Schot uit wapen politieagent afgegaan tijdens ontwapening door bewakers

16

Uit het dienstwapen van een politieagent is maandagochtend tijdens een evenement in het district Saramacca een schot per ongeluk afgegaan. Dit gebeurde toen hij werd ontwapend door bewakers, nadat zij dachten dat hun collega die werd mishandeld door enkele mannen, was aangevallen door hem.

De Surinaamse krant Times of Suriname meldt in haar editie van vandaag, dat de politieman naar het evenement ging waar ook zijn vriend samen met zijn echtgenote waren. Op een bepaald moment hebben enkele mannen de vrouw onzedelijk betast. Dat leidde tot een woordenwisseling en eindigde in een worsteling, waarbij hulp van een bewaker werd ingeroepen.

De bewaker werd bij die gelegenheid aangevallen door de mannen. De agent schoot hem te hulp en haalde zijn dienstwapen tevoorschijn. Daarbij had hij het wapen gespannen. Andere bewakers zagen het gebeuren en kwamen de aangevallen bewaker hulp bieden. Zij dachten dat de agent hun collega had aangevallen en ontwapenden hem. Daarbij is per ongeluk een schot afgegaan uit het wapen. Niemand raakte gewond.

De krant laat weten dat de politieambtenaar als de bewakers naar het bureau waren overgebracht. Na verhoor zijn allemaal heengezonden. Het wapen van de agent is in bewaring genomen. De mannen die de vrouw hadden betast zijn niet aangetroffen.

16 REACTIES

 1. De gasten die de vrouw aan het betasten waren, heeft met aanranding te maken. De bewakers hebben ook hun werk niet naar behoren gedaan. Er hadden ongelukken kunnen gebeuren dat een vuurwapen afgaat juist door de actie van de bewakers. Deze bewakers zijn tekort geschoten in hun oplettendheid, anders had dit niet plaats gevonden,dat deze vrouw in hun bij zijn werd aangerand. Vreemde situatie.


  Maak melding

 2. Deze agent zonder bewapening de rest van zijn dienst laten uitvoeren. Is hij zijn zwakzinnigheid test door gekomen? Welke andere zwakzinnige heeft de test afgenomen, Prade?


  Maak melding

 3. De mannen die de vrouw hadden aangerand opzoeken en met een moker midden op hun hoofd mee slaan. Ze durven zelf geen vrouw te zoeken maar wel andermans vrouw aanranden. Het had mijn vrouw moeten zijn was deze kogel zeker niet op zo’n manier verspild geraakt, maar midden in zijn gezicht beland. Stelletje vieze geile los lopende straathonden.


  Maak melding

 4. Ndp bespotters heb jij niks te doen volgens mij heeft een paarse man jouw flink gepakt dat jij een Trauma van het geval heb over gehouden vriend jij moet echt Hulp gaan zoeken want het is Echt Trauma die je heb opgelopen van die Paarse man die jouw Flink heeft gepakt ,sari tori😂😂😂😂😂😂😂😂😂


  Maak melding

 5. Doordat deze domme agent zijn wapen trok en van de veiligheid haalde konden de aanraders ontkomen. Deze agent heeft er duidelijk blijk van gegeven dat hij niet instaat was de situatie en gevolgen goed in te schatten.


  Maak melding

 6. Als dienstdrager laat je je wapen NIET thuis.
  Worden er niet genoeg gestolen, anderen worden bewust gezet om gestolen te worden.
  Zoveel bewakers en ze merken niet dat er lastposten daar waren, ze weten niet eens dat de agent juist een helper was??
  Ik geloof dat de boel gezopen had.
  Dat verhaaltje wordt mooier gemaakt.


  Maak melding

 7. Iedereen die een wapen in bezit gebruikt, terwijl hij niet in dienst is is strafbaar.
  Niemand heeft 24 uur dienst
  Laat dat ding thuis. Als je het bij je hebt ga je het gebruiken.
  Hoe dom kan je zijn en dit geldt ook voor iedereen die vind dat je je wapen moet meenemen naar een voetbalwedstrijd of een dansie


  Maak melding

 8. Wat heel dom en achterlijk is, is dat jij met je ka domme kop iemand die een wapen inde hand heeft probeert te ontwapenen. Gouden regel’ “een wapen die jij niet zelf hebt veiligesteld, is voor jou altijd geladen. Deze zgn bewakers moeten worden opgesloten voor domheid. Ze zijn een gevaar voor de openbare orde en veiligheid. Ka idioten


  Maak melding

 9. @Devil : Ben je dom of kan je gewoon niet lezen ? er staat expliciet daar , dat de agent hulp heeft geboden. Maja aan de hand van je zinsconstructie en spelling heb ik al enig idee wat je IQ is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.