BBS’er beroofd van dienstwapen bij woning vervolgingsambtenaar

10

Een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) is gisterochtend door drie ongewapende mannen beroofd van zijn dienstwapen. Dit gebeurde ten tijde toen hij bezig was de wacht te houden bij de woning van een vervolgingsambtenaar.

De Surinaamse krant Times of Suriname meldt in haar editie van vandaag dat de BBS’er bezig was de wacht te houden bij de woning van de vervolgingsambtenaar. Op een gegeven moment hoorde hij gestommel naast het wachthuisje waar hij zich bevond. Toen hij een kijkje nam om te zien wat er gebeurde werd hij meteen overvallen door drie mannen.

De beveiligingsambtenaar moest vuistslagen incaseren en werd daarna geduwd in een goot. Hierdoor raakte zijn lichaam besmeurd met modder. De BBS’er klaagde van pijn en moest met de ambulance afgevoerd worden voor medische behandeling.

De krant laat weten dat de criminelen de plaats verlieten met het buitgemaakte wapen. Zij kwamen via een onbewoond terrein. Het is niet bekend als zij gemaskerd waren. De politie van Livorno kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de rovers.

10 REACTIES

 1. Hij sliep zeker. Je wachtershuisje moet ze lokken en jij moet ze van een afstand tjekken en in hun knieen schieten.
  Ik heb liever cameras en lichten die aan gaan als iemand in de buurt komt. En mn hond op mn balkon


  Maak melding

 2. Net niet voldoende alert. Jammer voor hem. Een object beveiligen moet je echter niet in je eentje doen. Een eerste vereiste is dat je een totaal overzicht moet hebben. Hierbij heb je hulp van technische attributen zoals camera’s ,sensoren enz. Maar in je eentje alles in de gaten houden en optreden gaat echt niet lukken als er stront aan de knikker is. ER was stront aan de knikker en deze man is niet besmeurd door modder maar stront.

  De rovers hebben nu een wapen waar ze mee aan de slag kunnen om nog duidelijker hun snode bedoelingen te staven. Verder moet de politie er zien achter te komen of het slechts ging om het wapen of verdere bedoelingen en ook of er een een-tweetje gespeeld is.


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again.

  DEATH SQUAD

  Beste Lezers
  .
  Word een tyd dat de overheid een DEATH SQUAD EENHEID te leven roep in ons land.. Rovers (bendes) op sporen vermoorden en met huid en haar laten verdwijnen.

  Guyana .. Jamaica.. Trinidad ..enz hebben dat waarom Suriname nog niet.

  Er zijn ongeveer 120 Criminele (rovers) die ons land onveilig maken..

  Ik zou zeggen .. opsporen die gasten vermoorden dumpen in zee.


  Maak melding

 4. @ Ivanof Limburg. Komt uw voorstel hier op neer dat Suriname een president a la Duarte moet krijgen ter vervanging van de fascistische dictator ? Duerte van de Filippijnen weet idd hoe om te gaan met drugsbaronnen, criminelen en verkrachters. Speciale doodseskaders zijn in het leven geroepen om de drugscriminelen op te sporen en te liquideren. Het zou ten goede komen aan de veiligheid van Suriname als dat land een president met ballen had en niet een die zo laf is en steeds op de vlucht gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.