Tiener te water geraakt en verdronken in Suriname

7

Een jongen van ongeveer 13 jaar oud is donderdagochtend rond 09.00u te water geraakt en verdronken in het binnenland van Suriname. Het ongeval vond plaats in het dorp Dan in het district Sipaliwini. Hoofdinspecteur Ulrich Tjin Liep Shie, regiocommandant Midden- Suriname, bevestigt de verdrinking tegenover Waterkant.Net.

Hoe het slachtoffer precies te water is geraakt was op het moment van schrijven nog onduidelijk. Wel is bekend dat hij een epilepsiepatiƫnt was en toen hij te water is geraakt, hij meteen in de diepte moet zijn verdwenen.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Het ontzielde lichaam is nog niet geborgen. Zodra er meer informatie is wordt dit bericht aangevuld.

7 REACTIES

  1. Weer bek verlegen staat nergens dat het epelesie aanvallen opwekt weer een spottende aap notabene heeft die jongen een ziekte hij mag zelfs zwemmen het is niet in te schatten maar altijd met een begeleider vragen.jullie zich af waarom ik zo vel bent ,zelfs googlen is moeilijk hebzuchtig op antwoord tegeven


    Maak melding

  2. @ nathalie je bent een ziek wijf met dierlijke gedrag om te spotten zie nou niet maar.lijkt een ongevoelige ziek wijf hoe durf jij dat te schrijven.van jou ordinaiere gedrag tuurlijk heb jij geen zin om mijn puzzeltjes op te lossen je denkt met tussen je.benen vies wijf ben je kan niet.om lachen je bent vies ongevoeligen hersenloos


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.