Fietser dodelijk aangereden door 21-jarige jongeman zonder rijbewijs

23
Archieffoto-gewonde-afgevoerd-ambulance
Archieffoto waarbij een gewonde in het verkeer wordt afgevoerd met de ambulance en NIET van het ongeluk of slachtoffer uit dit bericht.

Het verkeer in Suriname heeft weer een slachtoffer geëist. De 61-jarige fietser Soeroso Kasmo is afgelopen donderdag overleden in het ziekenhuis. Dit nadat hij kort voor aankomst frontaal is aangereden door de 21-jarige autobestuurder Li L. zonder rijbewijs.

De Surinaamse politie van bureau Centrum kreeg de melding van een aanrijding op de kruising van de Cocoslaan en de Weg naar Maretraite tussen een bestelbusje en een fietser. Daarbij is er ook doorgegeven dat er sprake is van persoonlijke ongelukken. 

Bij aankomst op de plek werd de autobestuurder en het slachtoffer Kasmo aangetroffen. De fietser was niet aanspreekbaar. Onderzoek wees uit dat de jongeman over de Eldoradolaan reed komende vanuit de Weyoelaan en gaande richting de Weg naar Maretraite. De fietser reed over de Cocoslaan komende vanuit de Florastraat en gaande richting de Weg naar Maretraite.

De autobestuurder heeft bij het beschrijven van een rechtse bocht richting de Citruslaan echter geen voorrang verleend aan de fietser die op dat moment eveneens een linkse bocht beschreef in de richting van de Citruslaan. Dit met als gevolg een aanrijding. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp, waar hij kort na aankomst het leven liet. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Li L. bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Paramaribo, meldt het Korps Politie Suriname.

23 REACTIES

 1. Ram singh@ en hoeveel gevangenis straf zou je hem geven als er een moeder met een baby van 2 weken in de auto zat, en alleen de baby kwam te overlijden bij de aanrijding.


  Maak melding

 2. Ram Zingt,
  hij is 75 jaar oud en martelde, folterde, verminkte en vermoordde standrechtelijk 15 jonge, onschuldige landgenoten. En het schaamteloze Surinaamse volk beloont hem met het presidentschap.


  Maak melding

 3. Blakka buba 1 september 2019 at 07:57
  Burn the trawlers, burn afobaka dam, burn the ebs dieven, burn sardjoe en al die andere dieven, wij bosland creolen gaan het weer orga…. wat heb jij gesnoven ? Toen jullie de strijdbijl tegen de onderdrukkers moesten oppakken renden jullie uit angst het oerwoud in. Zo laf zijn jullie en nu kom je de internetheld uithangen. Pas maar op dat jouw soort niet wordt uitgerookt.


  Maak melding

 4. Is een ware plaag..hoeveel berichten zijn er al geweest dit jaar..van dodelijke ongelukken met bestuurders zonder rijbewijs.
  Alweer is een onschuldig slachtoffer te betreuren.
  Triest


  Maak melding

 5. Li l is een Chinees. Zo zijn er een heleboel die daar zonder rijbewijs rijden. Waar is de minister die zo een grote bek heeft dat hij het allemaal hard zou aanpakken!


  Maak melding

 6. Li mag straks rustig genieten op de “chinese trawlers” voor de kust van een heerlijk briesje !! Zo werkt het
  nu eenmaal in Suriname !! Neks no fout !!
  Is het busje ook in beslag genomen voor herkeuring ????


  Maak melding

 7. Lets Make Surinam Great Again.

  Beste Lezers.

  Het word tyd dat men strenger gaat moeten straffen om deze fenomeen een halt toe te roepen.

  Er zijn honderden mensen in suriname die zonder rijbewijs deelnemen aan het verkeer.

  Iemand zonder rijbewijs die een doodelijke ongeval veroorzaak mt vr minimaal 5 jaar de bak in.. en een hoge geld boete

  Iemand zonder rijbewijs die toch deel neem aan het verkeer boete mt ook om hoog naar 5000 srd of 7 maanden brommen

  Lets Make Surinam Great Again. (Weg met NDP)


  Maak melding

 8. Het lukt me maar niet, om te zien en kijken naar beelden van verkeersongelukken in Paramaribo /Suriname. Wat permanent zichtbaar is, is dat er weinig of geen wet handhavers zichtbaar zijn terwijl de ramptoeristen , zowat boven op het slachtoffer staan , voor de sensatie . Om een uit de eerste hand verslag, met gekruiste armen , te kunnen geven aan wie t horen wil. Geen een hulpverlener sodemietert ze op , daar ze op een plaats delict niks te zoeken hebben. Afzetlint , weten ze wel wat dat is?


  Maak melding

 9. @ Blakka buba
  Lees het ingezonden stuk van @ Cheffrey ( The Special one ) goed !

  @ Bert is bereid om lucifer te sturen, ik doe ook mijn bijdrage zal benzine voor je kopen mafkees.

  @ Cornelis

  De Mini -ster van JusPol is een debiel omdat te zeggen (beweren ) of, heeft hij zwijggeld van de Chinezen gekregen ???

  Ai baja Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 10. @@@Ivanof Limburg
  Lets Make Surinam Great Again.

  Begin alvast om als voorbeeld te fungeren naar Sur te vertrekken en niet op je luie reet in Limburg zitten zonder je nek uit te steken.


  Maak melding

 11. In de VS zou dit als moord worden aangeduid, met als gevolg jarenlange gevangenis opsluiting. In verworden misdaadstaat, slechts een paar maanden. Zelfs moordenaar ddb loopt vrij rond en vrij het dom paarse volk berovend en bedriegend leidend lijden.


  Maak melding

 12. Chinese Ambassade gaat afkopen. Chinese bijzondere status hebben in Surinaam. Mag alles doen zolang doneer en giften geven. Dan niks aan de hand. Geld belangrijker dan mensen en veiligheid in Surinaam. Heb je vele gelden dan jij ben baas net als Sardjoe, Brunsie, Combé markt, Chotelal, Yokohama, Chinese vereenigingen en vele vele anderen.

  Salaam


  Maak melding

 13. Die wegen zijn ook zo smal daar in de buurt maar dat kan deze jongen zonder rijbewijs niet als excuus gebruiken. Dus lekker in de cel tot bezinning komen hoe het is om een wonderbaarlijke mensen leven af te pakken, op een onverantwoordelijke manier. Ba zuku, ba vinnie ba tjari!


  Maak melding

 14. Zeker zo’n nieuwe Chinees die geen ene moer Nederlands kent en dus ook niet de verkeersregels geleerd heeft. Hij dacht zeker in China te rijden. Daar zouden ze wel raad met hem weten.
  Maar hij is binnenkort weer vrij, want de Chinese ambassadeur hoeft alleen maar aan de bel te trekken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.