Terreinwagen ramt elektriciteitsmast na aanrijding

9
Terreinwagen ramt elektriciteitsmast na aanrijding

Deze terreinwagen ramde vrijdagavond een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS), nadat hij door een andere terreinwagen was aangereden. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Flora- en Gijsbertusstraat en er raakte één persoon gewond. Door de schade aan de mast zat de buurt zonder stroom.

Een van de terreinwagens reed over de Florastraat terwijl de andere over de Gijsbertusstraat, een voorrangsweg, reed. De terreinwagen die over de Florastraat reed, verleende geen voorrang, met als gevolg een botsing, waardoor de benadeelde tegen de mast aankwam.

Een inzittende uit de wagen van de veroorzaker raakte gewond en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling. Beide wagens hadden aanzienlijke schade en moesten met de sleepdienst worden geborgen.

De Surinaamse politie en medewerkers van een verzekeringsmaatschappij waren ter plekke voor onderzoek.

9 REACTIES

 1. Het moet hoek Hecuba/Gijsbertusstraat zijn. Ondanks de drempels in de Hecuba straat, vliegen gewoon overheen. Sinds ik daar woonde was het raak op die hoek.


  Maak melding

 2. Ik heb ooit de film Dead Race 2000 gezien met David Carradine . Een film om direct te vergeten. Ik denk dat ik een film kom maken in Suriname getiteld Dead Race 2019. Mijn voordeel. Ik hoef geen acteurs te betalen, die zijn gratis. Het enige wat ik moet doen is wachten op de hoeken van de straten in Paramaribo met mijn camera’s en kassa..


  Maak melding

 3. Eerst dacht ik dat de trein in aantocht was die belooft was bij de vorige verkiezingen, en dat deze een elektrischemast omver had gereden.

  Toen keek ik nogmaals naar het artikel en ja hoor, het bleek te gaan om een terreinwagen.
  Jammer, Ik kijk nog steeds uit voor de trein om richting Dubai te reizen


  Maak melding

 4. Gelukkig hebben zich geen dodelijke ongelukken plaatsgevonden. Voor velen hier is een auto hebben een heilige koe. Het parade paardje. Men beseft nog steeds niet dat een auto een rijdende doodkist is. Go for it.
  Sommigen lappen de verkeersregels aan hun schoenzolen. Altijd maar haast hebben of met hun telefoon in de hand rijden. Hiervoor moet de KPS ook boetes voor gaan uitschrijven. Dit is misdadig.

  Sarie Torie


  Maak melding

 5. John, vaak zijn voetgangers ook een target voor die moloten. Als je ziet wat voor problemen er onstaat voor zo een bestuurder na een deathrace, gaan ze gewoon verder met de game 🤪


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.