Naskip uit Suriname opent deuren in Nederland

30
Naskip uit Suriname opent deuren in Nederland

De populaire fried chicken, french fries en gekookte maiskolven van het Surinaams kiprestaurant Naskip zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in Nederland. Het restaurant heeft vanmorgen de deuren van haar eerste vestiging in Nederland geopend aan de Dapperstraat 147, vlakbij de Dappermarkt in Amsterdam-Oost.

Naskip is al meer dan 50 jaar een begrip in Suriname. De producten worden volgens een eigen (geheim) recept en verse Surinaamse ingrediënten bereid. Eerder liet directeur Glenn Nassy weten dat het succes van Naskip te danken is aan de kwaliteit, de smaak, de service en de redelijke prijs.

Volgens hem zal het niet makkelijk gaan in Nederland, omdat het bedrijf nu de directe concurrentie aan gaat met grote ketens als Kentucky Fried Chicken en andere fastfood restaurants.

Naskip uit Suriname komt binnenkort naar Nederland
Foto: (c) Irvin R. Ngariman

30 REACTIES

 1. Zo te zien loopt het nog niet storm staan er geen rijen boor de deur die het geheime recept willen proeven. Zo zo meneer Nassy u durft ! U wilt de concurrentie met KFC en anderen aan ? Als het mislukt heeft het naar alle waarschijnlijkheid met uw kleurtje te maken maar ik weet dat u een kronkel onder uw hersenpan heeft. Missie mislukt ! Denkt u ook eens aan de belofte van Suriname een tweede Dubai te maken …. maar ach Surinamers grote mond kleine daden.


  Maak melding

 2. Goede Zaak, Surinaamse Ondernemen die in Nederland komen ondernemen.

  Surinaamse ondernemingen moeten goed kijken naar de natuurlijke hulpbronnen van Suriname en in Nederland die ondernemingen zoeken waarmee ze samen kunnen werken.

  Zie: Zeevisserij, garnalen, verwerking, opslag, transport en logistiek, visserijschepen, kennis en ervaring, het kapitaal, Nederlandse Visserijondernemingen, Visveiling in Nederland, Op de juiste wijze vissen met de juiste netten, milieu vraagstukken, enz. Joinventures. Suriname heeft heel veel zee, waarin derden on te recht vissen. De zeevisserij moet op een moderne manier in Suriname worden opgezet. Ook zou hiervoor een opleiding voor kunnen worden opgezet als alles in een join venture is opgezet. Onderhoudt van de schepen, personeel opleiden in de visserij, een visserijonderneming op zetten, transport en logistiek, opslag, naar de veiling in Nederland te verkopen, enz. Het onderwijs zou hiervoor ook worden opgezet voor leerlingen die hierin willen gaan werken, ondernemen.

  Zie oa ons bossen, waarvan vele bomen niet op de juiste wijzen worden omgehakt. Moet op de juiste wijze gebeuren, waardoor de natuur niet verstoord wordt en de bossen in stand wordt gehouden, weer bomen planten. Houtverwerking tot half fabrikaat of eindproducten, ramen, deuren, bedden, kasten, keukens, houtenvloeren, tuinhekken, tuinmeubels, stijgers, meerpalen, dukdalven, enz zowel in Suriname als Nederland en meer uit halen i.p.v. rondhout te verkopen aan de Chinezen, ea. Join Ventures. Wat Bruynzeel Suriname Houtmij in het verleden kon, kan nu ook, alleen zal met nu Join Ventures moeten hebben.

  Ook in de veeteelt, koeien, schapen, kippen, bloementeelt, mais, koren, zou men samenwerking moeten zoeken met Nederland.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Directie Naskip.
  Ga de concurentie niet aan met de grote boys. Belangrijk is om je product te verkopen en reclame blijven maken. Zorg dat jouw product beter is dan die van de concurrent. De concurrent is al behoorlijk duur, probeer zelf goedkoper dan hun te zijn en een betere service.

  SUCCES JONGENS!!!!


  Maak melding

 4. ja man de moeite waard.
  Ken ik nog na de bioscoop in su hoek gemenelands weg en wanica straat op afstand rook je het al…😀😀✌️✌️🤜🤛 power met jullie bedrijf…🤜🤛


  Maak melding

 5. Als ik van boven Commewijne naar de stad moet is Naskip een vaste prik . heel veel Suc6 in Nederland toe gewenst . Gelukkig is het Niet in Twente geopend , want ik heb een van de domste gezegde daar geleerd ” wat den boer niet kent dat vret ie nie ” in mijn opinie is den boer zo dom dat hij een hoop lekkere dingen mist
  maar goed typisch Nederland , heel veel suc6 en suc7 toegewenst van boven Commewijne


  Maak melding

 6. Soso lobi. Van harte succes toegewenst. Ben lang niet in die contreien geweest waar jullie zich gevestigd hebben. Maar ,het staat genoteerd. Succes ,succes.


  Maak melding

 7. De Surinamers gaan van Naskip in Nederland een succes maken. Overigens werd de eerste Naskip in de Gravenstraat,in Suriname, geopend. Als ik het mij goed herinner, was dat in de jaren zeventig. Ik ben zo’n 12 keren per jaar in de Dapperstraat (Dappermarkt), dus zal ik Naskip, in Amsterdam, zeker bezoeken.


  Maak melding

 8. Ik hoop dat er gauw een filiaal in Rotjeknor wordt geopend.
  Ben al jaren niet in Amsterdam geweest.
  Althans alleen naar Schiphol.
  Maar wie weet, ik lust wel een naskipje.


  Maak melding

 9. Niet zo vreemd dat tegenwoordig onder Surinamers welvaartsziekten als suikerziekte , hart en vaatziektes en verhoogde cholesterol voorkomen. De leefstijl van de Surinamers is drastisch gewijzigd. Prop je vol met Fast Food en met allerlei ander rommel.


  Maak melding

 10. Deze man is geen ondernemer die zich serieus neemt. Het is een van de vele Surinaamse ondernemers die in de marge meeloopt. Een serieuze ondernemer dir met zijn tijd meegaat weet als geen ander dat er een enorme vraag naar vleesvervangers is. KFC maakt enorme omzetten doordat het is overgegaan op vleesvervangende producten. Zo ver is meneer Nassy niet. Daarom vrees ik het ergste voor zijn zaak.


  Maak melding

 11. Het valt op dat bepaalde reactie zijn verwijdert, censuur op last van NDP? Iemand melde diarree na eten naskip, waarom is dat verwijdert? NDP GELIEERD WATJESKANT


  Maak melding

 12. Volgens mij kan de Naskip nooit zo smaken als in Su.
  Ze gaan heus geen kippen uit Su halen.
  Ik denk dat ze de goedkope Hollandse plofkippen zullen gebruiken.
  Trouwens, zelf in Su smaken de kippen niet echt geweldig meer, het zijn allemaal zogenaamde raskippen die alleen maar speciale kippenvoer eten.
  Die halen het qua smaak nooit bij oso jari kip die alles eet, tajawiri,bitawiri, dagoeblad, karoe, alesi, worong, kalakas , sprinkhanen enz.
  Zelf Naskip is geen Naskip meer.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.