Ondernemer niet te spreken over publiek maken van excuusbrief door dc

18
Ondernemer niet te spreken over publiek maken van excuusbrief door dc
Eric Grauwde

De Surinaamse ondernemer Jairadj Gajadien is niet te spreken over het feit dat een excuusbrief van hem aan districtscommissaris Eric Grauwde, door het commissariaat naar buiten is gebracht. Gajadien noemde Grauwde eerder een racist, maar schreef een brief waarin hij zich verontschuldigt voor deze eerder door hem gedane ‘emotionele en niet-gefundeerde aantijging’. De brief werd zaterdag op de Facebook pagina van Bic Paramaribo Zuidwest geplaatst (foto onder).

Volgens Gajadien heeft de dc de brief openbaar gemaakt, terwijl die niet bestemd was voor publiek. Tegen dagblad De Ware Tijd zegt de ondernemer hierover: “Grauwde heeft zich als een klein kind gedragen. Hij moet zich eigenlijk schamen, hij is een dc niet waardig.”

Gajadien ligt al maanden in de clinch met Grauwde, die de vergunning van Gajadien’s Intercity Dancehall Pont heeft ingetrokken. Grauwde liet eerder weten dat er een vergunning aan Inter City is verleend om een kermis te organiseren. Er worden daar echter ook shows georganiseerd en is er ook een discotheek op de plek opgezet, hetgeen niet conform de vergunning is.

De evenementen locatie was op Facebook een wraakactie gestart tegen Grauwde die hij ziet als een verlengstuk van de NDOP en de regering. Middels verschillende postings beschuldigde hij de Surinaamse regering van corruptie en wanbeleid.

Dat Gajadien boos is op de dc blijkt ook uit een posting zojuist op zijn Facebook pagina, waarin gezegd wordt “Wij gaan om 6 uur live…Dc Grauwde wordt straks ontmaskert met zijn leugens.. Ook een paar Neppe Journalisten gaan we ….ontmaskeren … De strijd is weer begonnen… ……Dus blijf standby…..

18 REACTIES

 1. Wat een waardeloos figuur, schijnt een familie kwaal te zijn. Alleen heeft deze niet door dat hij geen assembleelid is, dus niet ontschendbaar. Geschrokken dat er een strafklacht tegen hem is ingediend, is hij snel in het geheim in de pen geklommen. Hij is vergeten dat als je iemand publieke beledigd jij je verontschuldigingen ook publieke moet aanbieden. In elk geval ben ik niet geintereseerd in de volgende ronde van zijn vuilsmijterij. De rechterlijke macht zal wel met hem afrekenen.


  Maak melding

 2. Weet niet of de DC een racist is maar weet wel dat 90% van die gasten die voor hem werken sjoemelen en giften aannemen. Eind in zicht voor ze. bij Strijk deden ze dat en bij Pollack erger. Waren rotte appels van NPS


  Maak melding

 3. wie eerlyk is weet dat wy een vorm van apartheidt ontwikkeld hebben door etnische wyken te cre’eren en dat heefdt met de tydt gevolgen,want dat gaat gepaardt met racisme


  Maak melding

 4. Net als zijn naamgenoot de parlementariër Gajadien probeert deze straatvechter Gajadien alles goed te praten dat sowieso niet door de beugel kan. Hij ontplooit initiatieven die tegen het bestemmingsplan van dat gebied ztegen in gaan. Onder een regering van NPS en VHP heeft hij onbelemmerd zijn gang mogen gaan met illegale activiteiten. Thans komt hij de DC op zijn weg tegen en dan slaan de stoppen bij hem door. Zijn excuses naar de DC waren niet gemeend. Hij denkt dat hij in het openbaar de DC kan beledigen en in zijn gedachtegang mag de DC zijn excuusbrief niet publiceren zodat de samenleving notie van heeft.


  Maak melding

 5. @ndp bespotter, niet de ndp voldoet aan geestelyk en moreel verval maar jy voldoet aan de maatstaven van
  Als het goedt gaat hoor je niks, en als er iets slechts in de samenleving plaats vindt dan weet jy het gelyk een plek tegeven ,kan zyn dat je een post traumatische stoornis heb opgelopen, ergens tegen een NDP vlag opgebotst ofzo
  Hoe komt het dat Suriname de meeste welvaart heeft gekent, na 1980 zonder ontwikkeinghulp


  Maak melding

 6. Wacht even: wie zegt dat gajadien niet in troebel water wil vissen en ten tweede staat er in hoofdletters: OPEN BRIEF. Is dat niet een signaal van publicatie?. Met cc o.a. Naar Starnieuws?


  Maak melding

 7. Deze luizenkweker van een Gajadien moet zich diep schamen. Hij denkt dat hij God in Frankrijk is.
  Hij zal zich aan de regels moeten houden of krioelt het van daal in zijn bovenkamer???? Hij is totaal de weg kwijt. Hij denkt dat hij heel wat is. Regels zijn regels. Alle vergunningen intrekken zou beter zijn, dan gaat hij hard op zijn smoel. Hij vertoont ordinair gedrag. Juist hij als volwassenen zou het goede voorbeeld moeten geven. Schaamteloos.


  Maak melding

 8. Rbrown 26 augustus 2019 at 23:57
  @ndp bespotter, niet de ndp voldoet aan geestelyk en moreel verval maar jy voldoet aan de maatstaven van
  Als het goedt gaat hoor je niks, en als er iets slechts in de samenleving plaats vindt dan weet jy het gelyk een plek tegeven ,kan zyn dat je een post traumatische stoornis heb opgelopen, ergens tegen een NDP vlag opgebotst ofzo
  Hoe komt het dat Suriname de meeste welvaart heeft gekent, na 1980 zonder ontwikkeinghulp

  Ai dwaze, debiele idiote aanhangers van het onrecht en de leugen in de duivelse zoon van ddb. terecht zijn alle ndper’ s blind en doof voor het gevolg van hun oerdomme stemkeuze. opa en oma taki ach ze zijn ddb gestoorde paars knettergekke debielen enne rBrown is de allergrootste paars blinddove ezel op dit forum om dat niet te willen inzien of te erkennen. Opa taki, zoon en stiefzoon trong leki pa en stiefpa, alsook het gros der paarse paria’ s. Oma taki ai motjo Lena laat haar eigen dochters hoereren, ze is een djadja ndper die ervan uitgaat dat neks no fout, zolanga a no mie, leki baas. Opa taki, zelfs een mier is van nature duizendenmalen in het kwadraar wijzer dan deze paarse zielepoot en debiel rBrown. Ai tjies gratis rijst met bb nanga paarse schijt foe njang, daarom eng tongtong verschrompel leki wang pinda.


  Maak melding

 9. waarom is het tegenwoordig gewoon om de griekse Y te gebruiken inplaats van IJ ????

  als je nederlands schrijft doe het dan zoals je het op school hebt geleerd.


  Maak melding

 10. @ bespotter, ik denk dat er een misverstandt is want ik heb een riant inkomen en ik ben niet van enig politiek party maar ik constateer een trauma by jouw dus wil ik het hierby laten ik ben
  Rbrown


  Maak melding

 11. @Rbrown Hoe komt het dat Suriname de meeste welvaart heeft gekent, na 1980 zonder ontwikkeinghulp. Is absoluut niet waar wat u zegt ! Suriname heeft miljarden guldens aan ontwikkelingshulp ontvangen van Nederland. Dit geld is na de jaren 80 uitbetaald en met dit geld heeft de Surinaamse dictator lange tijd de goede sier mee kunnen maken door grote projecten neer te zetten. Nu weet ik dat u een haat koestert tegenover het Westen maar ga geen feiten aanvoeren die onjuist zijn. Over de schuldigen van de slavernij wordt ook zoveel leugens verteld. Het waren de Afrikaanse stamoudsten die de slavenhandel mogelijk gemaakt hebben.


  Maak melding

 12. Rbrown 27 augustus 2019 at 06:27
  @ bespotter, ik denk dat er een misverstandt is want ik heb een riant inkomen en ik ben niet van enig politiek party maar ik constateer een trauma by jouw dus wil ik het hierby laten ik ben
  Rbrown

  Trauma of niet, je bent een na dagoe partij aanhanger. Een partij waar onberechte moordenaars, een bij verstek veroordeelde drugscrimineel, staatskasrover, kortom een misdadiger de macht is gegeven door dwaze debiele idiote aanhangers. met z’n alleen zijn zij verantwoordelijk voor het geestelijk en moreel verval. En riant inkomen of niet, Boefdraad en zijn baas beroven land en volk en knechten gelukkig die paarse paria’ s die het verdienen om te lijden voor hun misleider en onderdrukker, de duivel ddb in mensengedaante. Weinigen komen op tegen het onrecht ddb sinds 1980 de vloek van land en volk en sinds 2010 de vereerde aanbeden afgod van dwazen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.