Nieuwe methode autodieven: auto laten wegslepen

10

Autodieven in Suriname hebben schijnbaar een nieuwe methode ontwikkelt om auto’s te stelen: ze laten auto’s wegslepen door een sleepdienst. Dat overkwam een Surinaamse vrouw gisteren toen ze na haar werk terug liep naar haar auto, die nergens meer te bekennen was.

De vrouw parkeert haar auto al jaren op een leegstaand perceel, om vervolgens met een lijnbus naar haar werk te gaan. Gisteren toen zij omstreeks 14.45u uit de lijnbus stapte om weer met haar auto weg te rijden, zag zij dat de auto niet op locatie was.

Bij navraag kreeg zij te horen dat een sleepbedrijf de auto had weggesleept. Bij verificatie verklaarde het bedrijf dat een klant naar het kantoor had gebeld om bedoelde auto van die locatie weg te laten slepen. Volgens de chauffeur had hij de auto ‘in opdracht van een dogla persoon weggesleept naar Flora’.

Het voertuig werd door de sleepdienst inderdaad voor een woning te Flora gelost. Uit onderzoek kwam vast te staan dat de bewoners van dat pand niets afwisten van het voertuig en/of een opdracht tot het slepen van het voertuig.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

10 REACTIES

 1. De boeven in Suriname zijn heel creatief.
  De most wanted crimineel is lijder met amnestie,nou dit is heeeel creatief,de rest van de boeven bende is niet ver achter hoor,ze zijn de politie altijd een paar stapjes voor.Echt creatief.
  Ze verassen ons elke dag met hun creativiteit.


  Maak melding

 2. Dan is de sleper ook schuldig aan,want je moet de indentiteit van de opdrag gever wel verifieren ,hoe en door wie heefd hy afgerekend, een beetje doorzichtig verhaal .


  Maak melding

 3. Sleepbedrijf moet kenteken of nummerbewijs van de auto opvragen en de persoon in kwestie moet zich legitimeren. Anders geen opdracht uitvoeren.
  Controle mechanisme ontbreekt.


  Maak melding

 4. 1000% een nieuwe paarse wijze, door aanhangers van de nationale dieven partij, de meest gedogen misdadig geliefde vervloekte partij. Gelukiig schijten en pissen het gros der na paria’ s elk uur van de dag. Daders en benadeelde vrouw zijn ndper’ s. Flora na 90% na dagoe poepe liefhebbers van baas.


  Maak melding

 5. 06 Sep, 14:19

  Er is bijna een ton cocaine uit Suriname onderschept in Wales, het Verenigd Koninkrijk. (Beeld: NCA)
  Opnieuw haalt Suriname de internationale koppen om de verkeerde redenen. Zes Britten zijn op heterdaad betrapt met bijna een ton cocaïne na een acht maanden durende operatie door de Spaanse en Britse politie. Onderzoek wijst uit dat de lading in Suriname is opgehaald.

  De groep werd gearresteerd voor de kust van Wales – op een boot die ironisch genoeg ‘Bold’ werd genoemd – na een reis waarbij ze de Atlantische Oceaan overstaken van Spanje naar Suriname naar het Verenigd Koninkrijk.

  De Spaanse nationale politie werkte sinds december 2018 samen met de Britse NCA (National Crime Agency), toen de bewegingen van twee van de bendeleden werden herleid tot Mallorca. Toen de boot op het mediterrane eiland werd gekocht, stonden de vermeende smokkelaars al onder toezicht van meerdere autoriteiten.

  De reis van Bold bracht het paar via Huelva om collega-smokkelaars op te halen, vervolgens naar Tenerife waar de registratiemarkeringen van de boot werden verwijderd. Ze werden gevolgd op hun trektocht om de lading op te halen in Suriname. De bendeleden vervolgden vervolgens hun weg terug naar het Verenigd Koninkrijk, waar autoriteiten op 27 augustus aan boord van de boot gingen voor de kust van Wales.

  Raina/Meriba


  Maak melding

 6. De politie moet erop staan dat alle sleepbedrijven papieren vragen van de opdrachtgever en tel nummers opslaan. Als Raina deze ka maakt moet de boel in de fik


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.