VIDEO: Lijk van doodgeschoten man langs de weg gevonden in Suriname

18
VIDEO: Lijk van doodgeschoten man langs de weg gev

In de vroege ochtend vandaag is een lijk van een man met enkele schotverwondingen voor een auto op straat aangetroffen in het district Wanica. Het levenloos lichaam werd rond 07.00u door omstanders aan de Shri Gobiendstraat, zijstraat van de Welgedacht B weg ontdekt.

De Surinaamse politie is nu ter plekke om de zaak te onderzoeken. Nadere informatie is nog niet bekend, dus later meer.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) is het ontzielde lichaam van de 35 jarige Jozef D. De man was militair van beroep en werkzaam bij de Centrale Inlichtingendienst. Hij had een schotverwonding door het hoofd

Nadat bekend was dat het om een militair ging werd de Militaire Politie ingeschakeld, aldus dWT.

https://www.instagram.com/p/B2EoIGThoXf/?igshid=1xt2u7kea532q

18 REACTIES

 1. 1000% een aanhanger van de nationale drugs partij, een criminele religieuze politieke partij, dankzij allen die de bij verstek veroordeelde drugsbaas vereren en aanbidden, aan de macht houden ten koste van land, volk en gelukkig ook die ndp oerdomme paarse paria’ s. Opa taki…..hmmmmmmm a tori e smerie na Meriba.


  Maak melding

 2. Meriba weet meer, na een klacht tegen hem is hij op de vlucht naar Amsterdam gezet. De mokro’s hoeven geen ticket meer naar parbo te boeken en maken hun kwijt geraakte lading in Damsco goed.


  Maak melding

 3. Ons land wordt met de dag erger, Amerikaanse toestanden. Hoe komen deze gasten aan al die wapens??? Van een vredelievend volk, naar een moordlustig en zelf vernietigend volk. Triest.


  Maak melding

 4. Triest hoor zoveel HAAT en NYDT, zonder te weten over wie het gaat, waar over het gaat vooroordelen jullie al,reeds voor de rechter iets heeft besloten


  Maak melding

 5. De Puinhooen Van 10 Jaar NDP.

  Lets make Surinam Great Again

  Beste Waterkanezen.

  Weer zo een triest verhaal.. maar goed men kan geen oordeel vellen zo lang er meer details niet bekent zijn.


  Maak melding

 6. 06 Sep, 14:19

  Er is bijna een ton cocaine uit Suriname onderschept in Wales, het Verenigd Koninkrijk. (Beeld: NCA)
  Opnieuw haalt Suriname de internationale koppen om de verkeerde redenen. Zes Britten zijn op heterdaad betrapt met bijna een ton cocaïne na een acht maanden durende operatie door de Spaanse en Britse politie. Onderzoek wijst uit dat de lading in Suriname is opgehaald.

  De groep werd gearresteerd voor de kust van Wales – op een boot die ironisch genoeg ‘Bold’ werd genoemd – na een reis waarbij ze de Atlantische Oceaan overstaken van Spanje naar Suriname naar het Verenigd Koninkrijk.

  De Spaanse nationale politie werkte sinds december 2018 samen met de Britse NCA (National Crime Agency), toen de bewegingen van twee van de bendeleden werden herleid tot Mallorca. Toen de boot op het mediterrane eiland werd gekocht, stonden de vermeende smokkelaars al onder toezicht van meerdere autoriteiten.

  De reis van Bold bracht het paar via Huelva om collega-smokkelaars op te halen, vervolgens naar Tenerife waar de registratiemarkeringen van de boot werden verwijderd. Ze werden gevolgd op hun trektocht om de lading op te halen in Suriname. De bendeleden vervolgden vervolgens hun weg terug naar het Verenigd Koninkrijk, waar autoriteiten op 27 augustus aan boord van de boot gingen voor de kust van Wales.


  Maak melding

 7. En toch zijn er mensen die nog steeds in de ontkenningsfase zitten. Suriname is geen Narco staat, Suriname is hard op weg om een 2e Dubai te worden, de dictator heeft Suriname vooruitgang gebracht zie de vele openbare werken. Dat dezelfde dictator als drugsbaron veroordeeld is, deert hen niet. Het blijven onderontwikkelde apen die achter deze dictator blijven staan en hem steunen.


  Maak melding

 8. Ik geef je groot gelijk Cheffery. Dilip, Doekhie, chotelal, yokohama en combémarkt zijn de grootste apen die het land verder naar de afgrond brengen door de regering te ondersteunen en financieren.
  Vergeet ook niet de Chinese en Noord-Amerikaanse apen die hier komen om het land leeg te roven. Onderontwikkeld zou ik ze niet noemen gewoon gewetenloze geldwolven die over lijken gaan, dat wel.


  Maak melding

 9. Iemand is overleden/ vermoord en niks anders dan disrespect word er getoond.
  Tjakoen tjakoen na kon je kon.
  Wan dei fu sabaku wan dei fu tjongtjong..
  Jullie vergeten dat jullie Suriname vertegenwoordigen want dit is internet en t gaat de wereld over.. soso sjing vooral voor jullie zelf.

  R.I.P hr. Jozef. God rekent wel af met de daders..


  Maak melding

 10. Ondergrondse afrekening. Een gangster minder en opgeruimd staat altijd netjes. Jammer dat de advocaten niets aan hem konden verdienen en de uitvaartondernemers eerst aan de beurt waren.


  Maak melding

 11. Jullie zijn fuckers kennen het motief niet maar oordelen zonder rekening te houden met de na bestaanden
  Stelletje verbitterde Surinamers
  Get your self a live man


  Maak melding

 12. Deze militair was van de inlichtingendienst. Hij vertegenwoordigde en representeerde zijn land. Hij was in dienst voor zijn land en volk. Kennelijk heeft hij gevoelige informatie doorgespeeld aan Justitie wat hem nu fataal is geworden.
  Maar daarnaast stinkt het zaakje. Lees de artikelen over de zoon van meneer DB.
  Ik vraag mij af; wie is nog veilig in het land?


  Maak melding

 13. Gaan we dit soort misdaden in suriname toelaten.
  Er moet een speciale eenheid komen voor dit soort zaken.

  Gauw deze beesten opsporen en achter slot en grendel.
  Alle racistisch geweld moet worden gemeld en aangepakt worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.