‘Eerste NDP Wijk vergadering te Weg Naar Zee boven verwachting’

78

Afgelopen vrijdag heeft de ressort afdeling van de NDP te Weg Naar Zee haar eerste wijkvergadering gehouden voor de bewoners van Okrodam en omgeving. In een persbericht zegt de partij dat de vergadering vriend en vijand heeft verrast door de grote menigte die is opgekomen. De opkomst was boven verwachting aldus de NDP.

Het ressort, welke valt onder coördinatie van Rabin Parmessar, heeft de bewoners opgeroepen om de handen ineen te slaan en te gaan voor de daadwerkelijke ontwikkeling van dit gebied.

Verschillende sprekers voerden het woord, waaronder de voorzitter van het ressort mevr. Deborah Saro, minister Moestadja van Arbeid, minister Chotkan van Openbare werken in Suriname, minister Soerdjan van RGB en de coördinator zelf minister Rabin Parmessar van LVV.

Alle sprekers legden de nadruk op het vele werk wat de Surinaamse regering de afgelopen periode heeft verzet en de uitdagingen waarmee zij te kampen heeft.

78 REACTIES

 1. Alle sprekers legden de nadruk op het vele werk wat de Surinaamse regering de afgelopen periode heeft verzet en de uitdagingen waarmee zij te kampen heeft.

  Deze zogenaamde sprekers zijn allemaal kontlikkers van de NDP. Zij staren zich blind op wat in hun ogen op vele werk wat de regering heeft verzet “wat dan” hieruit blijkt dat een kinderhand gauw gevuld is. Ze doen alsof zij allemaal politicologie hebben gestudeerd en afgestudeerd zijn op hoogniveau. Dat de opkomst groots was, is niets zeggend. Luisteren en aanwezig zijn, kan geen kwaad. Op elk feestje verschijnen ook gasten die enkel komen kijken of plezier maken met de jarige. Thats all. Dat men zich van deze opkomst een ander beeld heeft gevormd is in en in triest.
  Een niets zeggende bijeenkomst. Juich maar niet te vroeg zou ik aanbevelen, want schijn bedriegt.


  Maak melding

 2. Typische NDP propaganda ; ik zie nergens op de foto de massa menigte die op de bijeenkomst aanwezig was.
  “Alle sprekers legden de nadruk op het vele werk wat de Surinaamse regering de afgelopen periode heeft verzet”
  Wat dan ? Kan men opsommen welke structurele ontwikkeling er daadwerkelijk is gebracht ten behoeve van het volk. Deze regering is heel goed in zichzelf complimenteren hoe goed men bezig is . Als we echter de balans opmaken kunnen we heel kort zijn . De NDP regering schittert in kortstondige show projecten, corruptie en eigenbelang . Van ontwikkeling en of vooruitgang van Suriname onder dit regime is er geen enkel sprake. Ja misschien wel een significante stijging van de export van cocaïne uit Suriname. Maar daarmee zet je jezelf als land heel negatief en dubieus op de wereldkaart . Dit mooi land verdient veel beter. Het is tijd voor verandering , tijd voor een andere koers, tijd voor een nieuwe frisse wind. De Surinamers kunnen dit zelf bewerkstelligen door de NDP massaal de rug te keren bij de komende verkiezingen. Wat ze ook beloven te zullen dien zorg ervoor dat er een eind komt aan de paarse overheersing in Suriname .


  Maak melding

 3. De puinhopen Van 10 Jaar NDP.

  Als de Heer Bouterse zich onstervelijk wil maken.. als
  Bouterse te boeken wil gaan als de beste president van Suriname.. Moet hij per direct toe geven
  Dat het hem niet gelukt is ons geliefde land naar groote hoogte te doen brengen.. vervolgens moet hij eerlijk toe geven dat hij een sooitje van ons land hft gemaakt en dat hij komend weekend aftreed.


  Maak melding

 4. Dit heb ik al vaker gezegd, de NDP gaat de verkiezingen met een overweldigende meerderheid winnen. Zij die spotten en sceptische zijn over mijn alias zullen bedrogen uitkomen. Mijn alias is niet door mijzelf ontstaan maar door vrienden, collega’s, kennissen en familieleden als bijnaam….. als ik iets voorspeld komt het altijd uit…. ”een gave God” er kan een paar uren overheen gaan, een paar dagen, maanden, jaren maar het komt altijd uit. Nogmaals een ieder die Suriname terug wil naar de jaren voor 1980 houden zichzelf voor de gek. En ik heb dat ook vaak in niet mis te verstane bewoording steeds de reden aangegeven/beschreven waarom.


  Maak melding

 5. Wat volgt :??

  demonstranten zeggen dat dezelfde surveillancecamera’s worden gebruikt als in de Chinese provincie Xinjiang, waar Peking het leven van de Oeigoeren nauwlettend in de gaten houdt. Zo’n anderhalf miljoen leden van de etnische minderheid leeft in kampen.


  Maak melding

 6. “DEZE REGERING WERKT” : 18000 WONINGEN,TREIN VAN PARAMARIBO-ONVERWACHT,VIERBAANSWEGEN,FLYOVERS,DIEPZEEHAVEN,VOEDSELSCHUUR,2de DUBAI…..IK GA DIE KOERS NAAR BENEDEN BRENGEN,BELIEVE ME…..ER KOMT GEEN DEVALUTIE….


  Maak melding

 7. @visionair
  Ik mag hopen dat jij je enorm vergist m.b.t. nog eens 5 jaren Bouterse. Dat gun ik de Surinamers niet , tenzij men zich weer laat inpakken door de loze NDP beloften.


  Maak melding

 8. Ik heb een vraag,
  waren dit mensen van Weg naar zee of mensen die, net als Nickerie. waren ingehuurd. Mensen, als je bussen voor de deur hebt gezien waren er ingehuurde mensen onder de gelederen. zoveel mensen wonen niet in Okrodam,


  Maak melding

 9. De NDP gaat de verkiezingen weer winnen.
  Mensen met een NDP-mentaliteit (afgekort E.Z.E.L.) zijn in de meerderheid.
  Kijk naar de foto, de NDP is geen blaka-mang-partij. Maar een partij van corrupte Hindoestanen.
  Bouterse kan heel goed uit zijn nek lullen en daar houden veel Surinamers van.

  De marronnen steunen die andere crimineel, Brunswijk.

  Het gaat Santokhi niet lukken om de zwevende kiezer en de kiezers die geen vertrouwen meer hebben in politiek Suriname voor zich te winnen. Slim-Suriname wordt al 40 jaar bedrogen en belazerd.

  Wat kan Santokhi garanderen ?
  Gaat Santokhi criminaliteit en corruptie vanaf de wortels dus vanuit de overheid aanpakken ?
  Gaat Santokhi er voor zorgen dat de coup en de decembermoorden gerechtvaardigd worden ?
  Slim-Suriname wilt geen criminelen bij de overheid. Hoe wilt Santokhi ervoor zorgen dat politiek Suriname schoon wordt en schoon blijft ?

  Ook al was het o.l.v. Chan Santokhi veiliger en ook al heeft Chan Santokhi een team van deskundigen en ook al heeft de sherrif een goede staat van dienst veel Surinamers houden van populisten en niet van een no nonsens mentaliteit.

  Slim-Suriname heeft geen hoop meer en laat zich liever leiden door dom-Suriname.

  Helaas nog 5 voor de NDP.


  Maak melding

 10. 20 mei 2020 word NDP de zee ingestoten opgeruimd staat netjes met deze Boeven .
  Tot nu toe kan de NDP de eind uit slag van de verkiezing van 2015 niet geven of bekend maken .
  NDP Sloop Paranam plan of Raffinaderij terwijl men vrijdag is begonnen met de vergadering over de overeenkomst met Alcoa of Suralco .

  De NDP zeg dat Suralco is gevrijwaard van al de troep dat daar achter blijf is voor Suriname .

  Om te zien dat deze mensen de onderhandeling team niet van Surinamers houden met dank aan Sarjoe de rijkste oplichter .
  Hooghart Dagoe Hoogie ging te keer in de vergadering alleen maar lullen over 400 jaar kolonie tijd .
  Hoogie die zaken die in de vergadering aan haalt zijn niet eens voor de basis school kinderen .

  Koning en Vice President Doehkie uit Nickerie je heb zelf de Vliegveld en Haven Nickerie niet kunnen af maken je ben al bijna 30 in DNA Vergadering alleen maar lullen ga Trigri terug nemen van je buren .

  Doehkie sedert dat men tonnen aan Cocaine uit Nickerie vind heb nooit nooit je bek open gemaakt over die zaken .
  Stelletje Alcoholisten zijn jullie in NDP waarom hadden ze ging Staatsgreep voor 1975 gepleegd waar was Hooghart en Bo Bo Bouterse toen nep nationalisten zijn ze in NDP .
  Zelf Bruine bonen heeft NDP niet meer om te verkopen de vlaggen zelf wapperen niet meer .


  Maak melding

 11. Het is nep die mensen zijn gelokt voor busreisje gratis eten drinken helemaal geen ndp aanhang. Zwakzinnigetehuis leeggehaald. En gevangene meegenomen om bussen te vullen


  Maak melding

 12. Iederéén mag de partij steunen die hij wil. Dus sommige randdebielen hou op met het zielige honden gejankt en gemekker van jullie. Jullie komen over als een stelletje lulzwammen met dit hersenloze gelul. Ga zelf initiatieven ondernemen als je het zo goed weet en doet. Maar nee hoor alleen naar geiten gemekker op waterkant. Soso lafu dja.😂


  Maak melding

 13. Het ”bewustwordingsproces” heeft nog een lange weg te gaan. Mensen hier op waterkant die steeds maar weer commentaar leveren…. het gaat er nu om dat jullie nu eens iets nuttigs gaan doen met je tijd zoals men zich wil doen voorkomen begaan te zijn met het land en volk….. want daar begint het mee. We hebben genoeg aan betweters en stuurlui die aan wal staan. Kritiek leveren is gemakkelijk dan zelf een oplossing aandragen. Wat ik hier mis is opbouwend kritiek, je hebt heel weinig mensen hier waar je redelijk mee zaken kan beredeneren, die kan je op je vingers natellen. En nogmaals aan al die professoren hier die het altijd beter weten en zo begaan zijn met Suriname stroop de mouwen op richt een partij op en doe het beter en laat het niet alleen bij woorden. “gelukkig dat de meerderheid van de mensheid bestaat uit mensen met een gezond verstand dan dat er aan debielen zijn”


  Maak melding

 14. @jojo,
  Hoe men het ook draait of keert, al is het linksom of rechtsom, de NDP heeft een succesvolle bijeenkomst gehad op Weg naar Zee. Deze bijeenkomst zou nooit succesvol zijn geweest als de mensen geen heil zagen in de NDP en de regering. Gij allen, de tegenstanders van de regering zitten allemaal opgesloten in een negatieve omhulsel waardoor alles om jullie heen negatief gekleurd is. Er is duidelijk een verschil in ” doel van de bijeenkomst “, als men kijkt naar de bijeenkomsten die door VHP, NPS, PL, Abop, SPA en anderen worden georganiseerd. De NDP heeft een plan en visie voor de toekomst. Dit zijn heldere doelen die men communiceert met de bevolking. Het volk zit niet te wachten op gemuilkorfde politici die gooien met bagger op politieke tegenstanders.


  Maak melding

 15. Par misser kabouta’s brongbere motjo figureert als bouta’s plaatsvervanger tegenwoordig. Je moet je echt afvragen waarom plee-si-dent bouta niet zelf daar komen? Leeft hij nog?


  Maak melding

 16. NO NONSENSE
  Om bij het begin te beginnen. Ik volg deze forum al een tijdje en soms erger ik mij groen aan wat er allemaal geschreven wordt. Ik wil even reageren over dit onderwerp. Jammer dat ik een paar namen mis. WANT MIE BOH NJANG OEN TOE.
  C= van cancer. LANDVERRADERS………: dat slaat op het grootste aantal deelnemers van deze forum. JULLIE ZIJN LANDVERRADERS. Ding wang sang boro inie wang olo tapoe 8-dec.82.
  BBS= Biggg Bulll Shit. De zgn kontlikkers bouwen huizen, ziekenhuizen, straten, bruggen en een studentencomplex. Halen sloten op en kijk wat er b.v. In de zwartenhovenbrugstraat gebeurt. Ik heb hierop 60 jaar op gewacht.
  Schijn bedriegt.Maar je kan over die nieuwe brug over het Saramacca kanaal.
  FREDDDY=dead. Je bent een VRIENDJE. Jij gelooft dat er geen mensen waren SO WHAT IFFFFF. Geen massa, geen ontwikkeling, geen vooruitgang, maar wel Coke export. Je moet EERST COKE PRODUCEREN OM HET TE KUNNEN EXPORTEREN. HIER IN N.L. PRODUCEREN ZE EERST XTC OM TE EXPORTEREN. De meeste van jullie moeten dit GOED ONTHOUDEN.
  Voor zover ik het weet, en het is ook nog nooit bewezen dat er in SU coke wordt geproduceerd. Su is een doorvoerland van de BIGG BOYS de EXPORTEURS van rijst,hout vis of groente. Die paar bolletjes die Ferdie, oom Bert of tante Sjul heeft ingeslikt zijn peanuts en jammer voor Gladys of Irma. Jullie zijn LOSERS. Op Zanderij of Schiphol wacht die Hond op jullie.
  Is een kinderhand gauw gevuld met grondbeschikkingen of een nieuw ziekenhuis. Is een kinderhand gauw gevuld met mogelijkheden om je eigen huis te bouwen, ANNO 2019 dankzij het GARANTIE FONDS. Is een kinderhand gauw gevuld met een studentenhuis, een ziekenhuis of nieuwe brug. Waar praat je over ik wilde eigenlijk zeggen WAAR LUL JE OVER.
  Is het maar alleen omdat je deze vooruitgang die je kan ZIEN, HOREN, EN VOELEN de grond wilt inboren. Maak de balans op v/h Front en de NDP en laat mij ZIEN, HOREN OF VOELEN Wat ik kan gaan bekijken wat het Front
  In de afgelopen 40 jaar heeft nagelaten. SA MIE AI KAN SJIE. SOOR MIE.
  Ifano Lipbrug zeker geen neef van LIMBO.
  ALLES WAT IK EERDER HEB GENOEMD ZIJN DE PUINHOPEN VAN 10 JAAR NDP. moro de’ maar mie noh o’ weer Joe ede’. Ie noh begrijp.
  EN ER KOMT NOG MEER. VEEL MEER VOOR 25-mei 2020.
  Woh broeja. Paranoia in the house. Mie eh sarie oenoe. TJEEEEH”
  En ja Mark my words: BOUTERSE DDB HEEFT ZICH OP ELK GEBIED ONSTERFELIJK GEMAAKT. wie zijn jullie ook al weer ?????????
  Helaas jullie zullen het niet meer meemaken tijdens zijn verering.
  ParaPress. Die corrupte Hindoestanen zitten allemaal in de oranje partij.
  Die Hindoestanen op die foto zijn allemaal Surinamers. ECHTE SURIES.
  Oom Bertus. Ik heb een oude fiets van het merk “Suralco” je mag het GRATIS ophalen. Maar je moet een pomp meenemen en een zadel. Anders gaat die stang in je reet vast zitten. Als je het lekker vindt is het geen probleem dan is die fiets van jouw. Veel plezier. Iedereen schreeuwt : Suralco dit, Alcoa dat, maar zijn jullie vergeten dat die bauxiet tijdens NPS/VHP verkocht is voor 0,25 ct. Per Ton (1000 kg). Sardjoe is niet de rijkste man geworden van SU
  tijdens Bouterse maar tijdens Front regime. Of niet. Oom Bert drieng Joe bierie dan tap Joe smoel.
  Tap Adek. Mie neh’ bedoel hei skoro neefje van Van Samsom. Heb jij je grondpapieren nog niet. Wat ben je daar gaan zoeken. Heb je iets nodig.
  NaMaak dus NEP. JIJ WAS NIET UITGENODIGD. Dus ook geen vrij eten en drinken.

  Beste mensen. De meeste van jullie hier op deze forum zijn hersenloos.
  Gelukkig niet allemaal. Ik ben het eens met VISIONAIR dat opbouwende kritiek mee helpt aan de opbouw.
  God heeft jullie al vergeven want hij is vergeten jullie verstand mee te geven.
  Daarom neem ik het jullie ook niet kwalijk. NO NONSENSE.
  MAAR HET MOEST EEN KEER GEZEGT EN GESCHREVEN WORDEN.


  Maak melding

 17. NO NONSENSE. 25 augustus 2019 at 19:24
  NO NONSENSE
  Om bij het begin te beginnen. Ik volg deze forum al een tijdje en soms erger ik mij groen aan wat er allemaal geschreven wordt. Ik wil even reageren over dit onderwerp. Jammer dat ik een paar namen mis. WANT MIE BOH NJANG OEN TOE.
  C= van cancer. LANDVERRADERS………: dat slaat op het grootste aantal deelnemers van deze forum. JULLIE ZIJN LANDVERRADERS. Ding wang sang boro inie wang olo tapoe 8-dec.82.
  BBS= Biggg Bulll Shit. De zgn kontlikkers bouwen huizen, ziekenhuizen, straten, bruggen en een studentencomplex. Halen sloten op en kijk wat er b.v. In de zwartenhovenbrugstraat gebeurt. Ik heb hierop 60 jaar op gewacht.
  Schijn bedriegt.Maar je kan over die nieuwe brug over het Saramacca kanaal.
  FREDDDY=dead. Je bent een VRIENDJE. Jij gelooft dat er geen mensen waren SO WHAT IFFFFF. Geen massa, geen ontwikkeling, geen vooruitgang, maar wel Coke export. Je moet EERST COKE PRODUCEREN OM HET TE KUNNEN EXPORTEREN. HIER IN N.L. PRODUCEREN ZE EERST XTC OM TE EXPORTEREN. De meeste van jullie moeten dit GOED ONTHOUDEN.
  Voor zover ik het weet, en het is ook nog nooit bewezen dat er in SU coke wordt geproduceerd. Su is een doorvoerland van de BIGG BOYS de EXPORTEURS van rijst,hout vis of groente. Die paar bolletjes die Ferdie, oom Bert of tante Sjul heeft ingeslikt zijn peanuts en jammer voor Gladys of Irma. Jullie zijn LOSERS. Op Zanderij of Schiphol wacht die Hond op jullie.
  Is een kinderhand gauw gevuld met grondbeschikkingen of een nieuw ziekenhuis. Is een kinderhand gauw gevuld met mogelijkheden om je eigen huis te bouwen, ANNO 2019 dankzij het GARANTIE FONDS. Is een kinderhand gauw gevuld met een studentenhuis, een ziekenhuis of nieuwe brug. Waar praat je over ik wilde eigenlijk zeggen WAAR LUL JE OVER.
  Is het maar alleen omdat je deze vooruitgang die je kan ZIEN, HOREN, EN VOELEN de grond wilt inboren. Maak de balans op v/h Front en de NDP en laat mij ZIEN, HOREN OF VOELEN Wat ik kan gaan bekijken wat het Front
  In de afgelopen 40 jaar heeft nagelaten. SA MIE AI KAN SJIE. SOOR MIE.
  Ifano Lipbrug zeker geen neef van LIMBO.
  ALLES WAT IK EERDER HEB GENOEMD ZIJN DE PUINHOPEN VAN 10 JAAR NDP. moro de’ maar mie noh o’ weer Joe ede’. Ie noh begrijp.
  EN ER KOMT NOG MEER. VEEL MEER VOOR 25-mei 2020.
  Woh broeja. Paranoia in the house. Mie eh sarie oenoe. TJEEEEH”
  En ja Mark my words: BOUTERSE DDB HEEFT ZICH OP ELK GEBIED ONSTERFELIJK GEMAAKT. wie zijn jullie ook al weer ?????????
  Helaas jullie zullen het niet meer meemaken tijdens zijn verering.
  ParaPress. Die corrupte Hindoestanen zitten allemaal in de oranje partij.
  Die Hindoestanen op die foto zijn allemaal Surinamers. ECHTE SURIES.
  Oom Bertus. Ik heb een oude fiets van het merk “Suralco” je mag het GRATIS ophalen. Maar je moet een pomp meenemen en een zadel. Anders gaat die stang in je reet vast zitten. Als je het lekker vindt is het geen probleem dan is die fiets van jouw. Veel plezier. Iedereen schreeuwt : Suralco dit, Alcoa dat, maar zijn jullie vergeten dat die bauxiet tijdens NPS/VHP verkocht is voor 0,25 ct. Per Ton (1000 kg). Sardjoe is niet de rijkste man geworden van SU
  tijdens Bouterse maar tijdens Front regime. Of niet. Oom Bert drieng Joe bierie dan tap Joe smoel.
  Tap Adek. Mie neh’ bedoel hei skoro neefje van Van Samsom. Heb jij je grondpapieren nog niet. Wat ben je daar gaan zoeken. Heb je iets nodig.
  NaMaak dus NEP. JIJ WAS NIET UITGENODIGD. Dus ook geen vrij eten en drinken.

  Beste mensen. De meeste van jullie hier op deze forum zijn hersenloos.
  Gelukkig niet allemaal. Ik ben het eens met VISIONAIR dat opbouwende kritiek mee helpt aan de opbouw.
  God heeft jullie al vergeven want hij is vergeten jullie verstand mee te geven.
  Daarom neem ik het jullie ook niet kwalijk. NO NONSENSE.
  MAAR HET MOEST EEN KEER GEZEGT EN GESCHREVEN WORDEN.

  Opa en oma taki, terecht djadja ndper’ s zijn moordenaars gekken, bij verstekveroordeelde drugscriminele gekken en staatskas/ bankroof gekken. No wang dresi de foe kuur deng dong no mpp didibri dong ndp zombies disie. Soso schijt en pis van baas deng lustoe. Ndp staat werkelijk voor misdaadvloek en paars ddb gedrogeerde indoctrineerde geesteszieken en krankzinnigen. Ndp na leki HIV seks virus, maar dan HIV DDB hersenziek makende virus. Ndp na werkelijk no nonsense dictatoriale politieke ddb verziekte sekte. Oma taki, een mier is duizenden malen slimmer van nature dan alle ndper’ s inclusief hun stichter samen bij elkaar, duizenden malen wijzer, want ze zijn leugenaars en onrechtvaardige wettelozen.


  Maak melding

 18. Gratis ete en drinke met een tikkie ddb zijn schijt hebben die oerdomme dwaze debiele idiote soso begi gegeten, zonder het te weten. Ai baas poepe go in deng skin en hersens no e wroko moro optimaal. Ndp de vloek dankzij alle paars vervloekte paarse ndp wormen en aaseters van ddb.


  Maak melding

 19. NDP gaat weer regeren!!!ndp gaat niet 26 zetel halen maar wordt een van de grootste partij.Om te regeren hebje 26 zetel nodig en die kan gewoon gekocht worden,al die miljoenen die verdwenen zijn die licht rustig te wachten Bouterse heeft niks aan die miljoenen als hij niet gaan regeren…zo simpel is het…


  Maak melding

 20. Maandag DNA Parlement vergadering via You Tube begint 10 uur of 11uur kijk hoe NDP Suriname verkoop .

  Ik ben tot de basis school gegaan en ik kan niet zo goed schrijven .

  Indien je niets heb te doen vraag de wijk Agent of DC om iets in jou buurt te doen .


  Maak melding

 21. Ga mantelzorg doen meld je bij Abrahams of Boereveen of Hooghart van CLO .

  tijden dat je kan melden zijn 24 per dag adres Kernkamp weg NDP waar de vlaggen hagen maar niet waaien .

  1921 hebben Hollanders treinen laten rijden van Paramaribo tot Brokopondo .

  2019 hersteld NDP Regering een paar straten stelletje brandstichter .


  Maak melding

 22. @ NO NONSENSE. 25 augustus 2019 at 19:24
  Alle coke in Suriname geproduceerd is door jouw soort opgesnoven daarom kletst je maar in de rondte. En dat je een racist bent, niet de eerste maar zeker ook niet de enige zwarte racist, blijkt wel dat je de Hindoestanen die voor de VHP zijn als landverraders neerzet en de Hindoestanen die pro Bouterse zijn als echte Surinamers neerzet. Welnu domme straathond laat ik jou iets zeggen. De ergste en enige landverraders zijn jouw voorouders die jouw ouders aan de blanken verkochten en de prijs was niet hoog; een fles alcohol, een kraaltje en spiegel was genoeg om jouw ouders te verkopen. Bovendien zijn de Indianen aan wie Suriname toebehoort en zeker niet de zwarten die zich al te graag als enige echte Surinamer neerzetten. Alleen de Indiaan heeft het recht om een ander voor landverrader uit te maken en zeker niet een luie zwarte! Begrepen ! Zou nu weer je boom in.


  Maak melding

 23. Allemaal negatieve reactie’s zonder met een gedegen alternatief te komen. Het wemelt van nederlandse taalfouten( schrijf sranang, als je de taal niet machtig bent!). Moet er een nwe regering komen op basis van dit holle geschreeuw in de ruimte ?? Duidelijk nee!! Er is geen surinaams volk, maar een bijeenrapsel van egoistische mensen, die allemaal omkoopbaar zijn. Mensen voer een degelijke discussie, op basis van feiten en kom met onderbouwde alternatieven !! Holle frasen allemaal.


  Maak melding

 24. Wanneer er sprake was van een hoge opkomst, waar blijft dan het publieks foto?
  De mensen zullen toch niet intrappen in de lulkoek verhalen van de ndp cornuiten.


  Maak melding

 25. @ RobG
  Hoe weet u of het een succesvolle vergadering was. Zie de foto’s op de NDP facebook. Alle foto’s zijn ban de heft van de tent uit een gunstige hoek zodat de lege stoelen niet pop vallen.
  Het doet aan Trump z’n inauguratie denken.

  u roept maar steeds dat er een NDP plan is. Het trieste is dat het land er niets van merkt na 9 jaar regeringsverantwoordelijkheid.

  Wellicht heeft u de DNA beraadslagingen over de Brokopondo Overeenkomst gevolgd en de tirade van Abdoel aan het eind. Met geschreeuw laat je het gebrek aan kennis, kunde en beleid en vooral resultaten niet verdwijnen.
  DNA breed is het plan van 4 jaar presidentiele commissie gekraakt. Ook de hele NDP was ontevreden. Allleen Doekhi kon mee gaan in de uitverkoop aan de blanke man. Hij zij letterlijk dat de blanke man geen cadeautjes geeft. Volgens deze ras NDPer moet Suriname tevreden zijn met Genade brood.

  Wat was de reactie van de regering tegen het hoogste college van staat. Wij gaan niet heronderhandelen.

  Hoe fout is de NDP dat zo iets gaat door laten. Alle juristen stellen dat men niet hoeft te onderhandelen maar Alcoa aan de Brokopindo Overeenkomst kan en moet houden PUNT.


  Maak melding

 26. @ RobG
  Hoe weet u of het een succesvolle vergadering was. Zie de foto’s op de NDP facebook. Alle foto’s zijn ban de heft van de tent uit een gunstige hoek zodat de lege stoelen niet pop vallen

  Correctie
  Hoe weet u of het een succesvolle vergadering was. Zie de foto’s op de NDP facebook. Alle foto’s zijn VAN de HELFT van de tent uit een gunstige hoek zodat de lege stoelen niet OP vallen


  Maak melding

 27. Ik zet ook in de bijstand mijn voorouders hebben al genoeg voor mij gewerkt .

  Nu leeft ik op de poft van wat mij voorouders achter hebben gelaten .

  Niet met werken alleen woord de wereld of Suriname beter van .


  Maak melding

 28. Heb jij een idee of plan om de problemen op te lossen .

  Hoe zou jij huizen bouwen in Paramaribo en buiten Paramaribo voor de bevolking groepen .

  En met welke grondstoffen zou je dat doen en welke machines zet je in .

  Wat zou een huis kosten voor de Sociaal zwakkeren .


  Maak melding

 29. De NDP bespotter is zeer waarschijnlijk een broertje van BellyChips. Hierbij worden jullie uitgenodigd voor een ministerspost bij LPI. Morgen aanmelden. Gelieve tandenborstel, zeep en schoon ondergoed mee te nemen. Een recente foto van de familie, want die zullen jullie niet meer zien.


  Maak melding

 30. @oom bert,
  Tranquilo, tranquilo zeggen Spanjaarden. Waarom moet u zich opwinden om o.a. de sloop van de raffinaderij van Paranam die economisch niet meer rendabel is en Suriname meer geld gaat kosten dan het opbrengt. De technische levensduur van de raffinaderij kan men tot in het eeuwige verlengen, maar dat kan men niet met de economische levensduur. De extra kosten die het technisch openhouden van de verouderde raffinaderij met zich meebrengt vallen onder exploitatiekosten/bedrijfskosten en zijn voor een multinational aktrekbaar bij de belastingen. De staat loopt hierdoor inkomsten mis. Dit hebben de onderhandelaars en de economen van de NDP goed uitgerekend. Suralco moet de raffinaderij ontmantelen en alle chemische troep menemen naar de USA. Voor u en de uwen is de raffinaderij nostalgie maar de economische realiteit is doorslagevender dan uw romantiek voor de raffinaderij. De NPS en bondgenoten willen graag de raffinaderij openhouden zodat de Alcoa op een goedkope manier afkomt van de tienduizenden tonnen chemisch afval die zij in de Surinaamse bodem hebben gedumpt.


  Maak melding

 31. NO NONSENSE. 25 augustus 2019 at 20:56
  De NDP bespotter is zeer waarschijnlijk een broertje van BellyChips. Hierbij worden jullie uitgenodigd voor een ministerspost bij LPI. Morgen aanmelden. Gelieve tandenborstel, zeep en schoon ondergoed mee te nemen. Een recente foto van de familie, want die zullen jullie niet meer zien. Kom dan naar Suriname wat doe jij in Nederland ? Als jij zo begaan bent met het lot van Suriname dan nodig ik jou uit om naar Suriname te komen en helpen het land op te bouwen. Je bent een luie natte hond dus hou die dreigementen maar lekker voor je. Ga de Turk oppakken die de opzichter neerschoot. Durf je niet !


  Maak melding

 32. Ik ga maar lach gas gebruiken ik blijf jullie volgen vooral de schrijvers die een helder beeld of juistheid aan geven en dat doe ik al jaren op waterkant

  Indien jullie niets hebben te doen morgen maakt een lucht of zeepost doos voor je familie of vriend voor Suriname eet niet als in Nederland denk ook aan hun die het heel moeilijk hebben in geliefd Suriname .


  Maak melding

 33. Heb je de vergadering gevolg vrijdag avond Nederlandse tijd kijk maar naar de herhaling op you tube

  Men is nog aan het onderhandelen in DNA Vergadering er is nog niets afgesproken ,maar men sloop al .

  Zie maar de brutaliteit van NDP Regering .

  Om de Raffinaderij in een straal van 15 km hebben mijn voorouders 5000 hectare grond .

  Ik hoeft ook geen koper cent van de Suralco niet en van NDP niet .


  Maak melding

 34. Kondremangs
  Die coca neefjes van Parmessar van Yokohama hebben alles gesponsord net als die pompoencoke vullers van dassasingh die 200 ha op okrodam van DiDiBri hebben gekregen. .nadat ze Ocer. .Opvang voor Criminelen En Recidivisten hebben gebouwd. …..
  Dus alle DiDiBri lovers. ..oeng gim wang boeng biki brik met jullie adoratie. …Trouwens Lawpi heeft een matie gevonden in soso nonsens. ….beide worden vermist aan letitia Vriesdelaan over de Sommelsdijkse kreek linksaf. ….@JoJo. ..baks Lawpi weer. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 35. Ik lach mij kapot om de mensen die vinden dat er alleen negatief gereageerd wordt de NDP en het beleid van de regering. Hoe blind of verstandelijk gehandicapt moet je zijn om niet te zien dat er geen structureel beleid wordt gevoerd en dat onder het bewind van Bouterse en de NDP de situatie in het land enorm verslechterd is. Je mag wat gerealiseerde zaken benoemen maar dat zijn slechts druppels op de hete plaat. Als het zo goed gaat in Suriname waarom leeft een meerderheid van de bevolking onder de armoede grens ??? Waarom kan jullie president zich niet vrij bewegen in de wereld ? Waarom moet er voor bijna elk project geld geleend worden ? Deze regering heeft haar zaken totaal niet op orde. Met list en bedrog probeert men nu de komende verkiezingen te winnen. Wees man of vrouw genoeg omdat toe te geven.


  Maak melding

 36. Als je weet dat niemand naar de meeting komt … at last … komen toch een aantal op de vingers van één{1} hand te tellen … dan is dat inderdaad … boven verwachting. Waar was de “Bende leider ” … in geen velden of wegen te bekennen. Nationale Dieven Partij … nog vijf? …. mijn …. mama/papa.


  Maak melding

 37. Nog 5???? Desii blijft de zogenaamde pres. tot zijn dood!!! Anders au ‘ka!!! Dat weet hij. Hij zal er alles voor doen!! Jammer dat hij er niet was. Kon jij gelijk op de brandstapel gaan liggen!!! Einde verhaal!!!!!


  Maak melding

 38. @Damsco ; De VHP vindt dat Fitch in diplomatieke woorden heeft gezegd wat het volk al lang weet: “A regering disi no man drai a kondre”. Het is tijd voor een nieuwe regering, tijd voor een nieuw beleid, een beleid dat vertrouwen geeft en de deuren naar de wereld opent, meent de oranje partij.

  Fitch heeft er geen vertrouwen in dat het economisch beter gaat worden in Suriname. Dat is in de kern het oordeel van het ratingsbureau over het beleid van de regering Bouterse/Adhin. Het bureau heeft daarom de vooruitzichten voor Suriname verlaagd van ‘stabiel’ naar ‘negatief’, zegt de VHP in een verklaring.

  Het regeringsbeleid en negatieve scores door internationale bureaus maken het nog moeilijker om geld op de internationale markt te lenen. Suriname is daardoor gedwongen om tegen hoge rentes te lenen en daardoor hogere lasten voor het land.

  Hoewel er macro-economisch gezien wat groei is en de inflatie minder hard stijgt, ziet ook Fitch dat de regering de financiën niet onder controle heeft. De VHP maakt zich net als Fitch zorgen dat met het oog op de verkiezingen de regering verschillende showprojecten zal lanceren, met ongedekte financiering. Ze laat het begrotingstekort oplopen en continueert monetaire financiering door de Centrale Bank van Suriname. De regering Bouterse/Adhin zadelt land volk op met groter schulden die uiteindelijk op het bord komen van de burgers, vindt de VHP.


  Maak melding

 39. Juigend steken deze paarse fossielen de handen in de lucht……er is weer een vliegtuig met bankbiljetten geland. Come on guys…..GRAAIEN!!!! Nu het nog kan .


  Maak melding

 40. Wat heeft bobojantje adhin hun beloofd?!
  Hoe heeft hij hun omgekocht?!
  Heeft hij ze stukken grond beloofd?!
  Wel ,de volgende niet ndp regering moet alle grond/percelen die zijn uitgevaardigd gewoon.,zomaar,gratis, met de meeste spoed intrekken!!
  We zitten met een bejaarde crimineel als lijder omdat de surinamers hun vervelende gewoonte om hun stemmen te verkopen in ruil voor een geschenk niet denken te veranderen.
  Deze surinamers moeten afgestraft worden en alles dat ze als geschenk in onvangst nemen voor hun omkoperij moet ingetrokken worden!!


  Maak melding

 41. NO NONSENSE. 25 augustus 2019 at 20:56
  Ik ben een broertje van BellyChips. Hierbij worden jullie uitgenodigd voor een ministerspost bij LPI. Morgen aanmelden. Gelieve tandenborstel, zeep en schoon ondergoed mee te nemen. Een recente foto van de familie, want die zullen jullie niet meer zien.


  Maak melding

 42. @Jojo,ik kan het met mijn gezond verstand niet bevatten waarom er bij u en uwen zoveel bezwaren zijn tegen een succesvolle bijeenkomst vannde NDP. Wat is er mis mee al veel mensen gehoor geven aan de oproep om de politieke bijeenkomst bij te wonen? Het gevoel bekruipt me dat er paniek onder de aanhang van de oppositie is uitgebroken. De anti propaganda tegen de regering heeft weinig effect. Mensen luisteren niet naar de oppositiepartijen omdat deze partijen hen niets te bieden hebben.


  Maak melding

 43. @Beste RobG
  Er is geen paniek en geen enkel bezwaar ten politieke bijeenkomsten van welke partij dan ook. I
  Wordt alleen een kanttekening geplaatst bij het woord succesvol omdat zoals gewoonlijk de NDP zaken anders presenteert dan ze zijn.
  Zo laten ze eerst alleen jollige bestuursleden zien en later vind je op face boek alleen foto;s van de helft van de tent en niet van de hele tent etc.
  Succes em de Foto’s matchen gewoon niet beste RobG. voor de rest geen commentaar. Van mij geen insinuatie of ze met rijst en bruine bonen verleid zijn. Er zitten gewoon nette mensen die naar mijn bescheiden mening iets minder enthousiast zijn dan de mensen achter de tafel. Anders was doe foto zeker geplaatst.


  Maak melding

 44. @RobG
  “Mensen luisteren niet naar de oppositiepartijen omdat deze partijen hen niets te bieden hebben.”

  u kijkt zeker niet naar de foto’s die van we meet the people bijeenkomsten gepubliceerd worden. Of de PL bijeenkomst op Nieuw Amsterdam in Contrast met die van de HVB Marienburg.

  Beste RobG ik wil u slechts laten zien dat medailles 2 zijden hebben en u vee;l uitspraken doet die u niet kunt onderbouwen of die ronduit uit de duim van Limbo of een propagandist komen.
  Fake news werkt helaas bij veel kiezers en zeker NDPers.


  Maak melding

 45. Ik kreeg laatst het filmpje waar Jogi zn bek pierde over de 18.000 woningen en toen zei een jonge NDPer dat NDP ten minste iedereen een stukje grond geeft van 500 vierkante meter om iets op te bouwen en VHP heeft zn kliekje ha gegeven. Jogi tapoe ing bek gelijk. Woont hij nog in dat huis van de staat?? Net in Saramacca gaat hij met zn buitenbeentjes sexen in een woning daar. Oen wanie foto


  Maak melding

 46. De NDP heeft een hele goede marketing en maakt gebruik van gelikte promotiefilmpjes. Ze laten bewust de “projecten” zien waar ze mee kunnen scoren bij het publiek. Deze “projecten” zijn zodanig gekozen dat ze in het dagelijks leven ook te zien zijn.

  Wat er verder achter de schermen gebeurt is voor vele Surinamers verder ook niet belangrijk. Voor hen is een weg asfalteren of een bouwproject al meer dan voldoende ontwikkeling en vooruitgang. En het maakt hen niet uit hoeveel een project werkelijk gekost heeft en hoeveel de regering heeft weggesluisd.

  De NDP heeft de beste verkooppraatjes en kan aan vele Surinamers knollen voor citroenen verkopen.

  De kans is reeel dat de NDP blijft regeren. Helaas.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.