijn schuld dat jij nu rijst met olie sardien moet vreten ,niet jaloers zijn een spetterend weekend toegewenst en trouwens die vrouwen die verkracht worden,is dat ook lekker voor ze want een kort rokje kan duur zijn moeten ze ook thuisblijven zeker komen die boodschappen dan naar ze toe doei je bent de zwakste schakkel.


  Maak melding

 9. “Bigi Poika,
  Alweer zo veel onzin gelezen. Waarom zijn Surinamers toch zulke domme mensen ? Nu lees ik dat het niet de verantwoordelijkheid is van de politiek is maar wat deze domme mensen niet begrijpen stel nu dat het slachtoffer het recht in eigen handen neemt en de dader met een welgemikte schot tussen de ogen uitschakelt wie grijpt dan WEL in ? Juist ja dezelfde politiek dus wat jullie hier schrijven is bullshit. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie zelf crimineel zijn.”

  Bigi Poika, ik heb het al eens eerder gesteld. Je hebt Surinamers die gratis naar school hebben kunnen gaan. Het merendeel van onze landgenoten hebben “Fo Soso” de schoolbanken doorlopen. Ze kunnen geen onderscheid maken tussen het goede en het kwade en zijn al blij met een bordje BB en linzensoep.


  Maak melding

 10. Wilde zeker geen “parkeergeld” betalen aan de mafioso parkeer jongens. Niet betalen = auto slopen.
  En niemand heeft wat gezien.
  Advies: verzeker all risk.


  Maak melding

 11. Het probleem is steeds een bepaalde bevolkingsgroep.
  Ze lijken vervloekt dat ze alleen maar door diefstal hun benodigdheden bij elkaar kunnen krijgen.
  Ik had ook liever gezien dat het niet zo was, maar het is wel zo.
  Sommigen zijn gemaakt om een plaag te zijn voor anderen of voor hun land.


  Maak melding

 12. Deze man heeft als hij slim is een all risk verzekering afgesloten. Dan kan hij de schade bij de verzekeringsmaatschappij verhalen en die op zijn beurt weer op de criminelen. Het is een modeverschijnsel geworden. Auto’s worden weggetakeld door criminelen voornamelijk door de boslandcreolen. Het laat zich raden waar de voertuigen belanden, in de binnenlanden of over de grenzen richting Frans Guyana. Suriname is niet meer wat het ooit is geweest, land met goed bestuur waarin iedereen zich veilig waande. Het probleem is toch de creool die het land naar de mallemoer gebracht heeft en spijt heb ik niet om zoiets te zeggen.


  Maak melding

 13. Aibaja sranang man, hebbn jullie niet opgemerkt dat jullie de enige zijn die dit doen.shame on you.overal in de wereld gebeurt er wat. Die piromaans die hier al die autobranden steken. Opsporing verzocht.jullie doen alsof er alleen in suriname geweld wordt gepleegd, al dat gemoord in zuidoost kom op mang. Jullie hebbn echt niets te doen men. Kammer hoor!!!!!!


  Maak melding

 14. De boslandcreolen leven nog volgens de norm dat alles gemeenschapsbezit is. Vrouwen verwekken kinderen met alle mannen van hun dorp, het verbouwde voedsel is van iedereen, alles wordt gedeeld. Zo’n harmonieuze samenleving. Echt perfect. Dus die autobumper is niet alleen van de auto-eigenaar, maar van de hele gemeenschap. Daarom is het ook geen diefstal.


  Maak melding

 15. Als je niets te vreten hebt, geen werk hebt, geen inkomen hebt, geen dak boven je hoofd hebt dan denk ik dat je niets anders kunt doen dan zo te werk gaan pm in ieder geval te kunnen overleven


  Maak melding

 16. Als….
  Maar wie zegt dat ze niks te vreten hebben, geen werk hebben, geen inkomen hebben, geen dak boven hun hoofd hebben en alleen maar overleven?
  Als….
  Dat zo is. is het dan de schuld van die autobezitter?


  Maak melding

 17. @devil met jou ga ik niet in debat je hebt een.beperkte vocubululare waarom zou ik mijn druk maken.en.wat jij mij noemt gunt noemen wij projectie ga een beetje scholing volgen kom je terug metjou afschuwelijke nickname alfa maneke/ vrouwtje


  Maak melding

 18. @ devil jou woorden je vindt.mij d omdat ik op jou opmerking reageert wat dacht jij dat iemand jou geen feedback gaat geven ,je hele begin zin zie ik dat zelfs het surinaams jou te slecht afgaat,hai a kiesie bung gie is akies joe mooi is dat ,dan.laatstaan debbateren in Nederlands,doeg dong dong dia plus jou denkwijze pffffffff


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.