Dronken autobestuurder ramt paal en probeert daarna agent te wurgen

21
Archieffoto van omver gereden elektriciteitspaal in Suriname

De Surinaamse politie heeft een 29-jarige dronken autobestuurder in verzekering gesteld nadat hij vlak voor het politiebureau van Santo Boma hij een elektriciteitsmast ramde. Op het politiebureau ging hij vreselijk tekeer tegen de agenten waarbij hij ze ook met de dood bedreigde. Op een gegeven moment nam hij een politieman zelf in een wurggreep meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De verdachte Amietperkash B. nam in de vooravond van donderdag 15 augustus onder invloed van alcohol deel aan het verkeer. Amietperkash reed in zijn auto over de Tampoeaweg en vlak voor het politiebureau van Santo Boma ramde hij een elektriciteitsmast. Hij werd aangehouden en voor een blaastest overgebracht naar het politiebureau waar hij zich agressief gedroeg.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het rijbewijs van Amietperkash ingevorderd voor deelnemen aan het verkeer op de openbare weg onder invloed van alcohol. Bij de blaastest blies hij 670 microgram per liter uitgeademde lucht, ver boven de toegestane 220. Hij is ook in verzekering gesteld voor onder andere poging tot doodslag mishandeling en bedreiging van politieambtenaren.

Voor de objectiviteit is het strafrechtelijk onderzoek tegen Amietperkash overgedragen aan de afdeling Recherche Regio Midden; terwijl het onderzoek van de verkeersovertreding is overgedragen aan de Verkeersunit Regio Midden.

21 REACTIES

 1. Zo mooi ! deze gaat het voorlopig enige tijd zitten voor alle strafbare feiten die hij heeft gepleegd. Ik hoop dat hij zijn rijbewijs nooit meer krijgt want aan zijn gedrag te zien heeft hij geen spijt van zijn levensgevaarlijke stunt.


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again. (WEG MET NDP)

  Mijn vurige wens is .. voor 6 maanden de minister van politie te mogen zijn ..Suriname heeft een sterke man op die post nodig.

  Steeds word er weer benadrukt dat de doorsnee burger geen repect meer heeft voor de politie
  Wat dat betreft heeft de politie die monopolie niet meer in de hand.

  Rijden zonder rijbewijs of rijden onder invloed van alles wat GoD verboden heeft is de normalste zaak in Suriname..

  Diefstal en Roof overvallen zijn ook de dagelijkse tafrelen.. zelf bij de politie thuis breek men tegen wordig in.
  Dat is de reden waarom ik vr 6 maanden minister van Politie wil worden.. die macht monopolie moet weer in handen zijn van de politie

  Lets Make Surinam Great Again


  Maak melding

 3. ik vind dat Parbo, Heineken, Borgoe en al die andere gifbrouwers voor alle door dronkenschap veroorzaakte schade moeten opdraaien. Als drugs en marihuana verboden kan worden, waarom alcohol dan niet? Omdat deze grote gifbrouwers de overheden omkopen!!


  Maak melding

 4. Ach Nathalie. Waar is jouw bewijs dat de overheid. Wordt omgekocht door de drankfabrikanten??
  Wie heeft die drank in zijn keel gegoten. Wie neemt geen verantwoording voor zijn gedrag??

  Juist een walgelijke jongen van 29 want volwassen is deze kleuter niet. Maaaar, zo zijn er zoveel die wat de bloem wat extra geld verdient hebben en dan denken dat ze Bouta zijn. Nog negen maanden. Als het land dan nog niet wakker wordt is het echt een verloren staat.


  Maak melding

 5. Ik zeg keer op keer de verkoper de schenker is medeveranwoordelijk voor degelijke wandaden. De verkoper mag niet iemand vol laten zuipen verkoop resultaten boeken, en zo,n persoon onverantwoord de winkel uit laat lopen, met als gevolg.
  Hij had preventief de wijkagent moeten inseinen. En zo kunnen we heel wat leed besparen, but there where is will is a way.


  Maak melding

 6. Dat was gezellig feesten voor deze madjertjod Amietpersad, niet alleen deze gek maar ook de schenkers van alcohol aanpakken, en de mensen die hem dronken lieten wegrijden. Deze keer was het een paal de volgende keer een paar kinderen naar school.


  Maak melding

 7. Je Kan mischien alcahol niet verbieden maar wel strikte verkoop tyden aan verbinden.
  De overheidt heefd namelyk de plicht zyn burgers in bescherming tenemen,als ze dat niet zelf kunnen


  Maak melding

 8. Het is misschien beter wanneer er een feit gepleegd wordt, dat men de naam niet vermeldt. Het gepleegde feit is erg genoeg op zich. Nog erger wordt het wanneer men bepaalde namen leest en zijn of haar gram kan halen door raciaal bezig te zijn. Je bent een boro man. Je bent niet uitgenodigd op het feestje.


  Maak melding

 9. @ Pakiritigri
  Het valt mij op dat je de laatste tijd veel gematigder bent.
  Je verdedigt je politieke voorkeur nog steeds met verve, dat mag, dat is je goed recht, maar je bewandelt steeds vaker het middenpad.
  Goed zo.
  Voor jouw zal het duidelijk zijn, maar voor sommige forumleden hier niet: ik ben nog steeds geen aanhanger van de NDP.


  Maak melding

 10. Amietperkash heeft door het proberen te wurgen van een politieagent een zwaar misdrijf gepleegd.
  Zuipen en schade aanrichten en wurging is een misdaad. 30 jaar achter slot en grendel. Hij is overduidelijk een moordenaar. Van de straat halen deze zuipschuit.


  Maak melding

 11. NOU NOU, daar gaan we weer met het beledigen en gif spugen. Van oplossingen gehoord en REGELS waaraan men zich moet houden als burgers.
  Regel 1 verboden om op straat te drinken
  2 geen sterke drank en drugs in de auto/straat
  3 voor een winkel op de brom of geparkeerde auto’s met drank op het voertuig met keihard muziek
  bestraffen.
  blijven herhalen of verboden borden neer zetten. daarop een fikse boete voor overtredingen en de schenker moet zijn klant ook in de gaten houden dus ook boeten.


  Maak melding

 12. Ga niet met zo een hoer in discussie iemand heeft epelesie en.is doodgegaan.en die mega zegt jullie dat haar waterval vele mannen epelepsie geven hoe kan je met zo een.kotya discusseren die denken niet.met hun verstand maar wat andets ze komen.heilig over trap er niet in denk aan degene die overleden.is en haar ongezouten mening over haar waterval ,stinkdier.@,nathalie


  Maak melding

 13. Mensen jullie maken elkaar hier uit voor wat dan ook betere Surinamers begin bij jezelf ga niet elkaar uitschelden samen sta je sterk nee jullie gunnen elkaar niks dat is jullie probleem leef en laat leven bewaar je energie voor nuttige dingen maak niet uit welke ras geloof je heb we moeten 1 zijn we zijn per slot Surinamers ongeacht kleur geloof


  Maak melding

 14. Er is niets met rachisme te maken .respect staat hoog in.het vaand .Iemand heeft epelepsie en aan overleden ,maar denk aan de nabestaanden hij is er niet meer wat zegt die fidel @nathalie mijn waterval geef zoveel mannen een Epelepsi praat niet zo ze zijn een dierbare kwijt maar die hond van een wijf loopt te spotten daarom ben ik boos en nu ga ik het zeggen is een achterneef van een vriendin van mij en die mensen hebben het zwaar dus geen raschime maar nadeken,niet met haar waterval verhalenm vies ding


  Maak melding

 15. @Aswin.Je hebt gelijk.
  Dit heeft allemaal met respect te maken.
  Maar dat kennen jullie in dit forum niet.
  Daarom is Su in 1975 in het verderf gestort.
  Daarom kon daarna een randdebiel het land daarna afpakken en het hele volk van mond tot endeldarm penetreren .
  Daarom kon een ongeschoolde kleine drugsdealer zich erop voorbereiden om straks ook president van het bananen republiek te worden. Prematuur noemt jullie toekomstige leider zich al professor.
  Hij is ook al flink bezig om de zware metalen in jullie drinkwater te storten.
  Er is zo verschikkelijk veel shit in het land gebeurd .
  Alles is naar de kloten.
  Jullie schijten in je broek om deze randdebielen weg te jagen maar om elkaar in de nek te kijken vanwege je afkomst daar hebben jullie totaal geen moeite mee.
  Over respect moeten jullie het niet hebben want bij gebrek aan respect voor elkaar heeft alles de afgelopen decennia kunnen gebeuren.
  Bij afwezigheid van vertrouwen in elkaar is het zover gekomen dat zware criminelen over jullie lot beslissen.
  Er zullen toch zeker integere fatsoenlijke sterke mensen in het land zijn die ons land weer op de rails kunnen zetten en ons wat aanzien in de wereld kunnen bezorgen.
  Zolang mensen in Suriname elkaar vanwege hun afkomst zo blijven bespotten en wantrouwen zullen de bouta’s en straks de Ronny’s vrij spel hebben in het land.

  En dan hebben jullie echt geen bal geleerd van de geschiedenis.
  Ooit hebben die bakra’s jullie genaaid.
  Nu doen jullie jezelf de das om.
  Zolang jullie elkaar zo gaan haten gaan jullie steeds dieper in de beerput zakken.

  Het spijt me maar dit moest ik ff kwijt naar aanleiding van alle spot naar elkaar toe welke ik hier tegenkom.
  Er is echt in al die jaren geen moer veranderd.


  Maak melding

 16. Times for Kranti” 1 september 2019 at 17:31

  Je opmerking moet nog beoordeeld worden
  Ik zeg keer op keer de verkoper de schenker is medeveranwoordelijk voor degelijke wandaden. De verkoper mag niet iemand vol laten zuipen verkoop resultaten boeken, en zo,n persoon onverantwoord de winkel uit laat lopen, met als gevolg.
  Hij had preventief de wijkagent moeten inseinen. En zo kunnen we heel wat leed besparen, but there where is a will is a way.


  Maak melding

 17. @klopt abrabroki klink hard maar u heeft gelijk,ging pm een jongen die verdronken is bij een waterval,dan zegt dat ding nathalie dood leuk haar waterval levert mannen een epelepsie daar gaat het over dus heen.en weer gescheld omdat ik degene familie kent en weet wat ze meemaken,loopt dat dier te spotten nathalie heet het zo is het begonnen niet omdat ze mij beledigt heeft ik sta ver boven gaat om een jong kind met epelepsie aanvallen.die verdronken is kun je echt niet spotten daarom laat ik haar niet is nog vers


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.