Manager Staatsolie ontheven vanwege betrokkenheid negatief artikel op social media

58

Johan Kalpoe manager bij Staatsolie is afgelopen vrijdag uit zijn functie ontheven bij het Staatsbedrijf. Dit nadat uit onderzoek is gebleken dat hij betrokken is geweest bij de totstandkoming van het negatief artikel “Feiten mismanagement en corruptie Staatsolie en Rudolf Elias” dat op 17 augustus op social media geplaatst is en 19 augustus is bijgewerkt.

Staatsolie heeft de ontheffing van de manager kenbaar gemaakt in een bekendmaking aan het personeel. Het artikel wordt door het Staatsbedrijf in de bekendmaking getypeerd als een lasterlijke artikel. Daarnaast zou het artikel Staatsolie in een kwaad daglicht hebben geplaatst en het imago van het bedrijf, zijn directie en de aandeelhouder ernstig hebben geschaad.

Bronnen melden aan de redactie van Waterkant.Net dat Kalpoe tot de nieuwe groep refinery managers behoorde die in 2013 waren aangetrokken. Op social media zijn mensen niet te spreken over de ontheffing. Beweerd wordt dat de manager gefungeerd heeft als een klokkenluider en juist beschermd dient te worden.

Volgens de bezorgde burgers zou de manager beschermd moeten worden, omdat als de zaken zoals in het artikel vervat zijn op waarheid berusten, erger voorkomen kan worden. Volgens hun zou er juist een diepgaand onderzoek ingesteld moeten worden alvorens de ontheffing besloten is. Hieronder de bekendmaking van het bedrijf aan het personeel:

De bekendmaking

58 REACTIES

 1. Wat voor waarde heeft zo iemand voor het bedrijf?? Geen enkel. bepaalde figuren denken dat ze de persoon iets doen met hun negatieve zaken maar ze schaden Suriname. .
  Ineens wilt iedereen in Suriname zaken op social media plaatsen. probeer ons land vooruit te brengen.


  Maak melding

 2. Typisch de wind die nu door de Surinaamse maatschappij waait. Als je in opstand komt tegen de paarse ellende en de bijbehorende tentakels wordt je zonder pardon uit je functie ontheven. Hoe goed je ook bent in het uitvoeren van je werkzaamheden. Met andere woorden corruptie mag niet aan de orde gesteld worden. Wie neemt het op voor deze man ? Corruptie komt in elk land voor , maar de mate waarin dit in Suriname gebeurd is desastreus voor de ontwikkkeling van het land.


  Maak melding

 3. Deze klokkenluider is een held. Maar voor paars verdorven corrupte rovers en boeven olv de allergrootse rover en boef ddb, een sta in de weg. Oma en opa taki, maa eeh het kwaad is reeds geschiedt met deze onthulling. Opa taki, benne benieuwd wat die paars verarmde oerdomme dwaze debiele idiote paria’s hiervan vinden. Oma taki, ach, is zoals paarsdom normaal, NEKS NO FOUT. Opa taki ai ndpsma dong no mpp.


  Maak melding

 4. De opmerking van Wendy last weer zien hoe onderontwikkeld velen in Suriname is. Als je met valsspelen en corruptie een land vooruit wilt brengen dan heb je geen mars verstand van. Corruptie heeft tot gevolg dat enkelen heel rijk worden door hun zakken te vullen terwijl het volk lijdt. Kalpoe heeft in het algemeen belang van Suriname gedacht door de corruptie en misverstanden onder de aandacht van de leiding van Staatsolie gebracht maar ipv hiermee zijn voordeel te doen werd hij van zijn functie ontheven, zoals het de gewoonte is in een fascistisch land. Dus aub hou je mond dicht over het handelen in het algemeen belang als je nergens verstand van hebt.


  Maak melding

 5. als de droom van de VHP in 2020 uitkomt, krijgt hij misschien zijn baan terug. alhoewel niemand houd van verraders en klokkenluiders. Deze rat heeft geprobeerd om. te doen geloven, de Staatsolie beerput een kleinbeetje open te maken. Daarbij is het zijn eed bij zijn indiensttreding en de geheimhoudingspicht vergeten. en ja, dat staat niet mooi op je CV.
  onderzoek naar de verdachtmakingen op social media is gewenst


  Maak melding

 6. Sorry John, zo gaat dat nauw éénmaal bij instellingen als Staatsolie. De waarheid komt altijd hard aan. De hindoestaan Djarap heeft het bedrijf opgebouwd. Wordt overgenomen door een kroeshaar.

  Sindsdien is het niet beter op geworden. Al de buitenlandse ingenieurs zijn drie jaar geleden al vertrokken. Leiding te geven door onkundige mensen zal het bedrijf niet vooruit helpen. Het is al jaren dat het daarom niets van de grond komt. Zonder een hindoestaan aan het roer zal het bedrijf later moeten sluiten of anders net kostendekkend houden. Wat bereik je hiermee dan. Juist met de aantijgingen in de artikel had de top zichzelf te rade moeten gaan en de politiek of regering, in dit geval de verantwoordelijke minister een onafhankelijk onderzoek doen instellen. Hieruit zou moeten blijken wat er precies loos is bij de Staatsolie. Maar het is één pot nat en gaat op pappe en nat houden!!!

  John ga een andere baan zoeken waar jij goed in je vel zit. Wacht tot dat de top is vervangen en vervolgens weer te solliciteren. Raadpleeg in ieder geval een jurist of je nog een schadeclaim kan doen bij het management.


  Maak melding

 7. Flordelyn Pejana 4 september 2019 at 08:42
  Het is zijn soort dat jouw mondje voedt en het land opbouwt. Of kan jij een ontwikkelde land opnoemen dat geregeerd wordt door een zwarte ? Ik heb de tijd en wacht op het antwoord. Luie zwarte !


  Maak melding

 8. Kalpoe moet nr de groene tafel om zyn ontheffing aan t vechten n die corruptiegevallen meteen aangeven vr onderzoek door ht O.M.net zoals die ARTHUR vn d NPS ht gedaan had.


  Maak melding

 9. Er zullen altijd klokkenluiders zijn. Mensen die mistoestanden bespeuren horen dit kenbaar te maken.
  Hier is niets mis mee. Wat in het donker zit, komt ooit aan het licht. Men had naar aanleiding van dit bericht een onderzoek moeten instellen om de waarheid hiervan te achterhalen. Gezien er geen onderzoek is ingesteld en deze werknemer is ontslagen, wil zeggen dat hij een beerput heeft open gemaakt en nu het zwijgen is opgelegd door hem te ontslaan. Corruptie bij staat olie is alom bekend.
  Wat heeft mevr. K Ashruf-Thijm zelf te verbergen????. Hoeveel heeft zijn extra gevangen om dit tegen bericht de wereld in te sturen??? Waar er rook is, is er vuur. Met deze brief van haar geeft zij een duidelijk signaal aan de rest van het personeel. Breng je onze vuile was naar buiten, wordt je de laan uit gestuurd.

  Sarie Torie


  Maak melding

 10. Kleingeletterde wendy j hbt kakkerrrrrrrlakakak ka in je hoofd .waar is n land opgebouwd mt corruptie vn zo’n grote schaal om zich heen. Sab sa je taki.


  Maak melding

 11. Lets Make Surinam Great Again. (weg met NDP)

  Beste lezers.

  Zolang kalpu niet mijn zijn verhaal omtrent deze gebeurtenis komt, is het lastig om een oordeel te vellen.

  Een verhaal heeft namelijk 2 kanten. Ik ga ervan uit dat de staats olie een NDP bolwerk is en dat staat vr alles wat tegen draads is .. oa wanbeleid corruptie ga zo maar door


  Maak melding

 12. De werkgever verlangt en eist loyaliteit van zijn werknemers. Staatsolie is een staatsbedrijf met internationale betrekkingen. Staatsolie genereert veel aan inkomsten en vloeit het af naar de Surinaamse burger. Staatsolie is het gezicht van Suriname. Het gezicht van Suriname moet er goed uitzien voor het buitenland. Een werknemer die een probleem heeft op de werkvloer, zou dat intern kenbaar moeten maken. Zo hoort het. Komt men er niet uit, kan men eventuele gerechtelijke stappen ondernemen. Waarom heeft de heer Kalpoe een stap ondernomen die niet volgens de regels zijn verlopen? Wat heeft hem ertoe bewogen?


  Maak melding

 13. Sedert een bepaalde bevolkingsgroep social mefia heeft gevonden weten ze hoop onzin te plaatsen . Bepaalde hun nederlands kraakt van alle kanten. Onder een valse naam en achter de schermen voelen ze zich een held. Waardeloos zijn ze.
  Moet je kijken wat ze over vrouwen van hun soort zetten op bepaalde sites omdat die vrouwen ze niet willen. geven jullie deze slijmbal een baan


  Maak melding

 14. SLM. Fin. man ontslagen omdat hij niet het contract wil tekenen dat SR miljoenen extra gaat kosten.
  Staat. Vergelijkbaar.
  .
  Deze onkundige, megalomane, graaiende criminele moeten heel snel en voorgoed uitgerangeerd worden.


  Maak melding

 15. @cheffery(THE SPECIAL ONE)
  Loopt jou moeder misschien uit met een zwarte waardoor papa haar in de steek heeft gelaten???
  Het is niet om je te beledigen hoor, alleen wil ik weten wat je aandrijft om steeds jou gal op zwarten uit te spugen.
  Ik ben ook een Hindoestaan en heb medelijden met je.
  Jammer dat zulke reacties toegelaten worden terwijl er vaak onderbouwende opmerkingen juist geschrapt worden door de redactie.


  Maak melding

 16. @Wendy Stop toch eens met je inhoudsloos gelik. Het slaat nergens op.

  @Flordelyn Pejana De sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid is altijd van hogere orde dan welk geheimhoudingscontract dan ook. Als zaken de samenleving schaden moet het gemeld worden.
  De schaamteloze likkers die alle corruptie en mismanagement onder de mat vegen die moeten eens heel hard aangepakt worden. Geef je contact gegevens maar vast dan hoeven ze die na 2020 niet meer bij de provider op te vragen als ze jou gaan aanpakken.


  Maak melding

 17. Shinehead
  Ik neem aan dat je pas recent op deze site bent.
  Wat Cheffrey ( The Special One) heeft geschreven is peanuts in vergelijking met wat anderen hier schrijven.
  Ik ben zelf een neger, ja een neger, maar ik ben het met hem eens.
  Er zijn hier een aantal randdebielen, wendy flordelijn, en nog wat zwakzinnigen. Hij reageert op hen

  Overigens je eigen reactie is ook walgelijk:
  Loopt jou moeder misschien uit met een zwarte waardoor papa haar in de steek heeft gelaten???
  dat vind jij normaal?
  Het is niet om je te beledigen hoor, maar ik weten of jij weet wie je vader is.


  Maak melding

 18. Deze heer Elias speelt al jaren een vies spelletje. De voorgaande bericht in het groen geven een totaal beeld van hoe hij Staat olie naar de Filistijnen aan het helpen is. Ons volk wordt elke dag bedrogen. De dollars stoppen Elias en consorten in hun eigen zak. Volk wordt wakker. Er gebeuren dingen bij Staats olie die het daglicht niet kan verdragen.
  Sarie Torie


  Maak melding

 19. Hij heeft de uitlatingen niet zomaar gedaan, als manager maak je misstanden van dichtbij mee en niet iedereen is een judas om mee te werken aan misstanden!! Respect voor deze man, hopelijk volgt er een grondig onderzoek naar de misstanden!!!


  Maak melding

 20. De aktie van Johan Kalpoe en zijn medestanders hebben ondernomen in de a-sociale media geeft ook iets prijs over het innerlijk van de man. Als je alleen al het anonieme pamflet leest ontdek je direct een aanval op de regering en de NDP. Hij heeft zijn eigen drijfveren en de rancunes van de oppositie verwerkt in het anoniem pamflet. Een werknemer in dienst van Staatsolie die in het wilde weg allerlei beschuldigingen uit aan het het adres van de directeur en de regering van Suriname. Dit is ontoelaatbaar. Het lijkt meer op een wanhoopsdaad, een actie van ‘ zelfmoord ‘ van Kalpoe. Ik vermoed dat Kalpoe het niet kan verkroppen dat de regering in samenwerking met Staatsolie ” going to make Surinam great again “. De oppoitiepartijen willen voorkomen dat onder de regering Bouterse grote olievoorraden worden ontdekt.


  Maak melding

 21. Soso Ka!!
  Het imago van Suriname word elke dag geschaadt.De lijder is een crimineel,een moordenaar!Zijn kop prijkt op de wanted lijsten van de euro en interpol.Ieder ander land zou zich schamen voor het hebben van zo een criminele lijder.Als of Suriname nog een schoon imago heeft…..soso ka.En amnestie voor een criminele lijder?!!
  Intussen hebben de ndp teefjes de kleine man gekruisigd..tjek de krankzinnige teefje @Robg.
  Die woont echt diep in de go holo van bouta , de crimineel die Suriname sinds 1980 aan het vernietigen is.


  Maak melding

 22. @ Astaman
  Tx. ik heb het artikel gelezen en ik kon helaas geen medelijden krijgen met het volk.
  Ik moest er wel om lachen.
  Het volk wordt aan alle kanten genaaid (een ouderwetse gangbang) en nog zeggen ze niets en doen ze niets.
  Hun credo is: het zei zo.
  En men gaat verder met niets doen of met hard werken op het land om een paar centjes te verdienen.

  @ Shinehead
  Niet om je te beledigen hoor, alleen wil ik weten of je weet wie je vader is. nee niet die man die je vader noemt
  Ik ben geen Hindoestaan, maar gewoon een neger en ben het eens met Cheffrey (The Special One).
  Overigens als je de moeite had genomen om meerdere reacties van The Special One, van Wendy, van Floryn, Pakiri te lezen dan had je dit niet geschreven.
  Ik heb medelijden met je, maar niet getreurd. Het kan nog goed komen


  Maak melding

 23. Je opmerking moet nog beoordeeld worden
  @ Astaman
  Tx. ik heb het artikel gelezen en ik kon helaas geen medelijden krijgen met het volk.
  Ik moest er wel om lachen.
  Het volk wordt aan alle kanten genaaid (een ouderwetse gangbang) en nog zeggen ze niets en doen ze niets.
  Hun credo is: het zei zo.
  En men gaat verder met niets doen of met hard werken op het land om een paar centjes te verdienen.

  @ Shinehead
  Niet om je te beledigen hoor, alleen wil ik weten of je weet wie je vader is. nee niet die man die je vader noemt
  Ik ben geen Hindoestaan, maar gewoon een neger en ben het eens met Cheffrey (The Special One).
  Overigens als je de moeite had genomen om meerdere reacties van The Special One, van Wendy, van Floryn, Pakiri te lezen dan had je dit niet geschreven.
  Ik heb medelijden met je, maar niet getreurd. Het kan nog goed komen


  Maak melding

 24. De directeur van staats Olie Elias heeft op Limbo SRS Radio gezeg dat bij de Olie fonds het Olie niet aan land komt men gaat het ruwe Olie zo verkopen .

  Staats Olie heeft de Raffinaderij aangepast om gasoline te maken en diesel Olie per dag is dat 17000 barrels .

  Staats Olie Suriname heeft met deze aanpassing de productie niet hoger gebracht naar 30000 of 50000 barrels per dag .

  De zelfde Waaldijk en Elias hebben 2.5 miljard USD betaald aan Saipem om alleen de aanpassing te doen dat gedeeltelijk in Italia is gebouwd .

  De nieuwe directeur Elias heeft geen enkel plan gemaakt om Ruwe Olie op te slaan in tanken van 10000 tot 30000 barrals .

  Totale uitverkoop van het Olie dat op zee gevonden zal worden daar zoek staats Olie al een lening van 2 miljard vraag Elias van Staats Olie wat hij er mee gaat doen of investeren .

  Met een vertraging van 2 jaren hebben de Italianen de Raffinaderij op geleverd deze gasten zijn de luiste volk wat bouwen van Raffinaderijen betreft ze kwamen vroeger in Rotterdam bouwen met heel veel fouten bij de installatie van de machines .

  Ik was maar een kleine steiger monteur bij een project of projecten wordt er op grote borden aan geven start en einde project zo ook de kosten van zo een Raffinaderij .

  Zo had Elias van AZP ziekenhuis de zorghotel gekocht voor maar 5 miljoen USD op de veiling .

  Na 5 dagen heeft hij de zorghotel op naam van een stichting laten inschrijven terwijl de zelfde stichting geen koper cent had om het zelf te kopen .
  Elias staats Olie
  Elias AZP hopend dat jullie geen familie zijn .

  Op straat hoor je dat betaalde personeel gratis Olie tanken ze betalen niet .

  Na mei 2020 gaan deze gasten als eerste weg ook Limbo van SRS Radio op donderen oplichters .

  Personeel heeft groot gelijk de zaken dat men op straat hoort van Staats Olie .


  Maak melding

 25. Wendy je hebt groot gelijk de koelies zijn zeker onderontwikkeld ten aanzien van anderen. Ga maar kijken in koeliedepot Meerzorg en zo ze lopen nog steeds in hun pyjama’s en saris. En ze stinken ook behoorlijk omdat ze geen hygiëne kennen. Een koelie is een meeloper en doet alles achter de elleboog.


  Maak melding

 26. Beste mensen eerst na gaan wie allemaal de commissarissen zijn van Staatsolie. BOERENVEEN, GRAANOOST zijn een van de commissarissen en aandeelhouders van Staatsolie. NDP,ers zijn corrupte en criminele mensen ( dieren)


  Maak melding

 27. Wendy, als u mensen de maat neemt vanwege hun gebrekkig Nederlands zou ik willen adviseren nog eens naar uw eigen teksten te kijken. Daar valt ook veel aan te verbeteren.


  Maak melding

 28. Arme Suriname.
  Het is hopeloos en dat zal voorlopig niet veranderen.
  Jullie leren die mpp manieren nooit af.
  Daarom maken al die criminelen jullie mars kapot.
  Blijf doorgaan met elkaar te haten en racistisch schelden.
  Jullie houding naar elkaar toe heeft ertoe geleid dat allerlei smerige gedrochten vandaag de leiders zijn in het land.
  Mijn complimenten .
  Ga zo door en blijf lekker in die beerput zwemmen tot het vol is.
  Ondertussen lacht de wereld zich suf om onze bananen republiek.

  Veel wijsheid want dat moeten de meesten hier nog ontdekken.


  Maak melding

 29. “Clyde” Bouterse en “Bonnie” Waldring roven samen met de NDP-bende Suriname leeg en laten het volk met miljarden US $ aan schulden achter.
  Bouterse heeft in zijn toespraak zijn eigen aanhang belachelijk gemaakt en uitgelachen met zijn vraag: weet je hoeveel een miljard is ? Want zijn aanhang weet niet met hoeveel nullen een miljard wordt geschreven.

  De Surinaamse Bonnie en Clyde hebben haast, want er is blijkbaar toch een kans dat de NDP ontmanteld wordt.

  Het is echt heel jammer dat de meeste Surinamers hun hoop en hun vertrouwen in een beter Suriname hebben verloren.

  Het NDP-volk is wel dom maar ze zijn ook trouw aan hun leider. En dat is het gevaar voor een beter Suriname.


  Maak melding

 30. Shinehead 4 september 2019 at 11:44
  @cheffery(THE SPECIAL ONE)
  Loopt jou moeder misschien uit met een zwarte waardoor papa haar in de steek heeft gelaten??? Ten eerste is het niet jou maar jouw moeder en ten tweede ben jij geen Hindoestaan maar een zwarte die zich hier als Hindoestaan voordoet. Zoals ik in zovele topics terecht opgemerkt heb bestaat de Surinamer niet en mocht die er wel zo zijn, dan heeft het de kleuren van een kameleon. Die gedraagt zich zoals het hem uitkomt. Kan hij van een Hindoestaan parasiteren dan is de Hindoestaan zijn beste mati. Wil hij de Hindoestaan een blok voor de voet zetten dan neemt hij de eigenschappen van de Hindoestaan over. Was toch benieuwd naar mijn reactie met een verwijzing naar jouw moeder. Maar ach het zal ook zo zijn dat je gewoon te dom bent om te poepen. Schijtluis.


  Maak melding

 31. Wendy 4 september 2019 at 11:09
  Sedert een bepaalde bevolkingsgroep social mefia heeft gevonden weten ze hoop onzin te plaatsen . Bepaalde hun nederlands kraakt van alle kanten. Onder een valse naam en achter de schermen voelen ze zich een held. Waardeloos zijn ze.

  Jouw beheersing van de Nederlandse taal is vlekkeloos, toch ? En jij bent een held want je schrijft onder je eigen naam en zo maar weet je wat ik zo verwonderlijk vind ? Jouw IP loopt via Scarlett …. dus woon je niet in Suriname maar je hebt wel de grootste mond hier. Meisje ga je moers maar voor de gek houden hoor want daar heb jij weinig voor nodig. Gedrocht van de richel dit soort lui.


  Maak melding

 32. Nu de klokkenluider aangeeft dat er behoorlijk veel stront in de leiding van staatsolie is, is het te hopen dat onderzoek journalistiek dit nader onder de loep nemen en het volk informeren.

  ddb, graanoogst, boerenveen, elias et cetera van de ndp hebben allemaal hun enige eigen belang bij Staatsolie Suriname.

  Het Surinaamse Volk kan hun rug op.

  Deze zware criminelen belazeren de Surinamers en strooien hen grote hoeveelheden zand in de ogen.

  Boeng Sari (s)Tory

  Bij de Algemene en Geheime Verkiezingen van de DNA van 25 mei 2020 moet het Surinaamse Volk met ddb en kliek, ndp en coalitie goed afrekenen, tenzij ze in heel grote armoede en heel grote ellende willen blijven ….. .

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamer/s


  Maak melding

 33. Zelfs een wc worm is van nature 10.000.000.000.000 malen in het kwadraat wijzer dan alles wat ndp is, uitmaakt en waarvoor het staat, nl. leugen, wetteloosheid, onrecht en armoede.


  Maak melding

 34. Hahahaa de randdebielen gaan weer uit hun dak met hun lamlul opmerkingen. Het is jammer dat er alleen maar zaagsel in die afgestompte hersens is. Waarom richt men zich niet op de misstanden in India waar de mensen kreperen van de armoede en waar vrouwen overdag verkracht worden in bussen door meerdere geile mannelijke honden. Waar naar ik laatst heb gelezen dat in sommige delen men nu ratten vlees eet uit armoede. Waar laatst een jong meisje van 12 jaar publiekelijk in brand is gestoken omdat ze naar een christelijke kerk heeft bezocht. De hindu honden want het zijn geen mensen lopen in India maar te moorden en verkrachten. En als de bruidschat niet groot genoeg is wordt de bruid ook nog in brand gestoken. Een geestelijk gestoord volk die mensen in India. Ik raad een paar mensen aan om op te opdonderen naar India en daar tussen het gespuis te gaan wonen. Ze komen op hun knietjes terug naar paradijs Suriname.


  Maak melding

 35. @ Cheffrey
  Ik had de posting van Shine head en van Wendy ook gelezen.
  Mijn reactie is niet geplaatst, maar wordt nog beoordeeld.
  Ik had hetzelfde idee aangaande Shinehead.
  Daarom schreef ik hem ook dat het niet mijn bedoeling was om hem te beledigen hoor, maar vroeg me af of hij wel wist wie zijn vader was.
  Ook adviseerde ik hem om niet zomaar iets hier neer te kwakken, maar om vele posting van de leden alhier te lezen en dan met, zoals hij het zelf noemt, onderbouwende reactie te komen.
  Wat Wendy betreft, ach die kwakt hier iets neer, gaat slapen en na een paar uur kwakt ze weer iets.
  Ik heb niet het idee dat ze de postings van anderen leest, een enkeling uitgezonderd.
  En reageren doet ze zelden tot nooit.

  @ Astaman
  Bedankt.
  Ik heb het gelezen, gereageerd, maar het moet nog worden beoordeeld.
  In grote lijnen kwam het hier op neer:
  de Surinamer wil graag geknecht worden, tot de bedelstaf worden geslagen en op een dag krijgt hij of zij een kommetje met water en is dan eeuwig dankbaar.
  Nu worden ze aan alle kanten genaaid en nog ploegt hij voort.
  Van een vriendin heb ik ooit gehoord dat als je een plant lang geen water geeft en op zekere dag geeft je het wel water, dat de plant zo dankbaar is dat hij gaat bloeien.

  Misschien moet je een crimineel zijn, verdorven tot en met, maar wat ik niet begrijp is als je al zoveel gestolen hebt dat je meer dan genoeg hebt, waarom stop je niet, waarom geef je de benadeelde niet een aalmoes. Geef hem ook wat dan blijft hij rustig.
  Toch gaan ze maar door.
  En dan heb je nog die figuren die ze verdedigen ook.


  Maak melding

 36. Kondremangs
  Even een reminder. …..weten jullie nog dat Sopie Jules samen met DiDiBri Staatsolie wilde verkopen in de periode van 1996 tot 2000????? Door zelfde oppositie met de vakbonden verhinderd. …..nu pronken ze ermee. …..
  Dus als er zaken naar buiten moeten komen, die het daglicht niet mogen zien. ….spiet Kong!
  DiDiBri en zijn boevenbende brengen ons land naar de diepere krochten van de hel waar ze thuishoren. …..maar. ..wacht even. .wees gerust. …alles komt terecht!
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 37. De Nationale Dieven, Drugs, Dommen, Dwazen, Delinquenten, Duivelse Partij is de vloek van land en volk. Gelukkig ook voor zichzelf en oerdomme dong no mpp ndp paria’ s. Baas en directie en RVC lachen in hun klauwen, hun motto is en blijft, eerst ikke en de rest mag stikke, en dat allemaal onder de noemer van Wi eigi sani, nationalisme. Opa taki, baas en roversbende na soso lee en ka deng tja kong, gelukkig deng dong ndp paria’ s e pina leki startiedagoe’ s. Oma taki, tjies deng mooi beet, dus stemme maa wee voo vijf voor nog meer paarse schijt en ddb pis, hoe te overleven.


  Maak melding

 38. Hey die @Cheffrey.

  Je hebt een bewering geplaatst die best wel interessant is. Hoe beweer jij te komen aan het IP adres van @Wendy? Ben je een normale reageerder zoals de meesten, kun je niet aan het IP adres komen. Kan alleen als je banden hebt met deze website. Of, je bluft gewoon. Geef graag antwoord hierop.


  Maak melding

 39. @ Pakiritigri
  Dit is veel gemakkelijker dan je denkt hoor.
  Cheffrey (The Special One) zal wel gek zijn te reageren.
  Je veronderstelling dat dit alleen kan als je banden hebt met deze website is onjuist, zoveel wil ik je wel vertellen


  Maak melding

 40. Ma mense, wat heev die mijneer Kalpoe dang geseg oofer die Staat solie?
  Warom die dierekteur is so boos?
  As hei heev geseg leugen, dang se moete hem tok aan klaage bei pooliesie?


  Maak melding

 41. @ RobG
  Ik ken het pamflet niet en kan niet reageren. Ik las van ochtend wel een tekst van minister Akiemboto mbt de Alcia deal die op het volgende neer kwam.
  1>> de vorige regeringen hebben hun kansen voorbij laten gaan in.
  A) 1999 (Wijdenbosch) bij de sluiting van de Smelterij.
  B) 2014 (Bouterse) Alcoa brieven begon te schrijven.
  2>> er us niet optimaal onderhandeld.
  3>> er had meer informatie gedeeld moeten worden.
  4>> de regering had geen take it or leave it situatie mogen stellen.

  Verwonderlijk dat dit na het door de DNA forceren door de verantwoordelijke minister gesteld wordt.
  Is dit ook A nationaal etc. Moet deze minister nu ook weg gejaagd worden. Was dit een sollicitatie van deze minister bij een volgend regime.
  Ik vindt het intrigerend.


  Maak melding

 42. Klokkenluider? Held?….MIJN MARS!!! Als zijn beweringen waar zijn, dan treedt hij toch in het openbaar? Laat hij om zijn naam te zuiveren de pers en vooral WK.Net en dat soort media in een openbare bijeenkomst te woord staan en zaken uit de doeken doen. Je bent toch al ontheven, dus je hebt niets te verliezen. Beste Johan Kalpoe, toon ballen en kom uit!! Doe je dat niet dan ben je net zo een bedrieger als het gros op dit forum. En Blaka Babung, je gaat de boel in de fik steken noh? Blijf je maar verschuilen achter zovele nep namen en bedreigingen uiten naar de Surinaamse natie, niets blijft geheim! Jullie VHPers zijn echt een uitgezaaid kankergezwel geworden !! Sjeesus jongu!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.