Gewonden bij zware aanrijding tussen drie voertuigen Kwattaweg

20
Gewonden bij zware aanrijding tussen drie voertuigen Kwattaweg
Foto's: Yash Sheewan Tikai

Vannacht rond 01.30u vond er een zware aanrijding plaats tussen drie voertuigen aan de Kwattaweg ter hoogte van de  Engelbuitenweg. De redactie verneemt dat daarbij minstens 4 personen gewond raakten en per ontboden ambulance afgevoerd zijn naar de Spoed Eisende Hulp.

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren ook ter plaatse om assistentie te verlenen. Dit omdat enkele inzittenden ook bekneld waren geraakt in de voertuigen. Alle voertuigen zijn zwaar beschadigd en moesten door de sleepdiensten afgevoerd worden.

Het verkeer op de Kwattaweg werd door het ongeval ernstig gehinderd. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Deze informatie is nog niet officieel bevestigd dus later meer.

20 REACTIES

 1. Als er 100 aanrijdingen per dag zouden plaats vinden, was het misschien beter voor de samenleving geweest. Had je dan Elke dag 100 auto’s minder op de weg. Want men wil toch vliegen over de weg. Dus misschien helpt dat wordt het dan misschien veiliger voor de overige burgers.


  Maak melding

 2. De duivel heerst in Suriname blijkbaar!! Het is niet normaal meer..elke dag verkeersongelukken. Er moet nu echt een oplossing komen voor dit probleem anders heeft rijdend suriname binnen een aantal jaren de helft van de verkeersdeelnemers naar de verdoemenis gereden!! Waar zijn de instanties die hierover gaan? Je hoort niks vanuit regerings zijde…


  Maak melding

 3. Snap die regering echt niet, want wat zijn ze toch dom…

  Eerst de boetes eens 500% verhogen en voertuig verbeurd verklaren.

  Vervolgens overal WERKENDE Flitspalen/Trajectscontrole’s/en achter elke paal een agent met een snelheidslaser neerzetten, en het begrotingsprobleem is opgelost!
  Zo kan Suriname slapend rijk worden.

  Want dat er vele debielen zijn die altijd en overal veel te hard en onverantwoord rijden dat is nu toch wel bewezen!
  Waareloos volk, hoop dat de schuldigen blijven invalide worden en vanaf hun nek verlamd worden en alleen nog maar door een rietje kunnen eten!


  Maak melding

 4. @ Karma
  Ik snap je punt, maar financieel gezien ben je een ding vergeten;
  als de – vele debielen – als gevolg van de genomen maatregelen hun gedrag gaan aanpassen dan heb je nog wel de kosten, maar niet meer de opbrengsten.
  Ik ken het verhaal van twee achterlijke automobilisten die keihard tegen elkaar botsten, geen letsel opliepen, maar de onschuldige man die van zijn werk afkwam en naar huis fietste dusdanig hard raakten dat hij aan zijn verwondingen overleed.
  Dit vond plaats in in 1983.
  Straf: geen


  Maak melding

 5. Ach je weet toch is weekend. Dan gaat alles naki panja. Veel alcoholisch drinken, roken, snuiven, pilletjes, neuken als beesten en dan over straat vliegen en zweven. Niks aan de hand, leef snel leven toch. Schijt aan alles hebben toch.

  Salaam


  Maak melding

 6. Dit is politiek ! Als de helf bewoners van Suriname een auto heeft dat loopt aardig stemmen voor politieke partijen dus als je wil verkiezing winnen moet je als regering juist boete verlagen en controle op verkeersveiligheid minimaliseren .een dooie hier en daar is te verwaarlozen.


  Maak melding

 7. @ Nathalie
  Zomaar wat opmerkingen die mij te binnen schieten
  1. Capaciteitsprobleem
  2. Er zijn mensen die al vele jaren auto rijden zonder dat ze ooit schade hebben veroorzaakt.
  3. Zijn het niet de examinatoren geweest die te gemakkelijk een rijbewijs hebben verstrekt.
  Zo ja, dan krijg je hetzelfde
  4. Ligt het aan de bekwaamheid om een voertuig te besturen , of aan het gedrag van de bestuurder


  Maak melding

 8. BESTUUR in Su is in het algemeen een moeilijk ding. Dus ook iets op wielen BESTUREN???? HaHaaaaaaa…. Lang leve de Su karakter en SUCCES ermee!!!!!!!!!!!! DOMBO…


  Maak melding

 9. Eerlyk gezegd n feest beleven zonder daroe is n saaie boel zo kom je niet aan je trekken. Dan neem je toch gewoon n nietzuiper mee om die auto te besturen problm opgelost. Ht ligt niet aan d overheid ,ryinstructeur de straten of de electriciteits masten.ht problm is zuipen keiharde muziek n daaraan gekoppeld roekeloos ryden.soso soekoe mankerie


  Maak melding

 10. JEETJE als iedereen zich aan de regels houdt (vooral de politie) dan bedoel ik bekeuringen uitschrijven (het volk SCHREEUWT naar VEILIGHEID) is dat zo moeilijk te begrijpen. Er zijn heel veel auto´s en brom/fietsers op de weg en niet te vergeten schoolgaande kinderen en ja de mama’s, papa’s en oma’s, opa´s die lange afstanden lopend moeten afleggen (GEEN GELD VOOR DE BUS) door zo’n roekeloze, onverantwoorde FLAPDROL (KIP ZONDER KOP)wordt dood gereden of een blije zenuwachtige ¨toerist¨ met of zonder kinderen dit moeten meemaken. Is het ons logo van stommiteit of een chaotische Suriname en niet te vergeten de rovers die ons Land naar de knoppen helpt. Moet er nog meer dievenijzer geplaatst woorden of beton in plaats van een normale schutting (veiligheid voor de kinderen en iedereen op het erf). SURINAMERS WAAR IS DE GOEIE TIJD GEBLEVEN????? DUS R.E.S.P.E.C.T RESPECT DAN KOMEN WE HEEL VER EN DIT GELDT VOOR IEDERE BURGER (GROOT EN KLEIN) ´T BEGINT THUIS, OP SCHOOL EN OVERAL.
  LOVE SURINAME!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 11. Als ze niet hard reden was de schade niet zo groot. 1 zonder rijbewijs hft iemand doodgereden. 20 jaar opsluiten. Andere ramd electriciteitsmast met drinken kop en bedreigt de politie. Ook 20 jaar. als een bestuurder dronken of onder invloed van drugs deelneemt aan ht verkeer. 5 jr opsluiten. Kijk na 1 jaar of er nog aanrijdingen zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.