Zesde editie Suriname Festival grandioos succes

1
Zesde editie Suriname Festival grandioos succes

Het Suriname Festival in Wijkpark Transvaal te Den Haag, mocht afgelopen weekend zeker 40.000 bezoekers verwelkomen. Het festival dat drie dagen werd gehouden is een grandioos succes meldt de organisatie aan Waterkant.Net.

Het festival dat inmiddels 3 jaar achter elkaar in het Wijkpark plaatst vindt, wordt gezien als een aanwinst voor de wijk. Transvaal is een wijk waar meer dan 100 culturen wonen en zit tussen 2 bekende winkelstraten namelijk de Paul Krugerlaan en Hobbemastraat, aldus voorzitter van de organisatie Mairan Sewtahal.

“Het Suriname Festival groeit momenteel uit haar voegen. Wij zijn steeds vernieuwend bezig, en trekken multicultureel publiek” aldus Sewtahal, die aangeeft dat het festival een spin-off is voor lokale ondernemers en bezoekers uit het hele land trekt.

De opening vond vrijdag plaats door de wethouder van Zorg, Kavita Parbhudayal en Raadslid Janice Roopram. Het festival werd zondag afgesloten door de bekende Haagse Urban Kawina formatie PASSION.

1 REACTIE

  1. Ben zondag ff geweest, vond de laatste band ( Passion ) geweldig spelen.
    Maar helaas zie ik geen Javaanse band spelen , terwijl er een heleboel in Den Haag zijn ! Volgend jaar als ik nog leef zal ik er voor zorgen dat deze gasten ook aan de bak komen. Goed georganiseerd complimenten aan Mairin Sewtahal, en zijn achterban.

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.