28-jarige jongeman verdronken in kreek nabij Moengotapoe

5

De 28-jarige St.Clair Kraam is gisteren vermoedelijk verdronken toen hij ging zwemmen in een kreek nabij het dorp Moengotapoe in het district Marowijne. Zijn ontzielde lichaam is later op de dag geborgen en in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

De politie van Moengo kreeg op zaterdagmiddag de melding binnen van een verdrinking te Moengotappoe. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer moet zijn gaan zwemmen in een kreek nabij het dorp. Hij zou op een gegeven moment in de diepte zijn verdwenen.

Nadat het het lichaam van St. Clair dezelfde dag uit kreek is gehaald, stelde een ingeschakelde arts officieel de dood vast, meldt het Korps Politie Suriname.

5 REACTIES

  1. Van waar in hemelsnaam komen jullie met 28? Ai Baja! Soso jokers. Waarom wat plaatsen die niet op waarheid berust? Kijk hoeveel mensen het te zien krijgen.


    Maak melding

  2. Weet je iets niet dan zet het gewoon niet☝ , je hoeft niet de eerste tezijn die het zet op social media.🤷‍♀️ Maar we Long bonk poti gi lanti Fu sinds👀👀👀 terwijl je niet goed geïnformeerd bent😕🙊🙊🙊


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.