Facebook lanceert datingdienst in Suriname

14
Facebook lanceert datingdienst in Suriname

Facebook heeft vandaag zijn datingdienst in 20 landen gelanceerd, waaronder Amerika, Canada, Mexico en Suriname. Facebook testte de datingdienst sinds september 2018, onder meer in Colombia.

Om Facebook Dating te kunnen gebruiken, moeten mensen zich via Facebook aanmelden. De app suggereert daarna andere gebruikers met wie er misschien een klik is, “gebaseerd op jouw voorkeuren, interesses en andere dingen die je doet op Facebook”. Vervolgens kunnen ze op het profiel van anderen reageren.

In de loop van volgend jaar komt Facebook Dating ook naar Europa.

14 REACTIES

 1. Waar bemoeit FB zich mee.Het advies is niet aan mee te doen. Mensen kunnen heel wat ellende hiermee op hun hals halen en je schandaal ligt verspreidt over de hele wereld met foto en al.


  Maak melding

 2. Het (mis) gebruik van Facebook leidt overal tot toename van echtscheidingen en vreemdgaan. In Suriname zal dit ook leiden tot een explosie aan bastaardkinderen en HIV besmettingen want de Surinamer steekt zijn leuter overal in, ja zelfs tussen de draaideur van de Chinese supermarkt Mensen, beperkt het gebruik van Facebook tot een minimum en laat u niet door allerlei oproepen van welvormige dames en of Nigeriaanse oplichters verleiden tot digitale verliefdheid. Want de juiste vrouw/ man kan je ook bij dezelfde Chinese supermarkt tegenkomen. Stop de VERAMERIKANISERING van de wereld !


  Maak melding

 3. Er gaan heel heel veel gezinnen nou kapot. De komende generaties moeten dus niet gaan trouwen om al die problemen te vermijden . Zeer triest en maak de menselijk voortbestaan alleen maar nihil .


  Maak melding

 4. @Cheffrey(the special one)
  Klopt als een bus wat je hier schrijft. Gezien het wereldwijd bekend is dat sommige Surinaamse mannen en vrouwen zich als loopse “dieren” manifesteren, ligt het dit FB gedonderd grote gevaren op de loer. AIDS?HIV?SOA daar hebben sommigen lak aan. Dit soort mensen die hieraan mee gaan doen zijn juist de seksueel gefrustreerde gasten. Je kunt voor 5 minuten plezier je hele gezondheid naar de knoppen helpen. Eet en drink thuis. Je weet wat je hebt, maar weet niet wat je krijgt. Hoop dat mensen zich grote ellende besparen. Het staat op niemands voorhoofd geschreven dat hij/zij drager is van dit virus.HIV/AIDS is de wereld nog lang niet uit en er komen dagelijks meer bij.
  In ons land wordt deze ziekte door velen doodgezwegen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 5. Maar ver voordat fb bestond werden al tig bastaard kinderen geboren en gingen mensen wereld wijd al vreemd.
  Je bent zelf verantwoordelijk voor het aanmaken van een account met alle gevolgen van dien, zogezegd door Mix Chick. dat is net het probleem met Surinamers en andere donkere mensen. Verantwoording nemen kennen zij niet. Overal ter wereld zetten ze kinderen neer en gaan vrolijk verder naar het volgende slachtoffer om ook daar een kind te zetten. Mijn buurman heeft een zoon van 23 jaar; zonder werk en toekomst. Heeft bij 3 verschillende vrouwen al 5 kinderen. De vader, mijn buurman dus, heeft bij 3 verschillende vrouwen ehhhh ehhhh nou heel veel kinderen waarvan de jongste vast zit.


  Maak melding

 6. Facebook is op zich reeds een datingsite. Je kunt alle kanten op met Facebook. Nu ,hebben de gasten van Facebook kennelijk de behoefte om het te categoriseren. Het wordt dus een subcategorie van Facebook.
  Facebook is heus niet de enige datingsite. Het is goed dat mensen op zoek zijn naar hun geluk zonder misbruik te maken. Voor Suriname is het wel bijzonder. Je hebt echt geen Facebook nodig om contact met iemand te maken. In de Westerse samenleving ben je niet geneigd om iemand op straat te benaderen ,anders dan in een kroeg of een feestje en weet ik veel, terwijl je in Suriname gewoon een ritje kan maken met de auto en de eerste en de beste persoon die je tegenkomt, benaderen. Pure kennismaking is veel leuker en echter dan via internet. Je ziet gelijk wat voor vlees er in de kuip ligt .
  De jachtige Westerse wereld moet men vooral niet overnemen. Desondanks kan ik de opstart van Facebook op dit gebied begrijpen.


  Maak melding

 7. Hé, hè. De ‘ coming out ‘ voor Ray.Eindelijk de mogelijkheid voor de rat om aan een vriend te komen. Ray, gaat ontmaagd worden in zijn achterwerk.


  Maak melding

 8. Surinaamse mannen en vrouwen zelfs de Nederlandse vrouw en mannen die in Su wonen hebben heel wat huwelijken kapot gemaakt beloven ik neem je naar Nederland ze kunnen hun prooi uit en ja de domme Surinamers trappen in voor een goed leven maar schijn bedriegt site of geen site zo worden huwelijken ook kapot gemaakt en met ziektes rondlopen derest van je leven dus mannen en vrouwen niet naïef zijn denk goed na voordat je gaat date n via een site, je kan prima vermaken met een speeltje opties zat geen ziektes of gebruikt van je gemaakt wordt


  Maak melding

 9. Wat een onzin reacties. Vroeger zonder Facebook waren er talrijke Surinaamse mannen met buitenvrouwen en Soa”s. Ik durf te wedden dat het vroeger veel meer voorkwam dan nu. Vele vrouwen hadden vroeger als beroep buitenvrouw. Tegenwoordig zijn vrouwen zelfstandiger en brpalen zelf hun leven. Laten wij a.u.b. niet doen alsof het vroeger allemaal beter was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.