Vrouw laat leven bij verkeersongeval in Suriname

7
Vrouw laat leven bij verkeersongeval in Suriname

Bij een verkeersongeval vanmiddag in Suriname is er een dode gevallen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een voertuig met daarin twee vrouwen in een goot is beland in de omgeving van Waterland in het district Wanica. Een van de vrouwen heeft daarbij ter plekke het leven gelaten. De Surinaamse politie is ter plaatse bezig met het onderzoek. Later meer.

UPDATE: De 34-jarige autubestuurster Inn Dyahwati is op donderdagmiddag 5 september bij een verkeersongeval overleden. Het slachtoffer was samen met een mede inzittende onderweg naar het werk toen het ongeluk zich voordeed.

Volgens het Korps Politie Suriname bezit het slachtoffer over de Indonesische nationaliteit. Haar lijk zal hoogstwaarschijnlijk overgebracht worden naar haar geboorte land. Zij was niet in het bezit van een rijbewijs.

Hieronder meer over de oorzaak van het ongeluk:

7 REACTIES

 1. Henry
  Hert is een ge-asfalteerde weg doch lijkt op een roller coaster met hele diepe kuilen zowel links als rechts.
  Rij je te hard dus meer dan 40km per uur dan beloop je de kans gelanceerd te worden.
  Je hoeft niet naar de kermis om een achtbaan gevoel te krijgen dit kun je beleven door de oude weg naar Domburg en Paranam af te leggen


  Maak melding

 2. Als je hard wilt rijden zijn de gevolgen voor jou. Gelukkig geen onschuldigen erbij betrokken. 2 ezelinnen zaten in de auto. Niemand waarschuwd de ander. Rijd normaal


  Maak melding

 3. EEn trieste gebeuren ,ik een ieder alleen nog Condoleren met Hun verlies,en de overheidt vragen om nog eens na tegaan of het geoorloofd is nog langer gebruik temaken van het weg gedeelte vanaf STAATSOLIE naar PARANAM ? of liever afsluiten of de snelheidt beperken tot 30 km Per uur verplicht


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.