13-jarige jongen aangehouden voor stelen gasbuks van moeder

12
Archieffoto - verdachte aangehouden

De politie heeft een 13-jarige jongen aangehouden in het district Wanica. Dit nadat hij de gasbuks, twee mobiele telefoons en fiets van zijn moeder gestolen heeft.

De Surinaamse krant Times of Suriname meldt in haar editie van vandaag dat de moeder wakker werd en zag dat de spullen gestolen waren. Zij merkte niet dat er ingebroken was in de woning. De woning is voorzien van camerabeveiliging en zij besloot de beelden na te gaan.

Op de beelden zag de vrouw dat haar zoon de goederen heeft gestolen. Hierna deed zij aangifte tegen hem, waarna hij is aangehouden. De gestolen goederen zijn aangetroffen en in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministetie is hij in verzekering gesteld.

Vanwege zijn leeftijd is hij overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.

12 REACTIES

 1. Vaak is het zo dat sommigen niets tekort komen thuis en toch stelen van hun eigen familie. Dit is puur hebzucht. Deze moeder heeft er heel goed aan gedaan haar zoon aan te geven bij de politie. Wanneer je deze zaken meteen goed aanpakt, is herhaling hiervan zeer klein. Hopelijk pakt de politie dit goed aan om deze puber te confronteren met zijn gedrag. Opa Doelie is een goede plek voor zulke jongeren. Van stelen je beroep
  maken is absoluut geen goede zaak. Hopelijk nemen andere moeders hier een voorbeeld aan.


  Maak melding

 2. Ma is ndper en ze bewondert ddb, de rover. Altijd zegt ze aan zoon, hij is me egte lijder, ook al wat hij hebt gedaan. Zoon vroeg toen, ma eeh hij steelt van staatskas en bank staat in de krant geschreve. Ma zei neks no fout. Zoon teki a raad foe ma en bewondert ook baas via zijn diefstal. Wat zal het van het land verworden met ndper’ s die hun kinderen op de ddb wijze opvoeden? Oma taki, ze worden als een Dino of een Meriba.


  Maak melding

 3. NDP bespotter jouw hersenen existentie, is een poep substantie en ik kan het ook precies omschrijven hoe ik tot die conclusie ben gekomen en hoe het bij jouw is ontstaan. Het bezoeken van een Psycholoog in jouw geval lijkt mij wel noodzakelijk…. wil je niet in de Psychiatrie terecht komen.


  Maak melding

 4. Melvin 6 september 2019 at 14:31
  NDP bespotter mijn hersenen existentie, is een poep substantie en ik kan het ook precies omschrijven hoe ik tot die conclusie ben gekomen en hoe het bij mij is ontstaan. Het bezoeken van een didibri Psycholoog in mijn geval lijkt mij wel noodzakelijk…. wil ik niet in de Psychiatrie terecht komen.

  Ja paarse klootzak, je hebt mijn zegen, maar elke ndper is als ee n HIV drager, ongeneeslijk geestesziek ddb soso lobi in zijn/haar kop, jepi no do gi oenoe ma pima na dagoe poepe gevulde hersenen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.