Surinaamse mediaman Faried Pierkhan ontvangt Rotterdamse 4 Leeuwenspeld

15
Surinaamse mediaman Faried Pierkhan ontvangt Rotterdamse 4 Leeuwenspeld

De Surinaamse mediaman Faried Pierkhan heeft gisteren de Rotterdamse 4 Leeuwenspeld in ontvangst genomen. Hij kreeg de onderscheiding vanwege zijn bijdrage aan de Diaspora gemeenschap in Nederland middels zijn Radio en Televisie praat programma, welk regelmatig wordt bekeken en beluistert door de gemeenschap in Nederland.

De voordracht werd gedaan door de stichting Satya Dharma en de speld werd uitgereikt door Ron Brekelmans, volksvertegenwoordiger uit Hoogvliet en door Arnold van der Heijde, ceremoniele voorzitter van Satya Dharma Hoogvliet. Dit in aanwezigheid van Ramon Ramsoedit, die daar was namens de president van de stichting.

Faried Pierkhan wordt door Staya Dharma Nederland gerekend als een van de weinige Surinaamse journalisten, die zich kritisch en constructief opstelt en trots is op zijn geboorte land Suriname. De stichting stelt verder dat zij veel eerbied, respect en waardering voor Faried Pierkhan als persoon en journalist heeft.

Pierkhan is de 3de Surinamer sinds 1993 die deze hoge onderscheding heeft gehad.

15 REACTIES

 1. hallo Pirhan,,, je bent altijd zo anti Holland geweest, hoe komt het dat je nou in eens naar Holland vliegt om je cadeau in ontvangst te nemen..

  je hebt zelf vaak gezegd, dat de suri ned als ze in s u r i komen gewoon hun euro moeten uitgeven en niet bemoeien met de binnenlandse aangelegenheden..


  Maak melding

 2. Marcell wat hij bedoeld is dat als je als surined in su bent je rustig moet genieten van je vakantie en niet bemoeien met binnenlandse zaken anders wordt je voor rotte vis uitgemaakt omdat de surined meer kennis van zaken heeft en daar houden de domme suries niet van


  Maak melding

 3. Faried is een Monument wat betreft de journalistiek , ik mag heel graag naar zijn opinie luisteren want hij is een van de weinigen die met constructieve oplossingen komt , wat ik heel erg betreur is dat Saties van
  7 even zich heeft laten afbluffen , en de doek in de ring heeft gegooid
  Ik hoop dat hij voor mei 2020 weer iets van zich laat horen , want hij slaat spijkers met koppen


  Maak melding

 4. Wanneer deze gasten zo trots zijn op hun geboorte land, waarom gaan ze dan niet terug. Wat doen ze nog in Nederland. WW trekken en lekker op je luie reet zitten en pronken op je gebborte land.
  Stelletje mafkezen en landverraders………


  Maak melding

 5. Zou meneer Phierkhan niet beter naar zijn eigen politiek aandacht moeten besteden.
  Waarom is sur naar de kloten gegaan.

  Houdt overal de hand op.
  Natuurlijke hulpbronnen voor een prikkie verkocht aan buitenlandse mogendheden.
  Zwarte vislicentie verkocht aan China.
  Staatskas is leeggeroofd.
  Graai cultuur bij banken.
  Diefstal door bankpersoneels.
  En nog veel meer……………


  Maak melding

 6. @Marcell.
  Ik luister heel vaak naar Farieds K. A. A. K. maar ik heb hem nog nooit horen zeggen wat jij nu beweerd. Staan allemaal op YouTube. Kan je vertellen in welke uitzending hij dat gezegd heeft. Je schrijft vaak. Zal toch minimaal 1 uitzending zijn waar je naar kan verwijzen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.