Twee volwassen mannen vast voor misbruik 16-jarig meisje

22
Twee man beschoten bij woningroof door vier criminelen, verdachte aangehouden
Arrestatie team van de politie in Suriname in actie.

De Surinaamse politie heeft twee volwassen mannen aangehouden voor misbruik van een 16-jarig meisje. Dit vergrijp gebeurde toen het meisje en haar vriendje van 17 aan het flirten waren op het terrein van SOSIS. De 28-jarige Clarence W. en de 30-jarige Gregory P. zijn daags na het gebeuren door het Arrestatie Team in de kraag gevat en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voor gekomen, dat het meisje en haar 17-jarige vriend naar het sportcentrum waren gegaan om te flirten. Aldaar werden zij overrompeld door twee mannen van wie een gewapend was met een vuist vuurwapen. Onder bedreiging met het wapen werd de 17-jarige vriend weggejaagd. Daarna hebben de twee criminelen het meisje misbruikt, aldus de politie.

Gregory ontkent dat hij zich vergrepen heeft aan het meisje, terwijl zijn kompaan Clarence wel toe geeft dat ze beiden de tiener misbruikt hebben. De twee mannen zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

22 REACTIES

 1. Er is geen sprake van “misbruik ” dit is keiharde verkrachting van een minderjarige meisje. De geestelijke gestoorde verdorven daad van deze twee mannen laat zien waaraan ze de hele dag aan denken….sex sex sex uiteindelijk is het verkrachting geworden. Ik haat zulke Achterlijke praktijken. Zijn ze niet bang dat iemand hetzelfde kan doen bij hun zusjes!?🤬🤬🤬😡


  Maak melding

 2. Wacht even: wie zegt dat gajadien niet in troebel water wil vissen en ten tweede staat er in hoofdletters: OPEN BRIEF. Is dat niet een signaal van publicatie?. Met cc o.a. Naar Starnieuws?


  Maak melding

 3. Deze 2 pedofielen, horen voor 30 jaar de cel in, hierna voor de piranha’s gooien. Zouden wij het leuk vinden als hun zusje, nichtje dit was overkomen??? Deze gasten zijn verdorven, horen uit de gemeenschap verwijderd te worden. Zijn een gevaar in onze samenleving. Kinderen in hun straat zijn ook niet veilig. Ze zijn beiden seksueel gefrustreerde waardeloze loopse criminelen. Castreren deze bavianen. Deze 16 jarige moet onderzocht worden op HIV en een zwangerschapstest doen.
  Waardeloze loopse criminelen.


  Maak melding

 4. NDP spotter heb jij niks belangrijk te typen ,ga maar iets nuttig doen wordt jij niet moe ,om vaak mensen de schuld te geven van dat het NDP gasten zijn ,ik vindt het erg voor dat Meisje en Haar ouders dat zoiets gebeurt deze gasten moeten flink gestraft worden ,en jij loop alle maar te typen dat het NDP gasten zijn ,dus alles wat in Nederland gebeurt is Meneer Rutte ,NDP spotter,jij bent een beetje zielig vriend


  Maak melding

 5. Als deze IDIOTEN hoge nood hadden , kunnen ze een gat van 10 cm diep in de grond boren , en hun leuter in stoppen dan hebben ze DE HELE WERELD AAN HANGEN ..
  een kleine waarschuwing doe dat NIET op straat een dolle gek zonder rijbewijs kan je plat rijden en trouwens veilig vrijen doe ie niet op straat de meeste Idioten rijden zonder rijbewijs .
  Een wijze raad van boven Commewijne


  Maak melding

 6. @picolaas. Volgens mij zijn ze inderdaad niet vies voor nee,gezien hun geaardheid. @boeboe. Dat kind zou inderdaad goed onderzocht moeten worden . Wat een ellende!


  Maak melding

 7. Weer het leven van een jong meisje verpest !!
  En wat doen de rechters straks?? 2-jaar straf onder aftrek van tijd in voorarrest !!
  Gewoon ook de foto’s van deze “verkrachters” publiceren !!
  Sranag e trong wang Sodom en Gomora !!


  Maak melding

 8. De strafmaat moet beslist omhoog.
  Niet naar Accra sturen , maar naar Saoedi-Arabië.Daar kom je nooit meer de cel uit plus flinke lijfstraffen.

  Hebben deze honden geen kinderen?


  Maak melding

 9. Vreselijk!
  Levenslang voor het traumatiseren van deze jongeren.
  Hoop dat ze goed opgevangen worden.

  @ keffertje the lowest one
  Lachmon was afkomstig uit een land waar vrouwen ook niet veilig zijn.
  Waar één meisje, door een hele bus mannen wordt verkracht en daarna in brand wordt gestoken.

  Allebei de zaken weerzinwekkend!
  Heeft niks met racist en realist te maken.


  Maak melding

 10. Singh wie heeft Rubia toen verkracht na te zien ,Wan Pipel ,wie was Toen aan het Hoofd en wie waren die Daders weet jij dat niet ,en als jij het niet weet dan zal ik jouw nu vertellen wie het waren het waren 5 Hindoestaanse jonge mannen ,dus wie zijn de Racisten vul het maar zelf in ………………………..😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡jouw soort ,


  Maak melding

 11. Alweer die oerdomme reactie’s van mensen, die uit de boot zijn gevallen. Wat gaat een meisje van amper 16 stiekum op een sportveld in de vroege ochtend zoeken ?? Nodig je vriendje thuis uit en laat hij op een beschaafde manier kennismaken. Weleens gehoord van tiener zwangerschap ?? Overigens dit heeft totaal niks met politiek te maken, maar OPVOEDING !! DOMBO’S


  Maak melding

 12. Hai ,

  Johan ten eerste Opvoeding heeft totaal nix mee te maken ,ten tweede ben j niet jong geweest het zijn tieners had jij niet van de wildste fantasieën in j jongeren jaren of was j zo goudeerlijk naar j ouders/verzorgers tu du m 1 lol ok.
  Die tieners mogen gaan en staan waar z willen.
  Die gozers/dagoes zijn honds brutaal ,Ik wist wel dat er dagoes rond liepen in Suriname maar ik ging ervan uit dat er minder zwerf dagoes rondliepen ach ja er komen steeds meer zwerf dagoes bij .

  Inderdaad d gozers hebben vast en cker zusjes of nichtjes in hun familie hu zouden zij het vinden …..???????
  Hang ze aan een boom en steek elke dag een stok met naalden steeds dieper en dieper in hun ASS en hun plasgaatje .

  Dat meisje is getekend 4 de rest van haar leven

  Vraagje waar is die vriend van dat meisje heeft d aangifte gedaan bij de politie ??????
  En heeft / hebben d 2 nog iets of nix


  Maak melding

 13. @@#Jeffrey
  Lachmon eerste vrouw was een nergerin. Dus wilde hij geen racist zijn. Maar bij iedere verkiezing hield hij de hindoestanen voor van, kijk uit voor de negers want als zij de verkiezingen winnen, gaan ze op rovers pad heen. Ze gaan niet alleen roven maar zullen de hindoestaanse vrouwen en hun dochters ook verkrachten. En zo probeerde hij iedere keer de hindoestaanse gemeenschap op stang te jagen. Hij zelf zat lekker met Pengel en trawanten te drinken en te eten. Wat een dolle pret was dat.
  Met de onafhankelijkheid van sur gaf hij hindori de push om over te stappen naar de nps om de onafhankelijkheid van sur te kunnen realiseren.
  En wat doet hij vervolgens dan.
  Na de onafhankelijkheid joeg hij weer de hindoestaanse gemeenschap op om naar nederland te vluchten om je vrouwen en dochters in bescherming te nemen. Daarna kreeg je een overmacht van de negers in sur en was einde oefening.
  De laatste oordeel laat ik een ieder voor zichzelf om dat in te vullen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.