Training ‘Basic Business Skills’ LVV-personeel afgesloten

2
Training ‘Basic Business Skills’ LVV-personeel afgesloten
Foto: (c) Nationaal Informatie Instituut

De tweedaagse training ‘Basic Business Skills’ voor het personeel van de diverse onderdirectoraten van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) in Suriname is vrijdag afgesloten. Deze cursus is verzorgd door het ministerie van Arbeid in samenwerking met de Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE).

De training had als doel de deelnemers tools aan te reiken in leiderschap, communicatie, verandermanagement en ethiek. Deze skills worden door organisaties gebruikt om te gaan naar professionaliteit. LVV-minister Rabin Parmessar heeft bij zijn aantreden aangegeven het personeel adequaat en bekwaam te willen maken middels trainingen teneinde bij te dragen aan het realiseren van de vastgestelde beleidsdoelen.

De Surinaamse minister bedankte de trainers en het ministerie van Arbeid voor het willen verzorgen van deze cursus en deed meteen het verzoek om dit jaar nog beschikbaar te zijn voor het overige personeel. De cursus werd afgesloten middels, een korte motivatie sessie en de uitreikingen van certificaten, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

2 REACTIES

  1. Basic skills training moet je al gedaan hebben voor je ingehuurd wordt gedeelde van de recruitment. Ministerie van LVV is een van de meest overbezette onproductieve ministeries zelfs de persoon die schoonmaakt beweegt als bevroren malassie.


    Maak melding

  2. Hopelijk komt er ook een training voor gevorderden en ver gevorderden en masters.
    Anders is dit water naar zee dragen. EU landen maken geen grappen. Hou je insecten en verdelgingsmiddelen in eigen land. Dit moet niet alleen te maken hebben met export. In eigen land hoort LVV ook de producten te controleren die de gemeenschap aan het nuttigen is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.