7-jarig meisje misbruikt door 14-jarige neef in Suriname

25
politie Suriname

Een 7-jarig meisje is maandagavond misbruikt door haar 14-jarige neef in het district Para, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag. Dit gebeurde in een kamer van het huis waar het slachtoffer woont, nadat zij tijdens het spelen op het erf naar binnenliep om water te drinken.

De krant laat weten dat toen het meisje naar binnenliep, haar 14-jarige neef die naast haar woont, haar achterna ging. Toen zij in de woning was bracht haar neef haar naar de kamer en trok haar ondergoed uit. Vervolgens pleegde hij seksuele handelingen met haar.

De politie kreeg de melding en ging naar de plaats voor onderzoek. Volgens de krant is bij aankomst van de politie de jeugdige verdachte echter niet aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

25 REACTIES

 1. Een geboren pedofiel in deze familie. Hij zal wel meer slachtoffers maken. Deze jongens van 14 jaar moet zeker naar Opa Doeli. Wat voor soort opvoeding heeft hij gehad?
  Wat erg voor dit kind. Traumatiserend.


  Maak melding

 2. Een moment van onbedachtzaamheid ,een moment van geilheid en het niet onder controle kunnen houden, zorgt ervoor dat het leven van alle betrokkenen op zijn kop word gezet .Allereerst het slachtoffer en dat is dat arme meisje. Jong en nu al getekend. Dan heb je de ouders van deze jonge boef. Welke ouder staat op zo een zoon te wachten? Vervolgens heb je de ouders van dat meisje die ook een zware klap krijgen toebedeeld. Een jongen van 14 weet bliksems goed wat hoort en niet. Hoelang heeft deze boef met deze walgelijke gedachten rondgelopen? Kinderen mag men lijfelijk niet straffen. In dit soort gevallen ,zou het wel goed zijn binnenskamers en uit het zicht van camera’s deze lummel een flinke koti go te geven. Eerst wan koti go ,dan baka dati wo tak’ moro fara. (neem mijn tip niet over ,want het mag niet). Sterkte aan het meisje en we mogen uitgaan van goede opvang en begeleiding voor haar.


  Maak melding

 3. Jemig begrijpend Nederlands wat ik al eerder aankaarte is ver te zoeken bij dit soort mensen.op dit forum,sommige .Hij heeft haar niet verkracht hij heeft sexuele handelingen met haar gepleegd en moet behandelt worden jullie zitten misschien met een trauma dit was er al bifo,bifo ken je nog huisje spelen ,en achter een kippen ren .
  sexuele handelingen doen met de buurmeisje,jongens onderling niet allemaal mekaar penis naar buiten halen en meten wie de grootste heeft,heeft niets met homosexuality te maken.k inderen doen dat alleen werd er niet over gesproken maxi linder is toch ook door haar oom verkracht ze was 13 jaar die is ransig en een pedofiel ,maar ja wat als men die jeugd geen sexuele voorlichting geven en als domme ganzen reageren.bv van de vader of bijvader geleerd hoe bekrompen kan je zijn om zo na te denken ,misschien zijn jullie slimmer maar stel wat ik niet denk ooit in problemen zou zijn sommige van jullie niet als advocaat willen hebben sorry julllie lezen maar begrijpen het niet ,sommige niet allemaal. Lees ik weer een pedofiel geboren want een klinkklare onzin van denken ,vragen jullie zich af waarom wij nooit verder komen altijd advies van de witte man omdat,sommige niet zelfstandig kunnen,werken nog denken


  Maak melding

 4. @Boeboew bit Sjorie
  “Wat erg voor dit kind. Traumatiserend”
  @ Pakiritigri.
  Volledige posting
  In jullie posting spreekt de walging uit die jullie voelen voor zo’n jongen.
  Maar het woord -traumatiserend-.
  Als we daar stil bij blijven staan en ik heb het in eerdere postings mbt soortgelijke gevallen al eerder aangegeven, dan wil ik die jongen niet direct met de grond gelijk maken.
  Indirect misschien, als hij dit inderdaad uit ordinaire geilheid heeft gedaan.
  Maar ik sluit niet uit dat hij op jonge leeftijd zelf al is misbruikt door een tante (of oom).
  Hij heeft hier een trauma aan opgelopen en kan er niet mee omgaan.
  Natuurlijk en daar zal iedereen het over eens zijn, is dit verschrikkelijk voor dit kind.
  Verhuizen, als dit al kan zal zeker moeten gebeuren en natuurlijk hulp van deskundigen.
  Echter als die jongen alleen gestraft wordt zal dit later weer gebeuren.
  Trauma is niet verwerkt
  Misschien redeneert zo iemand: ik ben gestraft dus ik kan weer doen wat ik wil.
  Nee, hij moet onderzocht worden en hulp krijgen mocht dit nodig zijn.
  Maar ja, dan komen we weer uit bij -geld-.


  Maak melding

 5. Ik weet niet of de politie neef zou meenemen of mij. Ik hoop dat hij zichzelf van kant maakt dan zijn we in 1 keer van hem af.
  Ik maak geen grappen met mijn kinderen. gemeen bekend.


  Maak melding

 6. Ai Pico,

  Voor een bepaald gedeelte deel ik je kijk op deze situatie. Het spreekt voor zich dat deze jongen een bepaald traject zal moeten doorlopen in het kader van resocialisatie. Hij is dader maar in het verlengde heeft hij zich ook gedegradeerd tot slachtoffer door zijn handelingen. We kennen zijn socialisatie niet ,maar zijn daad is wel naar voren gekomen. Het is een misdrijf. De enige verzachtende omstandigheid is jeugdigheid. Aangezien de meeste jongeren dit soort feiten niet plegen ,moet er wel iets aan de hand zijn. In het kader van ontdekking en opkomende seksualiteit , wat natuurlijk gebeurt ,bestaat het toch niet dat men deze extreme stap maakt. Het feit dat het wel geschied is , zou je daaruit kunnen concluderen dat er iets gewoon niet klopt qua opvoeding. De hulpverlening moet daar maar achter zien te komen. Maar dan nog, is een persoon van 14 hetzij meisje of jongen, niet gek. Als het zo zou zijn, dan zou je iedere dag het nieuws kunnen doornemen en dit soort berichten lezen.


  Maak melding

 7. Maar als jij ben jongetje van 14 jaren. Voor zover ik weten op die leeftijd gaat nooit kleine meisje van 7 jaren zo aantrek voelen. Meestal wil dan meisje die moet hebben tenminste bobie. Ik niet begrijp hoe kan zo klein meisje seksueel aantrekkelijk vinden, moet beetje ziek zijn.


  Maak melding

 8. Eerst waren het ouderen die verkracht werden daarna werden tienermeisjes verkracht daarna werden kinderen verkracht nu misbruiken kinderen elkaar is nu afwachten tot straathonden de voorpagina halen


  Maak melding

 9. Ik ben Totaal niet verbaasd door dit soort berichten. Grootste boosdoener is internet dat boordevol staat met porno en sexgeweld. Al vroeg leert men te surfen over het net zogenaamd voor de algemene ontwikkeling. Aan de andere kant is de klederdracht van onze jonge meiden van dien aard (schaars gekleed en vaak alleen in een topje) dat een uitnodiging voor een likje melk niet wordt overgeslagen. Moeders zijn niet geïnteresseerd in de opvoeding van hun kroos.


  Maak melding

 10. Hiervan krijgt t arm kind zeker een trauma. Als ze niet goed begeleid wordt,trauma der hele leven lang. Is mij op 9 jarige leeftijd overkomen door mijn zg pleegvader in een pleeggezin. Ben nu een volwassen vrouw van boven de 45 jaar.


  Maak melding

 11. Mi kon weri ,ai boi

  Ik blijf het zeggen , ouders hou je kinderen goed in de gaten.
  De daders van de deze schandalige praktijken komen niet van verre.
  Die ellendelingen zijn alleen met die zaken op hun telefoon bezig.

  Het gebeurde is niet van nu .
  Ik ken gevallen waarbij stiefvaders,oom en neven deze rot streken uithaalden.
  Ik was scherp met mij kon dat niet gebeuren.

  Deze neef moet naast de straf die hij zal krijgen, gewoon verstoten worden. Hij moet als een paria behandeld worden.


  Maak melding

 12. tegenwoordig is het bijna normaal, de meeste moeders hebben het verdomt moeilijk met geld.. hebben vaak vele buiten mannen, deze kinderen zien letterlijk wat er in huis gebeurt vervolgens gaan ze zelf experimenteren hoe het uitwerkt..

  waak doen de mensen het in bij zijn van de kinderen zelf..


  Maak melding

 13. Er heerst een trend in patata kondre,kinderen vanaf 10 jaar gaan jongens pijpen en dat is bekend.
  Daarom zijn ze altijd met groepjes bezig,kinderen kun jij niet in de gaten houden als vader en moeder moeten werken.
  En daardoor krijgen de kinderen de gelegenheid om alles te doen wat ze willen,het zij zo.
  De ouders zijn blij als de kinderen buitenspelen met anderen zodat zij hun hoofd een beetje kunnen lichten.


  Maak melding

 14. Grootste boosdoeners zijn al de dominees te beginnen met krassi meyer met zijn sperma dopingen, ze willen geen sexuele opvoeding want kinderen gaan meteen vertellen wie wat deed.


  Maak melding

 15. Het zaadje was al geruime tijd ingeplant in zijn hoofd, door wat hij gehoord en gezien heeft. Een veilge sexvrije omgeving is erg belangrihk voor kinderen.

  De oorspronkelijke Picolaas.


  Maak melding

 16. @Aswin, sorry hoor sexuele handelingen kent vele vormen waaronder de daad. En dat huisje spelen ding waarover jij praat was misschien in jou tijd zo. Maar ik dacht t ff niet dat dat huisje spelen is. Misschien kon dat in JOUW kringen zo gespeeld wirden. Vraag menig surinamer, en ik denk niet dat ze het met je eens zijn.
  En sexuele handelingen hoe miniem of ver het ook rijkt, is een crime voor een kind. If a be de joe pikieng nooit joe bo tak so!!!

  Ik hoop dat er gepaste begeleiding komt voor het meisje, en die jongen mag het knap ontgelden. Inclusief mentale hulp. Want er zit een schroef los dat hij dat heeft gedaan. A no eeuwig opvoeding anga ouders sa tja neng.
  Social media, vrienden, maatschappij, alles kan ertoe bijdragen dat hij deze zieke daad heeft verricht.


  Maak melding

 17. Die jongen wilde bal spelen terwijl er nog niet eens gras groeit op de mat. De jeugd heeft zoveel haast om te naaien, den krasie tumsi. Al die halfnaakte dames in die schudde bobi en bille videoclips laten die hormonen ook op hol slaan van die kinders.


  Maak melding

 18. @shaila deels misschien gelijk maar geloof mij dit was er al en ze is zelfs meegegaan dat is anders dan verkrachting maar ze doen of het nu pas aan de orde is daarom ben ik fel en tuurlijk was het bifo bifo ik lees dat andere schrijven ik.heb het.meegemaakt wel shaila als ik.jou moet vertellen wat ik.heb meegemaakt,maar de bijbel zegd schut het stof en.ga verder heb ik ook gedaan ophra winfrey, mary j blide zijn verkracht waar staan ze nu ,maxi linder.is ook verkracht maar heeft toch een.leven.gehadaar de meeste surinamers blijven in het slachtofferrol daarom reageer ik zo en tuurlijk als het mijn kind was zou ik.het niet leuk.vinden maar je.kunt je hele leven niet blijven zeggen.ik ben aangerand nee ga hulp zoeken heb ik ook.gedaan geef het een.plek,diploma maar zit niet het slachtoffer te spelen,wat zeg men nu ik.heb respect voor jou je bent geestelijk sterk ik zou dit niet kunnen ,ik ben niet aangerand maar andere dingen die de mens zo.gebruiken om niet te werken ik leef niet met wrok heb alles een plek gegeven en hun zijn harstikke dood ik leef.fijne dag shaila ,het leven is overwinnen ,een leerschool,en.probeer het goede uit te halen en.ik.bedoel u niet maar ze lezen.wel maar begrijpen niet ook iets.ik ben trots shaila dat wat ik.heb meegemaakt dat iedereen zegt petje af ik zat niet in.een hoek.da libie switie en niemand is te vetrouwen en dit meisje.is zelf meegegaan wij leven ook in een andere tijd waar ze vroeg sexueel actief zijn wij speelden gewoon huisje ect nu neuken.ze en vragen ook geld ,jongens ook en liegen over hun leeftijd shaila .ze vinden.is maar een getal en als je niet meer geeft beginnen ze met chanteren kan je zoveel uitleggen maar jammer dat het zo moet en die jongen moet behandelt.worden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.