Bejaarde man (77) dood neergevallen bij regeringsgebouw van Suriname

27
Bejaarde man (77) dood neergevallen

Een 77-jarige man is gisterochtend dood neergevallen bij het regeringsgebouw van Suriname aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Dit gebeurde toen de man aan het wachten was op vicepresident (vp) Ashwin Adhin om een gesprek te voeren.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man samen met zijn vrouw bij het regeringsgebouw was, om een gesprek te hebben met de Surinaamse vicepresident. Tijdens het wachten op de vp, viel hij op een gegeven moment plotseling van zijn stoel en raakte bewusteloos. Kort daarna gaf hij de geest.

De politie kreeg een melding dat een man bewusteloos was geraakt bij het regeringsgebouw. Toen de politie ter plekke arriveerde schakelden zij een ambulance in om de man af te voeren. Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat de man reeds was overleden. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast.

De politie heeft na het onderzoek en afstemming met het Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.

27 REACTIES

 1. Het is precies de omgekeerde wereld hier in ons land.Bewustwording heeft nog geen vruchten afgeworpen. Mensen weten niet dat elke seconde telt. Zijn vrouw en omstanders weten ook niet te reanimeren die stonden erbij en keken er naar. De politie weet ook niet hoe je moet reanimeren, dus kunnen ook geen eerste hulp verlenen, laten zij over aan het ambulance personeel. Voordat die is gearriveerd is de persoon gaan hemelen.Deze achterlijke toestanden vrees ik zullen nimmer goed komen. Op de basisscholen, middelbare scholen, alle werkplekken en de hele gemeenschap hoort getraind te worden op hoe men iemand hoort te reanimeren. Men wacht hier tot het te laat is. Een te laat komen is wereldwijd bekend bij vele Surinamers. Ze komen zelfs te laat op hun eigen begrafenis. Dit is een trieste zaak. Onze Ministerie van volksgezondheid laat hier veel te wensen over. Mensen weten niet eens hoe te handelen wanneer een ander dreigt te stikken. Dit is van de zotte. Maar dansen en feesten, bonoe kaka, stelen, roven, bedriegen, drugcriminaliteit daar spant men de kroon mee. Winnen ze de eerste prijs mee. Voor elke scheet wordt er een vrije dag voor vrijgemaakt. Zoveel feest en vrije dagen kan met het beste gebruiken dat het volk reanimatie lessen krijgt. Jong en oud. Dat een 77 jarige al een bejaarde wordt genoemd is toch erg.
  Dat dit echtpaar moest wachten op Adhin is van de zotte, waarom doet men dit?? Is Adhin zo belangrijk dat men op hem moest wachten???? met de dood tot gevolg???? Mensen waar zijn jullie toch mee bezig. Adhin zal een mooie toespraak met veel leugens op deze man zijn begrafenis komen houden. Dus 1 NDP zieltje is door het lange wachten nu verloren gegaan, dankzij Adhin.
  Mensen wordt eens wakker.

  R.I.P.
  Familie sterkte.


  Maak melding

 2. J.w.Bladder 3 september 2019 at 07:27
  Waarom komt eerst de politie, en daarna pas de ambulance?
  Dit zijn de spelregels die destijds zijn vastgelegd…

  Feit is dat het niet meer van deze tijd is echter heeft het geen prioriteit van geen enkel regering gehad om deze oude spelregels te wijzigen/aan te passen.

  Heel vaak liggen slachtoffers in de felle zon te wachten op de politie die vervolgens gaat bepalen indien de komst van een ambulance wel of niet noodzakelijk is..

  Indien je het slachtoffer zonder tussenkomst van de politie naar het ziekenhuis brengt ben je officieel strafbaar bezig…
  gelukkig dat de politie er begrip voor heeft..


  Maak melding

 3. Typisch een djnepper beleid. In ned wordt snel gehandeld om de overlevingskansen te vergroten.
  En in sur is het net andersom. Opgeruimd staat netjes. Zo kost de staat niets. Maar zelf komen ze ook een keertje aan de bak.

  Ik weet zeker dat hij een hart stilstand heeft opgelopen van het lange wachten op het gesprek met Adhin. Kennelijk zou het gesprek die dag niet meer lukken. Adhin, je mag jezelf verantwoordelijk voelen voor zijn dood, als je nog een barmhartig persoon ben.


  Maak melding

 4. De vraag is waarover wil deze bejaarde man een gesprek voeren met de VP. Hij was letter doodmoe van het wanbeleid van deze criminele regering. Het was teveel geworden voor deze man, rust zacht meneer en kom nooit in z,n criminele land terug.

  Fam. gecondoleerd


  Maak melding

 5. Lets Make Suriname Great Again.

  Blijkbaar wilde deze arme man zijn irritatie delen mt de VP.. oa hoe hart zijn leven achteruit is gegaan onder regereng Bouterse.. hij kon zelf zijn ziekte kosten niet meer dekken .. overleven was vr deze man een dagtaak geworden.. Hij kon ht niet meer dragen.

  Mogen zijn ziel in vreden Rusten.

  Lets Make Surinam Great Again.(weg met NDP)


  Maak melding

 6. R.i.P. meneer die helaas op zo een manier het leven moest laten.Geen leuk aandenken voor de VP. Zelfs wachten op een gesprek met surinaamse regeringslijders kan dodelijk zijn….letterlijk a sranang volk ei dede ina film!!


  Maak melding

 7. Jullie lullen weer zomaar op waterkant ,waarom eerst de Politie dan de Ambulance ,dat is overal ter Wereld zo hier ook in Nederland is dat de Politie eerst aanwezig is bij plaats Delict en dan de Arts met Ambulance personeel ,als jullie niet weten hoe dat hoort voor dat jullie een mening geven ga maar eerst vragen of checken hoe het zit ,een paar van jullie op waterkant denken dat jullie alles weten zielig zijn jullie .


  Maak melding

 8. Deze man was ooit een fervente ndper en stond vaker in de bres voor de Nationale Duivelse Partij en haar gewetenloze stichter, de vloek van 25 februari 1980. Sinds die periode zijn velen die hem met raad en daad hebben bijgestaan ook door hem gedumpt of spoorloos. Veel revo activisten van die tijd zijn dan ook nu in de hel om kwade mislukte revo geloof in eigen kunnen, wi egi sani, onze eigen ding, onze eigen industrie en allerlei paarse blablabla zoals onze eigen cassave fabriek. Sinds 2010 zijn dan ook vele oerdomme ndper’ s slachtoffer van ddb corrupt misdadig en crimineel rovers wanbeleid. Vaker is gebleken dat daders en slachtoffers bhij berovingen, drugsafrekeningen en moorden, het paarse didibri evangela van moord, drugs en roof belijden in de duivelse zoon didibri. Geen wonder ook dat zoon Dinoboel en Meribakaka ook misdadigers zijn geworden, naast ontelbare ndp oerdomme debiele dwaze idioten ndp dagoe’s. Opa taki, stem dus weer in 2020, oerdom en hersenloos op paars.


  Maak melding

 9. Ongetwijfeld waren er ook “beveiligers ” die zouden moeten weten waar een AED apparaat staat en vervolgens moeten beginnen met reanimeren. Of denk ik weer als een geschoolde Nederlander. Personeel opleiden kan levens redden met de juiste hulpmiddelen.


  Maak melding

 10. Hoeveel AED apparaten zie jij in Paramaribo al je daar een half uurtje wandelt?
  Zeker vier had ik er gezien, maar lagen met kapotte schroeven van de bevestiging in de laadbak van een pick-up. Nee je denkt Nederlands met een AED apparaat. Vraag maar eens aan de forumleden waar dit apparaat voor bedoelt is.


  Maak melding

 11. de ndp bespotter A.K.A Romeo Hoost
  Je reactie’s lijken ontzettend veel op de reactie’s van Romeo Hoost.
  BEN JIJ DAT?????
  Zoniet dan na a sem bong priet oenoe. Voor trauma’s ga je naar de psychiater.
  Laat die fles staan, want alcohol helpt niet.


  Maak melding

 12. De politie komt altijd voor de ambulance. Weet je hoe vaak de ambulance gebeld werd voor onnodige zaken.
  Waarom hebben ze de meneer niet in een auto gezet en gelijk nr EHBO gebracht??
  Regeringsgebouw is 5 min rijden naar AZ.
  Vanuit AZ zie je regeringsgebouw en omgekeerd.
  Neem met deze hitte altijd water mee. Vooral als je wat ouder bent


  Maak melding

 13. Hij heeft zich lettertlijk dooegeregerd aan de VP
  RIP – geen leed meer, Jammer dat zijn vrouw dit heeft moeten meemaken, maar ook gelukkig voor hem dat hij niet alleen was, maar zijn gekiefde bij zich had.


  Maak melding

 14. @Johan. En dat is het probleem! Hebben ze iets goeds, werkt het niet. Die wachters daar hebben geleerd hoe ze mensen boos moeten aankijken en ze een pak slaag moeten geven. Toen ik mn beveiligingsbedrijf daar had en personeel een opleiding wilde geven zijden ze tegen mij : no kon nanga holland sani tap mi yere. Is allemaal triest.


  Maak melding

 15. NO NONSENSE. 3 september 2019 at 20:19
  de ndp bespotter A.K.A Romeo Hoost
  Je reactie’s lijken ontzettend veel op de reactie’s van Romeo Hoost.
  BEN JIJ DAT?????
  Zoniet dan na a sem bong priet oenoe. Voor trauma’s ga je naar de psychiater.
  Laat die fles staan, want alcohol helpt niet.

  Wahahaha, Hoost of niet, maar jouw reachtie’ s zijn identiek als dat van Damsco, Dagoebalsing, Revo en het gros der paarse met ddb schijt gevulde hoofden dwazen


  Maak melding

 16. Wat is het EHBO beleid in sur. Een parlementsgebouw moet toch altijd een gestructureerde permanent veiligheidssysteem hebben. Wordt ook standaard geeist door de brandweerveiligheidsdienst. Hierbij is de EHBO een onderdeel daarvan. We begrijpen dat niet iedereen eerste hulp kan verlenen maar alleen mensen die daarvoor zijn opgeleid. Waarom is toen niet direct de EHBO opgeroepen. Vreemde zaken!!!
  Wanneer je al niet in een regeringsgebouw niet de nodige hulp mag verwachten, waar dan wel? Diep Triest!!!

  De parlementariërs zullen persoonlijk de rekening gepresenteerd krijgen, wanneer ze zelf in de problemen zullen geraken. Kennelijk voelen ze zich momenteel untouchebel of ongenaakbaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.